merhaba kızlar topiğe bayıldımmmm ve aranıza katıldımmutfağıma bir girdim kiiii benim bile ağzım ayrıldı.neyse sizin de görmenizi istedim.bende 3 çocuk var yetişemiyorum valla.ayağım da burkuldu amaaan bahane çok neyse bakın işte Eki Görüntüle 527532 Eki Görüntüle 527533
hoşgeldin. senin de maşallahın var bir günde bu kadar işin hepsinin nasıl bitirdin
Canım sabah kahvaltıdan sonra eşimin eline verdim süpürgeyi o sırada ben mutfağı toparladım mutfak taşımı fırınımı silip çıktım o hala tutuyordu o sırdaa çamaşır makinesini çalıştırdım o yıkarken eşimin akasından oda oda toz almaya başaladım bunun için ayrı 2 tane mis kokulu su hazırladım,yerler için ayrı mobilyalar için ayrı o arada bi çay bi sigara molası (mutfakta) çamaşırlar bitti onları astım tuvalet ve banyoya girdim orasıda miss gibi çamaşır suyuyla koktuktan sonra banyomun fayanslarını sildim çamaşır suyu katkılı banyo temizleyicisi var onun üstüne tanımıyorum parıl parıl parladılar tabi bu arada sandalye tepesine in çık anam ağladıkocan ne yapıo derseniz pc başında o gün sadece balkonlarımı yıkamadım sonra beyazlarımıda astm yemeğim vardı bi gün önceden akşam yemeğini yedik onlar hoop makineye akşamda yatmadan önce ütülerimi yaptım beyazları çamaşırlıktan toplamadım ama amaaann yarın toplarım dedim kaldılar öle sadece ütüyü bitirdim o gece birde saat 2 ye kadar film seyrettik eşimle pazar sabahı 12 ye geliyordu saat kalktığımda[/QUOT
oooohhh misss.elinize sağlık.pek sevdim burayı.sabah verdiğiniz gazla kalktım bir komodini boşalttım temizledim.şimdi salonu temizleyecem.aman ne büyük iş demeyin 3 çocuk vıcırdarken ancak bu kadar yapabiliyorum.bundan sonra ben de düzen oturtabilsem ne iyi olurdu.bir de temizlik malzemelerini yazın kızlar lütfen.ben toz almak için LOCkullanıyordum.bitti şşimdi pronto kullanıyorum.kapılarım çok el izi lekesi oluyor.silsen de geçmiyor.kapının cinsinden öyle çok sinir
Canım sabah kahvaltıdan sonra eşimin eline verdim süpürgeyi o sırada ben mutfağı toparladım mutfak taşımı fırınımı silip çıktım o hala tutuyordu o sırdaa çamaşır makinesini çalıştırdım o yıkarken eşimin akasından oda oda toz almaya başaladım bunun için ayrı 2 tane mis kokulu su hazırladım,yerler için ayrı mobilyalar için ayrı o arada bi çay bi sigara molası (mutfakta) çamaşırlar bitti onları astım tuvalet ve banyoya girdim orasıda miss gibi çamaşır suyuyla koktuktan sonra banyomun fayanslarını sildim çamaşır suyu katkılı banyo temizleyicisi var onun üstüne tanımıyorum parıl parıl parladılar tabi bu arada sandalye tepesine in çık anam ağladıkocan ne yapıo derseniz pc başında o gün sadece balkonlarımı yıkamadım sonra beyazlarımıda astm yemeğim vardı bi gün önceden akşam yemeğini yedik onlar hoop makineye akşamda yatmadan önce ütülerimi yaptım beyazları çamaşırlıktan toplamadım ama amaaann yarın toplarım dedim kaldılar öle sadece ütüyü bitirdim o gece birde saat 2 ye kadar film seyrettik eşimle pazar sabahı 12 ye geliyordu saat kalktığımda[/QUOT
oooohhh misss.elinize sağlık.pek sevdim burayı.sabah verdiğiniz gazla kalktım bir komodini boşalttım temizledim.şimdi salonu temizleyecem.aman ne büyük iş demeyin 3 çocuk vıcırdarken ancak bu kadar yapabiliyorum.bundan sonra ben de düzen oturtabilsem ne iyi olurdu.bir de temizlik malzemelerini yazın kızlar lütfen.ben toz almak için LOCkullanıyordum.bitti şşimdi pronto kullanıyorum.kapılarım çok el izi lekesi oluyor.silsen de geçmiyor.kapının cinsinden öyle çok sinir
3 çocukla yinede maşallahın var canım,ben yüzey temizleyici dixi aldım pembesinden güzel beğendim ama locu hiç sevmedim ben yabirde aspirin duydum toz alırken aspirin koyuyolarmış markelerde satılıyomuş onu bir denicem bakalım
bu arada gerçekten burası gaza getiriyo insanı ben çalışınca hafta içi dağılır dağılır haftasonuda bi dünya iş ve çok yorulurum burayı okurken bi arkadaş yazmış aslında aldığımızı aldığımız yere koysak arkamızda dağınıklık bırakmasak çok yorulmayız diye önceleri kanepeden koltuktan kalkarken orda çakmak dergi ne varsa arkamda bırakır giderdim şimdi kalkıyorum kızlar tam gidecekken aklıma geliyo şöyle bi dönüp arkama bakıyorumböylece çok dağılmıyo tabi bu uygulamaya geçeli 1 hafta oluyo daha inşallah böyle devam eder]
ay o aspirinden bulsam ben de alacam.bir de sen banyo için ne kullanıyorsun ben de istiyorum bir şey.dixi toz almak için mi yer silmek için mi.aslında buharlı paspasımız olsa ne iyi olurduuuuu..ay buzdolabım da temizlenecek yavvv
bu arada gerçekten burası gaza getiriyo insanı ben çalışınca hafta içi dağılır dağılır haftasonuda bi dünya iş ve çok yorulurum burayı okurken bi arkadaş yazmış aslında aldığımızı aldığımız yere koysak arkamızda dağınıklık bırakmasak çok yorulmayız diye önceleri kanepeden koltuktan kalkarken orda çakmak dergi ne varsa arkamda bırakır giderdim şimdi kalkıyorum kızlar tam gidecekken aklıma geliyo şöyle bi dönüp arkama bakıyorumböylece çok dağılmıyo tabi bu uygulamaya geçeli 1 hafta oluyo daha inşallah böyle devam eder]
ay o aspirinden bulsam ben de alacam.bir de sen banyo için ne kullanıyorsun ben de istiyorum bir şey.dixi toz almak için mi yer silmek için mi.aslında buharlı paspasımız olsa ne iyi olurduuuuu..ay buzdolabım da temizlenecek yavvv
aspirin markette satılıyomuş bi bak mutlaka vardır,sıvı beyaz bişeymiş ben başta nasıl yani bildiğimiz aspirin mi falan diye sormuştumbanyo cif mavi çamaşır suyu katkılı diyo ben bunun hem mutfağını hem banyosunu kullanıyorum mutfak yeşil mavi banyo çok memnunun,dixi toz almak için kullanıyorum aslında marc aradım ama yoktu markette, buharlı makine konusunda sana katılıyorum süper olurdu, buzdolabını neyle siliyorsun ? karbonatla silerim ben
Selam kızlar.
Benide topiğinize alın :)
Evde inşaat vardı o yüzden ev şuan savaş yeri gibi :)
Herkesin işi çıktığı için bu halimle bütün işler bana kaldı. İş yapmaya çok motive edemedim kendimi o yüzden biraz ilham alırım belki diye buraya geldim :)
Fıstıklar süpersiniz yaaa
bugün halsizim diye kahvaltımı bile odaya getirdim tepsiyle
kahvaltıyı yaptıktan sonra onu diğer koltuğa attımpc yi aldım kucağıma :126:
Maşallah gayretim geldi kalkıyorum şimdi
yapılacak ütülerim var uzun zamandır erteliyordum. Ufak bir toparlanmadan sonra direk onları ütüleyecem
mutfağımı filan akşamdan toparladım zaten çok işim yok bugün
Canım eğer imkanın varsa aç televizyonu öyle yap ütüyü nasıl bitirdiğini anlamazsın,benim bi boş oda var ütü odası yaptım orayı ama sessiz sesiz yaparken hemen sıkılıyorum bende kucaklıyorum ütü masasına hadii oturma odasınadaha ii oluyo ama sen dikkat et kucaklarken
merhabalar bende katılabilirmiyim acaba topiğinize
ama ben çalışıyorum akşamları yada hafta sonları yapabildiğim kadarını yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?