Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Kikiriklim haklısın buda bizim görevimiz ama gel bak sana ne dicem azcık eşlerimize de naz piyaz yardım yaptıralım hı nedersin bu işe yaparlarmı sence bi süpürge yada başka bişey....?

biz de bi söz vardır "işi seven iş üstüne gelir diye" ona benzemiş seninki.

he vallahhh
ama artık hiç sevmiyorum yapmayı
eskiden resmen seve seve okşaya okşaya iş yapardımmm

ama benim lojman olunca öyle yerlerim falan laminant değil

misler gibi parkelerimi silemiyorummm

tahtalarını kapatacam diye ömrüm gitti

lojmanları adam etmekten sıkıldım

Kikiriklim haklısın buda bizim görevimiz ama gel bak sana ne dicem azcık eşlerimize de naz piyaz yardım yaptıralım hı nedersin bu işe yaparlarmı sence bi süpürge yada başka bişey....?

Sende değişik yöntemler var sanki hı nedersin Valla bu ara eşim dükkanda tek çalışıyor sabah 9 gece 12.Ama yine de yap desem yapıyor sağolsun...Ama istersen sen de onu gaza getir.Eşlere iş bölümü yaptık her eş en azından 2 odayı makina yapıcak de.Yok derse aşkolsun kızlar arasında bir benim eşimmi yapmamış olsun...Ezik olayım ben de :)Duygu sömürüsü her zaman işe yarar

Off daha 2 hafta oldu halıfleksten kurtulalı.Ay parke silmek ne güzelmiş diyorum bende.Evin temiz olduğu belli oluyor.Ama 2 odam benim de tahta o yapılmadı...Yine de halıflsketen iyidir çok yıpranmamış çünkü...Allah yardımcın olsun valla zor bilirim...

evet canımmmm hemde çok zor

inşallah biran önce bi şehir merkezine galirimde hayırlısıyla

o zaman misler gibi silerm parkelerimiiii

seninde hayırlı olsun

kendin evinse dilediğini yaptır canımmm

Huhuuu kolay gelsin kızlar .ne güzel temizlikler yapılıyor .2 gündür bir işin ucundan tutamıyorum yafff.size imrendim doğrusu..

kanayan yarama bastınız
ben 4 aylık evliyim ve çok pasaklı ve dağınığım ayıptır söylemesi
daha 2 kez dipli bucaklı temizlik yaptım,toplasanız 6 7 kez ev süpürmüşümdür
işin komik yanı eşim bendende dağınık,o yüzden ne o ne ben şikayetçiyiz
evimizde muhabbet kuşumuz var ve her yeri pislemiş,dün eve bi giriştik temizliğe tam 6 saat sürdü
hala belim ağrıyor :26:
dedik artık 1 ay temizlik yapmayız
zaten okulumda başladı artık hiç yapmam herhalde
temizlik için yardımcı bayandan mı destek alsam ne yapsam :44:

Son düzenleme:
Evet haklısın sanırım canım bi duygu sömürüsü yapimmbakalım ne olacak...?
yine öyle yardım eder saolsun ama kırkyılda bir...
Alıştırmak lazım dimi kocalarımızı ev işlerine.....

Civcivv valla ben 4 senelik evliyim,daha anca 1,5 senedir adam gibi temizlik yapıyorum.Aman önceki halimde nasıl durmuşum diyorum :) Şimdi yapmasam kızıyorum kendime...Biraz bu dönemin tadını çıkar,aslında hemen kendine bir düzen oluştursan daha evliliğin başında çok daha rahat edersin.Dolaba as her hafta yapman gerekenleri.Düzenli şekilde aksatmadan en azından haftada bir güzel temizlik yap.Baştan önlem alırsan inan daha iiyi:)Yoksa benim gibiş 2,5 sene oturursun

Bizde de 3 tane muhabbet kuşu vardı birisi öldü 2 tane var şimdi sizin kuş nasıl oluyorda pisliyor her yeri kafeste degilmi bizimkiler sadece kafesini kirletir dışarıya bıraktıgımızda bile pisletmezler dışarıda olduklarında kafeslerinin içine girerler oraya çok afedersiniz kakalarını yaparlar daha sonra tekrar dışarıya çıkarlar yere kesinlikle yapmıyorlarsiz en iyisi temizlikçi tutun maden ögrencisiniz yetişemeye bilirsiniz

VAY BE tuvalet eğitimi almış kuş ha...Süpermiş..Ben daha 21 aylık kızıma veremedim o eğitimi helal

Bizde parke silmekten bıktık koyu renk bizimkisi tozu ,ayak izini anında belli ediyor bazen diyorum normal beton olsaymış

VAY BE tuvalet eğitimi almış kuş ha...Süpermiş..Ben daha 21 aylık kızıma veremedim o eğitimi helal

Evet canım aynısı annemde diyor küçükken ben size zor ögrettim diyor kuşlarımız gayet terbiyeli bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…