Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

her gün temizlik bıktım usandım artık
dün komple evi sildim eşim toz aldı bir odanın
büyük oğlanın kışlıkları çıkardım
çamaşır serdim topladım yerleştirdim pazara gittim
geldim domates şişeledim kış için
birde banyo yaptım
haa sabah kahvaltıda misafirim vardı
daha ne yapayım ben ya

Aslinda bugün kü niyetim tembellik yapmakti (evin içi daginik oldugu halde) ama bu topigi görünce gaza geldim, geç de olsa kalkip temizlige dalacagim

Konuya abone de oldum, sizlerden ögrenecegim çok sey var belli ki

merhaba hanımlar. kimsecikler yok topikte. umarım herkes iyidir. birkaç gündür gelemedim . haftasonu planladığım gibi yapamasam da işlerimi bir kısmını yaptım. ütülerim var yine. bu akşam bi aksilik olmazsa onları yapmayı düşünüyorum ben de. kolay gelsin herkese.

Kızlar meraba bu topiğe bayıldım biraz geç kalmışım gibi ama gerçi siz 1 haftada maşallahınız var kaptırıp gitmişiniz 91 sayfanın hepsini okuyamadığım halde çok pis gaza geldim cumartesi bir temizlik yaptım evim misler gibi oldu o sırada hemen beyazlar renkliler ütüler derken bitti bütün işlerim pazar günümde bize kaldı

Selam hanımlar hepinize kolay gelsinn
Haftasonu misafirim vardı ay çayın lekelerini halıdan silmekten yoruldum elimde ıslak mendil...
Açık renk halının derdi buymuş :26:
Bugün de çayımı içiym temizliğe başlıycam birazdan

hoşgeldin. senin de maşallahın var bir günde bu kadar işin hepsinin nasıl bitirdin

Mşallah kızlar...Ben bir kaç gündür pek bir şey yapamadım...Eşimin yeğeni bendeydi.Ona poğaça kurabiye filan yaptım aynı anda kızlada uğraşınca iş yapmaya hal kalmadı.Ama bir önceki gün mutfağımda tezgah üstündeki gözümü yoran şeyleri kaldırıp dolaplara koydum.Tezaghta pek bir şey olmasını sevmiyorum.Ayrıca her akşam yatmadan mutfağımı toplayıp yatıyorum.Sabaha pek işim kalmıyor.Bugünde sabahtan hastaneye falan gittim süpürge açmayıo düşünüyordum açamadım.Artık yarın evi topluycam.

Eskisi kadar dağınık değilim kızlar valla...Aldığımı yerine koymayı öğrendim.O bana çok kolaylık sağladı...Arada tembellik hakkımız var rahat olun... :)Genel düzeni sağlayınca normal ev işi insana çok gelmiyor bence.Dolaptı çekmeceydi oraları 20 günde bir yoklasak o zaman işimiz kalmayacak hiç :)

haklısın canım annem her defasında "kızım güzel temizlik yapıyorsun ama çabuk dağıtıyorsun derrdi aldığını yerine koysan dağılmaz daha az yorulursun" derdi
bu topikten sonra annemin yıllardır dediği şeyi 1 haftada oturttum ,
bakalım nereye kadar gidecek

merhaba kızlar topiğe bayıldımmmm ve aranıza katıldım mutfağıma bir girdim kiiii benim bile ağzım ayrıldı.neyse sizin de görmenizi istedim.bende 3 çocuk var yetişemiyorum valla.ayağım da burkuldu amaaan bahane çok neyse bakın işte

ya sende 3 çocuk var mis gibi neyi var mutfağının benim ne arkadaşlarım var çocukları yok mutfakları savaş alanı

var ya ayaklarım kopuyorrr daha bir sürü çamaşır var katlanacak pofff...ben bu eve yetişemiyorum arkadaş.daha dolap içleri düzenlenecek temizlenecek.amaaan bir yeri temizlesem bir yer kalıyor..sağol jeleseccim elmden gelen budur nörek

sen miniklerinin bakımını yap ev işlerini ağırdan al ben gelirim sana yardıma benim minik kuzu a.okulunda boş vaktim çok iyi ev süpürürüm

sen miniklerinin bakımını yap ev işlerini ağırdan al ben gelirim sana yardıma benim minik kuzu a.okulunda boş vaktim çok iyi ev süpürürüm

ay ne iyi olurduuuuuu..bugün çocuklara size bir anne daha lazım diyorum,nee diyorlar..vallla camlar silinecek,kapılar silinecek amaaaan

hee heeee ben geldim
15 dk. önce oturdum
akşamdan beri yaptıklarımı bir saysam var yaaa kem göze gerek yok kendime nazar değdiririm heralde
insanlık için küçük ama ben ve evim için çok büyük çalışmalar yaptım.
işim biterken tam da bu topik geldi aklıma yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…