benimde yapılacak ütülerim var versem benimkileride ütülesennnn
canın sağolsun icetea yaparım tabisen de benim evi süpürgeye tutsan
Kızlar meraba bu topiğe bayıldım biraz geç kalmışım gibi ama gerçi siz 1 haftada maşallahınız var kaptırıp gitmişiniz 91 sayfanın hepsini okuyamadığım halde çok pis gaza geldimcumartesi bir temizlik yaptım evim misler gibi oldu o sırada hemen beyazlar renkliler ütüler derken bitti bütün işlerim pazar günümde bize kaldı
hemen canım
kaptım süpürgemi geliyorum
Mşallah kızlar...Ben bir kaç gündür pek bir şey yapamadım...Eşimin yeğeni bendeydi.Ona poğaça kurabiye filan yaptım aynı anda kızlada uğraşınca iş yapmaya hal kalmadı.Ama bir önceki gün mutfağımda tezgah üstündeki gözümü yoran şeyleri kaldırıp dolaplara koydum.Tezaghta pek bir şey olmasını sevmiyorum.Ayrıca her akşam yatmadan mutfağımı toplayıp yatıyorum.Sabaha pek işim kalmıyor.Bugünde sabahtan hastaneye falan gittim süpürge açmayıo düşünüyordum açamadım.Artık yarın evi topluycam.
Eskisi kadar dağınık değilim kızlar valla...Aldığımı yerine koymayı öğrendim.O bana çok kolaylık sağladı...Arada tembellik hakkımız var rahat olun... :)Genel düzeni sağlayınca normal ev işi insana çok gelmiyor bence.Dolaptı çekmeceydi oraları 20 günde bir yoklasak o zaman işimiz kalmayacak hiç :)
merhaba kızlar topiğe bayıldımmmm ve aranıza katıldımmutfağıma bir girdim kiiii benim bile ağzım ayrıldı.neyse sizin de görmenizi istedim.bende 3 çocuk var yetişemiyorum valla.ayağım da burkuldu amaaan bahane çok neyse bakın işte Eki Görüntüle 527532 Eki Görüntüle 527533
var ya ayaklarım kopuyorrr daha bir sürü çamaşır var katlanacak pofff...ben bu eve yetişemiyorum arkadaş.daha dolap içleri düzenlenecek temizlenecek.amaaan bir yeri temizlesem bir yer kalıyor..sağol jeleseccim elmden gelen budur nörek
sen miniklerinin bakımını yap ev işlerini ağırdan al ben gelirim sana yardımabenim minik kuzu a.okulunda boş vaktim çok iyi ev süpürürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?