Aynen nazardır oku sen bol bol.Kıyamamış eşin:)düştüm diye kocam kaldırmamış sabah cıkmış işe gitmiş yenı kalktım nazar olabılır eşim de aynısını dedi,bileğimi burktuğum gun dedı hemde herkese tessekkur ederım....
(
Merhaba hanımlar günaydın. epeydir uğrayamadım maşallah ilerlemiş sayfalar. hepsini okuyamadım ama ben bu arada neler yaptığımı anlatayım hemen.haftasonu toptan bayram temizliğine başlayayım dedim. bi hanım çağıracaktım ama önce kendim başlamak istedim. halıları kaldırdım. perdeleri yıkadım penceleri sildim takdım. yatak odasını temizledim gardropu çekmeceleri elden geçirdim. oturma odamın güneşliklerini ütülemeyi yetiştiremedim ama. işten geç gidince de hala ütüleyemedim kaldı öylece. halılar da yıkamada ev çırılçıplak. kendim yetiştiremeyeceğim sanırım pazar günü hanım gelecek.. her taraf dağınık gibi geliyo böyle ama işten sonra da hiç halim olmuyo valla toplamaya. yemek, kızımın banyosu, yedir yatır derken yetişemiorum. inşallah haftasonu tam anlamıyla derlenip toplanıp bayrama hazır olacam.
herkese kolay gelsin
çok geçmiş olsun. bende dayımın oğlunun vefatıyla şok geçirdim . Akşam eve geldim bu yüzden sizlerden uzak kaldım . Bugün neler yapıcaz karar verelim . mutfaklar artık bittti
kızlar ben geldiim kötü bir çarşamba günü geçirdimmalesef....
bugun sabah erkenden ümraniyeye gittim aldığım eteği değiştirecektim.Yolda karıdan karşıya gecerken ayağım etekpantolonuma takıldı ve yolun ortasında öyle bir düştüm ki kendimi sürükledim nasıl olduysa....
Ayagımın tabanı,elimin içi ,dirseğim ve en kötüsüde iki dizim de baya yırtıldı.dizlerimi yere küt diye vurdum.şimdi hiç bükemiyorum .baya yaram var ve kayınvalidem geldi bu halde gidip orda sabahtan akşama kadra durdum ev temizledik yemek yaptık getırdıklerını yerlestırdık şimdi o kadar bitkinim ki zor yazıyorum.gecende bileğim burkulmustu ve ben cıddı sakarlıklar yapmaya başladım(( herkese iyi akşamlar
çok geçmiş olsun. bende dayımın oğlunun vefatıyla şok geçirdim . Akşam eve geldim bu yüzden sizlerden uzak kaldım . Bugün neler yapıcaz karar verelim . mutfaklar artık bittti
kızlar ben geldiim kötü bir çarşamba günü geçirdimmalesef....
bugun sabah erkenden ümraniyeye gittim aldığım eteği değiştirecektim.Yolda karıdan karşıya gecerken ayağım etekpantolonuma takıldı ve yolun ortasında öyle bir düştüm ki kendimi sürükledim nasıl olduysa....
Ayagımın tabanı,elimin içi ,dirseğim ve en kötüsüde iki dizim de baya yırtıldı.dizlerimi yere küt diye vurdum.şimdi hiç bükemiyorum .baya yaram var ve kayınvalidem geldi bu halde gidip orda sabahtan akşama kadra durdum ev temizledik yemek yaptık getırdıklerını yerlestırdık şimdi o kadar bitkinim ki zor yazıyorum.gecende bileğim burkulmustu ve ben cıddı sakarlıklar yapmaya başladım(( herkese iyi akşamlar
çalışan bayanlar içinde bir program yok mu ya
akşam 8-12 arası anca iş yapabiliyorum bende tabi misafir falan gelmezse ve iş asla bitmiyorrrr
merahaba bayanlar, ev işlerinde tembel ötesiyim belki sizden heveslenirim dedim :) benim takıntım banyo, klozet ve duşa kabin temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
Ben klozetin tamamen çamaşır suyuna bulayıp bekletiyorum sonra fırçalayıp duş başlığını üstüne tutup duruluyorum ama banyoyu komple yıkamış oluyorum..
Sizin pratik bi temizliğiniz varmı banyo klozet için?
canım ben de oyle yapıyorum klozet ıcın gayet de temız oluyor. Dus baslıgını bıraz daha ıcıne dogru ve yavas sıkarsan hıc bır yerı ıslatmazsın.kenarlarını temızlemek ıcınse ayrıca bır bez ayır ,onunla sıl,cunkı tozlanıyor,bugun arkasında su dolan kısmının ıcını temızledık esımle kırec baglamıstı ıcı,bu wc gellerden oluyor.yoksa su o hale getıremez.dusa kabinin cam kismini cam silmek icin olan spreylerle,eger kirec cikmiyorsa cillit bangla,fayansina once cillit bangi suruyorum biraz bekletip duruluyorum,zaten kireci eritiyor,ovalamak gerekmiyor,sonra kuru bir bezle suyunu aliyorum ardindan,icini de bi guzel cifle oh olsun miss
cvbın için çok sağol cnm. peki duşa kabini dışını nasıl duruluyorsun? ben yine duşu tututyorum ama batıyor her taraf sonra çekçekle babam çekçekle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?