Reyyan1984 hadi sen biraz dinlen bari :) Ezik demiycez sana söz
Size laf yetiştiriken tam teşekküllü temizledğim oturma odam:)Eki Görüntüle 522316
Yok muhsanam temizlik kokusu ohımm torpil kokusu geliyo sanki :44:
maşallah sana hangi ara yaptın ellerine sağlıkkızın uyansın da bi dağıtsın orayı
Bizde parke silmekten bıktık koyu renk bizimkisi tozu ,ayak izini anında belli ediyor bazen diyorum normal beton olsaymış
Civcivv valla ben 4 senelik evliyim,daha anca 1,5 senedir adam gibi temizlik yapıyorum.Aman önceki halimde nasıl durmuşum diyorum :) Şimdi yapmasam kızıyorum kendime...Biraz bu dönemin tadını çıkar,aslında hemen kendine bir düzen oluştursan daha evliliğin başında çok daha rahat edersin.Dolaba as her hafta yapman gerekenleri.Düzenli şekilde aksatmadan en azından haftada bir güzel temizlik yap.Baştan önlem alırsan inan daha iiyi:)Yoksa benim gibiş 2,5 sene oturursun
Yok muhsanam temizlik kokusu oBu konuda torpil yok rahat ol sen
Bizde de 3 tane muhabbet kuşu vardı birisi öldü2 tane var şimdi sizin kuş nasıl oluyorda pisliyor her yeri kafeste degilmi bizimkiler sadece kafesini kirletir dışarıya bıraktıgımızda bile pisletmezler dışarıda olduklarında kafeslerinin içine girerler oraya çok afedersiniz kakalarını yaparlar daha sonra tekrar dışarıya çıkarlar yere kesinlikle yapmıyorlar siz en iyisi temizlikçi tutun maden ögrencisiniz yetişemeye bilirsiniz
temizlikle kafayı bozmuş biri olarak pratik önerilerim var isterseniztemızlıgı daha keyifli hale getirdim mesela ev işlerinden en cok ne den hoşlanmazsınız
temizlikle kafayı bozmuş biri olarak pratik önerilerim var isterseniztemızlıgı daha keyifli hale getirdim mesela ev işlerinden en cok ne den hoşlanmazsınız
eğer ki ben gelmem gelmeeeeeeeeeeem
eccük kafa dinleyim tatil yapayım dedim ilk gün annemin kuşburnusuna yakalandım
üelerim dikenden mavolduu
ertesi gün görümceme gittim oda ertesi gün ekmek yapacakmış kış ekmeği
ama ordan kaçtımm
derkeeeeen
ertesi gün kayınvalideme gidelim 2 gün kalalım dedik
bi gittik evde kimse yok aradık valideyi
bahçedeyim yarın ekmek edeceğim maydonoz topluyorum
siz çay demleyedurun ben geliyorum dedi
buyur burdan yak
kocama hadi kaçalım dedi
anca güldü pis pis
bende dedim neysem 2 güncük faydam olsun tam 4 gün ekmek yaptılar 2 gün bende yemeklerini hazırladım o zor koşullarda
ALLAH tan son 3-4 günün rahat geçti ve güzel
tatil işte
:)
ütü yapmanın keyifli bir yolu var mı acaba :26:
çok isterim kendi adıma keyifle yapmayı. benim sevmediğim bi iş yok aslında ama sıralama ve düzeni tertipi konusunda sıkıntılıyım. bi de üşengeçlik oluyo bi de nete ve tv. dalıyorum ayıptır söylemesi
Canım tembeller ve üşengeçler için açılmış bi başlık :) Çoğu yapılması gerekn işi erteliyoruz aman kalsın diye..Birikip dahada yorucu hale geliyor.Bu her hafta en azından rutin temizliği aksatmamak için yazıldı :)
Ayy hepimiz açız pratik öneriye,
Bekliyoruz seni hevesle,
Hele ver bize bir kaç tavsiye,
Baş tacı yapalım seni bu topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?