Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

aynen cnm ya beni alatıyosun... rabbim büyük şükürler olsun. şimdi ise tek duam hayırlı evlat.... senin var mı bebiş

Var şürkürler olsun 22 aylık kızım.4 senelik evliyim.Hatta şuan göbeğimi ileri gerçi çekiyorum onunda hoşuan gidiyo oyun yapıyoruz :))
 
cnm ben değil ama eşimde var nedn

daha cok regl donemınde yasıyordum ama son 5 gundur basım agırıyor ılk 3 gun çok sıddetlı agrı cektım 2 gundur bıraz daha ıyıyım artık ılaclarda etkı gostermıyor.dogal yaptınız bır seyler varmı .nasıl gecer bu agrı
 
Var şürkürler olsun 22 aylık kızım.4 senelik evliyim.Hatta şuan göbeğimi ileri gerçi çekiyorum onunda hoşuan gidiyo oyun yapıyoruz :))

Ayyy sizi hayal ettim şuan .. ayyy duygulandım şimdi baaaak ( nazar boncuğu göndercem ama maalesef hala simge yok haha :))
 

Elma baş ağrısına iyi gelir....Bir de karanlık.Kpat ışığı otur karanlıkta dinlensin gööööözlerin.Geçmiş olsun canım zordur migren.
 
Yaptım senin yerine:) Sen ne kadar zamandır evlisin yaşın kaç?Bu arada bazı soruları aynı kişiyel tekrar sorarsam alınmayın nolur çok unutkanımdır:)
Ayyy sizi hayal ettim şuan .. ayyy duygulandım şimdi baaaak ( nazar boncuğu göndercem ama maalesef hala simge yok haha :))
 
Yaptım senin yerine:) Sen ne kadar zamandır evlisin yaşın kaç?Bu arada bazı soruları aynı kişiyel tekrar sorarsam alınmayın nolur çok unutkanımdır:)

hahaha :))) çok sağol.. rica ederim, ne demek, insanlık hali..

Ben daha yeni evliyim 1 ay ve 2 hafta oldu daha :)) 26 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum
Çocuk çok istiyoruz aslında ama daha vakti var tabii ki.. ama duyunca işte böyle oyunları ve bebek hikayeleri hemen hayal ediyorum, tutamıyorum kendimi
 

Geçmiş olsun arkadaşım çay,kahve,kola tüketimin nasıl eger çok içiyorsan öncelikle bunları azaltman gerekir peynir,çikolata ve vanilyalı yiyeceklerde migreni artırıyor sebze ve tahıl agırlıklı beslenmeniz gerekiyor nane çayı ıhlamur çayı iyi geliyor diye duymuştum baş agrısına bir muz iyi geliyor diyorlar.
 
allah nazarlardankorusun cnm ya ben pkoluyum tedavi görcem ya çok korkuyorum olmaz falan die
COLOR="#FF0000"]Olur canım kendine stres yapma sakın o çok etkiliyor herşeyi.Rabbim hayırlı gördüğü zaman verir inşallah sağlıklı bir evlat...[/COLOR
OO ne güzel yeni evlisin:) Bekle bence biraz daha.Benim 6,ayda hamileliğim oldu.Hiç hazırlıklı değildim.Düşük oldu.Herşeyde hayır var dedim.1,5 sene evliyken 2,hamileliğim oldu...Bolbol gez bence kendini alıştır herşeye.Uykunu al bol bol:)) İnşallah sanada Allah istediğiniz zaman sağlıklı bir evlat verir.Ben malatyalıyım bu arada :) Sanki içimizden başka malatyalı var gibi hissediyorum nedense..Ama kastamonuda yaşıyoprum tabi eş dolayısıyla haha:).
 
Son düzenleme:
Kızlar ben cıkıyorum esım gelmek uzere. Sofrayı hazırlamam lazım ,hepınızı opuyorum yaradana emanet olun..
 
Bende çıkayım kızımla oynaşayım biraz.Sonra uyutur dönerim tekrar:) Sizlerle konuşmak çok güzel terapi gibi...Gşürüz...Temiz tutun evi :))
 

Amin canım inşallah.. çok doğru söylüyosun. Ben gerçekten bol bol uykumu alayım, düşkünüm ona çok seviyoruz uykuyla ben birbirimizi
Bu arada benim eşim aslen malatyalı ama elbistanda büyümüşler sonra istanbula yerleşmişler. Bende sakaryalıyım,lazım. Sen düşün artık bizde ki farkı
 

ben malatyalı degilim ama komşuyuz bende elazıglıyım ve elazıgda yaşıyorum nisbet gibi olacak ama anneme 5 dakika kayın valideme 15 dakika mesafediyim
 

cnm benim eşiminde çok ağrıları oluyo gözlerini falan açamıyo kıvranıyodu ama bana da bi tanıdık sölemişti şimdi ağrısı başlar başlamaz ben hemen iyice kaynamış suya biraz papatya koyup demliyorum sonra 1 bardağını ayırıyorum geri kalanını da geniş bi kaba koyuyorum bide yanıma havlu alıym eşim onun buharını çekiyo hem burundan hem ağızdan 10-15 kere çek sonra ayırdığın o papatya çayını da iç güzelce bak hiçbirşeyin kalmaz cnm kesinlikle dene nasıl farkettiğini göreceksin. eşim cebinde ağrı kesicilerle dolaşırdı şimdi hiç almıyo cnm biz çok faydasını gördük.
 
Kızlar ben yokken bayağ derin mevzulara inmişsiniz sizz....Meğer ne çokmuş aramızda gurbet gelini olan Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlh,,,
Ben çok şükür ailemle aynı şehirdeyiz hatta aynı mahalledeyim : )
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…