kızlar ben de akşam markete gidip çamaşır suyu, kokulu yer silme deterjanı ,tuvalet temizleyici ve temizlik bezleri aldım inşallah yarın başlıycam yavaş yavaş sağol kikirikli :)
kendini çok ezdirme kız.
yoruma bayıldım bencede fazla ezik görünüyorsun kardeş
valla arkadaşlar pazar günü süpürüp sildim biraz toparlandı ama bizim ev hergün istiyo.ailecek dağınız akşam olunca açık büfe zatensonra uykum gelince sabah yaparım diye gider yatarım.ama sabah mutlaka toplar havalandırır süpürürüm .hergün silmesemde..benim oğlumda çok döküp saçıyo benim pilimde çabuk bitiyo ..valla böyle geçinip gidiyoruz işte..
27 yasemin ben okurken yoruldum ne çok iş yapıyoruz biz ya,üstelik en nankör meslek ahh ahh....
konuyla alakasız olacak ama ankastrenden memnun musun acaba ? elektrikli olması iyi mi _ ceyiz için soruyorum da
affınıza sığınarak yazıyorum
bu başlıktan hiç bir şey anlamadım ben
temizlikte sınır nedir acaba?
cam, çerçeve, kapı, halı falan filan mı
kafam karıştı...
benim oğlum bana hiç işş yaptırmıyoo annesinin yorulmasını istemıyooo benim evin resmini çekip koysam hepiniz toplaşıp yardıma gelirsiniz bune karmaşa diyeyorgunlunluktan oğlumla birlikte akşam 8de uyuya kalmışım şimdi uykum bittide uyandım ütü yapayım dıyorumm günlerdir beklıyor beni ütülerim az evvelde bulaşık yıkadım biz uyuyunca eşim mutfağı bulaşık dağı yapmıştaa :113::113::113::113:
Tembel olanlar,işi erteleyenler,aman boşver diyenler....Varmısınız temizliğe :)
Ortak olarak belirleyeceğimiz bir günü,temizlik günü yapacağız...Herkes o gün yapacak temizliğini...Önceki ve sonraki halini resimleyip paylaşacak...Yapmayana uygun bir ceza verilecek...Ya da ezik muamelesi yapılacak :) Kimler katılacak...Beğenmeniz yeterli...Sonra ortak gün ayarlanacak :)
Bekliyorum merakla neler olacak
Not: son alınan karar göre herkes istediği gün yapacak temizliğ ve öncesini sonrasını paylaşacak...İsteyenler ortak bir gün ayarlayıp beraber yapabilir...
merhaba ben de geldim. konuyu yeni gördüm daha ilk mesaı okuyup yazıyorum ama bütün sayfaları okumaya çalışacağım.
ortak gün uygulamasından vazgeçildiği iyi olmuş herkes istediği gün yapsın nasılsa benzer işler yapılacak. kolay gelsin şimdiden herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?