Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Benim eşim temizlikçiye kesinlikle hayır diyor. Bazen diyorum bi kadın tutalım çok pislendi ev diye. Kıyameti koparıyor, kendi yaparmış temizlikçi kadın tutmazmış

Hoş geldin canım.Evet aynı gün dedik ama vazgeçtik ee tembeliz ne de olsa :)Bana yaradı konu yapmadığım,ertelediğim işleri yapmaya başladım...İnşallah yarar hepimize...

çok hoşbuldum teşekkür ederim. bakalım inşallah bana da yarar. hafta içi bişey yapamıyorum ben ancak yemek hazırlayıp yeyip kaldırabiliyorum. sağolsun eşten yardım yok malesef. ama en azından dağıtmaz kendi eşyaları konusunda düzenlidir. bu da bi nevi yardım sayılır değil mi bu hafta şunu şunu yapayım diye kafamda planlayınca hiç yapamıyorum ben bi engel çıkıyo mutlaka. ama ucundan yapmaya başlayınca da pırıl pırıl oluyo çok mutlu oluyorum. ama onu uzun süre koruyamıyorum işte. aslında sorun çoğunlukla bu sanırım her zaman düzenli ve temiz tutulmaya çalışılsa sonrasında çok çok yorulmaya gerek kalmaz sanırım ama nasıl başarırız bakalım:26:

ocagı merak etmiştim elektrikli ya kullanıslı mı diye.

vay fırına bak sen hangi marka model aklımda bulunsun

Kızlar siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz.Acaba bizde mi sorun var evlerimizde mi,eşyalarımızda mı,yoksa eşimiz veya çocuğumuzda mı?
Neden evimizi tertemiz yaptığımız halde öyle durmuyor,hergün hergün aynı işi yapmakdan çok sıkılıyorum oysa çok titiz bi insanımdır ama
yaptığım ev işi dayanmıyor yine dağılıyor yine dağılıyor...(sanki biz görmeden birileri gelip evi dağıtıp gidiveriyolar....)
inanmazsınız belki ama 70 lik ninemle dedem var evlerine Bal Dök Yala........o kadar temizki ben bu işi anlamadım

Canım sorun aldığımızı yerine koymamaktan oluyor...Yani sürekli tertipli olmak lazım.Her aldığımızı yerine koysak birikmeyecek ki...Ben mutfağa gidip pasta alıyorum kestiğim bıçak duruyo orada.Diyelim ki bıçaktan sıyırmak için çatal kullanıyorum oda duruyo.Ama 2 çatal dememek gerekiyor.Odaya geliyorum pastayı yiyorum aman dursun diyorum.Su içiyorum bardak duruyo...Yani aslında çok tertipsiziz....Aslında bu konuda da çalışma yapmak lazım....Her aldığını yerine koymak :)) Valla o zaman çok rahatlıycaz...

Bak misal şimid youmu yazınca kızımın altını değişiym diye beze uzandım,2 3 gündür masada duran bisküvi poşetine takıldı kolum düştü yere.al sana temizlik nedeni ahh ahh :)

haklısın tertipli olmak ve yapılacak olan şeyi hemen yapmak lazım. görümcem var maşallah ne zaman gitsek evi pırıl pırıl tertipli düzenli. hiç mi toz olmaz bi yer hiç mi bir örtü yamuş durmaz. hep düzenli. strese komplekse giriyorum resmen evinde. ama hiç oturmuyo ve zevkle yapıyor ev işini. bizim şu yapılacak bu yapılacak diye gözümüzde dağ olan şeyleri zevkle yapıyor. bunun sırrını bulmak lazım aslında. çünkü ev işi nankör dediğiniz gibi hep yapmak gerekiyor zevkle severek yapılsa hiç angarya gibi gelmeyecek belki. bu topiğin sayesinde belki bunu da başarırız ne dersiniz

İnşallah başarıcaz:) Ben bide bugünden itibaren yediklerime dikkat etmeye başladım.Sanah maydanoz suyuna başladım.Az yedim oh az şekerli çay şuan kendimi çok enerjik hissediyorum...Sanırım hayatımıza düzen vermenin zamanı gelmiş ve bu insana çok iyi hissettiriyor.....

Annem bu konuda tertiplidir her aldıgı eşyayı yerine koyar ortalıkta kesinlikle tabak bardak olmaz ama ben ve erkek kardeşim anneme çekmemişiz içtigimz su bardagı odada 3 gün odamızda dursa önemsemiyoruz annem kızar arada tabi sonra arkamızdan toplamaya başlıyor.

sizleri böyle görünce gaza geldim eve gidip yemek ve temizlik yapmak istiyorum işten çıkınca ne kadar halim kalır bilemiyorum ama yemekten sonra eşimle oturmak yerine biraz calısmalıyım evim derli toplu ama kirli yerlerde döküntüler etrafta tozlar var bu da beni rahatsız ediyor (

Zayıflamak için mi içiyorsun canım maydanoz suyunu eger adetlerin düzenli ise adet kanamanı arttırabilir dikkatli ol canım

Sevindim konu amacına ulaşıyor:) Ben bir yandan iş yapıyorum valla oh mis...

Zayıflamak için mi içiyorsun canım maydanoz suyunu eger adetlerin düzenli ise adet kanamanı arttırabilir dikkatli ol canım

Hem zayıflamak,hem de bu ara idrar enfeksiyonum var onu biraz geçirmemk için.Zararını görürsem bırakırım inş kanamam artmaz ama:)

Evet kikirikli arkadaşım ninemlerde öyle diyor Aldını Aldık yere koy diyorlar...Biz koyuyoruz ama çocuğumuza ve eşimize anlatabilsek keşke.....
Peşlerinden koşturmakdan yoruluyozzz yani

hmmm güzel konu olmuş

afferim kız sana

vallah iyi gaza geliriz

ben evime bi kaç gün sonra döncem
temiz bırakmıştım ama gidince bavul boşalt yıka ütüle yemek şu buu
amannnnn bu kadar aradan sonra nasıl gözüm kesecek şimdii

Sevindim konu amacına ulaşıyor:) Ben bir yandan iş yapıyorum valla oh mis...

mis valla... benim de yapasım geldi eve gideyim de. yemeğim var nasılsa bi süpürge tutup birkaç ütüm var onları yapayım inşallah. hatta mutlaka yapmam lazım işin ucunda ezik ilan edilmek var değil mi:26:

Rüya buse aynen eşlerimiz yapmıyor ama ne yapalım artk bu da bizim görevimiz...

Reyyan1984 tatilden sonra iyi dönüş olur sana tam tersi daha hevesli yaparsın...Yaparsın be sennnn :)

DaisyB o konuda henüz bir talep gelmedi gelirse döneriz saha :)) Ama en iyisi sen bismillah de başla :)

Muhsana ezik ilan edilen ilk kişi olmak daha acı

Kızlar kararlaştırdınız mı kimler geliyor bana yardıma
eğer ki ben gelmem gelmeeeeeeeeeeem

eccük kafa dinleyim tatil yapayım dedim ilk gün annemin kuşburnusuna yakalandım
üelerim dikenden mavolduu

ertesi gün görümceme gittim oda ertesi gün ekmek yapacakmış kış ekmeği

ama ordan kaçtımm

derkeeeeen

ertesi gün kayınvalideme gidelim 2 gün kalalım dedik
bi gittik evde kimse yok aradık valideyi
bahçedeyim yarın ekmek edeceğim maydonoz topluyorum
siz çay demleyedurun ben geliyorum dedi

buyur burdan yak
kocama hadi kaçalım dedi
anca güldü pis pis
bende dedim neysem 2 güncük faydam olsun tam 4 gün ekmek yaptılar 2 gün bende yemeklerini hazırladım o zor koşullarda

ALLAH tan son 3-4 günün rahat geçti ve güzel
tatil işte
:)

uuu çok kötüüü :18: izin filan alıp gitsem mi eve napsam fena gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…