Kızlar dün akşam azmettim ve buzdolabımı sildim yattığımda 12 buçukduannemler bizdeydi saat 10 buçukda onlar gitti zaten hemen başladım onlar gider gitmez resimleri nasıl yüklicem kızlar
OO ne güzel olmuş ellerine sağlık...Mis gibi [1git gel bak:)
Ben dolaba başladım sanki diğer taraflar temizmiş gibi:) Ama kızım bir yandan dağıtınca çok sinirlendim kapıyı kapadım geldim valla...Yok çocukla hakkaten yapılmıyor 10 dk lık iş 1 saati buluyor.Birde hastayım diye gerginlik var üstümde yok vazgeçtim şimdi...İnş uyurda o zaman yaparım...
A.s canım hg.Allah bağışlasın yavrunu...En büyük sorun ertelemek.Onu yapmayı bıraktın mı gerisi kolayca geliyor...İşler yığılmıyor...Birde şöyle bir durum var kızın büyüdükçe özellikle 1 yaşından sonra insan daha pratik olamaya başlıyor...İnş sende olursun:) İyi haberler bekliyoruz:)
slm kızlar bugünlük benden bu kadaaarrrrr valla sabahtan beri uğraşıyorum cnm çıktı resmen yani. süpürgeyi aç sonra yerleri sil etrafın tozunu al falan ha bi de elim değmişken antreyi de temizledim duvarı sildim vestiyeri içini disını sildim ayakkabılarıda bi güzel temizleyip düzdüm veeee tuvaleti de dezenfekte ettim ya yazarken bile yoruluyorummmm şimdi kahvemi aldım elime dinleniyorum bi güzel ohhhh. ya bu arada bi de yemek var ya aklıma gelmiyo şimdilik arkadaşlar bu konuya da bi çözüm getirelim artık haftalık liste oluşturalım bügün nooollluuurrrr
bence de cnm kesinlikle ya çok seviyorum balığı da. o znm bi gün balık yapıyoruzbence listede haftanın bir günü balık olsun..hava serinledi,mevsimi artık..çocuklarımız içinde çok iyi bir besin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?