kızlar ellerinize sağlık çoğunuz temizliği bitirmişsiniz bende mutfaktan başladım bıttı çok şükür mutfak diğer odalara geçicem şimdii kızlar beyaz kapıları neyle sılıyorsunuz ben sade suyla sılıyorum ama daha ıyı fikri olan varmı ??
evet bende baktım bılsem alırmıydım bıde kendı evımızde de kullanırırz dıye o kadar para verdık ve sadece altı kısık küçük gözü yanıyodu ama ocak cok fena sıcaktı ya o sıcak camlar bana gelseydı
off bayram geliyor ve benim ne gidicek yerim ne bize gelicek kimse var evden bile çıkamıycam çok sıkıldım ya buraya yazmam biraz saçma oldu ama sıkıntımı paylaşmak istedim kusura bakmayın temizlik iyi oldu hiç olmazsa zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ya
evet bende baktım bılsem alırmıydım bıde kendı evımızde de kullanırırz dıye o kadar para verdık ve sadece altı kısık küçük gözü yanıyodu ama ocak cok fena sıcaktı ya o sıcak camlar bana gelseydı
Hiç saçma olmadı canım.Bir kaç sayfa geriye bak anlarsın ruh halimi:)
Aynıyız yani gelecek kimsem yok.Biz ev sahibmize,eşimin dayısına,kaynanama gidicez bu kadar:)
Hiç saçma olmadı canım.Bir kaç sayfa geriye bak anlarsın ruh halimi:)
Aynıyız yani gelecek kimsem yok.Biz ev sahibmize,eşimin dayısına,kaynanama gidicez bu kadar:)
BUNALIMDAYIM....
Hiç bir iş yapmak istemiyorum.Kocam bile yatmadan yatmaya evde,salak gibi yap dur.Bayramda tek gelen yok evime.Yapmıycam temizlik filan.Kızlar gerçekten bunaldım.Hiç bi şey yapmak istemiyorum...Siz yapın mis gibi.İnşallah gelen gideniniz çok olur...
Aslında şöyle bir şeyde var bir yandan şuan kalksam her işimi yaparım ama kızım peşimde.Aynı anda heryeri dağıtıyor.Resmen bunalıyorum.Uyuyunca ona yemek yap bize yemek yap derken halim kalmıyor bi bakmışım uyanmış...Offf yok gerçekten yapmıycam bişey banane yaaa...................
biraz geç oldu ama yeni okudunm geçmişi bende erzurumdayım ordan hiç bir farkı yokKastamonun ilçesinin,köyü.Tam köy değil bakkal market var ,sağlık ocağı okul var.Ama sadece bunlkar.Dışarıda kadın göremezsin.Tuhaf bir yer iştee....
çok geçmiş olsunn korkunç bişi olmuş iyikide değilmişsiniz başında allah korumuşş ben cam ocak nasıl oluyor bılmıyordumda arattırdım cam ocak dıye bır suru cam ocak patlamasıı dıye sonuç çıktıı sanırım guvenli bişi değil bu cam ocak
çok geçmiş olsunn korkunç bişi olmuş iyikide değilmişsiniz başında allah korumuşş ben cam ocak nasıl oluyor bılmıyordumda arattırdım cam ocak dıye bır suru cam ocak patlamasıı dıye sonuç çıktıı sanırım guvenli bişi değil bu cam ocak
gazeldüştübağlara ismin çok güzel canım
sagolun kızlar tesekkur ederım busefer ınox almış eşim istemem diye bas bas bağırdım ocagımın markası mekappa idi.Şimdiki dominox .Ama fırınım da cam ve mekappa ve ben cok korkuyorum artık bundan ....Bu arada kayınvalidem okudu bana .yüzüm bembeyazmış bı de yemek yıyemıyorm ne sorsalar gozum doluyo okudu kadıncagız((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?