kızlaaaaar ütü bitti bende bittim yaaaaa
ütü en sıkıldığım ev işi buna rağmen iç çamşırlarımı bile ütülüyorum sevmek zorunda bırakıyorum kendimi yani bornozumu havlularımı bile ütülüyorum deli miyim ne off bir de evlenince kocamın gömleği bilmem nesi iç çamaşırları çıkıcak bütün gün ütü yaparım artık kadın olmak ne zor yaaaa
aynen canım zor iş
biriktirmezsem sorun yok bende dediğin gibi iç çamaşırlarımıda ütülerim
beni yoran eşiminkiler değil nevresimler oluyor çünkü bekarkede ütü yapardım babamınkileride kardeşiminkileride ütülerdim zor gelmedi eşiminkiler
nevresimlerimi iki hafta bir değiştiriyorum
yıkamak ayrı asmak ayrı bir dert
tek başıma olunca düzenleyip ütülemesi çok zor savaş veriyorum resmen
Kizlar selammmm.bendede temizlik vardi bugun.supurdum toz aldin.yerleri camadir suyu ve dixi karisimiyla sildim.nevresimleri yikadim astim. 14 aylik kizim var onuda yikadim bu arada:) sacini kuruturken birada fon cektim.normalde dalgali saclari,cok tatli oldu:) yemek yaptim.simdi biraz oturdum.birazdan kocisim gelcek.
kendiimi bugünün eziği ilan ediyorum.Hiç gaza gelemedim
selam kızlar ben bu hafta temızlık işini eşime bıraktım sağolsun körle yatan şaşı kalkar kapmış birşeyler
coktandır takıp edemedım nasıl gidiyor temızlık işleri memnunmusunz tavsıyelerımden
Tavsiye demişken radyolog ya halı koltuk silmeyi nasıl yapıyorsun??
İyi olur ya benim dolabında elden geçmesi lazım.Ama öncesi ve sonrasını çekelim.Ben yarın yapıcam.yeterki gaz iste sen :)arkadaşlar bu haftayı buzdolabı temizleme haftası ilan edelim mi . . Cumaya kadar herkes buzdolabını temizlesin . Bende sayenizde bu yükten kurtulmuş olurum....
Merhaba Kızlar..
Bende 2 Gündür birşey yapamıyorum. Dün yine hastanedeydik sonra eşimle maalesef tartıştığımız için, bütün gecem ağlamakla geçti. Haliyle o öğleyin işe gidince uyudum. Bu günde böyle çöpe gitti.. Ama yarın bende Buzdolabından başlıyacağım.Bu çok iyi bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?