Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Çalışıyor musun peki ?

calısıyorum canım cumartesı pazar evdeyım
esım yemek yıyınce o vardıyalı calısıyor ben ısteyken evde oldugu gecede gıttıgıde oluyor
yemek yedımmı kaldırır kabakları tezhaga ekmegıde kaldırır masayıda sıler ama tuzlugu bardakları masanın aksesuarı zannedıyor

ben pek usenmıyorum ama sadece ben pratik değilim yemek yaparken tezgah dagılıyooooooo

gecen hafta cuma pazar gıttım oglanı aldım annemden eve gelıp corba yaptım oglanı yedırdım ardından bı yemek yapmıstım hatırlamıyorum gece 2 lere kadar oturmadan devam edıyorum esımden rıcam mutfaga tv al catlıyorum sıkıntıdan cunku
esıme vde yokken daha aktıfım evdeykende daha dıngıl ama nebılım
i,şte mutfak

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben cumartesi de çalışıyorum ve ikimiznde izni pazar günü.. Ben birazda üşengeçim hatta

Ama mecbur 1 günümüz var diye yapıyoruz beraber..

Sizde belki aynı durumda olsanız beraber yaparsanız, tabi birazda içinden gelmesine bağlı..

Sadece daha iyilere bakma, kimisinin ki bırak tabak kaldırmayı suyunu bile kendi almıyor

Kızlar ne güzel artık hep birlikte yapcaz demekki temizliğimizi...
Kikirikli arkadaşım iyiki açtın şu konuyu hepimizi gaza getirdin......:))

cuma günü iş çıkışı temizlik günüm

eğer ki yapamazsam pazar günü eşimle beraber yapıyoruz

yok yavrum bazen ıkımızde mesela cıg kofte alıyoruz tv karsıdaın goturuyoruz karsılıklı koltukta mısal masada ortada cola ,
işte dıyorkı hayatım colam bıttı bana bak dıyorum bende yıyorum benımde ellerım batık ve benım colam var

o kadarda degıl yanı
oda bu sabah baktım toplamıs bıseylerde yapmıyor yanı yapmaz cocugun odasına bı el atıyor oda ılgısını cekıyor oyuncak araba lego ondan

bırde genelde ıkımızde evde olmadıgımız oluyor yanı ben evdeyım kadrolu hızmetcı ama kendısı (gezmez hayır)işte olduguda oluyor ıkı gece gece gıdıyo hafta sonuma geldıgınde hcı abartmıyorum gece sabahlara kadar borek sararım

bende bıseylerın ucundan tutucam yanı 1.5 ay evvel camlar sılındı ama hıc sılesım yok gırıs kat ama balkon altı 3 cehphe bayram ıcın sılsem dıyorum ne kaldıkı suracıkta

konuyla alakasız olacak ama ankastrenden memnun musun acaba ? elektrikli olması iyi mi _ ceyiz için soruyorum da

an itibariyle tekrar ve kesinlikle anladım ki bu iş benim harcım değil
ne yaptın derseniz sadece süpürdüm ve yerleri sildim
toz alma falan yok
ve 3 gün yatacak durumdayım

anlaşıldı ki eski sisteme geri dönüş
güzel bi temizlikçinin elinden öper bundan sonra buralar

Yarın sabah kızım uyanmadan kalkp yapıccam temizliğimi.Fotoları paylaşırım...İnşallah gaza getiricez birbirmizi...

Sana kıyamıyorum ve bir temizlikçi gönderiyorum. Madem hem çalışıyorsun hem evi işi yapıyorsun temizliğin çok biriktiği zamanlar gündelikçi al. Bu kocalara saçını süpürge etmeye gelmez. Hem hiçbirşeye yardım etmezler hem ütülü gömlek beklerler. Çalışan kadınlar evdede çalıştırılmasın ya

yok ya ne şirketi. kafadan şirketli bunlar. dolap içlerine hiç dokunmamış. şaştım kaldım. parayımı çok vermek lazım. nasıl yetiştiriyolar anlamdımki

Kadın aslında doğru yapıyor işini :) Şöyle ki yarım gün olduğu için o yarım gün içinde süpürge, toz, cam silme ki camlarım çok büyük dediniz yarım gün biter zaten. O ütü, çekmece içi, dolap içini genelde aylık çalışan bayanlar yapıyor. Bizim komşu yattığı yatağı bile kadına toplatıyor, bulaşık makinesini kadına boşalttırıyor 15günde bir aldığı halde saçmalık bence.

Her gün nizami yapmak zorunda olduğum şey...sıkıyo ya insanı valla,üstelik bu dağınıklık az normale göre çok çok çok az...

bu arada halım acayip kirli,kısa zamanda yıkamaya gidicek haha ayıbımıda söyleyeyim :))yüzsüzlüğün bu kadarı :)

Son düzenleme:
Kızlar çok komiğim ya 2 gömlek ütülüyorum sonra hopp dinleniyorum Toplam ütü sayısı 4, mola verilen gömlek sayısı 2, ütüden dolayı oluşan boyun ağrısı paha biçilemez

bende temizliğe kalkıştım oturma odası boyanacak gelin görün ki eşim 1 günde sadece sandıklı divanın altındaki vakumlanacakları vakumlattı sonra yeter dedi bugünlük iş böyle giderse seneye anca ev toparlanacak korkarım

Ya bir insanın 5 gömlek 2 tişört ütüledikten sonra pili biter miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…