Kızlar, burdamısınız? Size birşey sorabilirmiyim? :26:
Kızlar, burdamısınız? Size birşey sorabilirmiyim? :26:
Bugün fena halde temizlik yaptım..
Mutfak dolaplarını,buzdolabını,yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri,salondaki konsolu,vitrini,tv ünitesinin çekmecelerini temizledim..
Camları sildim.Tülleri yıkadım taktım..Stor perdelerimi yıkadım..Mutfak sandalyelerimi yıkadım..Balkonlarımı temizledim..
Şimdide ölüyorum yorgunluktan...
Yarında kapıları silerim.Banyoyu wc'yi temizlerim..Koltukları silerim...Evi silip süpürürüm...Eğer takatım kalırsa ütülerimi yaparım...
Salı günüde halı yıkamaya halılarımı yolladımmı tamam bu iş
aa Merhaba Hanımlar
ya belki konuyla alakası yok ama sonuçta ev için soracağım. Ben türkiyeye yerleştiğimden beri elyaf yorgan kullanıyorum ama eşim elyaf yorganla çoook ama çoook terliyor yani yattığı yer resmen su oluyor. Bu gece de deneyelim diyip yün yorganla yattık, daha az terledi ama terledi yine. Ama yünde ki problem de şu, ben yün yorgan ile uyuyamıyorum, çok ağır geliyor bana artı onun yıkaması da bir sorun gibi artı ben nevresim geçirirken çok zorlanıyorum yün yorganda yaa.
Size bir danışayım dedim, siz ne kullanıyorusnuz? Hanginden daha memnunsunuz? Elyafta çok sağlıksız zaten dimi?:26:.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın yordum gözlerinizi..
Canım belki yorgan değilde yastık terletiyordur??Elyah yastık çok terletirçünkü.İtsersen yastığını değiş dene bakalım.Yoksa da terletmeyen bir nevresim al elyafa geçir.Dengelemiş olur belki...
Çok sağol canım cevabın için.. Yastık elyaf değil maalesef, yastıklarımız visco bamboo ortopedik yastıklardan. Nevresimleride çeşit çeşit takmıştım. Pamuk, Pamuk-İpek karışımı, sadece ipek.. Bilemedim vallahi :26:. Bildiğim tek şey var o da eşim gerçekten çok terliyo ve sabah saat 7 de kalkınca fark ediyoruz ve bende bir daha yatak sırılsıklam olduğu için uyuyamıyorum. O da hep bana kızar yat uyu diye niye kalkıyosun. Bende önceden dememiştim böyle böyşe diye, dün yine konu açıldı bende söyledim böyle böyle diye.Üzüldü ve doktora da gideceğim dedi. Belki şekerle alakalı birşey de olabilirmiş ALLAH KORUSUN yaaçünkü sadece geceleri terliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?