Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Bizde parke silmekten bıktık koyu renk bizimkisi tozu ,ayak izini anında belli ediyor bazen diyorum normal beton olsaymış

benım velet 31 aylıkta banamısın demıyor cısını kakasınııı

ve bızımde camlarımız pimapenler koyu renk nasıllllllllll toz oluyorrrrrrr 1 ay evvel sılındı sımdı bayramdan ocne sıleyım dıyorum cokmu var daa?

ben oturmaya devam etsem olmaz mı yaaa
hiç içimden temizlik yapmak gelmiyor
eşimde benim gibi dağınık olduğundan hiç şikayetçi olmuyor,bende iyice seriyorum böylece
ben bekarken hiç temizlik yapmazdım o yüzden nasıl yapıldığını bile tam bilmiyorum: (

temizlikle kafayı bozmuş biri olarak pratik önerilerim var isterseniz temızlıgı daha keyifli hale getirdim mesela ev işlerinden en cok ne den hoşlanmazsınız

biz kuşumuzu daha yeni aldık,hiç eğitim yok malesef
biz kafesini açık bırakıyoruzki eve,bize alışsın.
o da sabah çıkıyor akşam giriyor kafese,haliyle Allah ne verdiyse bırakıyor
eşimin bana bugüne kadar aldığı tüm çiçekleri antika bir kovanın içinde biriktiyorum.
kuşumuz oraya bir giriyor,heryer mahfoluyor,çiçek kurularını yiyor sürekli.
ev berbat hale geldi: (
dün temizlik yaptık eşimle birlikte biraz adama benzedi.
Allahtan eşim temizlikte çok yardımcı,evi süpürdü sildi,bende toz aldım: )
ama bundan sonra yapamam gibi: (

temizlikle kafayı bozmuş biri olarak pratik önerilerim var isterseniz temızlıgı daha keyifli hale getirdim mesela ev işlerinden en cok ne den hoşlanmazsınız

ütü yapmanın keyifli bir yolu var mı acaba :26:

kikirikli maşalllah evin mis olmuş,çok özendim şimdi
biz dün temizledik,bugün gene dağıldı :2:

çok isterim kendi adıma keyifle yapmayı. benim sevmediğim bi iş yok aslında ama sıralama ve düzeni tertipi konusunda sıkıntılıyım. bi de üşengeçlik oluyo bi de nete ve tv. dalıyorum ayıptır söylemesi

vay vayy vayyy :)) ayıp ediyorsunuz ama gelseniz nolur ki kızlar azıcık yardımcağızınız dokunurdu

ütü yapmanın keyifli bir yolu var mı acaba :26:

ben ütü yapmanın keyifli oldugunu ütümü değiştirince ve ütülenecekleri biriktirmeden yapınca anladım

ben cam silmek ve yer silmekten nefret ediyodum yani siliyorum siliyorm tozlu coraplarımdan anlıyorum ne kadar tozlandıgını ve tabi kıllar ama şimdi öyle bir sorunum yok mesela 7 tan büyük camı 1 saat sürmeden siliyorum

demek ki beni anlatıyor başlık : ))

Ayy hepimiz açız pratik öneriye,
Bekliyoruz seni hevesle,
Hele ver bize bir kaç tavsiye,
Baş tacı yapalım seni bu topikte

mutfak temizlemeyi yerleştirmeyi çok seviyorum, süpürge de yaparım, etraf derli topludur sebebi aldığımı aldık yere geri koyarım
düzen seviyorum, banyo da temizlerim, ütü de yaparım sıkıntı yok
ama gel gör ki kapı silmek cam silmek hayatımda hiç yapmadım hiç uğraşamıyorum sevmiyorum o yüzden de elimi sürmüyorum

Ayy hepimiz açız pratik öneriye,
Bekliyoruz seni hevesle,
Hele ver bize bir kaç tavsiye,
Baş tacı yapalım seni bu topikte

mesela camları silmek için önce bezlerinizi değiştirin tek bezlede cam silinebilyor birazcık pahalı ama toz bezi olarak kullandıgımız atletleri thirtleri düşününce karlı oluyor :)
komodinler tv ünitesi konsol falan cok tozlanıyorsa benım evım gıbı toz engelleyici ürünler kullanabılırsınız en azından 5 gun toz almadan duruyor
yüzeyler için ise kıl tüy pamukçuk gibi şeyleride sadece biraz su ve ve paspasla kurtulmak mümkün uzun uğraşlar verdım bu temızlık sorununu çözmek için sonunda buldum viledalar hikaye hiç temızlemıyor elde sılsem dızıne belıne yazık marka isteyen olursa özel mesaj atabılırım

Son düzenleme:
ya çok tatlısımız bende bi tembel ben sanıyordum bende 9 senelik evliyim 8 yaşında birde 5 aylık iki kızım var ev resmen göcüyor ıslak mendil ilaç mama ter bezleri bataniye yastık daha neler neler temizlik yapmaya çaalışıyorum ama maksimum 15 dakika içinde bende dahil ailecek tekrar dagıtıyoruz çözüm bulan banada söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…