Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kızım var 22 aylık ama istiyorum bend ya inşallah hamileyimdir:)...
Sen yap pilavını cacığını aman nasılsa heer gün bir şiey yapıcaz...Ben börek yaptım dinlensin 1 kaç saat fırına varicem..

Kızlar ya breök kesilipmi fırına verilince daha güzel oluyorr yoksa kesilmeden pişincemi??? Hani kabarıor ama güzel kabarmıyor sanki gibi onda bir püf vamı...

Bu arada dolap işine bende varıom tabi ki...Ne zaman başlayacağız...Bende yaparım 1 kaç güne o zaman.Çıksın aradan...Hep destek tam destek...

Kızlar hastalandım hamile değilim Üüzldüm ya.Ama anladım ki hazırmışım aslında.Neyse kendimi tartmış oldum iyi oldu.Seneye bu zamanla hamilelik planlıyorum Allah izin verirse kısmet artık...

Dolaplar için 1 hafta süre çok yarından başlayıp çarşambaya kadar falan yapalım.Malum bayram temizliği var anca biter işler...Dolap derken elbise dolabını falan kastediyoruz demi? Mutfak değil sanırım?...

O bitincede cam çerçeveye geçelim gerçi ona erken yapğmur yağarsa bayrama daha var....Neyse onuda sonra kararlaştırırız:)

hemen başlamayalım dolaplara kızlar buzdolabı cumaya kadardı zaten cmrtsi pazarda gardrop olsun olmaz mı

evet buzdolaplarını silmeyenler hala vakit var cuma akşama kadar silin. cumartesi pazar gardroplara geçiyoruz pazar akşamına kadar :)))

ay kızlar topiğiniz çok hoşmuş.temizliği çok severim ve tam bana göre..birkaç gün önce buzdolabının,bulaşık makinasının altını ve yanlarını arkalarını sildim..şimdi dolabın içi boşaltılıp tek tek parçalar yıkanacak..inşallah yarın akşama kadar yapacağım..akşama yemek olarak fırın poşetinde tavuk patates,pirinç pilavı,ev yapımı meyve suyu ve olursa bide salata var..hepinize kolay gelsin...

selamlar kızlar 1 haftadır sizi okuyup gaza gelirim diye düşünüyordum ama o kadar yorgunum ki acak günlük işlerimi yapabiliyorum 8 aylık bebeğim var çalısıyorum eve gelince kaldığım yerden devam ediyorum bi tv nin karsısında keyf yapamadım 2 aydır özellikle. Yarın planım okuldan öğlede çıkıyorum pazara gideceğim bebişimle gelip buzdolabını sileceğim size özendim her hafta siliyorum gerçi ama bu kez içine örtü alacağım sonra bulaşık makinasi fırın buzdolabını çekip arkalarını sileceğim haftaya cam yada koltuk silme günü yapalım kızlar belkim gaza gelirim. Bu arada kikirikli böreğe en son soda döküyorum üzerine dolapta 1 saat bekletiyorum baya kabarıyor eğer sigara böreği yaptıysa mutlaka su ve yağ karısımını sürüyorum fırında pişiriyorum baya kabarık oluyo börekler ve hafif oluyo kızartmaya göre

KIZLAR bu sabah yağmurla uyandım ankarada sonra oğluşu yollayınca yattım 10 a kadar yemek vardı sadece topladım kendimi dışarı attım ve eve 5 de geldim.bakalım yarına Allah kerimdir.kikirkli üzüldüm hamile olmamana ama olsun inşallah istediğiniz zamanda bekletmeden gelir bebiş...

kızlar gardroplar cumartesi başlıyorrrr,çünkü cumaya kadar buzdolapları var.Her seferınde burda karar verirsek süper olur iyi gaza geliyorum ben ya

Ay evet ben de gardolabi duzenlesem diyordum cok iyi oldu bu iyi dusundun sagoll cnm ben de varim

Biz annemle yapılacakları bir kağıda not ettik bayram temizliği bu sefer daha ağır gibi duruyor.... :84:

evet buzdolaplarını silmeyenler hala vakit var cuma akşama kadar silin. cumartesi pazar gardroplara geçiyoruz pazar akşamına kadar :)))
Ay bugün nete pek girememiştim neyse ki planı kaçırmamışım
Yarın buzdolabını hallederim iyi oldu bu...
Hanımlar ya bişey sorcam bu maydonoz nane vs sebzeleri dolapta nasıl saklıyosunuz??
Yani gazeteye saran var sebzeliğe öylesine koyan var poşette saklayan var..
Ne yapcağmı şaşırdım yahu:44:

Ben şu kilitli poşetlerden aldım.Onlara koyup iyice içindeki havayı boşaltım,sonra kapatıyorum.Dayanıklı oluyor.Ama muhakkak kilidi ucuna kadar kapat,azıcık açık olan yerden bütün havyı elinle boşalt...Esas uzun süre dayanmasını sağlayan etken hava olmaması...Onlara sığmadı diyelim belki büyüklerei vardır o poeştlerin bilmiyorum ondan al dahada olmazsa normal beyaz poşete koy aynı şekişlde havasını al bağla...

Kızlar dün akşam azmettim ve buzdolabımı sildim yattığımda 12 buçukdu annemler bizdeydi saat 10 buçukda onlar gitti zaten hemen başladım onlar gider gitmez resimleri nasıl yüklicem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…