Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

türkanım fıstığım bak kısmet burada karşılaşmakmış..nasılsın bitanem ? evini güle güle kirlet canım ben daha yeni başladım bayram temizliğine

selam çalışkan hatunlar... benim gibi bir tembele de var mı yeriniz bazen arı gibi çalışıyorum bazen kılımı kıpırdatamıyorum bende size takılayım en iyisi ..

bende bugün katıldım canım ikimizde hoşbulduk

ellerine sağlık

ya buraya katıldığım çok iyi oldu ütüm bitti kışlıklarıda çıkardım yatak odasının camınıda sildim yemeğimde hazır oley yerleride siler süpürürsem yarına mutfak kalır onada buzdolabımdan başlarım artık

insan sanki kk den gelip kontrol ediceksiniz sanıyor iyi motive oldum ya yoksa pc den kalkmazdım akşama kadar bide sular gelse wc yi banyoyu yıkasam tam süper olucak

arladaşlar bu kadar pc yeter ben temizliğe kalkyorum . Evi süpürdüm sildim, toparadım, toz aldım .Şimdi yemek yapıp tuvalet banyoyu yıkarım . eeeeeeeeeeeee yavaş yavaşta kapılara başlıyayım...............

doğru valla bende kalkıp toz alayım o zamana kadar sularda gelirse çamaşırda atarım mis olur evim mis tey tey tey

evim 3+1 sabahtan beridir tuvalet banyo yıkadım,mutfagın perdelerını yıkadım.camları silmedim çünkü yarın loc gelıcek onu beklıyorum.3 odayı bıtırdım salonum kaldı bırde dağ gıbı bır utu yaptım bacaklarım ağrıdı oturdum .dizlerimi yere koymadan sildim çok sinmedi içime ama buna da şükür...

ALLAH yardimcimiz olsun kizlaaaaar.isimiz zor yaaa.bitmiyor ki,bugun piril piril yap,yarin iyi,obur gun ayni.mesela dun camlari sildim,4 balkon var,yani her odanin 3 odanin,1 de mutfagin balkonu,bir de bizim ev binanin kosesinde salonun on tarafi komple cam.o kadar cam sildim,bugun yagmur yagdi.AMA BEN HIIIIC uzulmedim.hem cuma hem yagmur bu iki guzelligi bir arada buldugumcin bol bol dua ettim.ELHAMDULILLAH

türkanım fıstığım bak kısmet burada karşılaşmakmış..nasılsın bitanem ? evini güle güle kirlet canım ben daha yeni başladım bayram temizliğine

IYIYIM GULSENIM,SEN NASILSIN.SANA KOLAY GELSIN CANIM,.EVLER TEMIZ OLUNCA INSANIN ICI ACILIYOR,TEMBELLIK YAPMAK YOK.ISINI ZAMANINDA BITIRICEKSIN,

ZOR ISLER KOLAY ISLERIN BIRIKMESINDEN OLUSUR!!!

HA,temizlik bitti bide pasta yaptim.

IYIYIM GULSENIM,SEN NASILSIN.SANA KOLAY GELSIN CANIM,.EVLER TEMIZ OLUNCA INSANIN ICI ACILIYOR,TEMBELLIK YAPMAK YOK.ISINI ZAMANINDA BITIRICEKSIN,

ZOR ISLER KOLAY ISLERIN BIRIKMESINDEN OLUSUR!!!

HA,temizlik bitti bide pasta yaptim.

bende iyiyim bitanem :) haklısın benim işim hep zoooorrrr çünkü biriktiriyorum .. aferin sana ellerine sağlık hamarat hatun

kızlar ben hedeflediğim işleri yaptım.kapılar da silindi .varmısınız hafta sonu koltuk halı silmeye..varsanız HAFTA SONU KOLTUK,HALI SİLİNECEEEKKKKK.kabul edenler etmeyenler..bu işide yaparsam baza ve kanepe altları kalıyor,hafta içi da camlar.gerçi temiz ama yinede olsun.perdeleri yakında yıkadım.tek oturma odasının ki yıkanacak..kızlar sizde fikirlerinizi yazın.gaza geldik işlere devam kızlar...

variiiiiiz.hatta benim boyle bir fikrim var,mesela sende koltuk hali kalmis ya sen onlari silelim diyorsun ,bir baskasinda da baska bir is.kikirikli burda daima takilan arkadaslarin isimlerini listelesin,.kura ceksin hatta sira belirlesin.her kes sirayla is onersin.ne dersiniz.ve ya bu konuda en maharetli,evin altini ustune getiren en titiz kimse oneriler hep ondan gelsin.

selam kızlar, eğer kabul ederseniz beni de aranıza alırmısınız :)
bu yıl önlisansa başladığım için, evimin temizliğiyle pek ilgilenemiyorum artık ders çalışmaktan, 3 yaşına yeni girdi oğlum var, onunda sayesiyle evi güzelce dağıtıyoruz üçümüz :) aslında titiz bi kadınım çevrem arkadaşlarım hep imrenir bana, düzenliyimdir herşey yerli yerindedir ama bu aralar nasılsa bayram temziliği yapıcam diyerekteni birde derslerimin etkisiyle fazla titiz bi çalışma içine giremedim...
bayrama kadar sıkı bi çalışmaya girip derslerimi de ertelemeden, sıkı çalışmak ve evimi bal döküp yalanacak duruma getireceğim inşallah...
şimdi bana zordan kolaya doğru tavsiyeler vermenizi rica etsem??? :)

kızlar ben geldım,
kayınvalıdemın evıne gıttım yarın buyuk temızlık var ben önceden gıttım gumuslugun ıcındekı dunya kadar bardak canak hepsını yıkadım.perdelerı attım.sofraları topladım yedık ıctık bıttı eve geldım hal kalmadı...

benden sana tavsiye madem derste çalışıyorsun,işne ve dersine ayıracağın zaman dilimi seç.diyelim öğlen 12 ye kadar şu şu işler yapılacak sonra şu saate kadar ders diye..ama asla taviz verme programa uy..hedefin olunca inan bana hem seri oluyorsun hem de kararlı şekilde işi yapıyorsun.bana göre en zoru mutfak,oradan başla bence.sonra elbise dolapları,halı,koltuk,banyo,tuvalet ve camlar bide konsol var..dip köşe silip yerleştirme var bide.yap yap bitmez saysam da bitmez

kızlar topiğinizi 3 gündür falan takip ediyorum çok hoşuma gitti en azından benim kafamı dağıttınız sizin yazdıklarınızın tamamını okudum sayılır buraya nasıl geldim bilmiyorum ben yaklaşık 10 gün önce bozulmuş gebelikle gebeliğim sonlandı 4.5 haftalık falandı hamile topiklerinde gezerken burda buldum kendimi temizlik yapmayı seviyorum size bişey danışcam duşakabinde lekeler var ve sinirimi bozuyor kireç çöz sürsem zarar verirmiyim yada bildiğiniz başka yöntem var kusura bakmayın uzun oldu

kızlar yarın sabah bismillah deyip bayram temizliğime başlıyorum... ilk önce yatak odamdan başlayacağım, çünkü yazlık kışlık meseleri varya hani, önce onu bi halletmek istiyorum çünkü havalar serinledi artık uzun kolluların çıkma zamanı geldi.. bütün gardrobumu indirip, yumuşatıcı döktüğüm suyla sileceğim..çok hoş kokuyor aylarca unutmayın tavsiye ederim... birikmiş ütülerim var onlarıda yapıp askılara sıralayacağım ki en sevdiğim görüntüdür ütülenmiş gömleklerin boncuk gibi dizili durması :)
ardından dürüp katladıklarımı sıralayıp, en son da dolap kapaklarını sileceğim... bazamın altı baya karıştı yatılı misafirim geldi bu aralar, iyi kötü sıkış tepiş doldurdum yaorgan battaniye falan... onları yerleştireceğim, en son da komidinlerin çekmecelerini düzenleyip, camları sileceğim, perdesini geçen hafta yıkamıştım...süpürüp yerleri silince tamamdır...
evet yarın nasip olursa resimlerle birlikte paylaşıyorum burda, akıl vermek isteyen önerisi olanlar hadi bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…