Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

benimki evde olduğu zaman kesinlikle bana iş yaptırmaz dizinin dibinde oturayım kendisiyle ilgilenim ister o yüzden o gelmeden işimi bitirmeye çalışırım hemen

henüz temizliğe ağırlık verdiğimi anlamadı ,her ugradıgında bı odanın halısı kalkmış oluyo o da halısız evden nefret eder ama bende bi gariplik olduğunu anladı .

oh be üstümde ki ölü toprağı gitti...

benim gelen giden de fazla olmuyo aile akraba falan başka şehirdeler. sadece ara sıra komşular eşimin iş arkadaşları falan geliyo işte o yüzden temizliğe ara veriyorum bazen. çocuk falan da yok yalnızım ya sıkılıyom temizliktende ya hiç içimden gelmiyo ama sizleri görünce kendime geliyom valla kalkıp iş yapasım geliyo teşekkürler arkadaşlar

temizlik yaparken arkamdan etrafı dağıtan sitem edeceğim sonra öpüp koklayacağım bebişim yok. yalnızım... kendi kendime temizlik yapmak bazen eziyet haline geliyo...

Benimki pek bir şey demez temiz yapsamda aa güzel olmuş filan demez.İşine düşkündür biraz evde pek dikkat ettiği bir şey yok.Sadece alınıp yenmeyen meyvelere kızar:))

temizlik yaparken arkamdan etrafı dağıtan sitem edeceğim sonra öpüp koklayacağım bebişim yok. yalnızım... kendi kendime temizlik yapmak bazen eziyet haline geliyo...

aklımı okumuşsun valla ne yalan söyleyım süper temızlık yapan bırı degılım böyle ya eltılerımı gordugumde yapasım gelıyo yada burda gaza gelıyorum .Bebiş desen tamamen aynı seylerı hıssedıyorum

maşallah kızlar sevdim bu topiği.bende öyle fazla titiz değilimdir eşimde.kafama göre yaparım işlerimi.31 yaşında 15 aylık evliyim.çocuğum yok.evime fazla gelen gidenimde olmadığı için fazla kasmıyorum kendimi hergün bi yerlere ellemeye çalışıyorum işte.bugün mutfak dolaplarımı sildim.camlarımın yarısını sildim diğer yarısınıda yarın silerim artık.arka tarafta kalıyor orayı her zaman silmiyorum zaten.bekarken babam sağolsun bıktırdı temizlikten hasta derecede titizdir kendileri.eşim öyle değil çok şükür

benim eşim temizligi çok sevdigi için hemen farkeder oh mis gibi kokuyo der en sevdigi şey deterjan kokusu ama karısında iş yok çocuklardan sonra iyice saldım ama yaptımmmı iyi yaparım ha pis sanmayın

Ben topikten önce sadece kendimde sanıyordum bazı huyları...Mesela aman nasılsa hiç gelenim yok niye temizleyeyim derdim ama içimden de olsun yapan yapar derdim...Gördüm ki benim gibi diyen çok varmış...Belki eve geln giden olsa daha hevesle yaparız orası kesin...Evde yalnız olmak çok zor kızlar ya.Tek başına ses yok kimse yok.Eşimi bile yatmadan yatmaya görüyorum bu ara.Nete çok bağlandım ya.Hep elim mauseda...Bir yandan çok istedim ailemin yanımda olmasını,bir yandan istemezdim.Çünkü annem çok karışır bana :)Bekarken mi daha iyiydi herşey yoksa evliykenmi deseler evliyken derim...Huzurluyum evimde şükür.Yalnızda olsam huzurluyum...

Vallah Hanımlar, mutfağımın dolaplarını sildim içini ve dışını. Düğünden önce herşeyi kullanıma göre yerleştiremedik haliile.Tabakları, bardakları, tencereleri, çekmeceleri hep indirdim yeniden yerleştirdim Bu arada çamaşırları attım makinaya onları da astım ve en son buzdolabını temziledim, atacaklarımı attım.. Mutfak bitti..

Ama ne olur saate bakın yaaa şimdi hemen en azından evi süpürmem lazım..

Son düzenleme:
bende yalnızım evde iki tarafta yok yakınımda.ama önceden de zaten çok gezmeyi seven biri değildim.evde canım sıkılmaz benim.tv-internet-ev işi-yemek-kitap oku vakit geçiveriyo anlamıyorum bile.eşim genelde 6 gibi evde olur.akşamlarıda evde yine beraber tv keyfi yaparız.film falan.iyi böyle ya memnunum bende çok şükür

Ellerine sağlık canım çok geç kirlensin inşallah :) Temizlikte zaman çabuk geçer anlamaz insan....Demin bir arkadaş yazmıştı akşam namazdan sonra ev süpürmek iyi değilmiş fakirliğe nedne olurmuş.Hem kalsın yoruldun sen yarın yaparsın

Biz anadan babadan ayrı yalnız balıklarız....
Hepimiz ayrı diyarlarda vurduk karaya,
Özlem,sevgi hep girdi araya,
Evde yapacak bir şey bulamayınca
Sonunda temizlik için toplandık buraya....

Çok güzel kafiye yaparım.Bu yönüm kuvvetlidir...Şimdi yazdım nasıl

selamlar hamarat hatunlar topiğe bi göz gezdirdimde süpersiniz
ama fazla abartmayın derim allah korusun obsesife doğru kayarsınız
ben bi ara bu temilzik takıntım yüzünden psikolojk destek almıştım şimdi ara ara gelir gibi oluyo kendimi hemen kontrol altına alıyorum
aklımı başka şeylere veriyorum
ama temizlik yapmayı çok seviyorum evimin temiz olmasından acayip mutluluk duyuyorum

sizleri bişey danışayım belki kullananız vardır....
lojmana taşındım 2 ay oluyo suları ilk açtığımda resmen pas akıyo diyebilirim beyaz çamaşırlarda kararma olduğunu farkettim sinirlerimi bozmaya başlamıştı bu durum
bugün gidip kosla oxi aldım beyazlar için toz olandan bakalım fark olacakmı merak ediyorum
daha önce kullanıp memnun olan varmı acaba ??

Çok sağol canım benim.. İNŞALLAH..
Bu arada okuyunca HADİ YAAA dedim.. Kaçırmışım arkadaşın yazdığını. Tamam dediğin gibi ben yoruldum zaten yarına kalsın madem

Şöyle kıyıda köşede toz filan varsa, çaktırmadan alayım elimle madem kocişş eve gelmeden.. O da şuan eve koşturuyo beraber daha maç izliycez.. Ama ben daha hala temizlik yapabilirim. Topik sağolsun pilim hiç bitmek bilmiyor ya

harikasııınnn:)) alkışlamak istiyorum ama ben neden kullanamıyorum bu :)simgeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…