Bizde 3 gündür cam silmekten bıktık 9 tane cam var ev en son kat aşagı bir düşsek paramparça oluruz camı siliyoruz gece üzerine yağmur yagıyor biz normalde 15 günde bir siliyoruz siz ne kadar zamanda siliyorsnuz komşular diyor 2 ayda bir silindiyor ama içimize sinmiyor bi türlü yollarda çalışma var tozlar havada uçusuyor resmen pimapenler hep toz içinde kalıyor bide halı yıkadık zor kurudu oda bide aşağı uçmasın mı 15.kattan Allah'tan aşağıda kimse yoktu
Kızım uyandı çorbasını içirdim,mutfağımı topladım geldim :)
En son bayrama yakın sildim camları...Camlarım 4 tane.İki taraflı ikisi de balkon içinde.Çok tozlanmıyor tahta pimapen değil belkide ondan.O yüzden uğraştırmıyo beni sağolsun :)
çelikler için olur mu ki o:44: ben onun için ayrı cif görmüştüm beyaz değil içindeki sıvı gümüş rengi gibiydi sanki. ama hiç kullanmadım yanlış yönlendiremeyeyim.
Bizde 3 gündür cam silmekten bıktık 9 tane cam var ev en son kat aşagı bir düşsek paramparça oluruz camı siliyoruz gece üzerine yağmur yagıyor biz normalde 15 günde bir siliyoruz siz ne kadar zamanda siliyorsnuz komşular diyor 2 ayda bir silindiyor ama içimize sinmiyor bi türlü yollarda çalışma var tozlar havada uçusuyor resmen pimapenler hep toz içinde kalıyor bide halı yıkadık zor kurudu oda bide aşağı uçmasın mı 15.kattan Allah'tan aşağıda kimse yoktu
Yani ocağım çelik ankastre.. onu çamaşır suyu katkılı cif ile siliyorum.. bulaşık makinem ve buzdolabımda çelik onları peki bu cif ile silebilirmiyim :44:
Benim yükseklik korkum var, o yüzden camlar ne olursa olsun
gözüm görmek istemiyor. Evimiz de konum gereği rüzgar alıyor
genelde, pek açamıyoruz pencereleri... Aklıma esip cesaretimi
topladığımda siliyorum.
Yani ocağım çelik ankastre.. onu çamaşır suyu katkılı cif ile siliyorum.. bulaşık makinem ve buzdolabımda çelik onları peki bu cif ile silebilirmiyim :44:
Bizim evde çok rüzgarlı balkonlara bile zor çıkılıyor ayagımızdaki etek başımıza geçiyor resmen
Benim avantajım sanırım trafikten, karmaşadan uzakta olmam.
Ulaşmak biraz uzun sürüyor ama trafiğin o kapkara isi olmuyor.
Merhaba hanımlar
Tesadüfen konuyu gördüm çok hoşuma gitti...
Bi temizlik hastası olarak takip edicem ben de artık mutlaka
İnsan bilmediği şeyleri öğrenebilir çok güzel bi topik
Hatta yeni evli biri olarak düzen tutturmamda çok faydası da olucak galiba
herşey cok güzel de şu mutfak dolaplarındaki yağ lekelerini nasıl götürüyosunuz ya her silmemde yine de sarı sarı yağ lekeleri tm gitmio gıcık oluyorum onlara bekarken pek evle alakam yoktu çalışıyodum evlenince iş başa düştü... anlayacağınız temizlik konusunda pek tecrübeli değilim
Canım kesinlikle önerim bimdeki yağçöz olacak.Ocak kenarlarındaki yağları falan söküp atıyor adı neydi ya bak unuttum şimdi.Ama tek yaz çözücü var orada zaten...Kesinlikle al adı aklıma gelince söyleriim evde de kalmadı ki tüh :)al sık 10 dk bekle yağlar akacak hop diye :)
anladım cnm yarın alıp denicem bakalım inş. olur ya saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?