Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

saat 4 den sonra işlere giriştim.
mutfak tezgahımı temizledim camasır suyu koktu mis gibi mutfağım. evimi süpürüp sildim. kapıları sildim ( soranlar vardı benim kapılar beyaz yağlı boya loc un sprey olarak seyreltip oyle sildim) yemek falan hazırlamak derken bugun de böyle geçti kızlar

geçmiş olsun canım yaa valla bi acaip oldum resmi görünce...allah korumuş...hadi yanında olsaydın da saplansaydı yüzüne gözüne ayyy allah korumuş şükür et canım...
birde namaz falan kılıyorsan, hemen iki rekat şükür namazı kıl...rabbin seni kollamış, şükrünü sun rabbine...geçmiş olsun canım...

oh maşallah safahatim, ne güzel kokudur o mis gibi çamaşır suyu kokusu...:)
güle güle kirlet emi :)
ben kapıları silmedim canım yaa gözüm yemedi valla...bugün tatil ettim kendime yarın nasipse oturma odamı halledicem :)

psişik çok geçmiş olsun canım valla ben bile çok korktum.ben bu yeni icatlara alışamadım bitürlü zaten valla benim mutfağım beyaz ocağımda normal fırınlı beyaz ariston gayette memnunum .beni hiç çekmiyo bu antin kuntin şeyler .Allah korumuş seni canımAllahım bidaha göstermesin.valla benim halılarım yıkanıp gelmişti eşimle beraber herşeyi çekip altlarını sildik güzelce süpürdük temizledik halıları serdik .cama mama dokunamadım paso yağmur var ankarada zaten banyoyu biraz temizledim oğlumun dolabı alışveriş filan derken geçti zaman.zaten bayramın ilk günü gece yatmaya geliriz eve o yüzden çok önemsemiyorum .ben biraz tersim galiba asıl büyük temizlik bayramdan sonra benim kadın anca o zaman boş olacak.ne yapalım ben hasta ve yaşlı bi kadınım pilim çabuk bitiyo

inanamıyorummm yaaa bizimkinin aynısı !! ve bende tezgahın üzerinde kullanıyorum sonradan almıştık tezgah içine monte olmamıştı . ya şimdi ben nasıl kullnanıcam onu ((( çoookk geçmiş olsunn ve verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş gerçekten sizi. çok korkunç bir görüntü allahım korusun hepimizi

ah geztapom benim, kıyamam.. :) ne yaşlısı gülüm yaa daha ne günlerin var göreceğin:)
aslında dediğin doğru, annem der ki hep kurban bayramı iş bayramı, :)
bayramdan sonra etler bilmem ne bulaşıklar sağ sol batmı mutfak dandini olmuş :) yemekler aşlar tatlılar....sofralar...asıl temzilik bayram sonu çok haklısın valla :)

kızlar temizlik listeniz var mı varsa bana nerde ne olduğunu yazar mısınız
bi de yemek listelerinden bahsetmişsiniz mutfak püf noktalarında aylık yemek listeleri topüğü var orda listeler var aylık haftalık şeklinde
bi de birikim için de kirli çıkılar topiği var hehehe herşey belli bir düzende yaniiii

Hanımlar, bu loc adlı temizlik ürünün methini çok duyuyorum bu aralar.. Siz ne dersiniz?

bizim kapılarımız krem amerikan kapı ayda birkere pronto ile siliyoruz normal günlerde de hafif nemli bezle pronto çok temiz tutuyor toz kir hiçbirşey yok sizde deneyebilirsiniz

benımkiler beyaz amerıkan kapı olduğundan acaba pronto sarartırmı dıye kullanmadım baya sarı çünkü onun rengı

maşallah diyelim nazar değmeyelim.. :) yarın napıcaksın banyoyumu yapıcaksın? bende banyo tuvalet lavabo sürtecem cifle..detayları ayrıntıları paylaş bekliyorum :) kolay gelsin canm...

:)teşekkürler canım...

bugun sabah uyandım bir güzel ortalığımı şöyle bir toparlayıp başladım...

komsum hasta ona bakmaya gittim ilk önce biraz kahve içtikten sonra kızına yemek vermeye gittim okuluna sonra evime gelip bi süpürüp banyonun domestos cif ikilisi ile hakkından geldim sonra tekrar çocugu okuldan almaya gittim:) karşı komsum memlekete gideceği için onlara yolluk yaptım :):)mis gibi mayalı hamurdan pogacalar sıcacık...

sonraa mutfaktan cıkamadım :)az önce tekrar çamaşır :)yarın yine ütülerim var camları silicem her ne kadar yağmur yağsada :)sonra girişteki dolabı duzenlıycem ve ardından söyle bir gardrop sonra kuaför filan :)

çocuk hakikaten zor oluyormus hem çalışan hem çocuklarıyla ilgilenen hanımların önünde saygıyla eğiliyorum valla süpersiniz bizim ki ne ki dedim bugun şöyle bir empati yaptığımda:)

ve çocugun evimize ne kadar yakışacagını düşündüm inşallah hemencik olur:)

insallah canım benim, seninde evinde bebek sesleri duyulur kısa zamanda...çocuk bakımı zor olsada dünyanın en güzel şeyi..şükrediyorum rabbime, oğlumu bana bağışladığı için, eşimi de bana nasip ettiği için...şükürler olsun bin kere...

gelelim temizliğe, canım beni bugün bi görsen, paso yata kalka geçti valla tembellik ettim bi görseydin .:) aslında işlerim bitti sayılır ondan böyle tembellendim ama yarın oturma odamı bitirince derin bir ohh çekecem...bu aralara derslerimi ihmal ettim, bayram sonu nasipse derslerime gömüleceğim :)

kızlar iyi geceler ben işlerimi bitirdim elhamdulillah..şu vakte kadarda koca bir tencere sarma sardım dolaba koydum,bayram sabahı pişiririm inşallah,arefe günü banyo,tatlı ev işi yemek derken yine koştururum..pisisik canım çok geçmiş olsun..cana gelmemiş mala gelmiş önemli olan bu..inox almakla iyi etmişsim bende inox set kullanıyorum memnunum..çok yoruldum 2 gündür kızlar,uğramaya fırsat bulamadım..

gazelciğim ilahiyat okuyormuşsun maşallah..bende i.h.l mezunuyum..bakıyorumda buraya yazan bayanlar hep namaz kılıyormuş ne güzel..topiğe daha da çok ısındım..kikirik hemşerim sıkma canını..bende gurbetteyim 4 senedir memlekete gidemiyorum..senin dert ettiğin şet benim yaşadığımın yanında inan devede kulak kalır..en büyük derdin bu olsun gülüm,rabbim keder vermesin,..

kızlar artık uyuyayım.çok yorgunum..hepinize iyi geceler,rabbim sağlık huzur ve imanı yuvalarımızdan eksik etmesin..iyi geceler..

Temiz titiz bayanlar hepinize iyi geceler...
Bu saate kadar temizlik yaptım evi toparladım hazır eşim de gececiyken....
Tülerimin ikisini yıkadım astım,, asmadan önce kornişlerin tozlarını aldım..
Bayağı bi ütü yaptım hem de çok fazla...
Bulaşık yıkadım..
Çamaşır katladım..
Yarın eşim evde olacak o yüzden bişey yapamam ama ertesi gün yine temizlik var bende..
Bayramda gelen giden olmaz çünkü...
Ufak tefek toparlamalar insanın ne kadar da zamanını alıyor....
Şimdi yıkadığım tül fonunu asacam sonra da artık yatayım diyorum..
Hepinize iyi geceleerr

Canım çoook çok geçmiş olsun....Verilmiş sadakaların varmış..Allahım herkezi görünmez kazalardan korusun...

Dün oruç tutucaktım,duş falan aldım öyle çok uykum vardı ki yattım.Kocam 12 30da gelince seslendi ama gözümü açamadım O da sabah kızdı bana:) hem heveslendiriyorsun oruç tutcaz diye hem silkelenip kalkmıyorsun diye ee haklı adam:)ders olsun bana....

Şimdi kalkıp kahvaltı falan edip diğer 2 camı yıkayıp tüllerini yıkıycam.Diğer balkonu,apartman merdivenlerini silicem akşama doğru 2 tepsi kadayıf yapıcam.EE bide akşam yemeği ee bide kız:) Hadi bakalım gazam mübarek olsun....

Günaydın kızlar bugün tatil günümüz öğlene kadar uyucaktım ama gözüme uyku girmedi....
Gece de geç yatmıştım zaten...Çamaşırlarım vardı onları serip de yatttım öğlende dürüp
kaldırıcam...Sonra yine evimi toplucam,,silip süpürcem baştan aşağı,,
her yeri pırıl pırıl yapıcam.

zybd canım seni takdir ettim canım ne güzel komşularına yardımcı olman.gece bile temizlik yapıyosunuz valla bu ne enerji ..Ama size benden abla tavsiyesi lütfen dünya işi için canınızı harcamayın.hastalık girdimi çıkmak bilmiyo o yüzden pis olmayın ama kendinizide hırpalamayın

tweety

sana sesleniyorum aldıgın yere sor bir K serisi birde İ serisi varmış mekappanın ve K serisi defolu üretilmiş Allahım sen koru .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…