Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

salonumu dip köşe bitirdim perdelerini yıkladım camlarını sildim yemek de yaptım buzdolabını temizledim şimdi . yollukları silkeledim şimdi gidip devam edicem biraz soluklandım

Kızıma patates çevirdim yağda yedi,eşime patates kızarttım kahvaltısını gönderdim,kendime domatesli yumurta yaptım yedim,oturma odamı topladım,mutfağı kahavtlıları hazırlarken topladım.Bnayo tuvaleti elden geçirmem gerek.Mutfakta ocağı silmem gerek.Kızım uyuyacak gibi.Şuan yaptırmıyor iş.Onun uuymasını bekliyorum.Hem dinlenmiş olurum....Ama BİZİM DÜŞMANIMIZ BİLGİSAYAR...EĞER BAŞINDAN KALKMAYI BECEREMESEM HALA HER YER HERYERDE OLURDU...KALKTIM TOPLADIM BİRAZDA OLSA...KIZLAR KARARLI OLALIM ÖZELLİKLE PC SAATLERİ İÇİN.İŞ YAPMADNA OTURMAK YOK

aynen bir kalkabilsem çok şey yapıcamda kalkamıyorum
ama burayı okumadanda gayret gelmiyor

aaaaay elinize sağlık vallahi.ne iyi oldu burası yaa.bir heveslendim inanın.iki odayı ve koridoru sildim.çamaşır atıım makinaya.mutfağı süpürdüm şimdi çocukları okula götürcem gelip devam edecem.iyi oluyor iyii devam devam.

mutfak hariç -girince midem bulanıyor bulaşık filan yok en son yapıcam orayı- her yeri süpürdüm şimdide
prontolu suyla silicem

İlk dolap temizliği benden...Buyrun kızlar.Çok saklama kaplarım yok.Borçlar falan derken öyle ıvır zvırıların eksikliği aklıma bile gelmedi.şimdi yavaş yavaş alıyorum eksiklerimi...Sizce olması,ve ya olmaması gereken yer varsa söyleyin ona göre daha tertipli yaparım belki.... Ayrıca silen herkes öncesinide paylaşsın kesinlikle...

arkadaşlar ilk buzdolabnıtemizleyen pisisik olmuş.....:)

1. PİSİSİK

Tebrikler......

Ben dolabı temizledim dediğini okumamışım :) O zamn ilk resim benden....Hem kız senin gaza gelmen lazım sen demedin mi dolap temizleyelim bu hafta diye tüü tembel başla çabuk başla

Benim dolabı temizlememe gerek var mı ki yaaaa

yeni temizledim ben

Yok canım :) zaten temizlerken sen geldin aklıma.Dolabındaki örtü çok şıktı bende bulursam alıcam dedim kendi kendime :))Sen hamilesin ya dikkatli yap işleri ne olur...Allah korusun...Ağır ağır :)

Ben dolabı temizledim dediğini okumamışım :) O zamn ilk resim benden....Hem kız senin gaza gelmen lazım sen demedin mi dolap temizleyelim bu hafta diye tüü tembel başla çabuk başla

ufaklık uyusa hemen başlıcam . Ama maalesef . Zaten geceyi acilde geçirdik . Ateşlendi minik oğlum. Biraz sakinlese evi toparlıcam Ama memeden inmiyo.. Ozaman listeyi düzenliyelim .....

1. PİSİSİK

2. KİKİRİKLİ

Çok geçmiş olsun canım o zaman...Sağlık versin Allah.Bende kızım uyusun diye bekled,im de uyuymayına o çizfi filme bakarken başladım hemen:)

Yok canım :) zaten temizlerken sen geldin aklıma.Dolabındaki örtü çok şıktı bende bulursam alıcam dedim kendi kendime :))Sen hamilesin ya dikkatli yap işleri ne olur...Allah korusun...Ağır ağır :)

dinlenereke yapmaya çalışıyorum canım
o örtüleri muşamba filan satan temizlikçilerden bulabilirsin canım. Metre işi alıyorsun sen kendin kesiyorsun ölçüsüne göre
ben çok aldım bulaşık makinesinin çamaşır makinesinin üstünede seriyorum hem şık oluyor hem temizlenmesi kolay

Ben de alayım bari o ötülerden çok hoş ve temiz duruyor...
Bu arada bebeğin de hayırlı olsun canım..Sağ salim kucağına alırsın inşllh

Bende yarın akşam temizliyim bari dolabımı çünkü bu akşam kuzey güney var benimde dolabımda örtüler var kızlar naylon delikli dantel gibi duruyo 2 senedir kullanıyorum çok rahat ne koku yaptı nede başka bişey bide raflar cam olunca ii oldu onları yıkayıp raflarıda sildimmi ohh miss

Kızlar işim yok diye pc den kalkamaz oldum
Yani temiz evin bana vermiş olduğu bir zarar sanırım bu...
Gözlerim acımaya başladı burda oturmakdan ..Size kolay gelsin ben kaçıyorum..

evet kızlar akşam akşam buzdolabı temizleme maceramm
verdiğiniz gaz için teşekkürler

günaydın herkese hayırlı sabahlar. maşallah dolaplar temizlenmiş mis olmuş ellerinize sağlık. ben bir iki gündür bişey yapamıyorum. sadece dağılanları topluyorum yemek filan ancak oluyor. Dolabımı yeni temizlemiştim onun için ellemiyorum haftaya fişi çekip buzluğu filan çözdürüp detaylı yaparım artık. kolay gelsin hamarat hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…