Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kızlar dün akşam azmettim ve buzdolabımı sildim yattığımda 12 buçukdu annemler bizdeydi saat 10 buçukda onlar gitti zaten hemen başladım onlar gider gitmez resimleri nasıl yüklicem kızlar

konuyu capla yazdıgından yerden altta eklenti ekle var onu tıkla,dosya ekleyi tıkla upload fıles de resi,mleri tıkla sonra bitir de cevapla kısmında kodu çıkcak ceaplamayı bitince gözükür hadi bakalım ellereine sağlık...eĞER U ŞEKİLDE OLMAZZSA SİTELERE RESİM YÜKLEME DİYE YAZ GOOGLE BİR KAÇ SAYFA OLUYOR ORAYA YÜKLEYİP ORADAKİ KODU CEVAPLA KIKSMINA YAPIŞTIRINCADA OLUYOR...

herkese hayırlı cumalar hayırlı sabahlar bol temizlikli günler diliyorum kızlar.hayyydeeee herkes kapsın bezlerii temizlik başlıyoooo. ben dolabımı 2 gün önce sildim içini dışını bi güzel bugünde günlük temizlimi yapıcam süpürgeyi açıcam sonra da yerleri silip toz alıcam . buzdolabını silmeyen hanımlar e hadi neyi bekliyosunuz bugün son ona göre. yarın elbise dolaplarına girişcez

arkadaşlar bugüb eşimin doğum günü . Bugüb evde sürpriz parti var . İşlerim çok . Bebeğim uyur uyumaz kendimi mutfağa atcam ve o buzdolabından en sonunda kurtulucama .Benim gibi son saate kalanlar akşama kadar vaktimiz var . Arada uğrarım görüşürüz..........

Eşim demin diyor ki şu kışlıklarımı çıkar artık :) Dedim ki kızlarla konultuk cumartesi pazar dolap günü:) yapıcaktım zaten dedim:) Sonra kaç gündür boş olan yatak üstü 2 gündür çamaşır oldu,kusura bakma çamaşır birikmiş dedim dalga geçerek,banane dedi:) Haklısın temizleidğimde bir şey demedin o yüzden sorun değil dedim :))

Valla olayım tam bu kızlar.Resmen sadece kendime yapıyorum temizliği.Gece 12 de geliyor kocam.E başka gelende yok.:)Şu ince dolap,cam kapıları bitirelimde sonra fazla iş yapmıycam bi süre:))

OO ne güzel olmuş ellerine sağlık...Mis gibi [1git gel bak:)

Ben dolaba başladım sanki diğer taraflar temizmiş gibi:) Ama kızım bir yandan dağıtınca çok sinirlendim kapıyı kapadım geldim valla...Yok çocukla hakkaten yapılmıyor 10 dk lık iş 1 saati buluyor.Birde hastayım diye gerginlik var üstümde yok vazgeçtim şimdi...İnş uyurda o zaman yaparım...

Son düzenleme:

Uyuyunca rahat rahat yaparsın canım ,sıkıntıya sokma kendini çocukla zor olur ya ben zaten çocuklu halimi düşünemiyorum hiç

hoşbulduk canım cümlemizin evladını bağışlasın rabbim evet benim en büyük sorunum ertelemek gerçekten sonra yaparım deyip yapmamak canım kızım olmadan önce iyiydim yine canım ama kızım olduktan sonra iyice dağıldım gittim toparlayamadım çünkü durmuyo bi kere dişleri çıkacağı için çok eziyetli biliyorsundur o durumları canım o yüzden önümü arkamı göremez haldeyim canım

birde ben sabah 5 te kalkıyorum canım kahvaltı falan derken saat 6,5 - 7 oluyor canım sonra kızımı annemlere bırakıyorum işe gidiyorum 7,5 ta servise biniyorum 8 de iş başı yapıyorum saat 4 te çıkıyorum işten daha sonra çocukla ilgilen derken yatmam 12,5- 1 i buluyo aşağı yukarı ama bunlar bahane tabiki yapmak istersen yaparsın da

ben kendimi çok halsiz hissediyorum nedense sürekli yorgunum sürekli

slm kızlar bugünlük benden bu kadaaarrrrr valla sabahtan beri uğraşıyorum cnm çıktı resmen yani. süpürgeyi aç sonra yerleri sil etrafın tozunu al falan ha bi de elim değmişken antreyi de temizledim duvarı sildim vestiyeri içini disını sildim ayakkabılarıda bi güzel temizleyip düzdüm veeee tuvaleti de dezenfekte ettim ya yazarken bile yoruluyorummmm şimdi kahvemi aldım elime dinleniyorum bi güzel ohhhh. ya bu arada bi de yemek var ya aklıma gelmiyo şimdilik arkadaşlar bu konuya da bi çözüm getirelim artık haftalık liste oluşturalım bügün nooollluuurrrr

Ellerine sağlık canım.Bence de yapalım haftalık menü.Du ben akşama doğru kendi menümü yapayım evdeki malzemeler dahilinde.:)Hadi sende kahve elindeyken yaz yavaş yavaş bir kenara....

kızlar sayenizde gaza gelip eşimi ve çocukları yolcu edip uyumadım..buzdolabını temizledim..içinde örtüler vardı çıkarıp attım..raflar tertemizdi yıkamadım..sebzeliği ve kapısındaki parçaları yıkadım..raflar cam ,lekeyi hemen belli ediyor,ama örtüsüz bence daha şık duruyor,orjinal hali daha güzel ya..canımdan mı kıymetli daha örtü sermem,gittiği yere kadar,5 yılı bitti,beyaz eşyalar artık her bütçeye uygun..neyse dolap bitti,sabah şöyle camların önünü bezle alıp,camlarıda camsille sildim..ev süpürüldü,toz alındı,tuvalet banyo balkonlar yıkandı,çamaşır serildi,eşim öğlen gelmiyor..çocuklara tost yaptım,akşamada balık var,bugün günü kurtardım,ama pazartesi dip köşe temizlik günüm..şu ev işleri bitmiyor,resmen esiri olmuşuz

bence listede haftanın bir günü balık olsun..hava serinledi,mevsimi artık..çocuklarımız içinde çok iyi bir besin

herkes bi tane söylesin arkadaşlar ortak bi liste oluşturalım beraber. ben de haftanın bi günü fırında sebzeli tavuk yapalım diyorum herkes bi tane söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…