Güldalı biliyorum ama kullanmadım.Bu akşam alayım bir adet
Loc'un methini çok duydum ama hemen gidip alınacak yer yokki..Markette satılmıyorlar bunlar..Bana yarına lazım
Kendim yıkayım diyorum ama korkuyorum yıpratırım diye..Balkonum uzun rahat yıkanır aslında..Düşünüyorumda ben storları yıkarsam kesin arkasından halılarıda kaldırırım yıkarım :)
storlar ykannca osert kıvamında biraz yumuşama oluyomuş diye duydum ama ben denemedim bilmiyorum...
Storlar ne illet bişeymiş ya
Güldalı biliyorum ama kullanmadım.Bu akşam alayım bir adet
Loc'un methini çok duydum ama hemen gidip alınacak yer yokki..Markette satılmıyorlar bunlar..Bana yarına lazım
Kendim yıkayım diyorum ama korkuyorum yıpratırım diye..Balkonum uzun rahat yıkanır aslında..Düşünüyorumda ben storları yıkarsam kesin arkasından halılarıda kaldırırım yıkarım :)
mutfağa almak istiyorum ama kararsızım almasammı yoksa
benim mutfak perdem zebra stor hiç yıkamadım bıryıldırkorkuyorumda kuru temizlemeye verenler varmış sorup fiyatına kuru temizleyici vercem
Komşum olsan sana getirirdim. İstersen gliserini dene, birkaç kişi önermiş.
Hem bulması daha kolay hem de işe yararsa biz de kullanırız senin tavsiyenle.
Benim perdemi yapan bey de yumuşak tüyleri olan bir fırça ile düz bir zeminde
yıkayabilirsiniz ama suyu süzüldükten sonra mutlaka kurutun demişti. Ben şimdilik
temizlik yaparken nemli bezle siliyorum, cesaret edemedim yıkamaya hala...
Benimde oturma odam zebra..Siyah Allahtan :))
ay siyahtaçok toz gösterirbenımki sütlü kahve aman kızlaryaa cam açılmıyor parçalı yaptırmamışım hep yukarda toplu duruyo mutfaktada cam açık olmazsa olmuyorr bazen atasım geliyoeski kornişe takilan perdemi asayım dıyorum çokta para verdim valla arka komşuya sinema oynatıyozz yaz günü insan şortla felan duruyoo
ben kalktım poğaça yaptım ,canım istedi.Birazdan eşim gelir çay da koyarım...Poğaçalar fırında oh missss....Ama balkonum hala pissss
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var kızımla ilgili...Kızım akşam yatarken meyve suyu içip yatıyor ama hazırlardan.Kendim yaptım yok içmior ondan.Kutuda pipetle içiyor.1 tane içip yatıyor bazen inat edip 2 içiyor.Gecede kalkıp istiyor...Ben nasıl vazgeçircem bu huyundan.Dişleri çürüyecek,ve hazır sonuçta yararlı değil...Sütüde seviyor kutuda pipette ama o çok sancı yapıyor kızıma birde daha alerji testi yaptırmadık ama sanırım kaşıntıda yapıyor...Onu daha iyi bir şeye nasıl alıştırabilirm.Hem gece yatarken tot tutsun.Çünkü illa kalkıyor 2 3 kez gece.Memeyi bıraktırdım oh artık gece kalkmaz dedim şimdi yine kalkıyor...Akıl verin ne olur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?