Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

heheeeyyyttt banyoda bitti sonunda ama bende bittim ellerim sızlıyo delindi hertarafııı

klozet takımlarımı yıkamıştım dün duş perdesinide yıkadım .. küveti klozeti lavaboyu hem çamaşır suyu hemde cifle yıkadım yerleri çamaşır suyuyla yıkadım duvarlarıda hallettim haa bide çelik raflarım paslanmıştı onları ovdum iyice ..temizlik bezlerimide makinaya attım geldim ...ohhh miss oldu evim misss :)

yaşasın domestos , cif , aspirin ve camsil kardeşliği

Katı yağ ama tarifte tereyağ yazıyordu her ikiside olur.Ben katıyağla yaptım hep....Bende yapmıycam dedim ama şuan fırına verdim bi tepsi:)

oh oh maşallah gülsencim, bende lavabo ve tuvaleti sürttüm döktüm cifi bembeyaz kaldı fayanslarım parladı :)
kız varya kaç gündür kakılmış gibi olduk haa :) en son banyom kaldı...çamaşır makinem çalışıyor diye orayı yapamadım korkarım şimdi su sıçrayınca elektirikli ürün kaçak maçak olur diye..birazdan çamaşırlarımı asıp, banyoyu ovacam...ve ardından kadayıfımı yapıcam ohh şükürler olsun...

çok şükür ki bugün temizliğim bitti ama bende bitti her yerim ağrıyor
sizleri okuyordum eme en son işler bittikten sonra yazıyım dedim
herhalde 1 haftadır yavaş yavaş yaptım.halıları silmek ve çırpmak baya yordu
bugün sabah 9 dan beri ayaktayım tekrar üstünden geçtim sildim öğlene kadar temizliğimi tamamladım öğleden sonrada yemek işine girdim tatlı,sarma,su böreği,çorba yaptım
en sonda banyo ve wc oralarıda temizledikten sonra duşumu aldım ç.makinasını çalıştırdım
şimdide çay yaptım yorgunluk çayı içecem yorgunluktan sızıp kalmazsam tabi
güle güle oturalım evlerimizde misler gibi
şimdiden bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar

Şuan evi görseniz gülersiniz bana.Sabahtan beri yorulan ben değilim sanki...Olsun kızımın canına değsin batsın ev:)

arkadaslar yatak odamda bıtmek tukenmeyen bır toz var delırmek uzereyımhergun yatak odasının tozunu alıyorum loc ile gardrobum uda siliyorum aksamına yıne toz evı zaten 3 gunde bır supuruyorum toz alıyorum falan fılan dagınık bırıde degılım tam tersı evım hergun duzenlı ve temız.ama bu toz nerden gelıyor camı bır acıyorum butun tozlar havada artık yatak odası tulunu nerdeyse her hafta yıkar oldum((caddede oturuyorum ama yatak odası arka tarafta anlamadım gıttı daha ne yapayım((((

kizlar hepinizin bayramini kutlarimmm.
bana kim kavurmani yapmanin en guzel yontemini soyler??

Ya ben geçen bayram yapmıştım yiyen çok beğendi ama ah şu hafızam madem beğendin al yaz bir yere yapılışını.Ama unuttum tabi...Kurban kesemedik bu sene eğer et falan gelirse araştırıp bakıcam bi nete :)

Hdi mobilyalar desen,koyu renkse olur diyicem ama perdeler filanda aşırı tozlanıyor diyorsun...Hım ne yapmak lazım acaba...İnş bilen biri çıkar.Benimde arka balkonum öyle.Ama mobilyalarım krem olduğu için toz belli olmuyor.Birde kullanmadığım odam olduğundan.Camı sık açmasanda mı oluyor?

ıkısınıde denedım hergun camı acıpta denedım ucgunde bır acıpta denedım.yıne toz yıne toz sabah sılıyorum aksama mobılyaya adını yaz:)gardoraptakı butun herseyı yıkayıp hurca kaldırdım ve duzenlıde((sık sık yıkarım zaten ıcındekıler..acaba yataktanmı..burası 5.tayın yerım yatakmı tozladı kı ((((olmucak atıcam bırgun camdan hespını kökten cözum.................

Bunu iki sebebi var sanırım canım
1. si eğer cadde üzeri oturuyorsan ya da evin şehre göre çukurda kalıyorsa olur
2. si de kullandığığın nevresim yatak vs. eskimiş ya da toz üreten pamuklu bir tekstilden yapılmışsa sererken filan tozar.

Selam Kızlar
Mutlu Bayramlar hepinize

Ayy temizlik bitti ev pırıl pırıl
misafir filan gelir diye sürekli topladığım için midir nedir daha bir güzel duruyor.
Ama ben çok yorgunum
bugün 1 yıldır ilk defa içli köfte yaptım söylemesi ayıp. Eşimle canımız çekti. Bitirdim haşladım yedik bir güzel ama mutfak göçüyor :125:
eşimin bir arkadaşı geldi çay filan yaptım onlara
birazdan girip toparlayacağım
br bakayım dedim kızlar ne yapmış diye belki gaza gelirim dedim

Hanımlar ne güzel bitirmişsiniz temizliği maşallah
Valla ben bugün bayramdan zaten bişey anlamadım haliyle tek başımayım,, yine de temizliğe ara verdim tam bitmemişti ama ne yapalım...
Bugün oturacam öle boş boş tv izleyecem...
Artık yarın da eşim gelir ona ayırırım bakalım ertesi güne Allah kerim
Bu hafta genel temizliğimin bitmesi lazım
Hepinize güzel bayramlar :))

Son düzenleme:
selam kızlar herkese kayırlı bayramlar dileyerek başlıyım dedim :)
dün çok yağmur yağdığı için bütün tmeizliğim bitmesine rağmen oturma odamın camlarını silmemiştim...
bugün sabah erkenden kalktım ve hemencecik siliverdim...ardından halımı süpürdüm tv nin falan tozunu aldım,
geçtim mutfağa, hemen kavurmayı koydum ocağa, o pişerken bir yandan dün yorgun olduğum için yapamadığım kadayıfı yaptım ( bu arada kikirikliye teşekkür ederim, canım tarifini yaptım çok güzel olmuş çok sağol)
kadayıf fırında pişerken, düdüklü tencereye mercimek çorbamı koydum, ve hemen pirinç pilavını yetiştirdim,,, şükür eksiksiz bugünü geçirdik,
birazdan, etleri kuşbaşı doğrayıp ayırıp ayarlayıp poşetleyip buzluğa koyacam...
yemeğimizi yedik bulaşıklarımı da hallettim..çay içeçez birazdan :) buyurun beklerim ...

Allah kabul etsin canım senin de bayramın mübarek olsun
Biz bu yıl kesmedik ee haliyle mutfakta öyle bi telaşım olmadı benim...
Bugün cam silecektim komşular aaa bugüne mi kalmış derler belki diye silmedim valla
Bayram geçsin öyle silicem camları ama yağmur dinmezse o da zor...
İçerden sileyim de dışı kalsın ne yapayım..
Kadayıf tatlısının tarifini ben kaçırmışım sana zahmet bi daha verebilir misin cnm

Afiyet olsun canım.Ben sana anlattım kendim yaptım ama pc ye dalıp biraz fazla kızarttım.Güzel ama fazla kızarınca tadı değiştiKısmet eşimle ben yiyoruz nasılsa bişey olmaz....

Bende yatak odamın perdesini yıkamış asmamıştım.Makinada kalınca iyice kırışmış ütü yaptım astım onu.Başkada iş yapmadım bugün yani mutfak oda temizliğini artık rutin olduğu için saymıyorum :)

Canım tarif bu.Yarım kg dan biraz fazla gidiyor kadayıf.1 paket margerin veya 250 gr tereyağ.Gerisi tarifte ellerine sağlık şimdiden:)afiyet olsun :))

sağol canım sanada afiyet olsun..ben fazla kızartmadım pembeleşene kadar..tam iyi olmuş...ama azcık şerbeti fazla kaçmış gibiydi, yerken şapır şapır damlıyor :)
ama lezzeti şahaneydi cevizide bol koyunca süper olmuş...
ayy o perde ütülemeyi sorma ben dün geberdim resmen, ıslak ıslak ütü açmıyor kollarım kopmuştu asla ütülemem bidaha..çıkar yıka as :) ohh ne ütüleyecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…