Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

bimde satılan yağ çöz çok iyi herşeyi temizliyo sık 5 dk bekle ovalamadan çıkar zaten(reklam gibimi oldu ne) ve birdee çamaşır deterjanını süngere biraz koy ve ovala peeling görevi görüyo ben memnunum dene bi istersen ama en iyisi bimdeki yağ çöz.düşün badana boya yapıldktan sonraki bulaşan boyaları bile temizliyo annemin arkadaşı kullanıyodu boyalarda:))şaşırmıştım ama gördüm gerçekten çıkartıyo:))

Ben de yağ çözücü kullanıyorum, çoğu lekeye bire bir. Tek
önerim eldivenle kullanman olacak. Eğer hassas tenin varsa
inanılmaz kurutuyor ellerini ve ellerin deri değiştiriyor hemen.

Biraz beze sıkıp lekelerin üzerine sür, 1 dakika sonra ovalamadan
bile çıkıyor. Sonra da duru bezle silince gözün gönlün açılıyor.

Hoşbuldum canım
Gerçekten düzene oturtunca insan devam ettiriyo valla..
Ben önceden bulaşık bırakıyodum şimdi mutfak pırıl pırıl olmadan odaları toplu bırakmadan yatmıyorum

yok mu bildiğiniz pratik şeyler arkadaşlar ya bi tek benim dolaplar mı yağ lekeli

Canım domestosun sprey olanını dene derim ben

Kızlar anlatsanız ya biraz nasıl gidiyor temizlik maceralarınız..?

Benim dün ve bugün misafirim vardı giremedim...Şimdi de baya geride kalmışım galiba..

Rüya busem valla bugün saldım ben biraz.adet olucam 1 kaç güne.ondan dolayı halsizlik var.ama dağınıklık çok abartılı iş yok yane...

ben salonu temizledim yemek yaptım kocam yemege geldı mutfagı topladım,sonra kendımı temızlıyım bı de dedım banyo yaptım daha yenı bıttı

kikirikli aman salma kendini pırıl pırıl olmuş evin çok güzel sakın dağıtma bak bizi gaza getiren sendin..

kızlar evimi tertemiz yapmıştım ama dün çok kalabalık misafirim vardı çocuklar sağolsunlar evde tozu dumana kattılar...sabah yine heryeri temizledim ve yine misafirim vardı,az önce de onları geçirdim yine her yeri topladım şimdi hiç işim yok ve kızımla internette takılıyoruzzz hepinize temiz günler...

kIzlar bu arada Kociş leriniz ne diyo bu hamaratlıklarınıza..?

kIzlar bu arada Kociş leriniz ne diyo bu hamaratlıklarınıza..?

ona kalırsa ben temizlik hastasıyım zaten ama benim bi huyum var eşim varken iş çıkarmam o gelmeden her işimi halletmiş olurum
yoksa hep boş işlerle uğraşıp duruyorsun diyor bana

Son düzenleme:
Benimki de çok memnun..Çiçek gibi evde oturmak hoşuna gidiyor..Bir de tabi malum işimiz olmayınca Onlara daha fazla zaman ayırabiliyoruz dimi kızlarr )

Benimki de çok memnun..Çiçek gibi evde oturmak hoşuna gidiyor..Bir de tabi malum işimiz olmayınca Onlara daha fazla zaman ayırabiliyoruz dimi kızlarr )

aynen öyle zaten hemen hemen her erkek ev temiz olsun ama hatun hep yanımda otursun fıkır fıkır olsun istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…