Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

günaydınlar hamarat hatunlar topluluğu
benimde bugün baya işim var nevresimlerimi attım kendime gelmeyi bekliyorum daha açılamadım
kışlıkları baza altından çıkarıp yerleştiricem halıları silkeliycem evi süpür sil wc banyo temizle bir haftalık ütülerim duruyo ama nevresimler felan kurusun artık yarın yaparım onlarıda

hoşgeldin. senin de maşallahın var bir günde bu kadar işin hepsinin nasıl bitirdin

Canım sabah kahvaltıdan sonra eşimin eline verdim süpürgeyi o sırada ben mutfağı toparladım mutfak taşımı fırınımı silip çıktım o hala tutuyordu o sırdaa çamaşır makinesini çalıştırdım o yıkarken eşimin akasından oda oda toz almaya başaladım bunun için ayrı 2 tane mis kokulu su hazırladım,yerler için ayrı mobilyalar için ayrı o arada bi çay bi sigara molası (mutfakta) çamaşırlar bitti onları astım tuvalet ve banyoya girdim orasıda miss gibi çamaşır suyuyla koktuktan sonra banyomun fayanslarını sildim çamaşır suyu katkılı banyo temizleyicisi var onun üstüne tanımıyorum parıl parıl parladılar tabi bu arada sandalye tepesine in çık anam ağladı kocan ne yapıo derseniz pc başında o gün sadece balkonlarımı yıkamadım sonra beyazlarımıda astm yemeğim vardı bi gün önceden akşam yemeğini yedik onlar hoop makineye akşamda yatmadan önce ütülerimi yaptım beyazları çamaşırlıktan toplamadım ama amaaann yarın toplarım dedim kaldılar öle sadece ütüyü bitirdim o gece birde saat 2 ye kadar film seyrettik eşimle pazar sabahı 12 ye geliyordu saat kalktığımda

Makinaya alacaktım evi ama 3 gündür adet olmadım,bugün de ağrım var ufff etrafı şöyle bir toplayıp kendime gelmeyi bekleyeceğim :) NİSANBU: süpersin... :)

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Benide topiğinize alın :)
Evde inşaat vardı o yüzden ev şuan savaş yeri gibi :)
Herkesin işi çıktığı için bu halimle bütün işler bana kaldı. İş yapmaya çok motive edemedim kendimi o yüzden biraz ilham alırım belki diye buraya geldim :)

bu arada gerçekten burası gaza getiriyo insanı ben çalışınca hafta içi dağılır dağılır haftasonuda bi dünya iş ve çok yorulurum burayı okurken bi arkadaş yazmış aslında aldığımızı aldığımız yere koysak arkamızda dağınıklık bırakmasak çok yorulmayız diye önceleri kanepeden koltuktan kalkarken orda çakmak dergi ne varsa arkamda bırakır giderdim şimdi kalkıyorum kızlar tam gidecekken aklıma geliyo şöyle bi dönüp arkama bakıyorum böylece çok dağılmıyo tabi bu uygulamaya geçeli 1 hafta oluyo daha inşallah böyle devam eder

Son düzenleme:

Bu temizlk işine kesinlikle deterjan alışverişyle başlamalı kızlar o reyonun kokusundan etkilenip eve gidip temizlip yapası gelio insanın

Hoşgeldin canım....Hadi gari sende tembelliğe veda et :=)

İnşaat varsa evde şimdi daha dip bucak temizlersin daha çok içine siner.Bence güzelce yap sonrada kendini salmayıp her gün bir yeri toparla.Dağınıklık kalmasın...Benim bugün iş yapasım yoktu.Topiğe göz atınca içimden bir şeyler oluyorYavaş yavaş süpürüyorum ortalığı toparlıyorum...Her gün aynı iş olsada ne hikmetse yine de gaza getiriyor yazdıklarınız....Eninde sonunda yapıcaz işleri madem o zaman zevkle yapalım da sinir harbine dönüştürmeyelim olayı...Hani bir söz vardır ^^tecavüz kaçınnılmazsa zevk almayı bileceksin diye^^tvbe tövbe ne diyom ben ya :) Ama anlatmak istediğime en uygun bu oldu haha:)

Fıstıklar süpersiniz yaaa
bugün halsizim diye kahvaltımı bile odaya getirdim tepsiyle
kahvaltıyı yaptıktan sonra onu diğer koltuğa attım pc yi aldım kucağıma :126:

Maşallah gayretim geldi kalkıyorum şimdi
yapılacak ütülerim var uzun zamandır erteliyordum. Ufak bir toparlanmadan sonra direk onları ütüleyecem
mutfağımı filan akşamdan toparladım zaten çok işim yok bugün

Canım eğer imkanın varsa aç televizyonu öyle yap ütüyü nasıl bitirdiğini anlamazsın,benim bi boş oda var ütü odası yaptım orayı ama sessiz sesiz yaparken hemen sıkılıyorum bende kucaklıyorum ütü masasına hadii oturma odasına daha ii oluyo ama sen dikkat et kucaklarken

bende şimdi öyle düşünüyordum canım

televizyonumuz yok ama radyo açtım pc den yüklenip buraya getirecem dedidiğin gibi sıkılıyor insan

merhabalar bende katılabilirmiyim acaba topiğinize
ama ben çalışıyorum akşamları yada hafta sonları yapabildiğim kadarını yapıyorum

merhabalar bende katılabilirmiyim acaba topiğinize
ama ben çalışıyorum akşamları yada hafta sonları yapabildiğim kadarını yapıyorum

tabiki
hoşgeldin canım
çalışan yada çalışmayan farketmez sonuçta hepimiz evimizin hanımıyız ve her iş bize bakıyor
haftasonlarıda gayrete ihtiyaç var :)

merhaba herkese. hamarat hanımlar yine döktürmüş maşallah. benim kızım son zamanlarda biraz huzursuz çok zor ve geç uyuyo. ütü yapacaktım dün öyle planlamıştım kafamda ama yapamadım. sadece çamaşırlarım vardı onları katlayıp aldım kenara. bi de yemek ve bulaşık. inşallah bugün bi aksilik çıkmaz da yapabilirim düşündüğüm işlerimi. kolay gelsin herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…