Biz anadan babadan ayrı yalnız balıklarız....
Hepimiz ayrı diyarlarda vurduk karaya,
Özlem,sevgi hep girdi araya,
Evde yapacak bir şey bulamayınca
Sonunda temizlik için toplandık buraya....
Çok güzel kafiye yaparım.Bu yönüm kuvvetlidir...Şimdi yazdım nasıl
harikasııınnn:)) alkışlamak istiyorum ama ben neden kullanamıyorum bu :)simgeleri
Aşağıda olan simgelere tıklayacaksın...bu kadar:)
Aşağıda olan simgeleri tıklayacaksın.. bu kadar demişsinde.. Bende de aşağıda simge yok. Şimdi diyceksin ki bu kız nasıl yapıyor sürekli simgeleri .. ezbere gidiyordum anam
Aşağıda olan simgeleri tıklayacaksın.. bu kadar demişsinde.. Bende de aşağıda simge yok. Şimdi diyceksin ki bu kız nasıl yapıyor sürekli simgeleri .. ezbere gidiyordum anam
Ben de yanlızım kimim kimsem yok sayılır yanımda
Ben topikten önce sadece kendimde sanıyordum bazı huyları...Mesela aman nasılsa hiç gelenim yok niye temizleyeyim derdim ama içimden de olsun yapan yapar derdim...Gördüm ki benim gibi diyen çok varmış...Belki eve geln giden olsa daha hevesle yaparız orası kesin...Evde yalnız olmak çok zor kızlar ya.Tek başına ses yok kimse yok.Eşimi bile yatmadan yatmaya görüyorum bu ara.Nete çok bağlandım ya.Hep elim mauseda...Bir yandan çok istedim ailemin yanımda olmasını,bir yandan istemezdim.Çünkü annem çok karışır bana :)Bekarken mi daha iyiydi herşey yoksa evliykenmi deseler evliyken derim...Huzurluyum evimde şükür.Yalnızda olsam huzurluyum...
hadi ya nedne yok ki bilmiyorum canım ama sanırım profilinde ayarlardan yapılıyor simgeleri göster diyeceksin öyle bir şey yaptığımı hatırlıyorum:))
simge nasıl olmaz
mesaj yazdığın yerin hemen altı
Bende öyle.. Annem, babam ve abim yurtdışında bende 2 yıl önce buraya yerleştim.. Evlendikte sonra yalnız olmak ama daha zorlaştı.. Karşı tarafta çünkü seninle uğraşan bir kaynana be görümceler var
İlk zamanlar çok ağlardım.Duvarlara bakıp.Boğazıma bir şeyler tıkanırdı...Nasıl bu kadar yalnız kaldım ben diye.Çünkü konuşmyı çok severim.Birden sessizliğe gömüldüğümü hiseettim...Yaradan hepsine çare...Yinede ayakta tutuyor bizi şükür...Sen de alışırsın iyice.
Kızlar konuyla alakasız olacak ama,arınızda migren sorunu olan varmı ?
Mutluyum çok şükür Allaha eşimle.. Allah onu eksik etmesin. Ama çok zor alışmak, bugün temizlik yaparken bile gözlerim annemi aradı. Ah keşke dedim yanımda olsa da bana bıdı bıdı yapsa.. Napıyım bende kendimi yalnız hissedince temizliğe veriyorum. İnsan napabilirki bütün gün. Çalışmıyorum da 1 aydır.. Allah hepimizi çooook mutlu etsin inşallah
Bende cok agladım ılk zamanlar alısmam cok zor oldu ama esım sag olsun cok anlayıslı,herzaman yanımda olmustur ıyı gunde kotu gunumde .esıme olan sevgım saygım ılk gunkı gıbı
amiiin cnm ya yalnız değilsin.... bu topik bizlerin dertlerine deva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?