Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

bugun cam da silmedim eve uğramadım .Kendime bakım günü yaptım

önce ağda mı yaptım,sonra cay demledım içtim ,sonra cıktım kuafore gıttım,pedikür yaptırdım,ordayken tutamadım kendimi bi de kaşlarımı aldırdım eve şimdi geldim ve bi daha çay koydummmmm eşim gene gelmiyo bu gece geç gelicek bende gece temizlik yaparım artık

Bugün fena halde temizlik yaptım..

Mutfak dolaplarını,buzdolabını,yatak odasındaki dolap ve çekmeceleri,salondaki konsolu,vitrini,tv ünitesinin çekmecelerini temizledim..
Camları sildim.Tülleri yıkadım taktım..Stor perdelerimi yıkadım..Mutfak sandalyelerimi yıkadım..Balkonlarımı temizledim..

Şimdide ölüyorum yorgunluktan...

Yarında kapıları silerim.Banyoyu wc'yi temizlerim..Koltukları silerim...Evi silip süpürürüm...Eğer takatım kalırsa ütülerimi yaparım...

Salı günüde halı yıkamaya halılarımı yolladımmı tamam bu iş

Ohh maşallah maşallah
Bende geç başladım bugün temizliğe ama, mutfağımı temizledim, çamaşırları yıkadım, yatak odasını temizledim yeni nevresimler geçirdim,oturma odamı temizledım, misafir odamı temizledim, banyo - lavaboyu temizledim, her yeri süpürdüm sildim
Şimdi hemen bir yemek yapıp, kekimide fırına atacağım. Eşimde eve gelince, beraber gardırobu hal edeceğiz..

Yarında artık kapıları silerim, banyonun dolaplarını çıkarır, düzenler, silerim :130:

bugün çok yoruldum kaç gündür ertelediğim temizliğin sadece bir bölümünü yapabildim.
tüm evi dip köşe süpürdüm tüm halıları balkonda silkeledim. yerleri sildim tozları aldım vitrin içi konsol içi temizlendi. çamaşır yıkandı astım kuruttum katladım daha fazla yapamadım çokk yoruldum bu kadarcık iş ama insanı mahfediyor helede benim gibi en ince ayrıntılarına takılınca uzuyor gidyorr (

aa Merhaba Hanımlar
ya belki konuyla alakası yok ama sonuçta ev için soracağım. Ben türkiyeye yerleştiğimden beri elyaf yorgan kullanıyorum ama eşim elyaf yorganla çoook ama çoook terliyor yani yattığı yer resmen su oluyor. Bu gece de deneyelim diyip yün yorganla yattık, daha az terledi ama terledi yine. Ama yünde ki problem de şu, ben yün yorgan ile uyuyamıyorum, çok ağır geliyor bana artı onun yıkaması da bir sorun gibi artı ben nevresim geçirirken çok zorlanıyorum yün yorganda yaa .
Size bir danışayım dedim, siz ne kullanıyorusnuz? Hanginden daha memnunsunuz? Elyafta çok sağlıksız zaten dimi?:26:.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın yordum gözlerinizi..

sabah erkenden kalkıp, kapıları,avizeleri,koltukları sildim..Banyo ve wc'yi temizledim..Evi sildim süpürdüm..

Bitince eşimle kahvaltıya gittik.Ordan alışveriş merkezine...Yürümekte zorlandım ya..Ne yorulmuşum.Resmen et kesiği olmuşum..Eşime dedim eve gidelimde ütüleri yapayım.Delirdinmi sen dedi..Yürüyemiyorsun bile ütü yapmaktan bahsediyorsun..Dinlen dedi..Söz dinledim dinleniyorum..

Ütüleride haftaiçi yaparım artık.Salı halıları yıkamaya yollarım...Temizlik biter..

Canım belki yorgan değilde yastık terletiyordur??Elyah yastık çok terletirçünkü.İtsersen yastığını değiş dene bakalım.Yoksa da terletmeyen bir nevresim al elyafa geçir.Dengelemiş olur belki...

Canım belki yorgan değilde yastık terletiyordur??Elyah yastık çok terletirçünkü.İtsersen yastığını değiş dene bakalım.Yoksa da terletmeyen bir nevresim al elyafa geçir.Dengelemiş olur belki...

Çok sağol canım cevabın için.. Yastık elyaf değil maalesef, yastıklarımız visco bamboo ortopedik yastıklardan. Nevresimleride çeşit çeşit takmıştım. Pamuk, Pamuk-İpek karışımı, sadece ipek.. Bilemedim vallahi :26:. Bildiğim tek şey var o da eşim gerçekten çok terliyo ve sabah saat 7 de kalkınca fark ediyoruz ve bende bir daha yatak sırılsıklam olduğu için uyuyamıyorum. O da hep bana kızar yat uyu diye niye kalkıyosun. Bende önceden dememiştim böyle böyşe diye, dün yine konu açıldı bende söyledim böyle böyle diye.Üzüldü ve doktora da gideceğim dedi. Belki şekerle alakalı birşey de olabilirmiş ALLAH KORUSUN yaa çünkü sadece geceleri terliyor.

Bu konu süpper olmuş..
hımm gelelim bugüne..
önce bütün ev süpürüldü.balkon yıkandı.o sırada çamaşırlar yıkandı..
yatak odasında bütün mbilyalar çekildi süpürüldü.silindi.
yatak odasının duvarları silindi.camı silindi.ebeyn banyosu yıkandı.
dolabın üstü ve içi temizlendi.
avize silindi.nevresimler çkarıldı yıkandı yenileri geçirildi.
diğer banyo ve wc yıkandı.
mutfak tezgahı çamaşır suyuyla temizlendi.fırın ve ocak temizlendi.
yemekler yapıldı.
2 makine daha çamaşır yıkanıp asıldı..
bittim bu güünlük yarın daha da yoğun..

selam bacılar nasılsınızzz

bende bizimkiyle konuştum eve laninant yapalım diye
aslında bi yandan kararsızım bu konuda

sonuçta lojman ve çok masraf ettik zaten
alacağımızda meçul
var aslında 3000 yakın paraları ama vermek istemiyorlar lojman için

köydede iç giremiyorum nete çünkü aşırı aşırı yavaşş
ve tahammül falan bırakmıyor

neysem bende bi ara çeker koyarım resimlerini

hııı bi arkadaş aspirin demiş
acaba venim sandalyeler silmek için koysam fayda edermiki:26:

ufacık bi leke olsa tümünü silmek gerekiyor
sadece lekeli bölgeyi silersem su lekesi kalıyor çünkü

bayadırda kullanamıyodum bu lojmana kurdum masamı ama kirlenmiş gibiler sandalyeler
şimdiki, aklım olsa beyaz vede kumaş sandalye almazdım aslaaaaaa

Günaydın kızlar

Dün ne işler döktürdüm ben bile şaşırdım kendime Döktürdüm demeyeyim kocacığıma haksızlık olmasın beraber döktürdük

Öncelikle şu 1 aylık çamaşır yığınından kurtuldum tam 3 saatimi aldı

Yatak odamı temizledim, Çeyiz sermeden kalanları poşetleyip baza altına kaldırdım. Çamaşırların hepsini katlayıp dolabımıza yerleştirdik. Mutfağımı temizledim. Eşim banyomuzu ovup lavabolarımızı küvetimizi temizledi. Nevresimlerimi değiştirdim. (bir kaç makine çamaşır geliyor ama katlayıp kaldıracağım asla çamaşır odasına atmam ) Toz aldık, süpürge yaptık. Yerleri sildik.

Oooh mis gibi uyuduk valla gönül rahatlığıyla

Balkon ve mutfak dolaplarını unutmuşum yazmayı. Onlarda temizlendi. Evimdeki aynaların hepsi silindi :)

Son düzenleme:

Günaydın canım benim babamda çok terler annem hep bu durumdan şikayetçi idi sadece pazar günleri evde olurdu ögle uykusuna yatsa bile terlerdi annem yastıgını degiştirdi pamuktan bir yastık yaptı sorun gitti sizde yastıgınızı degiştirseniz bir.

Kızlar günaydın..Bu ara herkez meşgul galiba...

Günaydın kızlarrrr
tembelliğim üstümde bugün

dün çamaşırşarımı yıkadım bütün evi kıyı köşe süpürdüm salon hariç -salonu eşim süpürecekti- beni çok yoruyor çünkü saolsun bir türlü kalkamadı bende bıraktım yarın yaparım dedim
mutfağımı temizledim
evi silemedim eşimle beraber ikeaya gittik
Allahım güya iki parça birşeye bakıp çıkacaktık
daha önce hiç gitmemiştim oradan çıkmak için bütün İkeayı gezmek gerekiyormuş :95: Allahtan yemek yiyip gitmiştik ama hamile olduğum için midir nedir
nefesim daraldı tansiyonum düştü çatlayacam artık "bir çıkaydık diyorum"
çantamda Hurma vardı hemen attım iki tane ağzıma eve zor düştüm
akşam öle fenaydım ki eşim yemeği hazırladı çayı demledi
bir iki film seyredip doğru yattım
hala kendime gelmiş değilim
kalkıp evimin işini yapacam bugün cam silecektim hava yağışlı şimdilik dursun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…