selam kızlar
bittim bugun parmaklarımı hıssetmiyorum ...
cuma gunu butun utulerı bıtırmıstım hafta sonu keyıf yaptık...
biriken çamaşırları yıkayıp bugun yıne utu yapıp eve bir giriştim balkondan grdim mutfaktan çıktım
her yer pırıl pırıl şükür lakin banyo kaldı akşam komsularımız geldi onlarla çay içip dinlendim
yarın yine devam ...
camlar beni bekliyor bide...
yaptıklarımı ise yazamycak kadar yorgunum :)
herkese kolay gelsin iyi geceler...
Good morning girls :)
Şimdi kahvaltımı edip balkon cam girişcem.Yarında evi iyice süpürüp,silip topluycam ve kadayıf yapıcam.
Üstümde agresiflik var ama geçer geçer:) Hadi bakalım yazışırız.Kolay gelsin herkese...
Kızlar mutfak ve oturma odamın camlarını sildim,balkonumu süpürdüm,Perdeleri makinaya attım hatta demin astım:) Ben ütülemiyorum ıslak gibi çıkarıp asıyorum.Çokta ütüsüz durmuyo.Hım bide oturma odamı toz aldım koltukları çektim güzelce süpürüp sildim.Vileda suyuna sirken kattım gitsin evdeki sıkıntı.Şimdi size yazmak için geldim.Mutfağı toplamaya gidicem....
Bayram tatlısı kadayıf yapıcam.Süper oluyor kızlar.Denemek isteyen olursa tarif veriyim.Görümcemlere yapmıştım ramazanda çok beğenmişlerdi eşim falanda aynı şekilde.1 tepsi yapıcam oturup yerim kızışımla:)
başımda kara bulutlar dolaşıyor.biraz önce cam ocağımpatladı.Tuzla buz oldu mutfak heryer cam ,salona kadar geldi.Ve en önemlisi ocakta yemek vardı.cam ısınmış.sanırım imalat hatası cam olan ocak nasıl patlar. yemeği karıştırıp salona geçtim arkamdan bir gümbürtü bi gittim mutfak yerle birç sinirim bozuk ellerim titiriyo ,bu resimleri kocam mahkemeye vermek için çekti ben olsaydım ocağın başında suratım dağılacaktı.saniyelerle kurtuldun Allaha binlerce kere şükürler olsun ama çok kötüyüm hala mutfak öylece duruyor...(((
şu an sinirlerim çok bozuk ya,bir sürü markanın cam ankastre ocakları var bızde aldık ankastre ama ev bızım degıl dıye oyle tezgaha yerlesıtrmeden kullanıyoduk
başımda kara bulutlar dolaşıyor.biraz önce cam ocağımpatladı.Tuzla buz oldu mutfak heryer cam ,salona kadar geldi.Ve en önemlisi ocakta yemek vardı.cam ısınmış.sanırım imalat hatası cam olan ocak nasıl patlar. yemeği karıştırıp salona geçtim arkamdan bir gümbürtü bi gittim mutfak yerle birç sinirim bozuk ellerim titiriyo ,bu resimleri kocam mahkemeye vermek için çekti ben olsaydım ocağın başında suratım dağılacaktı.saniyelerle kurtuldun Allaha binlerce kere şükürler olsun ama çok kötüyüm hala mutfak öylece duruyor...(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?