bayram temizligim bittiiiiiiiiiiiiiiiiii.evler miss gibi oldu.perdeleri gecen ay yikamistim,yikamiycam,halilari da kis biter bitez yikatip bir kenara koymutuk.
1tek oglumunodasinin halisi kaldi onu da vanisledimmi oooh misss...
kikirikli ben yarindan itibaren emirlere uyucam.bugun evim 0 km temiz.MASAALLAH
selam çalışkan hatunlar... benim gibi bir tembele de var mı yerinizbazen arı gibi çalışıyorum bazen kılımı kıpırdatamıyorum bende size takılayım en iyisi ..
bayram temizligim bittiiiiiiiiiiiiiiiiii.evler miss gibi oldu.perdeleri gecen ay yikamistim,yikamiycam,halilari da kis biter bitez yikatip bir kenara koymutuk.
1tek oglumunodasinin halisi kaldi onu da vanisledimmi oooh misss...
kikirikli ben yarindan itibaren emirlere uyucam.bugun evim 0 km temiz.MASAALLAH
arkadaşlar kapıları neyle siliyosunuz
arladaşlar bu kadar pc yeter ben temizliğe kalkyorum . Evi süpürdüm sildim, toparadım, toz aldım .Şimdi yemek yapıp tuvalet banyoyu yıkarım . eeeeeeeeeeeee yavaş yavaşta kapılara başlıyayım...............
türkanım fıstığım bak kısmet burada karşılaşmakmış..nasılsın bitanem ?evini güle güle kirlet canım ben daha yeni başladım bayram temizliğine
IYIYIM GULSENIM,SEN NASILSIN.SANA KOLAY GELSIN CANIM,.EVLER TEMIZ OLUNCA INSANIN ICI ACILIYOR,TEMBELLIK YAPMAK YOK.ISINI ZAMANINDA BITIRICEKSIN,
ZOR ISLER KOLAY ISLERIN BIRIKMESINDEN OLUSUR!!!
HA,temizlik bitti bide pasta yaptim.
kızlar ben hedeflediğim işleri yaptım.kapılar da silindi .varmısınız hafta sonu koltuk halı silmeye..varsanız HAFTA SONU KOLTUK,HALI SİLİNECEEEKKKKK.kabul edenler etmeyenler..bu işide yaparsam baza ve kanepe altları kalıyor,hafta içi da camlar.gerçi temiz ama yinede olsun.perdeleri yakında yıkadım.tek oturma odasının ki yıkanacak..kızlar sizde fikirlerinizi yazın.gaza geldik işlere devam kızlar...
selam kızlar, eğer kabul ederseniz beni de aranıza alırmısınız :)
bu yıl önlisansa başladığım için, evimin temizliğiyle pek ilgilenemiyorum artık ders çalışmaktan, 3 yaşına yeni girdi oğlum var, onunda sayesiyle evi güzelce dağıtıyoruz üçümüz :) aslında titiz bi kadınım çevrem arkadaşlarım hep imrenir bana, düzenliyimdir herşey yerli yerindedir ama bu aralar nasılsa bayram temziliği yapıcam diyerekteni birde derslerimin etkisiyle fazla titiz bi çalışma içine giremedim...
bayrama kadar sıkı bi çalışmaya girip derslerimi de ertelemeden, sıkı çalışmak ve evimi bal döküp yalanacak duruma getireceğim inşallah...
şimdi bana zordan kolaya doğru tavsiyeler vermenizi rica etsem??? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?