yok be şekerim ne kayınvalidesi : ))
anneciğim : ))
burası onun evi imiş eşyalarına dokunmayacakmışım kendi evim olsun istediğimi atarmışım :))
ayy ne bileyim ben evlisin sandım :)
Allah mı söyletti :)
valla evlenmeyi çok arzu ediyorum benim kadar isteyen var mıdır dersem nadirdir ,ancak kısmet olmuyor. Bu nedir böyle iki dakikada dert yandım : ))
ayıp ayıp bana
bugün ben de temizlik yaptım
odamı temizledim, banyoyu temizledim sadece camlar ve kapılar kaldı onu da silmem
şimdi bayram tatlılarına hazırlık var
Oh oh maşllh bizim kızlar temizlikde sınır tanımıyorlar....
Benim de halılarım,perdelerim tertemiz,,,
MUtfak dolaplarımın içi de tertemiz ve çok toplu,,
Fırınım ve ocağımı zaten özel olarak temizlemem çünkü hep silerim ve
bir tek yağ damlası bile olmaz üstünde,,,
banyo ve tuvalette tertemiz:130:ama yatak odamı daha yapamadım malesef,,,
orayı da bu akşam temizlicem dolap içlerini....
selam kızlar, bu topiğe yeni katılmanın verdiği görev aşkıyla sanırsam :) dün gece söylediğim gibi yatak odamı öyle bir temizlemiş bulunmaktayım ki :) efendime söyleyim bal dök yala gibi oldu anlayacağınız :) şaka biyana kızlar tüm odayı sil süpür yıka düzenle derken bütün günümü aldı desem yalan olmaz...yazlıkların kalkma kışlıkların çıkma aşaması baya oyaladı, ayrıyeten düzenleme dolapları indirip silme işlemi derken baya yoruldum...
bütün giysi kıyafet ne varsa hepsini yatağın üzerinde toparladım, resimde gördüğünüz gibi...:) öyle bi karıştı ki allah dedim bu oda nasıl toparlanacak acep :) sonra uzun süredir giymediğimiz kıyafetler vardı, onları bi arkadaşım aracılığıyla ihtiyacı olanlara yollamak üzere ayırdım, büyük bir çanta dolusu fazla giysilerimiz varmış, ne zamandır aklımdaydı ve bugün hallettim şükür. :) dolapları silip yerleştirdim katladım hepsini...asılacaklar falan tek tek ayarladım hepsi elden geçti anlayacağınız :)
en son yatak bazamı toparladım... çok derli toplu oldu, komidin çekmeceleri ve şifoniyerde silinip temzilendi ve tekrardan yerleşti içindekiler...öyle bi ferahladı ki, meğer ne fazlalıklar oluşuyor zamanla evde yahu :) baya açıldı çekmeceler boşaldı dolaplar sadeleşti :) işte resimler kızlar..
bu yatağımın dağ gibi karmaşık hali, bütün kıyafetler seç beğen al der gibi işportacıların sergisine dönmüştü resmen
Eki Görüntüle 536880
bunlarda odamın tam tekmil temizlenmiş silinip süpürülmüş hali...:)
Eki Görüntüle 536883 Eki Görüntüle 536882 Eki Görüntüle 536885 Eki Görüntüle 536886
en son eksik kalan ütü işi kaldı, ama baya yoruldum onuda yarın falan nasipse artık yapıcam :)
bugünlük benden bukadar kızlar...
Gazelcim eline sağlık çok yorulmuşsundur belli ama değmiş doğrusu maşallah süphannalah iyi günlerde dağıtın
ben bugun ütü yapabildim sadece kapıları silecektim ama acelesi yok ne yapayım biraz hastayım zaten ütü bile belimi büktü bugün.
bugün güzel güzel işler yapan arkadaşlarımız hepinizin ellerine sağlıkkkkkkkkkkk
slm bende topiğinize yeni katıldım eviniz tertemiz olmuş gülegüle kirlenin artık
teşekkür ederim canım benim valla ne desen haklısın, ütü bile yetiyor yorulmaya..zaten hep merak etmişimdir, sabahın erken vaktinde başlayıp bütün evi dip köşe baştan ayağa nasıl bitirip çıkabiliyorlar acaba diye...:) ya ben hiç bir zaman kendimi okadar dinamik ve zinde hissedemiyorum ki, yavaş yavaş yaparım ben temziliğimi, oda oda giderim...mesela yarın bütün günümü mutfak alacak eminim...:) tam tekmil banyosundan tuvaletine yatak odasından salonuna antresine mutfağına kadar yapıp, kalan vaktinde çamaşır yıka as yapan, ayrıyeten aynı gün içinde ütü yapan, akşama da güzel yemeğini yetiştiren bi kadın olmak nasıl bi duygu valla ben pek anlayamıorum bunu :) ben bi odayı temzileyip çıksam uzanmak yatmak ihtiyacı hissediyorum kanaepeye :) derken bi ağırlık çöküveriyor :) yavaş yavaş ama düzenli iş yaparım..ben memnunum böyle napıyım hem çocuk hem dersler hem eşim hem yemek aş derken temziliğe gömülemiyorum sadece :) ama yapanlara helal olsun azizim valla ne diyim :)
arkadaşlar bu saat oldu anca mutfak bitmek üzerebugün öğlen 1 de başladım sık sık mola verdim eşim evdeydi çünkü.
bayram temizliğime bugün mutfaktan başladım aslında mutfakta böcek gördüm :18::18::18:nerden geldi anlamadım hiç olmazdı benim evde. o sinirle öyle bir gaza geldim ki mutfakta temizlenmedik yer bırakmadım . tüm beyaz eşyalrı çekip altlarını ve kendilerini bir güzel domestos ve kardeşi cifle temizledim mutfak dolaplarını döktüm sildim içindekileri makinaya attım yıkayıp yerleştirdim. çatal kaşıklar domestos ve bilimum temizlik maddeleri ile kaynadılar. şimdi herşeyi yerleştirdim sonra burda bahsi geçen brownie kurabiyeyi yaptım şuanda eşimle çayla beraber götürüyoruz :)offf öyle yoruldum ki ama en zoruda bitti şükür
ay canım ya allah iyiliğini versin emi :) bunca şeyi yaptın birde kurabiye yaptın valla maşallah diyorum başkada bişey demiyorum :) alkışlıyor tebrik ediyor ve imreniyorum :)
ben mutfağa yarın sabah başlayacam nasipse, ama senin gibi çıldırmışcasına değil :) camlarını silecem perdesini yıkayacam, dolapları silecem, buzdolabı ve ocağı fırını aspiratörü silecem... en son halıyı süpürüp yerleri silip çıkacam nasip olursa...öyle çatalları kaynatmak dolaptan indirdiğim kap kacakları yıkamak yok :) o ne bacım valla öldürür bütün hepsi insanı...:) valla maşallahın var...o mutfakta oturup masaya bi fincan kahve içmek isterdim..ohh mis gibi cif kokusuyla beraber...:)
canım ya buyur gel kahve de yaparım kurabiyede sana :) eşimde diyordu ''napıyorsun böyle mutfak zaten temizdi'' diye. amaann ona göre hep temiz zaten temizliğe ne gerek var.
bunları yaptım ama bacaklarım tutmuyor walla çok yoruldumm.
seninde yata odan mis olmuş miss misss
yarında ne yapsam diye düşünüyorum mutfak bitince işin çoğu bitmiş oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?