Kızlar size danışmak istediğim bir konu var kızımla ilgili...Kızım akşam yatarken meyve suyu içip yatıyor ama hazırlardan.Kendim yaptım yok içmior ondan.Kutuda pipetle içiyor.1 tane içip yatıyor bazen inat edip 2 içiyor.Gecede kalkıp istiyor...Ben nasıl vazgeçircem bu huyundan.Dişleri çürüyecek,ve hazır sonuçta yararlı değil...Sütüde seviyor kutuda pipette ama o çok sancı yapıyor kızıma birde daha alerji testi yaptırmadık ama sanırım kaşıntıda yapıyor...Onu daha iyi bir şeye nasıl alıştırabilirm.Hem gece yatarken tot tutsun.Çünkü illa kalkıyor 2 3 kez gece.Memeyi bıraktırdım oh artık gece kalkmaz dedim şimdi yine kalkıyor...Akıl verin ne olur ??
ay siyahtaçok toz gösterirbenımki sütlü kahve aman kızlaryaa cam açılmıyor parçalı yaptırmamışım hep yukarda toplu duruyo mutfaktada cam açık olmazsa olmuyorr bazen atasım geliyoeski kornişe takilan perdemi asayım dıyorum çokta para verdim valla arka komşuya sinema oynatıyozz yaz günü insan şortla felan duruyoo
Kızlar size danışmak istediğim bir konu var kızımla ilgili...Kızım akşam yatarken meyve suyu içip yatıyor ama hazırlardan.Kendim yaptım yok içmior ondan.Kutuda pipetle içiyor.1 tane içip yatıyor bazen inat edip 2 içiyor.Gecede kalkıp istiyor...Ben nasıl vazgeçircem bu huyundan.Dişleri çürüyecek,ve hazır sonuçta yararlı değil...Sütüde seviyor kutuda pipette ama o çok sancı yapıyor kızıma birde daha alerji testi yaptırmadık ama sanırım kaşıntıda yapıyor...Onu daha iyi bir şeye nasıl alıştırabilirm.Hem gece yatarken tot tutsun.Çünkü illa kalkıyor 2 3 kez gece.Memeyi bıraktırdım oh artık gece kalkmaz dedim şimdi yine kalkıyor...Akıl verin ne olur ??
cnm bu konuda hiç bi fikrimyok minicik şeyler hemende alışkanlık ediniyolar sonra vazgeçirmek mumkun değil bende kaşıkla bişi yediremıyorum püskürüyoo heryeree nasıl alışçak bilmem
Kikirikli evde yoğurt yapıp, içine biraz kendi yaptığın reçellerden yapıp
meyveli yoğurt diye versen sever mi ki acaba??? O meyve suları da
hiç iyi meyvelerden yapılmıyor zaten ve içindeki şeker oranları çok...
Acaba kutusu falan mı cezbediyor onu? Mis gibi anne eli değmiş meyve
suyu varken...
Kaşıklı biberonlar varmış canım onlardan dene istersen hoşuna gider belki.Yada ayıcıklı falan kaşık alsan...Kaç aylık bebeğin...Eline ver istediği kadar oynasın o zaman alışır...
yaaa ben akşam diyete girdimmm nerden çıktı poğaçaaneyse size afiyet olsun banyomu sileyim barii aklımdan gitsin poğacalar fotoraf çekemıyom ayy çok utanırımyaa fotoraf koysam
Benim yeğenimde meyve suyunu çok içerdi..Dediğin gibi gece uyanıp gözünü açamak meyve suyu derdi.Ama meyve suyunu biberonda içerdi..Kreşteki öğretmeni vazgeçirince biberondan meyve suyu faslı kapandı..
Şimdilerde kamışlı çokolatalı süt içiyor arka arka 2-3 tane..
Bayramda istifra edince bak seni hasta ediyor dedik azalttı
Denemedim reçelli yoğurdu dur deneyeyim...Evet çok şekerli ve kalitesiz çürük meyvelerden yapıyorlar sonuçta...Bir dönem günde 5 içiyordu...Hemen gündüz içeyi bıraktırdım...Du bakalım evde son 3 var daha da vermeyeyim ben.1 gün ağlar 2 gün ağlar unutur elbet...
6 aylık cnm minik daha kaşıklı biberon hiç duymadım bibakayım aklıma şimdi geldi oyuncakçıda pipetli bardak gördüm kızlar için çok susluydu sende onlardan alıp içine yoğurt koysan yoğurdu biraz seyerltsen bide arkadaşın dedi gibi meyveli yapsan içermiki meyve sularının yarıyarıya bile faydası yokmuş sade şeker alıyor boşuna
Bıraktırıyım ben de o zaman ya deneyeyim.azmedeyim :)
Maşallah bebişe...Sen plastiklemi yediriyorsun yoksa normal kaşıklamı...Mutlaka ikisinide dene.İlgisini çekecek kaşıklardan al.Pipetli bardağımız var evde.Ben yoğurdu öyle tatlandırıp deniycem valla belki sever:)
yaaa ben akşam diyete girdimmm nerden çıktı poğaçaaneyse size afiyet olsun banyomu sileyim barii aklımdan gitsin poğacalar fotoraf çekemıyom ayy çok utanırımyaa fotoraf koysam
Burada kimsenin kimseyi aşağılayacağını sanmıyorum yani bu topikte :) Sen çek koy.İnsanın hatalarıyla yüzleşmesi gerekiyor bence...Hem yeni halini koyunca aldıgın haz çok daha fazla olucak emin ol buna....
Benim amcamların meyve bahçesi var canım şeftalileri çok meyvsuyu fabrikasına veriyorlar hemde en ünlü markalar gelip alıyorlar amcama dedimki amca dalındanmı alıyorlar agacın yoksa yere düşen çürük ezik büzük şeyleri mi alıyorlar dedim hiç dalından alırlar mı dedi nerede çürük varsa onları alırlar dedi yere düşenlerden dedi.
şimdi pis halini çektim temizlemeye gidiyorum cesaret edeblirsem koyucam resimlerii kızlarr
Yok yok içirmiycem bir daha...Eşime söyleyeyim muz alsın,bisürü değişik meyve alsın.Onları yoğurtla sulanrıp vereyim yatarken...Alıştırıcam kesin bakın görün yine gaza geldim ben ya :))
Yok yok içirmiycem bir daha...Eşime söyleyeyim muz alsın,bisürü değişik meyve alsın.Onları yoğurtla sulanrıp vereyim yatarken...Alıştırıcam kesin bakın görün yine gaza geldim ben ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?