Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

15 günde bir 9 cam silinir mi canım ya... Çok zorlamayın kendinizi.
Hadi ayda bir sil ama 15 çok sık bence.

Bizim camların çogunlu dışında 4 cepheside açık yagmur falan yagdında berbat oluyor hele de çok rüzgarlı oldugu zamanlar tozlar resmen cirit atıyor

çelikler için olur mu ki o:44: ben onun için ayrı cif görmüştüm beyaz değil içindeki sıvı gümüş rengi gibiydi sanki. ama hiç kullanmadım yanlış yönlendiremeyeyim.

Yani ocağım çelik ankastre.. onu çamaşır suyu katkılı cif ile siliyorum.. bulaşık makinem ve buzdolabımda çelik onları peki bu cif ile silebilirmiyim :44:

Ben ayda bir siliyorum 5 camım var 4 ü yola bakıyor ve trafiğin yoğun olduğu bir yol helede yağmur yağmış kurumuşsa is içinde kalıyor
hemen hemen her temizliktede açılan camın arasını filan alıyorum

Yani ocağım çelik ankastre.. onu çamaşır suyu katkılı cif ile siliyorum.. bulaşık makinem ve buzdolabımda çelik onları peki bu cif ile silebilirmiyim :44:

Ben sana şöyle örnek vereyim
çelik tencerelerimin dış yüzeylerine yumuşak bezle kullanıp güzel duruluyorum pırıl pırıl oluyor

benim eşyalarım Bekonun beyaz bildiğimiz eşyalardan
ben onunla siliyorum ama kullandığın bez sert olmayacak
birde iyi durulamak hatta kurulamak gerekiyor yoksa toz gibi oluyor beyaz kireç gibi eline geliyor yani

Benim yükseklik korkum var, o yüzden camlar ne olursa olsun
gözüm görmek istemiyor. Evimiz de konum gereği rüzgar alıyor
genelde, pek açamıyoruz pencereleri... Aklıma esip cesaretimi
topladığımda siliyorum.

Bizim evde çok rüzgarlı balkonlara bile zor çıkılıyor ayagımızdaki etek başımıza geçiyor resmen

Bizimde ankastre var canım ama çelik degil servis bize sadece bulaşık deterjanı kullanın dedi arkasına da inox ankastre parlatıcı var onu sıkın dedi biz öyle yapıyoruz.

Merhaba hanımlar
Tesadüfen konuyu gördüm çok hoşuma gitti...
Bi temizlik hastası olarak takip edicem ben de artık mutlaka
İnsan bilmediği şeyleri öğrenebilir çok güzel bi topik
Hatta yeni evli biri olarak düzen tutturmamda çok faydası da olucak galiba

kızlar çelik ocağımı 2.5 senedir cif çelik temizleyicisi ile siliyorum. gri renkte spreyli şişe. ve mikrofiberle siliyorum.
zaten her yemekten sonra iki fıs fıs silerim. yemek ısıtsam bile su damlasa lekesi kalıyor

inoks beyaz eşyalarımı da sıvı sabunla siliyorum

Selam kızlar;

Bende cif ve yağ çözücü sıkıyorum ama dediğiniz gibi ankastre ve enoxlar felaket su izi yapıyor. Ay bide benim tezgahımda nasıl bir malzemeyse kaç damla su değmiş karşıdan sayabilirsin o derece :2: sinir oluyorum ama elden ne gelir

Benim avantajım sanırım trafikten, karmaşadan uzakta olmam.
Ulaşmak biraz uzun sürüyor ama trafiğin o kapkara isi olmuyor.

Bende aynı durumdayım.Sadece okul olan taraftaki balkon ve cam daha tozlanıyor.Ama o tarfı kullanmadığım için de sık temizlemiyorum.Kullanmadığım yeri her hafta temizlesem ne anlamı var ki :))

Biz hanımla el ele gaz verdikçe yapamaycağımız şey yok...Hg bu arada...Yeni evliyken düzenini bir oturtursan gerisi çorap söküğü gibi gelir...Ne yap et her gün belli işini yap....Bizim işimiz geçti debelleniyoruz böyle

herşey cok güzel de şu mutfak dolaplarındaki yağ lekelerini nasıl götürüyosunuz ya her silmemde yine de sarı sarı yağ lekeleri tm gitmio gıcık oluyorum onlara bekarken pek evle alakam yoktu çalışıyodum evlenince iş başa düştü... anlayacağınız temizlik konusunda pek tecrübeli değilim

Canım kesinlikle önerim bimdeki yağçöz olacak.Ocak kenarlarındaki yağları falan söküp atıyor adı neydi ya bak unuttum şimdi.Ama tek yaz çözücü var orada zaten...Kesinlikle al adı aklıma gelince söyleriim evde de kalmadı ki tüh :)al sık 10 dk bekle yağlar akacak hop diye :)

anladım cnm yarın alıp denicem bakalım inş. olur ya saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…