Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

son liste:

1. PİSİSİK
2.KİKİRİKLİ
3. SAFAHAT

İNŞALLAH ben de bu listede olurum . Dün misafir geldi . biryandan oğlanın ateşi. Ev dandini. şöyle bir toplayıp buzdolabna geçeyim artık.:)

Günaydın kızlaar nasılsınız bugün çok canım çekti bende akşama sileyim bari dolapçığımı ondan sonrada gardrop düzenlemece yapalım noooluurr

bayıldım bayıldım misler gibi olmuş.hele örtüler oooh ne güzel görünüyor.ben de temizlemeliyiiiiiiiimmmm dua edin de fırsatım olsun kızlar.işim hiç bitmiyor.yatağın üstü çamaşır yığılı.çocuk odası oyuncak deposu.bir tek şöyle bir evi toparladım süpürdüm,dün silmiştim.bugün bakalım neler yapıciiiiiiiiiim.yemekte ne var sizde bugün o da fikir olsun bari

merhabalar yeni gördüm bu topiği çok beğendim.süper bişey olmuş ellerinize sağlık.ben de yeni taşındım evime henüz 5 gün oldu temizlik yapmaktan her yerim tutuldu ve hala bitmedi.dün balkon camlarını sildim ne illet bişeymiş sil sil bitmiyor.sonra balkonun boyalarını falan çıkardım.akşam bir oturdum belim kart diye bir ses.ne doğrulabiliyorum ne yürüyebiliyorum.wc ye emekleyerek gittim :)benim şu an gardrobun düzenlencek kıyafetler ütülenecek ama benim hiç halim yok

aaay emekledin mi yazık şu kadınlara yaageçmiş olsun.benim de geçen hafta ayağım burkulmuştu.eşim yatacan üstüne basma elinden geldiği kadar dedi.ahahah ne yatması ben kim yatmak kim.yemek de yaptım evi de temizledim hiç yatamadım.onun kakası, bunun maması derken anneler yar mı yavv..neyse kendmden söz ettiğim yeter.çok kolay gelsin arkadaşım hele de yeni taşınmışsın işin zor ama Allah büyük biter nasıl olsa..iş eşektir,sürersin gider der benim komşu teyzem.deeeehhhh sürelim eşekleri haydeee cık cık cık cık

nayninini nayninini naynini nay

evet canım yazık bize.eşim de diyor yorma kendini bu kadar 2 günde bitircen işleri ne acelen var 10 gün de bitsin diyor.sana da geçmiş olssun eşin yat demiş öyle yatılıyor mu anne kakam geldi anne acıktım anne çişim geldi anne kucana anne oynayalım anne çişimi altıma yaptım bu böyle giderrr.nerde oturma da nerde yatma.güldürdün beni iş eşektir :))bir de ben iş yaparken paralarım kendimi ince ince uğraşırım o yüzden sürekli iş yaparım.bir de evin camları çok kötü pimapenlerin etiketleri çıkmıyor buharlı ütü ile bazılarını çıkardım ama büyük çoğunluğu duruyor.5. kat bir de korkuyorum.

Kızlar bu topiği açtığımdan beri eve eşimden başka kimse gelmedi:) Yani 165 metre kare evi her gün boşu boşuna toplayıp duruyorum:) Şuan yatakta çamaşırlar filan var.Topluycam mutfak topluycam ama keşke gelen birileri olsa da anlamı olsa bari :) Kızımla ilgileniyim uyursa yaparım yada ne zaman keyfim gelirse....

Hala adet olmadım...Hamileyim sanırım ya ne biliyim.Yarın kan testi yapıcam.Belli olur...Bir bebiş daha olsunda en azından evde baya ses olur:)) Ah yalnızlık ah...

Sağol canım temizledim dolabı PAToLOJİ nin hayrına:)Darısı başına...

Ev hanmlığında beni en zorlayan şey işte şu yemek olayı...En baştan beri haftalık menü yapayım diyorum yok onuda erteliyorum.Bunada el atsak sanırım baya iyi olacak...Her hafta cumartesi diğer haftanın menüsünü yapalım mı kızlar.Eminim bunu yaparsak çok yük kalkıcak üstümüzden.Mesela işler bitince ne yemek yapalım diye düşünerek kaybettiğimiz zamanı direkt yemeği pişrimeye başlayarak kazanıcaz..Her hafta menü yapıp asalım dolaba....

Slm kızlar bugün çok hastayım malesef dün geceden beri midem bulanıyor yani hiç bir yeri toplayamadım.
Ama şimdi yine de zarzor kalkıp süpürcem evimi sonra da dinlenirim bol bol...
Sizin maşallh dolaplarınız tertemiz olmuş...

bak hamileysen burda paylaş olur mu canım...

cuma akşamına kadar herkes buzdolaplarını temizlesin ,cumartesiden itibaren gardroplara geçelim eğer isterseniz bi arkadaş yazmış iyi olur ona da zaman koyalım ne dersiniz

cuma akşamına kadar herkes buzdolaplarını temizlesin ,cumartesiden itibaren gardroplara geçelim eğer isterseniz bi arkadaş yazmış iyi olur ona da zaman koyalım ne dersiniz

evet evet yapalım vallahi sayenizde olacak bu iş kızlar

Bugün ne pişiriyosunuz kızlar vallahi çalışınca çok zor oluyo bu yemek işi 6 uçukda evde oluyorum o saatten sonra yorgunluktan hiç canım istemiyo dün akşam iananın yapaak bişey bulamadım kahvaltılık koydum patetes falan kızarttım ve bu yüzden yemek yapmaktan nefret etmeye başlıcam yakında

domatesli bulgur pilavı cacık yapsam mı kiiii yanına da soğan

ay kikirikli inşallah hamilesindir çok sevinirim.ben çocukları çok seviyorum.Allah ın mucizesi onlar ya mis gibi ohh tertemiz masumm
hadi hayırlısı

selamlar dolaplar mis gibi olmuş yaşasın temizlik
bende daha geçen gün temizledim ama resim koyamıyorum kartı eşim iş yerine götürmüş
bu arada kızlar o örtüler çok güzel ama dolabınızı uzun ömürlü kullanmak istiyosanız koymayın bende önceden koyuyodum ama ana kartı yandı dolap bozduldu geçen sene ki daha 3 sene oldu..adam geldi yapmaya dedi abla sakın koyma bi daha dolabın soğuk hava salgılama sensörünü bozuyomuş hemde dolapta yiyecekler 2 hafta taze kalacaksa 1 hafta zor dayanır demişti o gün bugün koymuyorum artık
gardrop düzenlemesinde bende varımmmm
bu akşam yemek olarakda karnıbahar oturtma yanınada ya makarna yada sade bulgur pilavı yapıcam

kızlar gardroplar cumartesi başlıyorrrr,çünkü cumaya kadar buzdolapları var.Her seferınde burda karar verirsek süper olur iyi gaza geliyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…