Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

ütü en sıkıldığım ev işi buna rağmen iç çamşırlarımı bile ütülüyorum sevmek zorunda bırakıyorum kendimi yani bornozumu havlularımı bile ütülüyorum deli miyim ne off bir de evlenince kocamın gömleği bilmem nesi iç çamaşırları çıkıcak bütün gün ütü yaparım artık kadın olmak ne zor yaaaa

aynen canım zor iş
biriktirmezsem sorun yok bende dediğin gibi iç çamaşırlarımıda ütülerim
beni yoran eşiminkiler değil nevresimler oluyor çünkü bekarkede ütü yapardım babamınkileride kardeşiminkileride ütülerdim zor gelmedi eşiminkiler
nevresimlerimi iki hafta bir değiştiriyorum
yıkamak ayrı asmak ayrı bir dert
tek başıma olunca düzenleyip ütülemesi çok zor savaş veriyorum resmen

hiç çift kişilik nevresim ütülemedim hep tek kişilik ütüledim onu bile zar zor ütü masasın asığdırıyorum ikiye katlayıp zorla yapıyorum sen nasıl yapıyorsun çift kişiliği bana da fikir olur hem bir pratik kısmı var mı ki bende çok sık değiştirirm nevresimleri falan bir de sürekli yıkarım rengi mengi kalmıyor artık yıkamaktan:)

Kizlar selammmm.bendede temizlik vardi bugun.supurdum toz aldin.yerleri camadir suyu ve dixi karisimiyla sildim.nevresimleri yikadim astim. 14 aylik kizim var onuda yikadim bu arada:) sacini kuruturken birada fon cektim.normalde dalgali saclari,cok tatli oldu:) yemek yaptim.simdi biraz oturdum.birazdan kocisim gelcek.

Ne tatlı olmuştur maşallah.Nasıl izin verdi benimki kurutmaya dahi izin vermez:) Otur otur dinlenmek hakkımız :)

selam kızlar ben bu hafta temızlık işini eşime bıraktım sağolsun körle yatan şaşı kalkar kapmış birşeyler

coktandır takıp edemedım nasıl gidiyor temızlık işleri memnunmusunz tavsıyelerımden

Tavsiye demişken radyolog ya halı koltuk silmeyi nasıl yapıyorsun??

Tavsiye demişken radyolog ya halı koltuk silmeyi nasıl yapıyorsun??

yıkanabılen kısımlarını düşük ısı ve sıktırmadan yıkıyorum gerıye kalan yerlerınıde bıldiğimiz hacı şakir sabun mis gibi oluyo o sabun kokusundan sonradan hoşlanmıyoruum ben en sonda yumusatıcılı suyla siliyorum iyi oluyo

arkadaşlar bu haftayı buzdolabı temizleme haftası ilan edelim mi . . Cumaya kadar herkes buzdolabını temizlesin . Bende sayenizde bu yükten kurtulmuş olurum....

arkadaşlar bu haftayı buzdolabı temizleme haftası ilan edelim mi . . Cumaya kadar herkes buzdolabını temizlesin . Bende sayenizde bu yükten kurtulmuş olurum....
İyi olur ya benim dolabında elden geçmesi lazım.Ama öncesi ve sonrasını çekelim.Ben yarın yapıcam.yeterki gaz iste sen :)

ayy , bu topikteki herkes toplanıp sırayla birbirimizin evine temizliğe gitsek ne güzel olur
1 haftadır sadece evin yüzünü toplayıp çıkıyorum şöyle dip kjöşe temizliğe ihtiyacı var evimin

iyi akşamlar kızlar.
ne zamandır hastayım falan filan derken evi geçiştire geçiştire yaşıyoruz. Mikroptan ölecek kadar değil elhamd. süpürüp siliyorum ama cok yarım yamalak günü geçiştiriyorum resmen. gerçi bu ara da yoğunluğum var programım baya kalabalıklaştı ama artık eve bir el atmak lazım. ne zmandır topice söyle bir bakıp geçiyorum iş derdinden ilişmiyorum bile ama artık baslamalı
evet ilk hedef buzdolabııııııııı hadi bakalım

Merhaba Kızlar..
Bende 2 Gündür birşey yapamıyorum. Dün yine hastanedeydik sonra eşimle maalesef tartıştığımız için, bütün gecem ağlamakla geçti . Haliyle o öğleyin işe gidince uyudum. Bu günde böyle çöpe gitti.. Ama yarın bende Buzdolabından başlıyacağım.Bu çok iyi bir fikir

niye kavga ettin ?ah aten öylke zmanlar eli kolu kalkmıyor insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…