niye kavga ettin ?ah aten öylke zmanlar eli kolu kalkmıyor insanın...
En önemli kısmı asmaktan geçiyor canımhiç çift kişilik nevresim ütülemedim hep tek kişilik ütüledim onu bile zar zor ütü masasın asığdırıyorum ikiye katlayıp zorla yapıyorum sen nasıl yapıyorsun çift kişiliği bana da fikir olur hem bir pratik kısmı var mı ki bende çok sık değiştirirm nevresimleri falan bir de sürekli yıkarım rengi mengi kalmıyor artık yıkamaktan:)
Ah be kikirikli.. Ailesi çok fazla üstümüze geliyor, herşeyimize birşey buluyorlar onu da artık iyi doldurmuşlar ki fikirleri değişmeye başlamışDün gece kendimi ilk defa, ben neden evlendim, ben yanlışmı yaptım, ben şimdi yandımmı derken yakaladım . Çok sağol bu arada okuyup sorduğun için. Senin topiğinde dertleştim, kusura bakma canım.
2 aydır evde yoktum..tüp bebek tedavisindeydim şimdide hamileyim iş yapmam yasak ah bu yalnızlık ailemde cok uzaklarda evde toz içinde oturuyom...böle zamanlarda aileye cok ihtiyac duyuluyor
Canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama yeniyse evlilik bu duyguların hepsi emin ol geçiyor.Erkek öğreniyor aileye uymamayı...Ki ilk zamanlar bende pişmanım galiba derdim ama bence o zamanlar söylenilenler önemli değil.Esas evlilik oturunca düşünceler önemli oluyor...Benim aklım ne zaman başıma geldi biliyorumusun? Eşime artık ailen yüzünden kavga etmiycez bana onları söyleme seviyorum onları ama bak gereksiz kavga ediyoruz dedim.Tamam dedi o gün bugün onları sorun etmedik.Ayrıca kendime ben bu zamanda veya zor zamanlarda eşime destek olmayacaksam neden evlendim ki dedim...O bana ders oldu...İnan sorunlar aşılmak için var...Sende aşacaksın ki güçlüyüm diyebilesin...En kolayı sığınıp,kendine acımak...Biz zor kadınlarız unutma :)) Bu topik sayesinde ara gazcı oldum çıktım be:) Ama kesinlikle söylediklerim doğru...
çocuk odası hariç her yeri süpürdüm, tozları aldım, vc yi yıkadım.çamaşır topladım ama katlanacaklar.sonra oğlum altına işemiş torlandım toplandım okula gittim ikisini de aldım eve geldim.bebeğimi de komşudan aldım.yemek yaptım.ben yemek yaparken çocuklar vestiyere kooyduğumuz ıvır zıvırları dağıtmış ortalığa..bebişin yemeğini yedirdim altını değiştim.eşim geldi salata ve pilav yaptım,yemeği yedik aaaaaaaaaaay anlatırken fenalık geldi.çocuklar okulda faaliyetlanere katılmıyormuş eve verdi öğretmen.anam makas tutamıyor bebeler.4.5 yaşındalar.saçlarım çalı gibi oldu sinirden yorgunluktan..ay
ay neyse asıl yazma sebebim şu aspirin denen şeyi buldum aldım da onu diyecektim
Günaydın becerikli arkadaşlarım :) Ben uyandım.Şimdi pc den kalkıp etrafı topluycam.yok pardon önce kızıma kahvaltı hazırlıycam miniğimi doyurmam lazım.Sonra etrafı toplayıp buz dolabımı temizliycem...Hadi sizde uyanın da başlayalım temizliğe:) Temizlik imandan gelir...Oh mis:)
tabiki
hoşgeldin canım
çalışan yada çalışmayan farketmez sonuçta hepimiz evimizin hanımıyız ve her iş bize bakıyor
haftasonlarıda gayrete ihtiyaç var :)
günaydın kikirikli ve herkesede günaydınnnnbaştan beri takipteyim .Yazmak bugüneymiş.Ben aslında düzeni severim ama pilim çabuk bitiyor.Aslında galiba bir gün çok yorulunca ertesi gün iş yapacak enerjim olmuyor.Dün oğlumun kışlıklarını çıkardım dolabını düzelttim.Kendi kışlıklarımızı çıkardım bazanın altından yazlıklarımı yine bazanın altına yerlştirdim.eşimle benim dolabımızı düzelttim.sonracıma evi süpürdüm toz aldım heryeri sildim .banyoyu yıkadım .Yemek yaptım sofra bulaşık derken pilim bitti.bugün onda kalktım .Heryer heryerde yine sanki dün bitarafını yırtan ben değilmişim gibi.benim oğlumda eşimde çok dağınık dolayısıyla işin içinden çıkamıyorum.Bende en iyisi bi çocuk daha yapayımda b.k paçalarımızdan aksın diyorum gülüyo eşimde.. işte böyle kızlar.sizi bırakıpta işe başlayabilirsem sadec ortalığı toplayıp şöyle bir dikey süpürgeyle alıcam sonra attalara gitcem bugün. hepimize kolay gelsin efem..ha bu arada kikirikli adet oldunmu merak ettim
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız dün katıldım aranıza
çalışıyorum 8 aylık bir kızım var ve sürekli sonra yaparım diyerek ertelediğim ev işlerim var
konu sahibine çok teşekkür ederim çok faydalı bir konu olmuş allah razı olsun senden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?