Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

storlar ykannca osert kıvamında biraz yumuşama oluyomuş diye duydum ama ben denemedim bilmiyorum...

kızlar günaydın gece saat 3 e kadar ütü yaptım tam iki sepet biri eşimle benim biri oğlumun sabah 7de uyandım oğlumu doyurdum sağlık ocağına aşısını yaptırmaya götürdüm uyutttum şimdi yorgunluk ve uykusuzluktan bayılcak gibiyim ama hiç utu yapılaca bişi kalmadı yorgun ve huzurluyum

Selam kızlaaar

Hepinize kolay gelsin. Ben işteyim malesef bir şey yapamıyorum. Yarın inşallah temizliğe girişeceğim. İyice huzursuz olmaya başladım. Aradığımı bulamıyorum yahu

Günaydın kızlar.Bugün evi temizleyip öyle geleyim pc ye dedim.Ama balkonum ve apartamn merdivenleri hala duruyor.Güya çarşamba günü yapacaktım.EZİĞİM BEN....Kızım uyuyacak birazdan o zaman yapacağım hemen...

Şuan ev derli toplu.Tam size yazacakken eşim yazdı gömlek ütüle diye.2 gömlek tüüledim geldim...Bu arada eşimle sabah aramdaki diyaloğu yazayım size...

Dolabı açtım aşkım bak düzelttim dedim...Hım kaç gün sürecek dedi :) Bundan sonra hep böyle.Tabi sen hemen elini alta daldırıp dağıtmazsan dedim..Ya ya öyle dedi:) Sonra yaklaşık 10 gömleği denettim.Bunlardan olmayanları ver başkasına dedim.Denerken bunlar neredeydi bütün yaz dedi....Bende tembelliğimden hepsini dürüp atmıştım bir yere dedim.Neden dedi tembellikten dedim tam 3 kez sordu neden diye...Hoşuna gitti tembel olduğumu söylemem :))Evde değişiklik farkettinmi dedim düşündü...Mutfakla hol arasına halı sermişsin dedi haha:))

Şimdi buradan iki sonuç çıkıyor,ya ben detaylı olmasada düzeltiyordum evi,ya da eşim hiç bir şeyi farketmiyor...Çünkü artık dağınıklık bırakmyorum ortada...Ama neyse ister farketsin ister etmesin...Ben böyle mutluyum yaa :))

Komşum olsan sana getirirdim. İstersen gliserini dene, birkaç kişi önermiş.
Hem bulması daha kolay hem de işe yararsa biz de kullanırız senin tavsiyenle.

Benim perdemi yapan bey de yumuşak tüyleri olan bir fırça ile düz bir zeminde
yıkayabilirsiniz ama suyu süzüldükten sonra mutlaka kurutun demişti. Ben şimdilik
temizlik yaparken nemli bezle siliyorum, cesaret edemedim yıkamaya hala...

mutfağa almak istiyorum ama kararsızım almasammı yoksa

Bence alma. Diğer perdelerin gözünü seveyim, çek çıkar at makineye.
Çıkınca hemen ütleyip as, oh rahat. Benim mutfak perdelerim stor
değil ve kullanımı rahat. En çok mutfak perdesi kirleniyor bana göre...

Saolasın canım..

Banyo lifiyle yıkayıp hemen sarıp süzdürsem.Akşamda cama asıp açsam olurmu dersin

Benimde oturma odam zebra..Siyah Allahtan :))

ay siyahtaçok toz gösterirbenımki sütlü kahve aman kızlaryaa cam açılmıyor parçalı yaptırmamışım hep yukarda toplu duruyo mutfaktada cam açık olmazsa olmuyorr bazen atasım geliyoeski kornişe takilan perdemi asayım dıyorum çokta para verdim valla arka komşuya sinema oynatıyozz yaz günü insan şortla felan duruyoo

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var kızımla ilgili...Kızım akşam yatarken meyve suyu içip yatıyor ama hazırlardan.Kendim yaptım yok içmior ondan.Kutuda pipetle içiyor.1 tane içip yatıyor bazen inat edip 2 içiyor.Gecede kalkıp istiyor...Ben nasıl vazgeçircem bu huyundan.Dişleri çürüyecek,ve hazır sonuçta yararlı değil...Sütüde seviyor kutuda pipette ama o çok sancı yapıyor kızıma birde daha alerji testi yaptırmadık ama sanırım kaşıntıda yapıyor...Onu daha iyi bir şeye nasıl alıştırabilirm.Hem gece yatarken tot tutsun.Çünkü illa kalkıyor 2 3 kez gece.Memeyi bıraktırdım oh artık gece kalkmaz dedim şimdi yine kalkıyor...Akıl verin ne olur ??

ben kalktım poğaça yaptım ,canım istedi.Birazdan eşim gelir çay da koyarım...Poğaçalar fırında oh missss....Ama balkonum hala pissss

Kızlar size birşey soracam bizim blokların içi mermer ama kalitesi nasıldır bilmiyorum tam bizim kapının önünde bir leke var çelik kapıyı açınca karşımıza çıkıyor annem kapıcıya sordu bu ne lekesi diye oda abla bizde bilmiyoruz dedi kullanmadıgımız ilaç deterjan kalmadı önce geçiyor dedi 3 gün sonra tekrar çıkıyor dedi bizim kapı komşumuz bende loc var dedi onu deniyeyim dedi o geçirir dedi kadın locla sildi aynı önce geçti çok güzel oldu 3 gün sonra o leke yine çıkmasın mı kadın tekrar loc la sildi 3 gün sonra yine aynısı oldu acaba ne lekesi olabilir ki acaba mermere kireç sökücü falan mı döktüler ki temizlik şirketinden gelenler falan bi türlü geçmiyor mermerdeki lekeyi ne geçirebilir.

Hiç toz belli etmiyor benimki yavv...Yoksa fırlatır atardım :))

ben kalktım poğaça yaptım ,canım istedi.Birazdan eşim gelir çay da koyarım...Poğaçalar fırında oh missss....Ama balkonum hala pissss

yaaa ben akşam diyete girdimmm nerden çıktı poğaçaa neyse size afiyet olsun banyomu sileyim barii aklımdan gitsin poğacalar fotoraf çekemıyom ayy çok utanırımyaa fotoraf koysam

cnm bu konuda hiç bi fikrimyok minicik şeyler hemende alışkanlık ediniyolar sonra vazgeçirmek mumkun değil bende kaşıkla bişi yediremıyorum püskürüyoo heryeree nasıl alışçak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…