Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

düştüm diye kocam kaldırmamış sabah cıkmış işe gitmiş yenı kalktım nazar olabılır eşim de aynısını dedi,bileğimi burktuğum gun dedı hemde herkese tessekkur ederım....

(
Aynen nazardır oku sen bol bol.Kıyamamış eşin:)

Ben nerede bu kız diyorum gözüm seni arıyor valla kaç gündür bende kızımdan pek faal olamıyorum.Tut bayan yapsın işte kurtul:)

çok geçmiş olsun. bende dayımın oğlunun vefatıyla şok geçirdim . Akşam eve geldim bu yüzden sizlerden uzak kaldım . Bugün neler yapıcaz karar verelim . mutfaklar artık bittti

Allah rahmet eylesin canım...Allah ailesine sabır versin...

Acaba kapımı silsek? camları pazartesi falan yapalım bayrama yakın,ama kapılar çıksın aradan ne dersiniz bayanlar...

çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun. oku kendini sabah akşam nazar olmuşsundur

çok geçmiş olsun. bende dayımın oğlunun vefatıyla şok geçirdim . Akşam eve geldim bu yüzden sizlerden uzak kaldım . Bugün neler yapıcaz karar verelim . mutfaklar artık bittti

başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen canım

başınız sağolsun canım allah sabırlar versin inşallah mekanı cennet olsun

Ben nerede bu kız diyorum gözüm seni arıyor valla kaç gündür bende kızımdan pek faal olamıyorum.Tut bayan yapsın işte kurtul:)[/QUOTE]

sağolasın canım aklım burda ama giremedim. öyle yapacam artık. 1 günde yetiştiremeyiz diye ben biraz biraz yapayım demiştim ama sadece pencereleri silebildim. Siz de ptesi filan silelim diyosunuz erken mi olduki benimki :44:neyse perdeler filan halloldu ya onları tekrar bir kat silebiliriz. gelemedim ama haftasonu gardrop etkinliğinize bütün yatak odamı temizleyerek katıldım ben de
kapıların hepsini birden değil de odayı temizleyip çıkarken siliyorum ben. haftasonu da o da biter inş. sana da kolay gelsin...

tesekkur ederım cnm Allah gerıde kalanlara sabır versın basın sagolsun....

çalışan bayanlar içinde bir program yok mu ya
akşam 8-12 arası anca iş yapabiliyorum bende tabi misafir falan gelmezse ve iş asla bitmiyorrrr

valla 8-12 yapabiliyosan bile güzel. ben ancak yemek bulaşık çay yapabiliyorummm. uykusuzluğa hiç gelemiyorum 12 de yatıp sabah kalkmak çok zor oluyor. ama bi program olsa çok işe yarar. kızlar sayesinde aldığımı yerine koymak ve aklımdaki ufak tefek şeyleri en azından ertelemeden yapmak alışkanlığı kazandım. bu bile çok işe yaradı. sağolsun kikirikli ve diğer arkadaşlar

merahaba bayanlar, ev işlerinde tembel ötesiyim belki sizden heveslenirim dedim :) benim takıntım banyo, klozet ve duşa kabin temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
ben klozetin tamamen çamaşır suyuna bulayıp bekletiyorum sonra fırçalayıp duş başlığını üstüne tutup duruluyorum ama banyoyu komple yıkamış oluyorum..
sizin pratik bi temizliğiniz varmı banyo klozet için?

merhaba titiiiiiz bayanlar,camlari sildim,balkonlari ,banyonu,tuvaleti,hepsi miss gibi oldu,simdi de kalkip tum evi supurup silicem,utumu bitiricem,toz isini yarina birakmayi dusunuyorum ki,dip kose,dolaplarin ustu,ici her sey yarin yapayim istiyorum INSAALLAH.Yarin firini,buzdolabi,camasir,bulasik makinesi,kapi silme,daha neler neler coook isim var,siz neler yaptiiz bugun.yarin biridikten sonra bayram temizligimi cumartesinden itibaren siz gunluk ne yapalim derseniz onu yapicam INSAALLAH.

canım ben de oyle yapıyorum klozet ıcın gayet de temız oluyor. Dus baslıgını bıraz daha ıcıne dogru ve yavas sıkarsan hıc bır yerı ıslatmazsın.kenarlarını temızlemek ıcınse ayrıca bır bez ayır ,onunla sıl,cunkı tozlanıyor,bugun arkasında su dolan kısmının ıcını temızledık esımle kırec baglamıstı ıcı,bu wc gellerden oluyor.yoksa su o hale getıremez.dusa kabinin cam kismini cam silmek icin olan spreylerle,eger kirec cikmiyorsa cillit bangla,fayansina once cillit bangi suruyorum biraz bekletip duruluyorum,zaten kireci eritiyor,ovalamak gerekmiyor,sonra kuru bir bezle suyunu aliyorum ardindan,icini de bi guzel cifle oh olsun miss

Son düzenleme:

başın saolsun cnm mekanı cennet olsun.pisisik cnm benim ya çok geçmiş olsun sana da ya dikkat et iyi bak kendine sen bize lazımsın daha ne temizlikler yapcaz senle dinlen biraz cnm

bu arada bende bugün oturma odasına başladım duvarını pencereyi kapısını sildim perdeyi yıkayıp astım tv önünü falan tozunu aldım orası da bitti sayılır kızlar bu arada ben halıları en sona bırakıyorum siz nasıl yapcaksınız bilmiom ama ben bütün odaları bu şekil temizleyip halıları öyle yıkamaya göndercem geldiğinde her yer temiz olur bi tek sererim bari diyorum... sizler ne yaptınız nasıl gidio temizlik bak işten kaytarmak yok ona göreeee

cvbın için çok sağol cnm. peki duşa kabini dışını nasıl duruluyorsun? ben yine duşu tututyorum ama batıyor her taraf sonra çekçekle babam çekçekle .

​hmmmm bi de unuttum ya kikirik karnıbahar tarifini bende istiyorum nasıl sen yaptın mı güzel oldu mu tarifi paylaşırsan sevinirim bacım

kızlar ya çok acil yardımcı olabilir misiniz bana ya yarın misafirim var tatlı ve tuzlu yapıp beğendiğiniz tarifler var mı ama mutlaka denediğiniz emin olduğunuz tarifler varsa çok acil yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…