Günaydın temiz ve titiz hanımlar
Kızlar ben yokken bayağ derin mevzulara inmişsiniz sizz....Meğer ne çokmuş aramızda gurbet gelini olan Allah hepinizin yardımcısı olsun inşlh,,,
Ben çok şükür ailemle aynı şehirdeyiz hatta aynı mahalledeyim : )
uykuyu boşver canımm..En güzel temizlik sabah erkenden olur....Şimdiden bitir işini öğleden sonra da burda bol bol takılırsın oh mis gibi tertemizz......
simge nasıl olmaz
mesaj yazdığın yerin hemen altı
Günaydın kızlarr
Bende bu topiği arıyorum..Derdim var'dan buraya transfer olmuşsunuz
Önümüzdeki hafta ctesi misafirlerim gelecek..
Bu haftasonu temizlik yapacam..
Yarın erken kalkıp.İlk iş olarak ; Mutfak dolabı,yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri temizliyecem.
Daha sonra camları siler tülleri yıkarım..Daha sonrada kapıları silerim..
ardından koltukları silerim birde..
Mutfak duvarlarımıda silmek istiyorum tabi..
Off yazınca ne çok iş varmış dedim..
Neyseki Ctesi çalışmıyorum...
Şimdi gelelim size sorularıma :)
Yağ çözücü öneriniz
Yatak odam çok çabuk tozlanıyor.Dolabımın içi dahil...Tozlanmayı geciktirici bişeyler önerirmisiniz
Duvarları nasıl siliyorsunuz.Fırçaylamı?
Halıları hafta içi yıkamaya yollıyacağım..Birde storlarım var..Kuru temizleme oluyormuş ama nereler yapar bilemedim nette bulamadım..Sanırım kuru temizlemecileri gezmem lazım
Haydi kızlar yardım edin bana:92::84::102::126:
Günaydın kızlarr
Bende bu topiği arıyorum..Derdim var'dan buraya transfer olmuşsunuz
Önümüzdeki hafta ctesi misafirlerim gelecek..
Bu haftasonu temizlik yapacam..
Yarın erken kalkıp.İlk iş olarak ; Mutfak dolabı,yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri temizliyecem.
Daha sonra camları siler tülleri yıkarım..Daha sonrada kapıları silerim..
ardından koltukları silerim birde..
Mutfak duvarlarımıda silmek istiyorum tabi..
Off yazınca ne çok iş varmış dedim..
Neyseki Ctesi çalışmıyorum...
Şimdi gelelim size sorularıma :)
Yağ çözücü öneriniz
Yatak odam çok çabuk tozlanıyor.Dolabımın içi dahil...Tozlanmayı geciktirici bişeyler önerirmisiniz
Duvarları nasıl siliyorsunuz.Fırçaylamı?
Halıları hafta içi yıkamaya yollıyacağım..Birde storlarım var..Kuru temizleme oluyormuş ama nereler yapar bilemedim nette bulamadım..Sanırım kuru temizlemecileri gezmem lazım
Haydi kızlar yardım edin bana:92::84::102::126:
Benimde temizlik buraya kadarmış hanımlar.. Kaynımı hastaneye kaldırmışlar. Başı dönmüş, miğdede bir sorunu varmış.
Artık eve dönene kadar gece olur
Kolay gelsin hanımlar..
Burada yeterince marka ismi verdik diye rahatça söylüyorum ben de şimdi.
Yağ çözücü olarak bayanlar Güldal diye bir marka önermişler, ben kendi
kullandığım markayı şu an hatırlamıyorum. Ama geçen haftalarda bir yakınımıza
yardım ederken kullanmıştık Güldal'ı iyiydi.
Ben toz alırken Amway'in Loc diye bir ürününü kullanıyorum. Tozlanmayı geçiktiriyor
bana göre. Biraz pahalı bir ürün ama çok az miktarı kafi geldiği için uzun süre
kullanabiliyorsun. Ben duvarları uygun bir bezle siliyorum ama duvardaki boyanın
cinsi önemli. Silinebilir değilse kuru bezle tozunu alabilirsin, diğer türlü yöntemler
zarar verebilir boyaya.
Storları radyologg kuru temizlemeye vermeyi önermişti, keşke burada olsa da
sorsak. Ben de istiyorum çünkü vermeyi.
biz eltimin halılarını yıkamıştık çatıda.Storlarıda yere yatırıp bi güzel yıkadık.Ama halı fırçası ile değil yumşak bi çuval bezi gbiydi ama mis gibi oldu. Sana tavsiyem kuru temizleme baya para alıyo onlara ama hiçbir koku ve temizlik izi yok yerin varsa banyon filan genişse cok kolay yıkaması hemen de kuruyo yıkadıktan sonra sıkı sıkı sarıp dikine koyunca suyu sızıyo ertesi gün açıp nemli şekilde cama asarsan hemen kurur. Ama temizlikçiyede versen kendın de yıksan sakın sarılı vaziyette 2 gün bekletme hemen küf yapıyo içi...
yağ çözücü bim de satılanın iyi olduğunu duymustum burda ki arkadaşlardan, bi de toz alma suyuna gliserin damlatırsan gliserin toz tutmazmış onu da burda ki arkadaşlardan duydum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?