Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

bizim kapılarımız krem amerikan kapı ayda birkere pronto ile siliyoruz normal günlerde de hafif nemli bezle pronto çok temiz tutuyor toz kir hiçbirşey yok sizde deneyebilirsiniz

ay tatlım görünce çok şaşırdım ay çok geçmiş olsun Rabbim seni korumuş
Cam ocak değil bomba sanki
kesinlikle dava açın bu ne fena bir şeydir.
Bir de bu ara çok üst üste yaşadın nazar duası oku kendine evine ailene

selam kızlar 2-3 gündür fırsat bulup giremedim ama nerdeyse tüm temizliğim bitti halıları kanepeleri sildim duvarları yeni silmiştim zaten perdelerde makinede birazdan çıkar onları da taktım mı bitek banyonun fayansları kalıyor
benim sıpa durursa bu gün onuda yaparım

off bayram geliyor ve benim ne gidicek yerim ne bize gelicek kimse var evden bile çıkamıycam çok sıkıldım ya buraya yazmam biraz saçma oldu ama sıkıntımı paylaşmak istedim kusura bakmayın temizlik iyi oldu hiç olmazsa zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ya

Hiç saçma olmadı canım.Bir kaç sayfa geriye bak anlarsın ruh halimi:)

Aynıyız yani gelecek kimsem yok.Biz ev sahibmize,eşimin dayısına,kaynanama gidicez bu kadar:)

ayy canım benim hemen sadaka verin yaaaaaa
çok fena Allah korumuş yaaaa

tesekkur ederım kızlar sadaka vericez,ihtayacı olan birini doyurcaz ınşallah.çok fenayım ne yapsam düzelemiyorum .patlamalara karşı zaetn acaip korkum var birde bunun evımde olması be,nı mahvetttı.Eşim fotolarını çekti mahkemeye verıcez hemen yenı ocak vermısler aldığımız yerden .

pisisik canım ya çok geçmiş olsun ya allah korumuş seni cnm ya verilmiş sadakan varmış. şok oldum görünce cnm cana geleceğine mala gelsin çok şükür sana bişi olmamaş. tekrar geçmiş olsun

bende ona şükrediyorum ,yemeği karıştırdım arkamı döndüm ocak patladı saniyelerle yaralanmaktan kurtuldum verilmiş sadakam varmışl....

Hiç saçma olmadı canım.Bir kaç sayfa geriye bak anlarsın ruh halimi:)

Aynıyız yani gelecek kimsem yok.Biz ev sahibmize,eşimin dayısına,kaynanama gidicez bu kadar:)

ay evet aynıymışız ya geçmişe bakmamıştım benim kaynanamda yok inan olsa onada razıydım

Kastamonun ilçesinin,köyü.Tam köy değil bakkal market var ,sağlık ocağı okul var.Ama sadece bunlkar.Dışarıda kadın göremezsin.Tuhaf bir yer iştee....
biraz geç oldu ama yeni okudunm geçmişi bende erzurumdayım ordan hiç bir farkı yok

pisisik çok ama çok geçmiş olsun canım.. rabbim korumuş seni .. ocağın ne markaydı ? inşallah yine cam ocak vermemişlerdir

offfffffff bu yağmur benim cam silmemi bekliyor la bu ne ya öyle yağmur yağıyorki daha camları yeni sildimmmm la

tuylerim diken diken oldu.ALLAH korumus seni.kesin gozu kesmis birisinin sizi,kesin demeyeyim de,ona benziyor.ALLAH korumus.

geçmiş olsun allah korumuş sizi

sagolun kızlar tesekkur ederım busefer ınox almış eşim istemem diye bas bas bağırdım ocagımın markası mekappa idi.Şimdiki dominox .Ama fırınım da cam ve mekappa ve ben cok korkuyorum artık bundan ....Bu arada kayınvalidem okudu bana .yüzüm bembeyazmış bı de yemek yıyemıyorm ne sorsalar gozum doluyo okudu kadıncagız ((

canım korkmuşsundur haliyle. Ben fotoğrafları görünce bile çok korktum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…