Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Öff en zor iş köpekte geliyor şimdi onu nasıl nereyee koycam nasıl temizlicem aman ya.. vallah düşüncesi bile sıkıyor bu ararlar beni ki ben böyle değildim. sıkıldım tek bşıma iş yapmaktan

günaydın kızlar bayram da hıc gıremedım sımdı eşimi yolladım ve yemek yapıcam evı dun gece bıraz temızledım ama ütüm çok var.onlarla uğraşıcam

Günaydın kızlar nasıl geçti bayramınız..?
Ben arife günü her yeri pırıl pırıl yapmıştım ama şimdi malesef eser yok..(
Bayramda ilk iki gün evde yoktuk 3.gün se fena halde hasta oldum ama ben hastayken evde çok kötü dağıldı...Eşim saolsun biraz toparladı ama önemli işler var yapılcak çamaşır,süpürge,toz alımı,ütü .....
Dün yine evde yoktuk akşam gelince de hemen uyudum zaten oyüzden işlerim birikti ama bugün hepsini bitiricem...Bir de evimin resimleri atıcam yani inşlh atabilirim

kızlar günaydın bende sizinleyim bugün sıkı bir temizlik beni bekliyor bayram nedeniyle eve hiç bakmadım üstelik eşim vardiyalı olduğu için daha yeni yattı yaptıklarım temizliğim bitince yazcam şimdiden herkese kolay gelsin...

Günaydın kızlarrr

Bayram bitti ev eski haline döndü
valla bir görseniz 3 gün önceki halinden eser yok
Evlendiğimden beri ilk defa yatak odamı böyle karıştırdım. birini mi kınadım ne yaptım bilmiyorum şifonyerin üstünü doldurmuşuz kıyafetle
ddün biraz alışveriş merkezine gittik
çok dolaşmadık ama bir yorulmuşum ki felaket resmen enerjimi çekmiş yaaa
akşam biraz film seyredelim dedik filmin yarısında sızmısım eşim yatağa götürdü iki defa namaz molası hariç akşam 8 den beri uyuyorum

RUYAbuse çok geçmiş olsun canım.....
Kızlar benim de bugün biraz işim var ama evim fazla dağılmadı bayramda,,öğlene kadar biter işlerim ...
Görüşürüz yine hepinize kolay gelsin canlar....:126: :80:

herkes temizlikte bugün ben de başladım makineye çamaşır attım çarşafları kaldırdım mutfak var sırada darmaduman şu an

herkes temizlikte bugün ben de başladım makineye çamaşır attım çarşafları kaldırdım mutfak var sırada darmaduman şu an

Canım ben de çamaşır atıtım ve de serdim...Sadece yaptığım bu offf offff
hiç halim yok iş yapmaya ama böyle de durulmaz ki

Kızlar kızlar gelemmi:) Şimdi bende 2makina çamaşır yıkadım onları asıp evi toplamaya geçicem...Bayramda dağılmadı kimse yoktu:) günlük temizliğim var yani...Zaten bir kaç güne soba kurdum mu öbür odaları kapıycam...Yaza kadar gerek yok temizliğe....Tek oda içinde otur dur:) hADİ kızım uyurken sereyim çamaşırları grşürüz kızlarrr:)

selam kızlar bayramınız iyi geçmiştir inşallah ben bayramda sadece evdeydim aman canım deliye hergün bayram evim yinede baya dağıldı bi tek makineye çamaşır attım yarında oğlumun 6. ay aşıları var yine bişey yapamam çöp ev olmadan kalkıp ortayı toplayım bugün en iyisi görüşürüz

selam kikirikli, canım sende benim gibi soba derdiyle mi uğraşıyorsun :) allah kurtarsın bizi bacım, şükür her halimize binlerce..ama soba da zor valla pisliği ayrı dert, içeri sıcak mutfak diğer odalar soğuk hastalanıp duruyoruz, çocuk da peşimden ayrılmıyor o da hastalanıyor hep..inşallah birgün bizlerde hayırlısıyla kaloriferli evlerde otururuz.. :)
bu arada benim evde eski haline döndü valla, dün gece azcık toparladım..süpürüp silinecek yerler falan...mutfağım temzi ama genel süpürme silme işlemrim var işte...
bir haftadan fazladır derslerime bakamadım, arayı baya açtım, artık evle fazla titizlenmek istemiyorum aksi halde derslerim kalıyor...sınavlarım başlıycak 2 ayım kaldı, temzilikle fazla uğraşamayacam artık..hepsi bi arada yürümüyor..çocuk da var bi yandan, zor işim...allah bana ve herkese kolay getirsin...

Aynen canım burada kaloriferli dair yok zaten.Bakalım bu sene kızım artık yürüyor falan sıkılıyor zatn bir odada napıcam bilmiyorum...Evimde büyük ve soğuk....Şükürler olsun halimize diyecek bir şey yok....Derslerinde de Allah kolaylık ve başarı versin...

Canım ben de çamaşır atıtım ve de serdim...Sadece yaptığım bu offf offff
hiç halim yok iş yapmaya ama böyle de durulmaz ki

ben çamaşırları yıkadım serdim yorgan battaniye onları çıkardım serdim havalansın mutfağı topladım şimdi de sıra yatak odasında kışılıkları yerleştirmeceeeee
size mahçup olmayayım hemen işe koyulayım

İyi yapmışsın canım..Bu son sıcakların kıymetini iyi bilmek lazım valla....:80:
Kışın çamaşırları kurutması çook zor oluyor,,kaç günde zor kuruyor..
Ben de oturma odamı,salonu topladım ,henüz kışlıkların hepsini çıkarmadım ve bu arada
gardolabımın da fotosunu çektim burda paylaşmak için..:126: :126:

Merhaba arkadaşlar..
Bayram tatili de bitti...
Allah tekrarını, daha güzellerini nasip etsin inşallah
Dün misafirlerim vardı eşmin akrabaları hayırlı olsuna geldiler çok kalabalıktılar..
Yemek yaptım çay meyve,, akşam olmadan gittiler çok yoruldum..
Dağ gibi bulaşık yığıldı eşime yalvar yakar zorla durulattım ya yorgun olduğum halde yapmak istemedi..
Eşleriniz yardımcı oluyor mu hanımlar merak ettim...?
Gerçi yetişme tarzı çok önemli tabiiki...

Prenses 84 çok iyi bi soru sormuşsun vede cevabınıda vermişsin..
Eşlerimizin ev işlerinde yardımcı olması yetişme tarzlarıyla çok alakalı.
.Ailesinde bir işe elini bile sürmeyi öğrenmeyen erkek evlenince eşine de yardımcı olmuyor..
Benim eşimde böyle alışmış ama Allaha şükür bana yardım eder
ama tabi bazen her zaman değil..:80:
Zaten yardımdan çok dağınık yaratmasınlar yeter bizim için dimi kızlar....

ooooffffffffffff öyle canım sıkkınki her şey üst üstemi gelir ya bi şey olunca bu sıkıntıya sadece ev temizliği beni kesmez tüm dünyayı temizlemek istiyorum öyle dalıyımki işe yaşadığımı bile unutayım bunun bi yolu yokmu ki ya

Son düzenleme:
ne yardımı canım arkamdan dağıtmasın yeter valla sadece ben hastayken yapar o kadar

çok sağol canım bizim burdada yok kaloriferli ev... bir iki tane var onlarda merkezi sistem şahsi yaptıranlar, doğalgaz olayı daha uğramadı buralara :)
yinede şükür canım her zaman şükrediyorum...hiç evi olmayan insanlara bakınca varsın sobalı olsun hamdolsun halimize rabbime şükürler olsun...

Yapar evdeyken sağolsun...Bazen sular kesik olunca durulamama falan yardım eder bulaşıkları...Dış kapımın önünü süpürdüğü sildiği olmuştutr.Çamaşır asmıştır yeri gelince...Şuan yoğun çalışıyor.Ama diyelim ki gece işten yorgun geldi,Gel beraber şu işi yapalım desem elinden geleni yine de yapmaya çalışır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…