Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Günaydın temiz ve titiz hanımlar

günaydıınnnn ... bugün ilk temizliği ben anlatayım saat 7'de kalktım mutfak dolabımı boşalttım ve bi güzel sildim ya hiç yağ lekesi falan kalmadı valla tertemizzz oldu bu arada arkadaşlara çok teşekkür ediyorum gerçekten yağ çözücü çok iyi hatta süper hiç leke falan bırakmadı ama çok ağır insanın nefesini kesiyo bende hemen maske geçirdim. gidip gelip dolabıma bakıyorum çooook güzel oldu yaaa

Günaydın Hanımlar

Sabah 7.30 da kocamı işe gönderdim,aslında ondan beri kalkıp temizliğe girişebilirdim ama nedense uykum var

Haaadi gaza getirin beniiii

uykuyu boşver canımm..En güzel temizlik sabah erkenden olur....Şimdiden bitir işini öğleden sonra da burda bol bol takılırsın oh mis gibi tertemizz......

herkes içinden geleni döküyo işte cnm ya senin güzelmiş yalnızlık çekmemişindir

uykuyu boşver canımm..En güzel temizlik sabah erkenden olur....Şimdiden bitir işini öğleden sonra da burda bol bol takılırsın oh mis gibi tertemizz......

Doğru diyosun bak.. Tamam kandırdın beni.

Kaçıyorum ben.. :118:

Son düzenleme:
Benim şimdi hiiçç işim yok kızlarr...Sadece kahvaltımı edip evden çıkcam....
Akşam geldiğimde de yine bir işim olmaz inşllh..
Bu arada dün her yeri yine süpürüp silip yattım eşim de diyorki gecenin 12 si oldu ne temizliği bu zaten ev temiz ya diyorr ben de aşkım ipin ucunu kaçırmamam lazım dedimm :>
Böyle tertemiz tutmamız lazım evimizi dimi kızlar...

Kaç bakalım Mahiber kim tutar senii....
..sonra görüşürüz canımm..

kızlar ben kaçıyorum ... bir fıkra anlatıp da kaçayımmm...güne neşeli başlayalım neşemiz bol olsun...
Gümrük kapısında bir ingiliz,bir fransız,bir türk geçmek için bekliyorlarmış...
Gümrük görevlileri valizleri kontrol etmeye başlamış..Önce ingilizin valizini açmışlar 7 tane don çıkmış.Niye 7 don diye sormuşlar ingilize o da haftanın yedi günü var demiş pazrtesi,salı....Vay be temizliğe medeniyete bak adamlarda demiş..Fransıza gelmiş sıra ondan da 8 don çıkmış niye 8 don demiş görevli haftanın 7 günü var biri de ne olur ne olmaz diye yedek demiş..sıra Temel e gelmiş 12 tane don çıkmış..Görevlişaşırmış önce sonra da demişki yine ne varsa bizim adamlarda var demiş...Sormuşlar niye 12 adet...?
Temel başlamış saymaya : Ocak ,Şubat ,Mart ,Nisan........

Kızlar fıkrayı gülelim diye yazdımm...Aman yanlış anlamayın biz her milletten temizizdir.......

Günaydın kızlarr

Bende bu topiği arıyorum..Derdim var'dan buraya transfer olmuşsunuz

Önümüzdeki hafta ctesi misafirlerim gelecek..

Bu haftasonu temizlik yapacam..

Yarın erken kalkıp.İlk iş olarak ; Mutfak dolabı,yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri temizliyecem.

Daha sonra camları siler tülleri yıkarım..Daha sonrada kapıları silerim..

ardından koltukları silerim birde..

Mutfak duvarlarımıda silmek istiyorum tabi..

Off yazınca ne çok iş varmış dedim..

Neyseki Ctesi çalışmıyorum...

Şimdi gelelim size sorularıma :)

Yağ çözücü öneriniz
Yatak odam çok çabuk tozlanıyor.Dolabımın içi dahil...Tozlanmayı geciktirici bişeyler önerirmisiniz
Duvarları nasıl siliyorsunuz.Fırçaylamı?

Halıları hafta içi yıkamaya yollıyacağım..Birde storlarım var..Kuru temizleme oluyormuş ama nereler yapar bilemedim nette bulamadım..Sanırım kuru temizlemecileri gezmem lazım

Haydi kızlar yardım edin bana
:92::84::102::126:

günaydınnnnn

08.15 de eşimi gonderdım işe.kalktım sofrayı topladım markete gttim yemek hazırlıgı için yemek ocakta ben burdayım bugun bıtek balkon yıkamayı düşünüyorum ....

günaydınnnn herkese:))bende yeni kalktım sayılır..birtek kahfaltımı yapıcam,duşumu alıcam,ve dışarıya çıkıcam:)bugün işim yookk çünkü dün deli gibi temizlik yaptım kirlensede yapmıcam banane yapmıcam:))

Burada yeterince marka ismi verdik diye rahatça söylüyorum ben de şimdi.
Yağ çözücü olarak bayanlar Güldal diye bir marka önermişler, ben kendi
kullandığım markayı şu an hatırlamıyorum. Ama geçen haftalarda bir yakınımıza
yardım ederken kullanmıştık Güldal'ı iyiydi.

Ben toz alırken Amway'in Loc diye bir ürününü kullanıyorum. Tozlanmayı geçiktiriyor
bana göre. Biraz pahalı bir ürün ama çok az miktarı kafi geldiği için uzun süre
kullanabiliyorsun. Ben duvarları uygun bir bezle siliyorum ama duvardaki boyanın
cinsi önemli. Silinebilir değilse kuru bezle tozunu alabilirsin, diğer türlü yöntemler
zarar verebilir boyaya.

Storları radyologg kuru temizlemeye vermeyi önermişti, keşke burada olsa da
sorsak. Ben de istiyorum çünkü vermeyi.

biz eltimin halılarını yıkamıştık çatıda.Storlarıda yere yatırıp bi güzel yıkadık.Ama halı fırçası ile değil yumşak bi çuval bezi gbiydi ama mis gibi oldu. Sana tavsiyem kuru temizleme baya para alıyo onlara ama hiçbir koku ve temizlik izi yok yerin varsa banyon filan genişse cok kolay yıkaması hemen de kuruyo yıkadıktan sonra sıkı sıkı sarıp dikine koyunca suyu sızıyo ertesi gün açıp nemli şekilde cama asarsan hemen kurur. Ama temizlikçiyede versen kendın de yıksan sakın sarılı vaziyette 2 gün bekletme hemen küf yapıyo içi...

yağ çözücü bim de satılanın iyi olduğunu duymustum burda ki arkadaşlardan, bi de toz alma suyuna gliserin damlatırsan gliserin toz tutmazmış onu da burda ki arkadaşlardan duydum ..

Benimde temizlik buraya kadarmış hanımlar.. Kaynımı hastaneye kaldırmışlar. Başı dönmüş, miğdede bir sorunu varmış.
Artık eve dönene kadar gece olur
Kolay gelsin hanımlar..

Son düzenleme:
Benimde temizlik buraya kadarmış hanımlar.. Kaynımı hastaneye kaldırmışlar. Başı dönmüş, miğdede bir sorunu varmış.
Artık eve dönene kadar gece olur
Kolay gelsin hanımlar..

İnşallah mühim bir durum yoktur...
Geçmiş olsun.
Biz seni sonra yine motive ederiz temizlik için.
Üzülme lütfen.

Güldalı biliyorum ama kullanmadım.Bu akşam alayım bir adet
Loc'un methini çok duydum ama hemen gidip alınacak yer yokki..Markette satılmıyorlar bunlar..Bana yarına lazım

Kendim yıkayım diyorum ama korkuyorum yıpratırım diye..Balkonum uzun rahat yıkanır aslında..Düşünüyorumda ben storları yıkarsam kesin arkasından halılarıda kaldırırım yıkarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…