Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

kızlar ben de akşam markete gidip çamaşır suyu, kokulu yer silme deterjanı ,tuvalet temizleyici ve temizlik bezleri aldım inşallah yarın başlıycam yavaş yavaş sağol kikirikli :)

kızlar ben de akşam markete gidip çamaşır suyu, kokulu yer silme deterjanı ,tuvalet temizleyici ve temizlik bezleri aldım inşallah yarın başlıycam yavaş yavaş sağol kikirikli :)

Süpersin yaaa hadi hadi herkes temizliğe....Hele o temizlik maddelerini almak daha heveslendiriyor insanı....

cok hosuma gıttı konu bende bugun temızlık yaptım,esım gece vardıyasından geldı kahvaltıdan sonra salonda pcde takılırken o uyumadan evvel yatak odasını supurdum vıladayla sıldımkolıdor ve banyoyuda supurdum sıldım,esım gıttı 18:30da o gıttıkten sonrada salonu, mutfagı ve kucuk odayı supurdum, sıldım, toz aldım,bır toz almaya baslıyorum 1saat suruyordur heralde:44: sadece salonun tozu hemde masasıdır, sandalyesıdır,vıtrınıdır, derken baya ugrastırıyorkolıdordakı ayakkabı dolabını sıldım,banyoya tekrar gırdım genel bır temızlık yaptım
sonra mutfaga gırdım toparladım makınaya atılcakları attım,tezgahı cıfledım bırazdanda utu yapıcam ama foto koyamıyorum malesef ev ıslerı cok yorucu ve bıtmek bılmıyor bugun temızlık yaparım yorulurum dıye dunden dolma doldurdum 1kg ohhhhhhhhh yemek derdım olmadı cok sukur
bazen evın ıslerını tam takır yapıp yemege mısafır aldıgımı tatlıma kadar yetıstırdıgımı bılırımama yasayan bır olu gıbı oluyorum hayatla tum baglantılarım kesılıyor resmen

valla arkadaşlar pazar günü süpürüp sildim biraz toparlandı ama bizim ev hergün istiyo.ailecek dağınız akşam olunca açık büfe zaten sonra uykum gelince sabah yaparım diye gider yatarım.ama sabah mutlaka toplar havalandırır süpürürüm .hergün silmesemde..benim oğlumda çok döküp saçıyo benim pilimde çabuk bitiyo ..valla böyle geçinip gidiyoruz işte..

Bazen öyle hevesli oluyorum ki hadi bir güzel temilzik yapayım diyorum,kızım beni deli ediyor,vileda da eli kolu,halıları serditrmiyor,makina yaptırmıyo ee nasıl içimden gelerek devam edeyim.Öyle baştan savma yeterki bitsin diye yapıyorum...Allahtan şarj edilebilir pile sahibiz...

Kızlar ben de temizlik yapmaya bayılırım.
Şu an hamileyim 33 haftalık ve doya doya temizlik yapmayı özledim. Şimdi yapsam da öyle üstünkörü yapıyorum, çünkü çok çabuk yoruluyorum.
Ama evimin detaylı bir temizliğe ihtiyacı var. Bayrama yakın halıları yıkatacağım,kadın bulup tül,pencere,detaylı temizlik yaptıracağım.
Ama kadınlar benim içime sinmiyor ki.Geçen yıl bir kadın vardı çok güzel yapıyordu. O da hamile kaldı. Ondan sonra kaç kadın denedim.İçime sinmedi
Artık hafta sonları eşime süpürtüyorum.
Benim için en büyük zevk tertemiz bir ev de tembellik yapmak. Tam bir başak burcuyum:)

Canım çocuk olunca dahada özlersin derli toplu olmayı....Bende başak burcuyum ama yok titizlik benim özelliğim değil :)

27 yasemin ben okurken yoruldum ne çok iş yapıyoruz biz ya,üstelik en nankör meslek ahh ahh....

evet canım benım ya ev ısı coooooooook namkor bı dunya ıs yaptım dusunuyorumda daha coooooook ıs var kapılar sılıncek bugun supurdum toz aldım ya yarın bır gor evı butun mobılyalarım koyu renk sureklı toz almam gerekıyo vıtrın aldıgıma cok pısmanım toz almak benı bıtırıyo,mobılyalarım keske acık renk olsaydıyatak odam sıyah,yemek odam kayu kahve
ayakkabı dolabım koyu kahve sehpalarm hersey koyu
yenı evlenecek kızlar mobılyalarınızı sakın koyu renk almayın hergun toz almak zorunda kalırsınız

affınıza sığınarak yazıyorum
bu başlıktan hiç bir şey anlamadım ben
temizlikte sınır nedir acaba?
cam, çerçeve, kapı, halı falan filan mı
kafam karıştı...

benim oğlum bana hiç işş yaptırmıyoo annesinin yorulmasını istemıyooo benim evin resmini çekip koysam hepiniz toplaşıp yardıma gelirsiniz bune karmaşa diye yorgunlunluktan oğlumla birlikte akşam 8de uyuya kalmışım şimdi uykum bittide uyandım ütü yapayım dıyorumm günlerdir beklıyor beni ütülerim az evvelde bulaşık yıkadım biz uyuyunca eşim mutfağı bulaşık dağı yapmıştaa :113::113::113::113:

konuyla alakasız olacak ama ankastrenden memnun musun acaba ? elektrikli olması iyi mi _ ceyiz için soruyorum da

boyle karısık bı mutfakta onlar gozukuyormu fırındanmı bahsedıyorsun ocaktanmı canım her ıkısındeden de memnunum fırına kedı koysam kek olarak cıkacak cok guzel pısırıyor masallah
ocakta guzelde cok tozlanıyor cam sıyah oldugu ıcın

affınıza sığınarak yazıyorum
bu başlıktan hiç bir şey anlamadım ben
temizlikte sınır nedir acaba?
cam, çerçeve, kapı, halı falan filan mı
kafam karıştı...

Canım tembeller ve üşengeçler için açılmış bi başlık :) Çoğu yapılması gerekn işi erteliyoruz aman kalsın diye..Birikip dahada yorucu hale geliyor.Bu her hafta en azından rutin temizliği aksatmamak için yazıldı :)

Benim yatak odamda şuan karma karışık...Hiç yalnız hissetme kendini.Çocuk olunca hiç yapasımız gelmiyor ki ...Bahane buluyoruz yine...Yok yok tembeliz biz haha :)

merhaba ben de geldim. konuyu yeni gördüm daha ilk mesaı okuyup yazıyorum ama bütün sayfaları okumaya çalışacağım.
ortak gün uygulamasından vazgeçildiği iyi olmuş herkes istediği gün yapsın nasılsa benzer işler yapılacak. kolay gelsin şimdiden herkese.

Hoş geldin canım.Evet aynı gün dedik ama vazgeçtik ee tembeliz ne de olsa :)Bana yaradı konu yapmadığım,ertelediğim işleri yapmaya başladım...İnşallah yarar hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…