Kızıma patates çevirdim yağda yedi,eşime patates kızarttım kahvaltısını gönderdim,kendime domatesli yumurta yaptım yedim,oturma odamı topladım,mutfağı kahavtlıları hazırlarken topladım.Bnayo tuvaleti elden geçirmem gerek.Mutfakta ocağı silmem gerek.Kızım uyuyacak gibi.Şuan yaptırmıyor iş.Onun uuymasını bekliyorum.Hem dinlenmiş olurum....Ama BİZİM DÜŞMANIMIZ BİLGİSAYAR...EĞER BAŞINDAN KALKMAYI BECEREMESEM HALA HER YER HERYERDE OLURDU...KALKTIM TOPLADIM BİRAZDA OLSA...KIZLAR KARARLI OLALIM ÖZELLİKLE PC SAATLERİ İÇİN.İŞ YAPMADNA OTURMAK YOK
arkadaşlar ilk buzdolabnıtemizleyen pisisik olmuş.....:)
1. PİSİSİK
Tebrikler......
Benim dolabı temizlememe gerek var mı ki yaaaa
yeni temizledim ben
Ben dolabı temizledim dediğini okumamışım :) O zamn ilk resim benden....Hem kız senin gaza gelmen lazım sen demedin mi dolap temizleyelim bu hafta diye tüü tembel başla çabuk başla
ufaklık uyusa hemen başlıcam . Ama maalesef . Zaten geceyi acilde geçirdik . Ateşlendi minik oğlum. Biraz sakinlese evi toparlıcam Ama memeden inmiyo.. Ozaman listeyi düzenliyelim .....
1. PİSİSİK
2. KİKİRİKLİ
Yok canım :) zaten temizlerken sen geldin aklıma.Dolabındaki örtü çok şıktı bende bulursam alıcam dedim kendi kendime :))Sen hamilesin ya dikkatli yap işleri ne olur...Allah korusun...Ağır ağır :)
dinlenereke yapmaya çalışıyorum canım
o örtüleri muşamba filan satan temizlikçilerden bulabilirsin canım. Metre işi alıyorsun sen kendin kesiyorsun ölçüsüne göre
ben çok aldım bulaşık makinesinin çamaşır makinesinin üstünede seriyorum hem şık oluyor hem temizlenmesi kolay
Ben de alayım bari o ötülerden çok hoş ve temiz duruyor...
Bu arada bebeğin de hayırlı olsun canım..Sağ salim kucağına alırsın inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?