Sana kıyamıyorum ve bir temizlikçi gönderiyorum. Madem hem çalışıyorsun hem evi işi yapıyorsun temizliğin çok biriktiği zamanlar gündelikçi al. Bu kocalara saçını süpürge etmeye gelmez. Hem hiçbirşeye yardım etmezler hem ütülü gömlek beklerler. Çalışan kadınlar evdede çalıştırılmasın ya
Hoş geldin canım.Evet aynı gün dedik ama vazgeçtik ee tembeliz ne de olsa :)Bana yaradı konu yapmadığım,ertelediğim işleri yapmaya başladım...İnşallah yarar hepimize...
boyle karısık bı mutfakta onlar gozukuyormu fırındanmı bahsedıyorsun ocaktanmı canımher ıkısındeden de memnunum fırına kedı koysam kek olarak cıkacak cok guzel pısırıyor masallah
ocakta guzelde cok tozlanıyor cam sıyah oldugu ıcın
Kızlar siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz.Acaba bizde mi sorun var evlerimizde mi,eşyalarımızda mı,yoksa eşimiz veya çocuğumuzda mı?
Neden evimizi tertemiz yaptığımız halde öyle durmuyor,hergün hergün aynı işi yapmakdan çok sıkılıyorum oysa çok titiz bi insanımdır ama
yaptığım ev işi dayanmıyor yine dağılıyor yine dağılıyor...(sanki biz görmeden birileri gelip evi dağıtıp gidiveriyolar....)
inanmazsınız belki ama 70 lik ninemle dedem var evlerine Bal Dök Yala........o kadar temizki ben bu işi anlamadım
Canım sorun aldığımızı yerine koymamaktan oluyor...Yani sürekli tertipli olmak lazım.Her aldığımızı yerine koysak birikmeyecek ki...Ben mutfağa gidip pasta alıyorum kestiğim bıçak duruyo orada.Diyelim ki bıçaktan sıyırmak için çatal kullanıyorum oda duruyo.Ama 2 çatal dememek gerekiyor.Odaya geliyorum pastayı yiyorum aman dursun diyorum.Su içiyorum bardak duruyo...Yani aslında çok tertipsiziz....Aslında bu konuda da çalışma yapmak lazım....Her aldığını yerine koymak :)) Valla o zaman çok rahatlıycaz...
Canım sorun aldığımızı yerine koymamaktan oluyor...Yani sürekli tertipli olmak lazım.Her aldığımızı yerine koysak birikmeyecek ki...Ben mutfağa gidip pasta alıyorum kestiğim bıçak duruyo orada.Diyelim ki bıçaktan sıyırmak için çatal kullanıyorum oda duruyo.Ama 2 çatal dememek gerekiyor.Odaya geliyorum pastayı yiyorum aman dursun diyorum.Su içiyorum bardak duruyo...Yani aslında çok tertipsiziz....Aslında bu konuda da çalışma yapmak lazım....Her aldığını yerine koymak :)) Valla o zaman çok rahatlıycaz...
İnşallah başarıcaz:) Ben bide bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.Sanah maydanoz suyuna başladım.Az yedim oh az şekerli çay şuan kendimi çok enerjik hissediyorum...Sanırım hayatımıza düzen vermenin zamanı gelmiş ve bu insana çok iyi hissettiriyor.....
sizleri böyle görünce gaza geldim eve gidip yemek ve temizlik yapmak istiyorum işten çıkınca ne kadar halim kalır bilemiyorum ama yemekten sonra eşimle oturmak yerine biraz calısmalıyım evim derli toplu ama kirli yerlerde döküntüler etrafta tozlar var bu da beni rahatsız ediyor(
Zayıflamak için mi içiyorsun canım maydanoz suyunu eger adetlerin düzenli ise adet kanamanı arttırabilir dikkatli ol canım
Sevindim konu amacına ulaşıyor:) Ben bir yandan iş yapıyorum valla oh mis...
eğer ki ben gelmem gelmeeeeeeeeeeemKızlar kararlaştırdınız mı kimler geliyor bana yardıma
Rüya buse aynen eşlerimiz yapmıyor ama ne yapalım artk bu da bizim görevimiz...
Reyyan1984 tatilden sonra iyi dönüş olur sana tam tersi daha hevesli yaparsın...Yaparsın be sennnn :)
DaisyB o konuda henüz bir talep gelmedi gelirse döneriz saha :)) Ama en iyisi sen bismillah de başla :)
Muhsana ezik ilan edilen ilk kişi olmak daha acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?