Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

merhaba hanımlar. herkesin bayramı mübarek olsun. tatil süresince giremedim malesef gelen giden derken. maşallah hamarat hanımlar boş durmamışlar bayram tatlısı yemeği ve temizliği derken yine çalışmış herkes. ellerinize sağlık. topiği de boş bırakmamışsınız sayfalar ilerlemiş ne güzel. umarım herkes iyidir, iyi geçmiştir bayram. benim için biraz stresliydi ama olsun. hepinize kolay gelsin. selamlar

Son düzenleme:

Senin adına çok sevindim canım...Ne güzel bebişini görmüşsün.....
Boş ver evin bebeğin olduktan sonra çok da dağılsa umrunda olmasın...Onun varlığı her şeye değer çünkü.....
Bak ben de bebek hasreti çekiyorum ama yok yok malesef.....
Ben de bebeğim olsa da evim dağılsa diye dualar ediyorum...
Evimde yapıcak bir iş bile bulamıyorum...Her yer toplu tertemiz ama bomboş ve sessiz......

üzülme tatlım aynı duyguları yaşıyoruz
buda bizlerin imtihanı rabbim isyan etmeden kavuşmamızı nasip eder inşlh

tüm hamarat hatunlara selam olsun
10 gün hasta yattım alerjik bronşit enfeksiyon her gece acile taşındım nefes alamadım bayrama ailemin yanına bile gidemedim
bayramın 4.günü ayakladım çok şükür tabi o ara teyzem geldi birikmiş ütülerimi yaptı eşime evi süpüttürdüm iki kere ama ev resmen kalk gidelim diyodu
henüz neye alerjim olduğunu bilmiyorum inşlh deterjanlara ve toza değildir
kendime geldim hemen tülleri yıkattım en çok toz orda birikirmiş camları sildim dip köşe temizlik yaptım
bugünde mutfakda insanlık için küçük benim için çok büyük bi değişiklik yaptım
evi sil süpür toz al..tam 50 dk da almışım tozu ki elim hızlıdır ama mobilyaların her yerini sildim
lavoboları yıka balkon yıka çamaşır yıka topla sonra markete gittim birazdanda yemek yapmaya başlıycam
bu kadar işi hangi ara yaptın demeyin sabah namaza kalktığımdan beri ayaktayım

Ben de dolabımın resmini çekmiştim bakabilirsiniz...
Akşam üzeri de evimin resimlerini atcam...

En alt katta günlük kıyafetlerim var fazla düzgün olmamış olabilir....

Ayy canlarım benim
rabbim en kısa zamanda en hayırlı şeklyle nasip eder inşallah
Ne vermedi diye isyan ettirsin ne de verdiği için
Hertürlü hamd ve dua edenlerden eylesin bizi vermedi diye vermeyecek değil Şüphesiz herşeye gücü yeter

Erken kalktım bugün ve işe giriştim.
evi süpürdüm ve doğru kapalı balkona giriştim. kiler gibi kullandığım için çok iş vardı patates sogan almıştım kışlıklar vardı memleketten gelen onları düzenledim tamamen temizlendi düzenlendi silindi tülü yıkandı ve oh dendi
(eski halini çekmeyi unuttum ama görmesiniz of off feciydi ) (kiracı olunca bu kadar düzenleniyor dolap yok maalesef daha derli toplu olsun yakında taşınacağım için de almadım bu şekilde kullanıyorum)

Ben de her gün her gün temizlik yapıyodum ama foto koyamıyordum............Sonunda başardım kızlar..

kızlar hiç üzülmeyin rabbim kime neyi ne zaman kısmet eder hiç belli olmaz ben 6 yıllık evliyim maddi sorunlardan çocuk düşünemiyordum korunuyordum stresten 3 yıl ürtiker geçirdim ve daha o geçmeden kolumda sinir sıkışması oldu ve ameliyat oldum ameliyat yerim iyileşmeden hamile kalmışım ve korunuyordum ona rağmen hamile kalınca ürtikerimde kendi kendine geçti şimdi oğlum 6 aylık çok şükür kısmet işi bu işler sizde zamanını bekliyorsunuzdur bence

:112::112::112::112::112::112::112:
Günaydın kızlar....Bu gün evde işim yok kayınvaldem hastaneye yattı öğlen onun yanına gidicem sonra yine görşrz...
Size kolay gelsin temiz arkadaşlar..

İnşallh canım hayırlı zamanda ,hayırlı ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza.....
Ben de 6 yıllk evliyim her şeyimiz var bir tek O eksik ,,olsa neler alıcam ona,ne adaklar adadık...
Dualarınıza beni de katın canlarım....
Kikirikli bu derdimi de burda senin topikde paylaşıverdim canım kusura bakma ne olur....

yerii mi bilmiyorum ben bal ve polen yedim yumurta sayısını çoğaltıyor benimle beraber kullanan tüm arkadaşlarım hamile kaldı ben de dahil tavsiye ederim erkekler de kullanabiliyor her sabah aç karna birer kaşık isterseniz karıştırabilirsiniz tabi bunlar vesile ama yumurtaları arttırdığı kesin umarım faydası olur

günaydın kızlar dün yaptıklarımı yazamadım bu yazdıklarımı hergün yapıyorum günlük temizliğim ilk önce evi toparlarım yine mutfaktan başlarım oda oda giderim sonra küçük süpürgem var onu hergün açıyorum süpürdükten sonra kullandığım banyomun lavobosunu ve tuvaletini yıkıyorum sadece mutfağın yerini şöyle hemencecik ıslak mendille sildiriyorum bunları hergün yapıyorum şuan çocuğum yok rahat yapıyorum sanırım bu topikte benim gibi çocuk isteyende çok inş bir an önce evimiz bir an önce gelirler bu arada akşama misafirlerim var 2 komşum gelcek sizce menü basit mi yalancı tavuk göğsü yapcam tavada pizza yapcam birde sigara böreği kızartcam az birazda bayramdan sarmam var böyle yani herkese bol temizlikler ...

İnşlh canım Rabbim kısa sürede seni ve herkezi sevindirir...Beklemediğiniz bir anda hamile kalıp burda paylaşırsınız inşllh...Emir Bebek

ben de bir işin ucundan tutup buraya fotolarımı yüklesem sanırım ben de gaza gelicem birazcık ama hava soğudukça içimden gelmiyo...

Günaydın canlar...Çok şükür bir güne daha sağlıkla başladık....
Sabah kalkarkalkmaz çamaşırlaı attım makineye,az sonra sericem..
Evim toplu ama halılarımı ve koltukları silmem lazım,en son bayramdan önce silmiştim ama yine
battı sanki,,zaten iki haftada siliyorum mutlaka...Yemek de yapıcam daha ama öğlene kadar bitiririm hepsini sonra görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…