Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

armutlu çok güzel oluyor ben yapıyorum oğlumaa bende diyet konusunda çok gaza geldimmm ayda 6 kılo vermeliyimm inşallahh veririmyaa

Canım yapabilirmisin bilmiyorum ama Dukan diyetiyle çok güzel kilo veren arkadaşlarım var hatta 1 haftada 3 4 kilo veren...Protein ağırlıklı beslenme tarzı...ArŞTIR DENE İSTERSEN....

Canım yapabilirmisin bilmiyorum ama Dukan diyetiyle çok güzel kilo veren arkadaşlarım var hatta 1 haftada 3 4 kilo veren...Protein ağırlıklı beslenme tarzı...ArŞTIR DENE İSTERSEN....

[h=1]Dukan'ın lisansı elinden alındı[/h]
  • yeni haber
  • Giriş Saati: 18.05.2012 09:45
    Güncelleme : 18.05.2012 13:19

"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.

Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.

Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.

benim mutfak perdem zebra stor hiç yıkamadım bıryıldır korkuyorumda kuru temizlemeye verenler varmış sorup fiyatına kuru temizleyici vercem

Benim mutfağımda sütlü kahve rengi zebra stordan. Perdeci mikrofiber bez ve pirilli su ile siliceksin dedi. Siliyorum çok güzel temizleniyor...Ayda bir toz alır gibi silersen çok kirlenmez...

Hım boşver canım o zaman az yiyerek verirsin kilo...Bende az yemeye başladım çünkü.Yoğurtta kilo vermeye yardımcı baya...

Bernim mutfağımda meyveli kısa perde var eski usul :))

Hım boşver canım o zaman az yiyerek verirsin kilo...Bende az yemeye başladım çünkü.Yoğurtta kilo vermeye yardımcı baya...

Bernim mutfağımda meyveli kısa perde var eski usul :))

Ben bayılırım o eski usul perdelere...
Benim mutfak perdem de bu modelin çiçek desenli kumaşlısı.

selamlar kızlar
bende bugün ancak mutfak temizledim dolapları rafları sildim buzdolabını sildim her hafta yaptığım için fazla kirlenmiyo zaten birde yeni mutfagım çok küçük taşınırken biz yaptırdık malum lojman
beyazları attım makineye
aslında evi süpürüp silecektim ama eşim sabah geldi nöbetten uyuyo o yüzden girişemedim

birde ben dolaplarımı beyaz eşyaları felan asprinle siliyorum çok güzel çıkartıyo hemde fazla kimyasal yok
a101 hakmar gibi marketlerde satılıyo acayip işe yarıyo herşeyde kullanılıyo
gömlek manşetlerinde yer silme suyuna felanda katılıyo belki bilmeyen vardır dedim fiyatıda çok uygun 2,5 gibi bişey

Selam hamarat guzeller
Konu bayagi ilerlemis okuyamadim hic birini
Kac gundur sabah 6-7 gibi evden cikip aksama geliyoruz bizim kizin kimligi pasportu falan
Hic bisi yapamadigim gibi ev tam dandini oldu
Bu gun temizlige basladim
Evi topladim camarlari yikadim bulasiklari yikadim
Simdi supurup silecegim
Bebislede cok zor oluyor
Cok yaramaz zilli bi yerinde durmuyor ben topluyorum arkamdan dagitiyor
Yurutectede durmak istemiyor
Yarin ince bir temizlik yapicam esim evde olursa bakalim
Evimde yeterli dolap olmayinca cok cabuk dagiliyor biktim valla
Ha simdi doncez ha 1 sene 2 sene derken esyayida burada birakacagimiz icin masraf yapmak istemiyorum
Turkiyeden alacagim eve sakliyorum parami
Ya bide su toz isini anlamiyorum 9. Katta evim oyle cadde uzeri falanda degil sakin bir yerde
Siliyorum arkamdan toz oluyor ya deliricem
Neyse ben isime doneyim daha yemekte yapacagim
Gorusuruz...

Sen eğer o banyodan utanıyorsan ben benim banyoyu çekmiyim yerin dibine girerim:)) Mis gibi banyo kirli filan gözükmedi gözüme...Yeni hali tabi düzenli ama neye utandın sen :)

Sen eğer o banyodan utanıyorsan ben benim banyoyu çekmiyim yerin dibine girerim:)) Mis gibi banyo kirli filan gözükmedi gözüme...Yeni hali tabi düzenli ama neye utandın sen :)

1 hftadır silmedim cnm
kaldırdım herşeyi dun bi türlü elim değip toparlayamadım heryerını sildim sadece düzenlemedımm kapısını duşakabini sildim ıyıce su lekesı olmuş hepp yerlerı ovdummm paspasları yıkadım minicik banyoo ama yinede zaman alıyoo bolbol çamaşır suyu kokladım bide su lekelerine karşı ünlü bi markavarya içim dışım ondan oldu

Hayırlı akşamlar hamarat hatunlar
bugün gesmeye gittim
giremedim geçmişide okuyamadım
neler yapıyorsunuz bakalım
hepinize selamlar

Kızlar kimse yokmu konumuzda..Anlaşılan herkez yoruldu ve şuan oturup tv keyfi yapıyorlar...
Hadi bayy bayy ben de gidiiim azcık dizi filen seyredeyim nasıl olsa yapılcak işimiz yok..

günaydın kızlarrr,,cumartesi sabahı herkes uyuyo mu ne?
ben kocamn kahvaltısını yaptırdım , işe gönderdim şimdi hazırlanıp çıkıcam anneme uğrıycam,dışarda bikaç işim daha var eve gelip cam silicem.
herkese kolay gelsinnnnn

Ben kıskandım şimdi senii çoook işim var yaa..dün hiç birşey yapamadım, hastane kayınvalide derken saat 23.00de geldik eve.. Bugünde bütün işler ellerimden öper

selam kızlar
Cumartesi herkes gezmelerde galiba
Bende bebişimi kocişimi uyuttum
Mutfağı baştan aşağıya temizledim
Şimdi yemek yapıyorum
Çok yoruldum biraz oturup dizi keyfi yapıcam yemek pişerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…