Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

selam kızlar

bittim bugun parmaklarımı hıssetmiyorum ...

cuma gunu butun utulerı bıtırmıstım hafta sonu keyıf yaptık...

biriken çamaşırları yıkayıp bugun yıne utu yapıp eve bir giriştim balkondan grdim mutfaktan çıktım

her yer pırıl pırıl şükür lakin banyo kaldı akşam komsularımız geldi onlarla çay içip dinlendim

yarın yine devam ...

camlar beni bekliyor bide...

yaptıklarımı ise yazamycak kadar yorgunum :)

herkese kolay gelsin iyi geceler...

maşallah diyelim nazar değmeyelim.. :) yarın napıcaksın banyoyumu yapıcaksın? bende banyo tuvalet lavabo sürtecem cifle..detayları ayrıntıları paylaş bekliyorum :) kolay gelsin canm...

temizliğimi bitirdiiiimmm
nihayet kurabildim bu cümleyi yaşasın.
hayırlı sabahlar hanımlar. bitti nihayet temizliğim ama yarım saatlik uykuyla işe geldim. yine de dinçim mutluyum.
gece 12 gibi başlayabildim. kızımın yatağının ıvır zıvırlarını yıkamıştım onlar kurudu taktım yerleştirdim. çamaşırlarını yerleştirdim.girişimiz epeyce geniş bizim mutfaktan başlayarak 2 defa tekrar sildim yerleri, vestiyeri dolapların içini dışını sildim, ayakkabı kutularını sildim yerleştirdim. tuvaleti lavaboyu temizledim en son antrenin halılarını serdim ardından banyoya giriştim. bu arada renkli çamaşırlarım yıkandı onları astım, beyazları attım. gece gece çamaşır makinası çalıştırmaktan hoşlanmıyorum ama tüm gece çalıştırdım mecburiyetten alt komşunun affına sığınarak. banyo dolabını lavaboyu klozeti zemini temizledim. kirli çamaşır sepetini, kovaları bulaşık sabunu ve cifle yıkadım kuruladım. bu arada beyazlar çıktı makinadan temizlik bezlerini attım. en son kendimi temizleyip çıktım banyodan. mutfak havlularım ve mutfakta kullandığım bezler kaldı sadece onları da makinaya attım ama çalıştırmadım ısınmıştı.
inşallah gidince onu da yapıcam. yalnız ütülerim bugünki yıkananlarla birlikte epeyce birikti. onları da halledersem tamamım ben.
kikirikli nasılsın bu arada toparladın mı kendini. arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar sana maşallah sen zaten bilen farkında olan bi hanımsın ama zaman zaman bunalımdayken başkalarından duymak da mutlu eder tekrar şarj eder. sana da öyle olmuştur umarım.
hadi bakalım tekrar iş başına.
kolay gelsin herkese.

Good morning girls :)

Şimdi kahvaltımı edip balkon cam girişcem.Yarında evi iyice süpürüp,silip topluycam ve kadayıf yapıcam.

Üstümde agresiflik var ama geçer geçer:) Hadi bakalım yazışırız.Kolay gelsin herkese...

ohh ne güzel hep böyle ol canım arkadaşım..Bizi gaza getiren sendin
işleri bitirmeden durmak yok tamam mı...
Bu topik bana da çok iyi geldi
canım saol...Benn senin gibi ailemden uzak değildim ama çok sıkılıyordum her gün,,:26:
küçük yaşta evlendiğim için ev işleri zor geliyordu ama şimdi 4 yıl oldu evleneli
ve ben de alıştım artık...
Bazen ben de kızıma karşı kendimi eksik hissediyorum..
Bilgisayara bile o uyuyunca oturmaya çalışıyorum yalnız kalmasın diye..

günaydın hamarat hatunlar
tabi pek günaydınlık bir hal kalmamış ama saat 12 olmuş nerdeyse

Hafta sonu eşim laptopu götürdüğü için şirkete giremiyorum
evde net olmayınca insan daha çok iş yapıyormuş
hafta sonu (cumartesi) salonun bütün koltuklarını sildim
Mutfakta bir koltuk vardı onuda sildim ohhh mis gibi oldu Hamiş olduğum için dinlenerek yapmaya çalıştım ikisini yaptım dinlendim üçlüyü yaptım dinlendim sonra mutfağınkini yaptım biraz dahaa dinlendim
koltuklar gözüme çok büyüyordu Allaha şükür bitti pırıl pırıl oldular
sonra evi bir güzel süpürüp yemeğimi ateşe koydum sonrada oturdum kendimi temizledim. Ağda yaptım bir güzel Tam bitirdim Eşim geldi
Pazar günü eşim evde olduğu için çok birşey yapamadan sadece günlük rutin işlr
dünde bir arkadaşım geldi kahvaltıya, oturduk onunlada akşama kadar
cam silecektim bugün; hava yağışlı ve eşim çok kızdı o nedenle camalr biraz daha duracak bakalım
bugünde güzel bir süpürürüm toz alırım silerim kanepelerin filan altını alırım
birde bayram günü yüzünden aldım mı tamam

Siz tatlı işini ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. Ben burada gurbetteyim benimde eşiminde ailesi memleketteler pek gelenim olmayacak
arkadaşlardan bir iki kişi gelirse belki, oda sanırım 3. günü filan gelirler
tatlı yapacak olsam 3 gün şerbeti ne oulr bilmiyorum
şekerpare yapsam bittikçe şerbetlesem daha iyi sanırım

tünaydın kızlaaaarrr ... işini bitirenlere ellerine sağlık ve darısı başımıza diyorum :)
sabah erkenden kalktım portmantomu temizledim
aykkabılığımı düzenledim
çocuk odasının tozunu aldım
çamaşırları astım
çocuk odasının güneşliğini ütüleyip taktım
çocuklarla güzel bir kahvaltı yaptık :)
şimdi hazırlanıp çıkıcaz çocukları okula bırakıp pazara gideceğim gelincede evi silip süpüreceğim

herkese mrblarrrr
nasılsınız hanımlar bu aralar pek giremedim nete. ama şimdi okudum sohbetleri bayağı kaynatmışınız valla hanımlar herkesi tebrik ederim ya ne güzel herkes pırıl pırıl maşşallahhh.
tabiki bende boş durmadım çookkk şükür benimde temizlik bitti sayılır canlar ya sadece banyom kaldı onu halledicem bugün başka da işim yok.bütün odaları temizledim duvarlar kapı pencereler balkonlar mutfak yatak odası tuvalet antre salon... hepsi bitti yarın bitek günlük temizlimi yapıcm bi de ütü o kadar. yani benden bu kadar .bayramda evde yokum memlekete gidicem yarın allah'ın izniyle inş.
gelelim sizlere herkes formunda ne güzel devam. kikirikkklliiimmm ya cnm benm sen sıkma canını ya bak yalnız deilsin birsürü arkadaş senin durumunda bende dahil diyebilirim. rabbim sabrımızı artırsın inş. valla bende aynen senin gibiyim böle doluyorum ara sıra veeeee sora bi patlıyorum tam oluyo. ama içine atma cnm kendine yazık edersin. ne güzel rabbim bi de evlat vermiş yalnız da deilsin. ne yapalım işte hayat böle. ama valla bu terzilik işini çoookkk güzel düşünmüşün cnm valla süper olur keşke benim kociş de çalışmama izin verse yaaaa

selam kızlar, maşallah ben güne geç başlamışım herkes işleri bitirmiş :)
öğlen oldu daha bişey yapamadım...:) zaten işlerim bitti sayılır banyo falan kaldı..onuda yavaştan alıyorum :) hırpalamıyorum kendimi...
bugün banyomu halledip yarın da oturma odamı yapıcam camlar perdeler falan..son güne bıraktım bilerek oğlum çok yaramaz batırıyor hemen...

sanırım kikirikli sormuştu tatlı ne yapacaksınız diye...ben aslında hazır baklavalık yufka alıp yapıcaktım kolayca...ama vazgeçtim, çünkü bitremiyoruz ziyan oluyor...haliyle pek gelen gidenimiz yok yabancıyız burda...
bende gül tatlısı yapmayı düşünüyorum...hani çay bardağıyla üç parca yuvarlak kesip üst üste koyup yuvarlıyoruz ve ortadan kesiyoruz gül şekli oluşuyor ya ondan işte...
çok seviyorum onu eşimde seviyor...hemde misafire ikramı çok estetik görünüyor..mini mini gülleri tabaklara koymak çok hoş gözüküyor :) isteyen olursa tarifini verebilrim...

Kızlar mutfak ve oturma odamın camlarını sildim,balkonumu süpürdüm,Perdeleri makinaya attım hatta demin astım:) Ben ütülemiyorum ıslak gibi çıkarıp asıyorum.Çokta ütüsüz durmuyo.Hım bide oturma odamı toz aldım koltukları çektim güzelce süpürüp sildim.Vileda suyuna sirken kattım gitsin evdeki sıkıntı.Şimdi size yazmak için geldim.Mutfağı toplamaya gidicem....

Bayram tatlısı kadayıf yapıcam.Süper oluyor kızlar.Denemek isteyen olursa tarif veriyim.Görümcemlere yapmıştım ramazanda çok beğenmişlerdi eşim falanda aynı şekilde.1 tepsi yapıcam oturup yerim kızışımla:)

kızlar ellerinize sağlık çoğunuz temizliği bitirmişsiniz bende mutfaktan başladım bıttı çok şükür mutfak diğer odalara geçicem şimdii kızlar beyaz kapıları neyle sılıyorsunuz ben sade suyla sılıyorum ama daha ıyı fikri olan varmı ??

ohhhh ellerine sağlık cnm durmak yokkkk... bende birazdan popomu kaldırabilirsem banyoyu temizlicem

cnm benim tatlıyla pek aram yok fazla yiyemiom ama kadayıfa bayılıom tabi ama herkesin yaptığı da güzel olmuo kimi cok ağır yapıyo ama senin tarifi verirsen sevinirim ben daha önce hiç yapmadım ama annemler yaparlar bakim olasa ben yaparım onlara yarın gitcem inş.

başımda kara bulutlar dolaşıyor.biraz önce cam ocağımpatladı.Tuzla buz oldu mutfak heryer cam ,salona kadar geldi.Ve en önemlisi ocakta yemek vardı.cam ısınmış.sanırım imalat hatası cam olan ocak nasıl patlar. yemeği karıştırıp salona geçtim arkamdan bir gümbürtü bi gittim mutfak yerle birç sinirim bozuk ellerim titiriyo ,bu resimleri kocam mahkemeye vermek için çekti ben olsaydım ocağın başında suratım dağılacaktı.saniyelerle kurtuldun Allaha binlerce kere şükürler olsun ama çok kötüyüm hala mutfak öylece duruyor... (((

çok geçmiş olsunn korkunç bişi olmuş iyikide değilmişsiniz başında allah korumuşş ben cam ocak nasıl oluyor bılmıyordumda arattırdım cam ocak dıye bır suru cam ocak patlamasıı dıye sonuç çıktıı sanırım guvenli bişi değil bu cam ocak

Son düzenleme:
şu an sinirlerim çok bozuk ya,bir sürü markanın cam ankastre ocakları var bızde aldık ankastre ama ev bızım degıl dıye oyle tezgaha yerlesıtrmeden kullanıyoduk

şu an sinirlerim çok bozuk ya,bir sürü markanın cam ankastre ocakları var bızde aldık ankastre ama ev bızım degıl dıye oyle tezgaha yerlesıtrmeden kullanıyoduk

haklısın kimin olsa sinirleri bozulur ama bıryandanda sevınn sana yada evdeki birine bişi olmadıyaa patlıyormuş bu cam ocaklar zatenn cam ocak bomba gıbı patladı felan yazıyor cam ocak yazınca

evet bende baktım bılsem alırmıydım bıde kendı evımızde de kullanırırz dıye o kadar para verdık ve sadece altı kısık küçük gözü yanıyodu ama ocak cok fena sıcaktı ya o sıcak camlar bana gelseydı

geçmiş olsun öncelikle bizim bir komşumuzun ocagıda patladı onunki ankastre idi tuzla buz oldu resmen aldıgı ocak taşlı imiş tüp bitmesine karşı falan taş devreye giriyormuş ben ilk defa duydum ve genellikle taşlı ocaklar patlarmış şuan taşsız aldılar garantisi vardı galiba garantisi karşılamıştır

Çok geçmiş olsun canım ya.İyiki yokmuşsun mutfakta varya ayy ALLAH korumuş.Gözüne yüzüne saplanırdı.Tüh ya.Kesinlikle şikayet edin.Madem güvenilir bir şey değil üretilmesin .Çocuk falan olsaydı allahım yarabbim.Ucuz atlatmışsın sadaka falan ver canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…