aynen cnm ya beni alatıyosun... rabbim büyük şükürler olsun. şimdi ise tek duam hayırlı evlat.... senin var mı bebiş
cnm ben değil ama eşimde var nedn
Var şürkürler olsun 22 aylık kızım.4 senelik evliyim.Hatta şuan göbeğimi ileri gerçi çekiyorum onunda hoşuan gidiyo oyun yapıyoruz :))
daha cok regl donemınde yasıyordum ama son 5 gundur basım agırıyor ılk 3 gun çok sıddetlı agrı cektım 2 gundur bıraz daha ıyıyım artık ılaclarda etkı gostermıyor.dogal yaptınız bır seyler varmı .nasıl gecer bu agrı
Ayyy sizi hayal ettim şuan .. ayyy duygulandım şimdi baaaak( nazar boncuğu göndercem ama maalesef hala simge yok haha :))
Maşallah canımmm.. Allah nazarlardan saklasın :))
Yaptım senin yerine:) Sen ne kadar zamandır evlisin yaşın kaç?Bu arada bazı soruları aynı kişiyel tekrar sorarsam alınmayın nolur çok unutkanımdır:)
Elma baş ağrısına iyi gelir....Bir de karanlık.Kpat ışığı otur karanlıkta dinlensin gööööözlerin.Geçmiş olsun canım zordur migren.
Var şürkürler olsun 22 aylık kızım.4 senelik evliyim.Hatta şuan göbeğimi ileri gerçi çekiyorum onunda hoşuan gidiyo oyun yapıyoruz :))
Yaptım senin yerine:) Sen ne kadar zamandır evlisin yaşın kaç?Bu arada bazı soruları aynı kişiyel tekrar sorarsam alınmayın nolur çok unutkanımdır:)
daha cok regl donemınde yasıyordum ama son 5 gundur basım agırıyor ılk 3 gun çok sıddetlı agrı cektım 2 gundur bıraz daha ıyıyım artık ılaclarda etkı gostermıyor.dogal yaptınız bır seyler varmı .nasıl gecer bu agrı
COLOR="#FF0000"]Olur canım kendine stres yapma sakın o çok etkiliyor herşeyi.Rabbim hayırlı gördüğü zaman verir inşallah sağlıklı bir evlat...[/COLORallah nazarlardankorusun cnm ya ben pkoluyum tedavi görcem ya çok korkuyorum olmaz falan die
OO ne güzel yeni evlisin:) Bekle bence biraz daha.Benim 6,ayda hamileliğim oldu.Hiç hazırlıklı değildim.Düşük oldu.Herşeyde hayır var dedim.1,5 sene evliyken 2,hamileliğim oldu...Bolbol gez bence kendini alıştır herşeye.Uykunu al bol bol:)) İnşallah sanada Allah istediğiniz zaman sağlıklı bir evlat verir.Ben malatyalıyım bu arada :) Sanki içimizden başka malatyalı var gibi hissediyorum nedense..Ama kastamonuda yaşıyoprum tabi eş dolayısıyla haha:).hahaha :))) çok sağol.. rica ederim, ne demek, insanlık hali..
Ben daha yeni evliyim1 ay ve 2 hafta oldu daha :)) 26 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Çocuk çok istiyoruz aslında ama daha vakti var tabii ki.. ama duyunca işte böyle oyunları ve bebek hikayeleri hemen hayal ediyorum, tutamıyorum kendimi
COLOR="#FF0000"]Olur canım kendine stres yapma sakın o çok etkiliyor herşeyi.Rabbim hayırlı gördüğü zaman verir inşallah sağlıklı bir evlat...[/COLOR
OO ne güzel yeni evlisin:) Bekle bence biraz daha.Benim 6,ayda hamileliğim oldu.Hiç hazırlıklı değildim.Düşük oldu.Herşeyde hayır var dedim.1,5 sene evliyken 2,hamileliğim oldu...Bolbol gez bence kendini alıştır herşeye.Uykunu al bol bol:)) İnşallah sanada Allah istediğiniz zaman sağlıklı bir evlat verir.Ben malatyalıyım bu arada :) Sanki içimizden başka malatyalı var gibi hissediyorum nedense..Ama kastamonuda yaşıyoprum tabi eş dolayısıyla haha:).
COLOR="#FF0000"]Olur canım kendine stres yapma sakın o çok etkiliyor herşeyi.Rabbim hayırlı gördüğü zaman verir inşallah sağlıklı bir evlat...[/COLOR
OO ne güzel yeni evlisin:) Bekle bence biraz daha.Benim 6,ayda hamileliğim oldu.Hiç hazırlıklı değildim.Düşük oldu.Herşeyde hayır var dedim.1,5 sene evliyken 2,hamileliğim oldu...Bolbol gez bence kendini alıştır herşeye.Uykunu al bol bol:)) İnşallah sanada Allah istediğiniz zaman sağlıklı bir evlat verir.Ben malatyalıyım bu arada :) Sanki içimizden başka malatyalı var gibi hissediyorum nedense..Ama kastamonuda yaşıyoprum tabi eş dolayısıyla haha:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?