domatesli bulgur pilavı cacık yapsam mı kiiii yanına da soğan
ay kikirikli inşallah hamilesindir çok sevinirim.ben çocukları çok seviyorum.Allah ın mucizesi onlar ya mis gibi ohh tertemiz masumm
hadi hayırlısı
kızlar gardroplar cumartesi başlıyorrrr,çünkü cumaya kadar buzdolapları var.Her seferınde burda karar verirsek süper olur iyi gaza geliyorum ben ya
heeeyyyy bende varım kızlar kaç gündür temizlicem diyorum ama bi türlü başlayamadım sayenizde gaza geliyorum ya çok güzel hergün bi yer belirleyelim böylesüper ben varım. Cumartesi başlasn ne zaman bitirelim..
Kızlar hastalandım hamile değilimÜüzldüm ya.Ama anladım ki hazırmışım aslında.Neyse kendimi tartmış oldum iyi oldu.Seneye bu zamanla hamilelik planlıyorum Allah izin verirse kısmet artık...
Dolaplar için 1 hafta süre çok yarından başlayıp çarşambaya kadar falan yapalım.Malum bayram temizliği var anca biter işler...Dolap derken elbise dolabını falan kastediyoruz demi? Mutfak değil sanırım?...
O bitincede cam çerçeveye geçelim gerçi ona erken yapğmur yağarsa bayrama daha var....Neyse onuda sonra kararlaştırırız:)
Kızlar hastalandım hamile değilimÜüzldüm ya.Ama anladım ki hazırmışım aslında.Neyse kendimi tartmış oldum iyi oldu.Seneye bu zamanla hamilelik planlıyorum Allah izin verirse kısmet artık...
Dolaplar için 1 hafta süre çok yarından başlayıp çarşambaya kadar falan yapalım.Malum bayram temizliği var anca biter işler...Dolap derken elbise dolabını falan kastediyoruz demi? Mutfak değil sanırım?...
O bitincede cam çerçeveye geçelim gerçi ona erken yapğmur yağarsa bayrama daha var....Neyse onuda sonra kararlaştırırız:)[/QUOTE]cnm ya çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun ama sen hiç moralini bozma pes etmek yok rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş hepimize. hem bi bebişin var allah onu bağışlasın sana en azından umudun var
valla bana hepsi uyar cnm yeter ki temizlik olsun...hemen başlamayalım dolaplara kızlar buzdolabı cumaya kadardı zaten cmrtsi pazarda gardrop olsun olmaz mı
kızlar gardroplar cumartesi başlıyorrrr,çünkü cumaya kadar buzdolapları var.Her seferınde burda karar verirsek süper olur iyi gaza geliyorum ben ya
Ay bugün nete pek girememiştim neyse ki planı kaçırmamışımevet buzdolaplarını silmeyenler hala vakit var cuma akşama kadar silin. cumartesi pazar gardroplara geçiyoruz pazar akşamına kadar :)))
Ay bugün nete pek girememiştim neyse ki planı kaçırmamışım
Yarın buzdolabını hallederim iyi oldu bu...
Hanımlar ya bişey sorcam bu maydonoz nane vs sebzeleri dolapta nasıl saklıyosunuz??
Yani gazeteye saran var sebzeliğe öylesine koyan var poşette saklayan var..
Ne yapcağmı şaşırdım yahu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?