sagolun kızlar tesekkur ederım busefer ınox almış eşim istemem diye bas bas bağırdım ocagımın markası mekappa idi.Şimdiki dominox .Ama fırınım da cam ve mekappa ve ben cok korkuyorum artık bundan ....Bu arada kayınvalidem okudu bana .yüzüm bembeyazmış bı de yemek yıyemıyorm ne sorsalar gozum doluyo okudu kadıncagız((
saat 4 den sonra işlere giriştim.
mutfak tezgahımı temizledim camasır suyu koktu mis gibi mutfağım. evimi süpürüp sildim. kapıları sildim ( soranlar vardı benim kapılar beyaz yağlı boya loc un sprey olarak seyreltip oyle sildim) yemek falan hazırlamak derken bugun de böyle geçti kızlar
başımda kara bulutlar dolaşıyor.biraz önce cam ocağımpatladı.Tuzla buz oldu mutfak heryer cam ,salona kadar geldi.Ve en önemlisi ocakta yemek vardı.cam ısınmış.sanırım imalat hatası cam olan ocak nasıl patlar. yemeği karıştırıp salona geçtim arkamdan bir gümbürtü bi gittim mutfak yerle birç sinirim bozuk ellerim titiriyo ,bu resimleri kocam mahkemeye vermek için çekti ben olsaydım ocağın başında suratım dağılacaktı.saniyelerle kurtuldun Allaha binlerce kere şükürler olsun ama çok kötüyüm hala mutfak öylece duruyor...(((
psişik çok geçmiş olsun canım valla ben bile çok korktum.ben bu yeni icatlara alışamadım bitürlü zaten valla benim mutfağım beyaz ocağımda normal fırınlı beyaz ariston gayette memnunum .beni hiç çekmiyo bu antin kuntin şeyler .Allah korumuş seni canımAllahım bidaha göstermesin.valla benim halılarım yıkanıp gelmişti eşimle beraber herşeyi çekip altlarını sildik güzelce süpürdük temizledik halıları serdik .cama mama dokunamadım paso yağmur var ankarada zaten banyoyu biraz temizledim oğlumun dolabı alışveriş filan derken geçti zaman.zaten bayramın ilk günü gece yatmaya geliriz eve o yüzden çok önemsemiyorum .ben biraz tersim galiba asıl büyük temizlik bayramdan sonra benim kadın anca o zaman boş olacak.ne yapalım ben hasta ve yaşlı bi kadınım pilim çabuk bitiyo
bizim kapılarımız krem amerikan kapı ayda birkere pronto ile siliyoruz normal günlerde de hafif nemli bezle pronto çok temiz tutuyor toz kir hiçbirşey yok sizde deneyebilirsiniz
maşallah diyelim nazar değmeyelim.. :) yarın napıcaksın banyoyumu yapıcaksın? bende banyo tuvalet lavabo sürtecem cifle..detayları ayrıntıları paylaş bekliyorum :) kolay gelsin canm...
:)teşekkürler canım...
bugun sabah uyandım bir güzel ortalığımı şöyle bir toparlayıp başladım...
komsum hasta ona bakmaya gittim ilk önce biraz kahve içtikten sonra kızına yemek vermeye gittim okuluna sonra evime gelip bi süpürüp banyonun domestos cif ikilisi ile hakkından geldim sonra tekrar çocugu okuldan almaya gittim:) karşı komsum memlekete gideceği için onlara yolluk yaptım :):)mis gibi mayalı hamurdan pogacalar sıcacık...
sonraa mutfaktan cıkamadım :)az önce tekrar çamaşır :)yarın yine ütülerim var camları silicem her ne kadar yağmur yağsada :)sonra girişteki dolabı duzenlıycem ve ardından söyle bir gardrop sonra kuaför filan :)
çocuk hakikaten zor oluyormus hem çalışan hem çocuklarıyla ilgilenen hanımların önünde saygıyla eğiliyorum valla süpersiniz bizim ki ne ki dedim bugun şöyle bir empati yaptığımda:)
ve çocugun evimize ne kadar yakışacagını düşündüm inşallah hemencik olur:)
sagolun kızlar tesekkur ederım busefer ınox almış eşim istemem diye bas bas bağırdım ocagımın markası mekappa idi.Şimdiki dominox .Ama fırınım da cam ve mekappa ve ben cok korkuyorum artık bundan ....Bu arada kayınvalidem okudu bana .yüzüm bembeyazmış bı de yemek yıyemıyorm ne sorsalar gozum doluyo okudu kadıncagız((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?