Çalışıyor musun peki ?
calısıyorum canım cumartesı pazar evdeyım
esım yemek yıyınce o vardıyalı calısıyor ben ısteyken evde oldugu gecede gıttıgıde oluyor
yemek yedımmı kaldırır kabakları tezhaga ekmegıde kaldırır masayıda sıler ama tuzlugu bardakları masanın aksesuarı zannedıyor
yok yavrum bazen ıkımızde mesela cıg kofte alıyoruz tv karsıdaın goturuyoruz karsılıklı koltukta mısal masada ortada cola ,
Ben cumartesi de çalışıyorum ve ikimiznde izni pazar günü.. Ben birazda üşengeçim hatta
Ama mecbur 1 günümüz var diye yapıyoruz beraber..
Sizde belki aynı durumda olsanız beraber yaparsanız, tabi birazda içinden gelmesine bağlı..
Sadece daha iyilere bakma, kimisinin ki bırak tabak kaldırmayı suyunu bile kendi almıyor
gecen hafta cuma pazar gıttım oglanı aldım annemden eve gelıp corba yaptım oglanı yedırdım ardından bı yemek yapmıstım hatırlamıyorum gece 2 lere kadar oturmadan devam edıyorum esımden rıcam mutfaga tv al catlıyorum sıkıntıdan cunku
esıme vde yokken daha aktıfım evdeykende daha dıngıl ama nebılım
i,şte mutfak
2 gömlek ütüledim mola verdim hahhaha
Tek mi yapcan canım?
E görümceee?
Her zaman üşengeçliğin dibini yaşarım1 hafta öncesine kadar evim leş gibiydi KPSS derdine düştüm evi bırakmıştım. Şimdi biraz biraz topladım ama perdelerimin yıkanması lazım kapılarımın avizelerin silinmesi lazım banyonun her yerini şapır şapır suyla yıkamam lazım mutfak dolaplarını silmem lazım. Yazlık kışlık değişimi gerçekleşmeli. 20 30 tane ütülencek gömlek var onlar ütülenmeli. Ben şimdi ne yapayım :2::2::2: Üstelik çalışıyorum. ( bu hafta çıkmayı düşünüyorum ama sonuçta şuan çalışıyorum :)
yok ya ne şirketi. kafadan şirketli bunlar. dolap içlerine hiç dokunmamış. şaştım kaldım. parayımı çok vermek lazım. nasıl yetiştiriyolar anlamdımki
Kızlar çok komiğim ya 2 gömlek ütülüyorum sonra hopp dinleniyorumToplam ütü sayısı 4, mola verilen gömlek sayısı 2, ütüden dolayı oluşan boyun ağrısı paha biçilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?