- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Merhaba kızlar benide aranıza alır mısınız?cok sevdim burayi
Halılarımı makineyle yıkadım ve 25 tane cam sildim
teşekkür ederim canım benim valla ne desen haklısın, ütü bile yetiyor yorulmaya..zaten hep merak etmişimdir, sabahın erken vaktinde başlayıp bütün evi dip köşe baştan ayağa nasıl bitirip çıkabiliyorlar acaba diye...:) ya ben hiç bir zaman kendimi okadar dinamik ve zinde hissedemiyorum ki, yavaş yavaş yaparım ben temziliğimi, oda oda giderim...mesela yarın bütün günümü mutfak alacak eminim...:) tam tekmil banyosundan tuvaletine yatak odasından salonuna antresine mutfağına kadar yapıp, kalan vaktinde çamaşır yıka as yapan, ayrıyeten aynı gün içinde ütü yapan, akşama da güzel yemeğini yetiştiren bi kadın olmak nasıl bi duygu valla ben pek anlayamıorum bunu :) ben bi odayı temzileyip çıksam uzanmak yatmak ihtiyacı hissediyorum kanaepeye :) derken bi ağırlık çöküveriyor :) yavaş yavaş ama düzenli iş yaparım..ben memnunum böyle napıyım hem çocuk hem dersler hem eşim hem yemek aş derken temziliğe gömülemiyorum sadece :) ama yapanlara helal olsun azizim valla ne diyim :)
kızlar mutfağımı bitirmenin verdiği rahatlıkla, dağ gibi birikmiş ütü işine kaptırdım kendimi ne var ne yok ütüledim bitti şükür...
ütü çok yoruyor omuzlarım ağrımaya başladı...
nasipse yarın banyo tuvalet lavabo cifleyecem :)
kapıları en sona bırakıyorum...çünkü kapılarım açık renk ve mutlaka deterjanlı suyla silip durulayıp kurulamam gerekiyor çünkü dalga dalga leke kalıyor...onu sona bıraktım o yüzden çünkü bi girişsem saatlerimi alacak gibinasip bakalım
BUNALIMDAYIM....
Hiç bir iş yapmak istemiyorum.Kocam bile yatmadan yatmaya evde,salak gibi yap dur.Bayramda tek gelen yok evime.Yapmıycam temizlik filan.Kızlar gerçekten bunaldım.Hiç bi şey yapmak istemiyorum...Siz yapın mis gibi.İnşallah gelen gideniniz çok olur...
Aslında şöyle bir şeyde var bir yandan şuan kalksam her işimi yaparım ama kızım peşimde.Aynı anda heryeri dağıtıyor.Resmen bunalıyorum.Uyuyunca ona yemek yap bize yemek yap derken halim kalmıyor bi bakmışım uyanmış...Offf yok gerçekten yapmıycam bişey banane yaaa...................
BUNALIMDAYIM....
Hiç bir iş yapmak istemiyorum.Kocam bile yatmadan yatmaya evde,salak gibi yap dur.Bayramda tek gelen yok evime.Yapmıycam temizlik filan.Kızlar gerçekten bunaldım.Hiç bi şey yapmak istemiyorum...Siz yapın mis gibi.İnşallah gelen gideniniz çok olur...
Aslında şöyle bir şeyde var bir yandan şuan kalksam her işimi yaparım ama kızım peşimde.Aynı anda heryeri dağıtıyor.Resmen bunalıyorum.Uyuyunca ona yemek yap bize yemek yap derken halim kalmıyor bi bakmışım uyanmış...Offf yok gerçekten yapmıycam bişey banane yaaa...................
canım bu kadar dert etme kendine ya..inan benim başımdaki sıkıntıları bi duysan,nasıl bu kadar işe yetişebiliyorsun dersin..evde hastam var,bebeğim var ve ben kendimi iş için paralıyorum..elhamdulillah her yere de yetişebiliyorum..hatta tek çocuklu ve rahat bir hanımdan bile temizim o kadar sıkıntıya rağmen..yapmazsam ve evim kirli kalsa ben daha çok bunalıma girerim..sende iş yapamadığın için sıkılıyorsun..gece uykumdan bile taviz verip kalan işleri yapıyorum.kızını uyutunca ,oyuncaklarla felan oyalanınca yapamazmısın..
Canım gündüz yapıp topluyorum,akşam saat 8 oluyor evde tek ses yok.Eşim gece geliyor.Ya akşam eve gelse eşim 8 gibi,ev darmaduman olsa umurum olmaz zevkle toplarım,hiç yapasım olmasa eşim güzel görsün evi diye yaparım.Ama eşim direkt gelip yatıyo kendime temizliyorum.Ve bir süre sonra inan dayanamıyor insan.İş yapma hevesim hala var.Ama yapıcam yaptığımıda kendim görücem kirlendiğinide.Ha illa bri görsün diye değil ama insan gerçekten yorum yapam olmasa bile eve biri gelsin istiyor.Tüm sıkıntım bu heralde....Ufff Allah hiç bir şeyin eksikliğini vermesin.Sabır versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?