Zaten bayram temizliğini tam yapamadım sizler gibi..
Yapmam gereken işler var ama benim hiç bişey yapasım yok...
2 makina çamaşırım duruyo onları bile seresim yok yani bu tembelliği anlatamam çok kızıyorum kendime
Nolacak benim bu halim, bu psikolojim
Hamarat hatun oldun kikirikli, hızına yetişemiyoruz artık :)))
O güzel ellerinle mis gibi bir köfte yoğur, onları ufak misket köfteler haline getir.
Sonra patlıcan veya kabagı dikine dilim yap ama geniş şeritler halinde olsun.
Onları kızart, köftelerin etrafına sar. İnce çöp şişlere geçirip fırın tepsisine diz.
Üzerlerine domates rendele, çıkarmaya yakın da kaşar... Afiyetle yiyin.
.
Evvet kızlar
silkelendim ve kendime geldim bugün yafff
öğrendim ki pc nin başına oturmadan işe başlamalı
Bugün eşimi yolcu ettim namazı kıldım (sabaha kalkamamışım) bir arkadaş tel. açtı yürüyüşe gidelim mi diye
zayıflamak istiyor o yanına arkadaş arıyor
tamam gelirim dedim ama biraz işim var dedim
hiç pc yi açmadan başladım işe
1 saat içinde bütün evi topladım bulaşıkları makineye attım banyonun lavaboları ovdum yerini sildim
tezgahı çamaşır suladım kahvaltımı yaptım çantama erzak hazırladım
arkadaş zayıflayacak diye ben kendimi heba edemem dimi
arkadaşla çıktık yürüyüşe biraz yürüdüm ben biraz dinlendim o tam 1 saat yürüdü ama o temiz hava bana bir iyi geldi
arkadaşı eve çağırdım dönüşte birde güzel kahvaltı yaptık sağlıklı şeylerden
ohhhh ev mis gibi aydınlık gözüküyor gözüme yaaaa Nazar
ben dün temizliğimi yaptım bütün koltukları çekip altlarını süpürüp sildim halıları süpürüp balkona attım bütün gün havalandılarbütün mobilyaların tozunu aldım mutfak dolapların kapaklarını cifledim banyoyu tuvaleti cifledim kapıların kollarını kolanya ile sildim sonra halılarımı serdim çamaşır astım akşamda ütü yaptım yemeğim bi gün önceden vardı zaten bügün hiç işim yok pazardan balık aldım akşama onu fırında pişiricem o kadar
İnşallh canım hayırlı zamanda ,hayırlı ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza.....
Ben de 6 yıllk evliyim her şeyimiz var bir tek O eksik ,,olsa neler alıcam ona,ne adaklar adadık...
Dualarınıza beni de katın canlarım....
Kikirikli bu derdimi de burda senin topikde paylaşıverdim canım kusura bakma ne olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?