Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kikirikli evde yoğurt yapıp, içine biraz kendi yaptığın reçellerden yapıp
meyveli yoğurt diye versen sever mi ki acaba??? O meyve suları da
hiç iyi meyvelerden yapılmıyor zaten ve içindeki şeker oranları çok...
Acaba kutusu falan mı cezbediyor onu? Mis gibi anne eli değmiş meyve
suyu varken...

Biz kornişe takılan perde kullanıyoruz mutfakta meyveli komşularımız mutfakta stor kullandılar karşı bloklarda oturan bir kaç kişi 15 günde bir bozuluyordu bir kaç kişi tekrar kornişe takılan perdeye döndü

Benim yeğenimde meyve suyunu çok içerdi..Dediğin gibi gece uyanıp gözünü açamak meyve suyu derdi.Ama meyve suyunu biberonda içerdi..Kreşteki öğretmeni vazgeçirince biberondan meyve suyu faslı kapandı..

Şimdilerde kamışlı çokolatalı süt içiyor arka arka 2-3 tane..

Bayramda istifra edince bak seni hasta ediyor dedik azalttı

cnm bu konuda hiç bi fikrimyok minicik şeyler hemende alışkanlık ediniyolar sonra vazgeçirmek mumkun değil bende kaşıkla bişi yediremıyorum püskürüyoo heryeree nasıl alışçak bilmem

Kaşıklı biberonlar varmış canım onlardan dene istersen hoşuna gider belki.Yada ayıcıklı falan kaşık alsan...Kaç aylık bebeğin...Eline ver istediği kadar oynasın o zaman alışır...

Yogurt yedirsen canım yogurt tok tutar diye biliyorum birde iyi uyku yapıyor ben bile yogurt yedigim gün erkenden uyuyorum

Denemedim reçelli yoğurdu dur deneyeyim...Evet çok şekerli ve kalitesiz çürük meyvelerden yapıyorlar sonuçta...Bir dönem günde 5 içiyordu...Hemen gündüz içeyi bıraktırdım...Du bakalım evde son 3 var daha da vermeyeyim ben.1 gün ağlar 2 gün ağlar unutur elbet...

Kaşıklı biberonlar varmış canım onlardan dene istersen hoşuna gider belki.Yada ayıcıklı falan kaşık alsan...Kaç aylık bebeğin...Eline ver istediği kadar oynasın o zaman alışır...

6 aylık cnm minik daha kaşıklı biberon hiç duymadım bibakayım aklıma şimdi geldi oyuncakçıda pipetli bardak gördüm kızlar için çok susluydu sende onlardan alıp içine yoğurt koysan yoğurdu biraz seyerltsen bide arkadaşın dedi gibi meyveli yapsan içermiki meyve sularının yarıyarıya bile faydası yokmuş sade şeker alıyor boşuna

yaaa ben akşam diyete girdimmm nerden çıktı poğaçaa neyse size afiyet olsun banyomu sileyim barii aklımdan gitsin poğacalar fotoraf çekemıyom ayy çok utanırımyaa fotoraf koysam

valla bende bırakmıştım ama baya canım çekti dur diyemedim kendime,kendiimi üzmeyi hiç sevmem , nıye utanıyosun canım ben daha nerelerini koycam evimin hepimiz aynıyız genelde utanıcak bısey yok bence,amaç gaza getirmek zaten...

Bıraktırıyım ben de o zaman ya deneyeyim.azmedeyim :)

Benim amcamların meyve bahçesi var canım şeftalileri çok meyvsuyu fabrikasına veriyorlar hemde en ünlü markalar gelip alıyorlar amcama dedimki amca dalındanmı alıyorlar agacın yoksa yere düşen çürük ezik büzük şeyleri mi alıyorlar dedim hiç dalından alırlar mı dedi nerede çürük varsa onları alırlar dedi yere düşenlerden dedi.

Maşallah bebişe...Sen plastiklemi yediriyorsun yoksa normal kaşıklamı...Mutlaka ikisinide dene.İlgisini çekecek kaşıklardan al.Pipetli bardağımız var evde.Ben yoğurdu öyle tatlandırıp deniycem valla belki sever:)

Bıraktırıyım ben de o zaman ya deneyeyim.azmedeyim :)

kaşıklı biberonu gördüm baktım netten çok güzel görünüyor hemen edıncem bitane hem ortalık kirlenmez ayy neler çıakrıyolar eskiden şişelerin ucuna sadece bbiberonun başını takarlardı biberon falan yoktu şimdiki duruma bak

silikon kaşıkları var kaşığı güzelde benım oğlan tembel zaten tembellikten doğru düzgünde emmedi biborandan hemen gelin istiyo öle arada beklemke istemıyo biberonu görüce heyecanlanıyo daa karşıdan ağzını açıyo arkadan kovalıyolarmış gibi bitiriyoo nefe nefes kalıyo 3 saatte bir doyuruyorum öle açta kalmıyo işte sabırsız bizimki

yaaa ben akşam diyete girdimmm nerden çıktı poğaçaa neyse size afiyet olsun banyomu sileyim barii aklımdan gitsin poğacalar fotoraf çekemıyom ayy çok utanırımyaa fotoraf koysam

Burada kimsenin kimseyi aşağılayacağını sanmıyorum yani bu topikte :) Sen çek koy.İnsanın hatalarıyla yüzleşmesi gerekiyor bence...Hem yeni halini koyunca aldıgın haz çok daha fazla olucak emin ol buna....

Çocukla anne baba sözünden çok öğretmen sözüne itibar ediyorlar
fena halde öğretmen birşey dediğinde kanun hükmünde kararname
sayılıyor o.

Meyveli yoğurdu dene kikirikli, olmadı bir de kendi yaptığın meyve
sularını şu kendisi pipetli süslü püslü bardaklarda sun bakalım
belki öyle içer.

şimdi pis halini çektim temizlemeye gidiyorum cesaret edeblirsem koyucam resimlerii kızlarr

Yok yok içirmiycem bir daha...Eşime söyleyeyim muz alsın,bisürü değişik meyve alsın.Onları yoğurtla sulanrıp vereyim yatarken...Alıştırıcam kesin bakın görün yine gaza geldim ben ya :))

Yok yok içirmiycem bir daha...Eşime söyleyeyim muz alsın,bisürü değişik meyve alsın.Onları yoğurtla sulanrıp vereyim yatarken...Alıştırıcam kesin bakın görün yine gaza geldim ben ya :))

armutlu çok güzel oluyor ben yapıyorum oğlumaa bende diyet konusunda çok gaza geldimmm ayda 6 kılo vermeliyimm inşallahh veririmyaa

Ben eskiden muzlu sütü çok severdim tabi hazırı annemde şöyle yapıyordu muzu kendisi alıyordu evde bana muzlu süt yapıyordu süslü bardakların içine koyup veriyordu kardeşim meyveli yogurdu çok severdi onada çilekli hazırlardı kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…