ufaklık uyusa hemen başlıcam . Ama maalesef . Zaten geceyi acilde geçirdik . Ateşlendi minik oğlum. Biraz sakinlese evi toparlıcam Ama memeden inmiyo.. Ozaman listeyi düzenliyelim .....
1. PİSİSİK
2. KİKİRİKLİ
İlk dolap temizliği benden...Buyrun kızlar.Çok saklama kaplarım yok.Borçlar falan derken öyle ıvır zvırıların eksikliği aklıma bile gelmedi.şimdi yavaş yavaş alıyorum eksiklerimi...Sizce olması,ve ya olmaması gereken yer varsa söyleyin ona göre daha tertipli yaparım belki.... Ayrıca silen herkes öncesinide paylaşsın kesinlikle...Eki Görüntüle 529225 Eki Görüntüle 529226
merhabalar yeni gördüm bu topiği çok beğendim.süper bişey olmuş ellerinize sağlık.ben de yeni taşındım evime henüz 5 gün oldu temizlik yapmaktan her yerim tutuldu ve hala bitmedi.dün balkon camlarını sildim ne illet bişeymiş sil sil bitmiyor.sonra balkonun boyalarını falan çıkardım.akşam bir oturdum belim kart diye bir ses.ne doğrulabiliyorum ne yürüyebiliyorum.wc ye emekleyerek gittim :)benim şu an gardrobun düzenlencek kıyafetler ütülenecek ama benim hiç halim yok
aaay emekledin mi yazık şu kadınlara yaageçmiş olsun.benim de geçen hafta ayağım burkulmuştu.eşim yatacan üstüne basma elinden geldiği kadar dedi.ahahah ne yatması ben kim yatmak kim.yemek de yaptım evi de temizledim hiç yatamadım.onun kakası, bunun maması derken anneler yatar mı .neyse kendimden söz ettiğim yeter.çok kolay gelsin arkadaşım hele de yeni taşınmışsın işin zor ama Allah büyük biter nasıl olsa..iş eşektir,sürersin gider der benim komşu teyzem.deeeehhhh sürelim eşekleri haydeee cık cık cık cık
aaay emekledin mi yazık şu kadınlara yaageçmiş olsun.benim de geçen hafta ayağım burkulmuştu.eşim yatacan üstüne basma elinden geldiği kadar dedi.ahahah ne yatması ben kim yatmak kim.yemek de yaptım evi de temizledim hiç yatamadım.onun kakası, bunun maması derken anneler y ar mı yavv..neyse kendmden söz ettiğim yeter.çok kolay gelsin arkadaşım hele de yeni taşınmışsın işin zor ama Allah büyük biter nasıl olsa..iş eşektir,sürersin gider der benim komşu teyzem.deeeehhhh sürelim eşekleri haydeee cık cık cık cık
bayıldım bayıldım misler gibi olmuş.hele örtüler oooh ne güzel görünüyor.ben de temizlemeliyiiiiiiiimmmm dua edin de fırsatım olsun kızlar.işim hiç bitmiyor.yatağın üstü çamaşır yığılı.çocuk odası oyuncak deposu.bir tek şöyle bir evi toparladım süpürdüm,dün silmiştim.bugün bakalım neler yapıciiiiiiiiiim.yemekte ne var sizde bugün o da fikir olsun bari
Kızlar bu topiği açtığımdan beri eve eşimden başka kimse gelmedi:) Yani 165 metre kare evi her gün boşu boşuna toplayıp duruyorum:) Şuan yatakta çamaşırlar filan var.Topluycam mutfak topluycam ama keşke gelen birileri olsa da anlamı olsa bari :) Kızımla ilgileniyim uyursa yaparım yada ne zaman keyfim gelirse....
Hala adet olmadım...Hamileyim sanırım ya ne biliyim.Yarın kan testi yapıcam.Belli olur...Bir bebiş daha olsunda en azından evde baya ses olur:)) Ah yalnızlık ah...
bak hamileysen burda paylaş olur mu canım...
cuma akşamına kadar herkes buzdolaplarını temizlesin ,cumartesiden itibaren gardroplara geçelim eğer isterseniz bi arkadaş yazmış iyi olur ona da zaman koyalım ne dersiniz
Sağol canım temizledim dolabı PAToLOJİ nin hayrına:)Darısı başına...
Ev hanmlığında beni en zorlayan şey işte şu yemek olayı...En baştan beri haftalık menü yapayım diyorum yok onuda erteliyorum.Bunada el atsak sanırım baya iyi olacak...Her hafta cumartesi diğer haftanın menüsünü yapalım mı kızlar.Eminim bunu yaparsak çok yük kalkıcak üstümüzden.Mesela işler bitince ne yemek yapalım diye düşünerek kaybettiğimiz zamanı direkt yemeği pişrimeye başlayarak kazanıcaz..Her hafta menü yapıp asalım dolaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?