Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

süper dörtlük
bende ayrıyım eşimin ailesine 12 saat kendi aileme 4 saat uzaklıktayım ama teyzemler dayımlar felan aynı şehirdeyiz
aile özlemi çok zor

İyi akşamlar .iyi dilekleriniz t.ş.k ederim arkadaşlar .Fazla yormayın kendinizi .dinlenin azcık

Aşağıda olan simgelere tıklayacaksın...bu kadar:)

Aşağıda olan simgeleri tıklayacaksın.. bu kadar demişsinde.. Bende de aşağıda simge yok. Şimdi diyceksin ki bu kız nasıl yapıyor sürekli simgeleri .. ezbere gidiyordum anam

Son düzenleme:
Aşağıda olan simgeleri tıklayacaksın.. bu kadar demişsinde.. Bende de aşağıda simge yok. Şimdi diyceksin ki bu kız nasıl yapıyor sürekli simgeleri .. ezbere gidiyordum anam

hadi ya nedne yok ki bilmiyorum canım ama sanırım profilinde ayarlardan yapılıyor simgeleri göster diyeceksin öyle bir şey yaptığımı hatırlıyorum:))

Ben de yanlızım kimim kimsem yok sayılır yanımda

Bende öyle.. Annem, babam ve abim yurtdışında bende 2 yıl önce buraya yerleştim.. Evlendikte sonra yalnız olmak ama daha zorlaştı.. Karşı tarafta çünkü seninle uğraşan bir kaynana be görümceler var

bende senin gibiyim cnm. bu steye de tesadüfen rastladım ve inanılmaz iyi geliyo yeni üye oldum ve inan bende elimi mausedan alamıyorum ve burdaki arkadaşlardan allah razı olsun onlardan destek alıyorum hayatımdaki birçok şeyi anlamlandırmaya çalışıyorum sizlerin sayesinde. ya yalnızlık kadar kötü birşe yok. kimse yok bütün gün yalnız geçiyo eşim akşamdan akşama.... yani hayat öyle anlamsızlaşıyo ki herşeye bi neden arıyosun cevap olmayınca da böyle benim gibi oluyosun işte aldığım nefesin tek anlamı eşim. rabbim onun eksikliğini vermesin ama bana da sorsalar bekarlık mı evlilik mi die tabi ki evlilik derdim herşeye rağmen çoooook güzel

hadi ya nedne yok ki bilmiyorum canım ama sanırım profilinde ayarlardan yapılıyor simgeleri göster diyeceksin öyle bir şey yaptığımı hatırlıyorum:))

simge nasıl olmaz
mesaj yazdığın yerin hemen altı

Hadi yaa.. o kadar kocaman gözlerim var görmedim.. Hemeeennnn bakıyorum... Ve baktım, bende sadece 'mesaj için listeden bir simge seçebilirsin' diyo ve orada sadece çoğunlukla konu açarken kullandığımız simgeler var. Şimdide profilimden bir kontrol edeceğim. Çok sağolun bu arada

allah yardımcın olsun o zaman cnm ya çok zor. ama tavsiyem sen eşinle mutluysan eşin sana değer veriyosa gerisinin önemi yok...

İlk zamanlar çok ağlardım.Duvarlara bakıp.Boğazıma bir şeyler tıkanırdı...Nasıl bu kadar yalnız kaldım ben diye.Çünkü konuşmyı çok severim.Birden sessizliğe gömüldüğümü hiseettim...Yaradan hepsine çare...Yinede ayakta tutuyor bizi şükür...Sen de alışırsın iyice.

aynen cnm ya beni alatıyosun... rabbim büyük şükürler olsun. şimdi ise tek duam hayırlı evlat.... senin var mı bebiş

Mutluyum çok şükür Allaha eşimle.. Allah onu eksik etmesin. Ama çok zor alışmak, bugün temizlik yaparken bile gözlerim annemi aradı. Ah keşke dedim yanımda olsa da bana bıdı bıdı yapsa.. Napıyım bende kendimi yalnız hissedince temizliğe veriyorum. İnsan napabilirki bütün gün. Çalışmıyorum da 1 aydır.. Allah hepimizi çooook mutlu etsin inşallah

Bende cok agladım ılk zamanlar alısmam cok zor oldu ama esım sag olsun cok anlayıslı,herzaman yanımda olmustur ıyı gunde kotu gunumde .esıme olan sevgım saygım ılk gunkı gıbı

amiiin cnm ya yalnız değilsin.... bu topik bizlerin dertlerine deva

Bende cok agladım ılk zamanlar alısmam cok zor oldu ama esım sag olsun cok anlayıslı,herzaman yanımda olmustur ıyı gunde kotu gunumde .esıme olan sevgım saygım ılk gunkı gıbı

Maşallah canımmm.. Allah nazarlardan saklasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…