Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

herkeslere günaydın hanımlarrrr bügün ne yapıcaz nereyi temizlicez belirleyelim de başlayalım bi an önce bitsin işimiz

aynen canım bende hep mutfağı ertelerim ha bugün ha yarın derken alır başını gider mutfak :) ben bugün yatak odamı ve bazayı düzenleyemeyi düşünüyorum zaman kalırsa salondaki konsoluda döker silerim
koltuklarımı silcektim hava ne güzel güneşliydi erteledim bugüne. bugünde hava bozuk atıyorr ( ne zaman silcem zaman kalmadı ( çoküzgünümçokkk

Herkese kolay gelsin kızlar...

Bende bugün mutfak ve banyo temizleyeceğim.

Mobilyaların kısa sürede tozlanmaması için;bulaşık mak. parlatıcısı ya da yumuşatıcının çok methini duymuştum fakat ikisindende memnun kalmadım.Geçenlerde tv.de zeytinyağ+limon karışımının çok etkili olduğunu duydum,bakalım bugün deneyeceğim.

günaydınlar herkeseee çok iş var bugün çokkk :92:

canım bugün senden yatak odası performansı bekliyoruz :) ben mutfak temizlyeceğim, gülsen de mutfak temizliyormuş :) hadi bakalım işimiz bitince burda detaylıca anlatıyoruz hadi bakalım kolay gelsin ben daha başlamadım malum pazar olunca kahvaltı çay sefası derken bu saati bulduk :) birazdan başlayacam nasipse..hadi bakalım :)

günaydınlaaar iyi pazarlar hamarat hatunlar bende bugün mutfak temizliyorum akşama kadar anca biter :18:

gülsencim kolay gelsin, çıldırmadan yavaş yavaş temizliyoruz bacım :) kendinizi kaybetmeyin temzilik yapıyorum diye, :) hadi bakalım kolay gelsin..bende mutfağı halledicem bugün

gülsencim kolay gelsin, çıldırmadan yavaş yavaş temizliyoruz bacım :) kendinizi kaybetmeyin temzilik yapıyorum diye, :) hadi bakalım kolay gelsin..bende mutfağı halledicem bugün

sağol canım ...yok yok çıldırmıyorum merak etme :) kısa bir ara verdim birazdan devam mutfak perdemi yıkadım camını sildim perdeyi astım duvarlar boydan boya fayans onlarıda sildim.. dolap , masa , makinaları çektim altlarını temizledim .. sırada buzdolabının içi ve mutfak dolapları var .. mutfağımın küçük olmasına sadece temizlerken seviniyorum

sende mutfağı temizleyecekmişsin hadi kolay gelsin sanada ışıl ışıl olsun mutfaklar

:) tamam canım başladım zaten ama bazanın içinden çıkan iki böcek beni bitirdi yaa 1 haftadır evde böcek görüyorum ((((( içindekileri boşalttım birazdan temizlicemm akşama göüşürüzz sanada kolay gelsinn

sağol canım, bende öğlenden beri mutfaktayım ellerim yağçöz ve cif sayesinde buruş buruş oldu, :)
ocağı fırını aspiratörü sildim yağçözle...gıcır gıcır oldu :) bulaşık makinesinin içini dışını cifledim, parmak izi bırakıyor nedense sinir oluyorum,
tezgahı fayansları cifledim yıkadım cif manyağı ettim resmen parladı onlarda.. :)
halim kalmadı valla buzluktan dolma vardı hazır onu pişirdim, oğlumu sallıyorum ayağımda şimdi :) bi bakayım dedim kimler neler yapmış :)
perde yıkanıyor şuan camını sildim...en son buzdolabım ve dolapların yüzü kaldı ciflenecek..gücüm kalmadı yemeği yiyeyim son olarak onlarıda bitirip süpürüp yerleri silip deterjanlı suyla çıkacam inşallah :)
aspiratör mahvetti beni yaa belim tutuldu resmen nasıl yağ kaplıyor mübarek ölüm valla onu temzilemek en zor şey kaç saat onla uğraştım..
neyse canım kaldığımız yerden devam mutfak bi bitse geriye banyo tuvalet lavabo falan kalıyor...
en son arefe günü de oturma odamı yapıcam çünkü yarın falan yapsam bayrama kadar oğlum camları batırır yinei birde yağmur yağıyor zaten...
son gün nasipse yapayım da bayrama mis gibi çıkayım dedim :) tatlı falan da yapıcam iş çok valla...hadi bakalım tam gaz gidiyoruz, akşam görüşürüz canım bitkin vaziyette :)

oda bişeymi canım benim sen benim eve gel böceklerin haşerelerin alasını göstereyim sana..bende ilk taşındığımda çıldırmak üzereydim böcü börtü doluydu ev ilaçlasak da bi süre sonra tekrar geliyorlar biz alıştık artık, :) onlarla birlikte kardeş kardeş yaşıyoruz :)
fazla takıma canım bazı evlerde oluyor malesef...
tiksinecek bişey yok canım takma fazla...
görüşrüz canım kolay gelsin...

allahtan benim evde böcek yok.. kayınvalidemin evinde vardı böcek kadın senelerdir kurtulamıyodu bir türlü .. çok titiz temizdir ama böceğin bunla alakası yok neyse mutfak dolaplarını yeniliyeceği zaman tezgah filan kırılınca çıktı böceklerin yaşam alanı orada elin ulaşamayacağı yerde yuva yapmışlar meğer .. eski dolaplarla beraber böceklerden de kurtuldu kadıncağaz...

ellerine sağlık canım güle güle kirletin :) oğlun ne kadarlık ? Allah bağışlasın ahh ahh az sallamadım büyük kızımı ayağımda şimdi büyüdüler biri 4 e diğeri anasınıfına gidiyor kendimi yaşlı hissettim şimdi yaa

temizlik bahane sohbet şahane olsun azcık dimi :)
temizle temzile nereye kadar bacım yaa... :) zaten sen özene bezene temziliyorsun o kirleniyor, sen parlatıyorsun o tekrar kirleniyor off bitmez bir çile temizlik...
benim oğlan 3 yaşına bastı teyzesi, sen büyütmüşsün maşallah, okula gönderince rahat ederim inşallah bende, hala sallaya sallaya uyutuyorum ayaklarım sızlıyor uyumuyor geceleri, baya eziyetli çok da yaramaz küçük bir canavar gibi, :) şükür rabbime sıhhati yerinde olsun da varsın yaramaz olsun allah dileyen isteyen herkese versin inşallah...

gelelim temizliğe :) mutfağı bitirdim çok şükür tek birşey eksik kaldı ama elimde olmayan bi sebep yüzünden, cif bitti yağçöz bitti diğer yerleri yaparken; o yüzden mutfak dolaplarımın dış yüzeyini silip parlatamadım...içlerini güzel silmiştim düzenli şekilde yerleştirdim falan ama dışı kaldı yarın sabah nasipse gidip alıcam, yüzünü de sildimmi tamamdır...şükür mutfağım bitti..pırıl pırıl oldu, perdesini asıcam biraz sonra :)
geriye banyo tuvalet lavabo falan kalıyor, oda yarın nasipse yapıcam... yetiştiremem derken baya erken bitirecek gibiyim sevindim...arefe günüde oturma odamı yapıcam birde tatlı falan yapıcam, yemekle falan ilgilenirken o gün de öyle geçer, bayrama nasipse sağ salim çıkarız inşallah..

aynen ya amaaan yakında .................neyse biz gene devam edelim benimde yarın için planlarım var ama bakalım caymazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…