bugün biri bana gayret versin lütfen
erken kalktım hastane işimiz vardı ona gittik bebişimizi gördük geldik
giderken birtek yatağımı düzenledim diğer yerleri bıraktım
geldiğimden beri pc başındayım canım kalkmayı istemiyor
aslında kalksam işimi bitirsem 1 saat kadarda uyusam ne iyi olur yaa
Hamileyim evdeyim çalışmıyorum ama nasılsa gün içerisinde işimi bitirip 1 saat bile yatamıyorum bazen böyle gözümden uyku akıyor ama yok
öyle dağınık filanda değilim evimin göze görünür 5 dk lık işi var ama nasılsa saate bi bakıyorum akşam olmuş
çocukla ne yapıcam ben
Senin adına çok sevindim canım...Ne güzel bebişini görmüşsün.....
Boş ver evin bebeğin olduktan sonra çok da dağılsa umrunda olmasın...Onun varlığı her şeye değer çünkü.....
Bak ben de bebek hasreti çekiyorum ama yok yok malesef.....
Ben de bebeğim olsa da evim dağılsa diye dualar ediyorum...
Evimde yapıcak bir iş bile bulamıyorum...Her yer toplu tertemiz ama bomboş ve sessiz......
Boş ver evin bebeğin olduktan sonra çok da dağılsa umrunda olmasın...Onun varlığı her şeye değer çünkü.....
Evimde yapıcak bir iş bile bulamıyorum...Her yer toplu tertemiz ama bomboş ve sessiz......
üzülme tatlım aynı duyguları yaşıyoruz
buda bizlerin imtihanı rabbim isyan etmeden kavuşmamızı nasip eder inşlh
kızlar hiç üzülmeyin rabbim kime neyi ne zaman kısmet eder hiç belli olmaz ben 6 yıllık evliyim maddi sorunlardan çocuk düşünemiyordum korunuyordum stresten 3 yıl ürtiker geçirdim ve daha o geçmeden kolumda sinir sıkışması oldu ve ameliyat oldum ameliyat yerim iyileşmeden hamile kalmışım ve korunuyordum ona rağmen hamile kalınca ürtikerimde kendi kendine geçti şimdi oğlum 6 aylık çok şükür kısmet işi bu işler sizde zamanını bekliyorsunuzdur benceüzülme tatlım aynı duyguları yaşıyoruz
buda bizlerin imtihanı rabbim isyan etmeden kavuşmamızı nasip eder inşlh
kızlar hiç üzülmeyin rabbim kime neyi ne zaman kısmet eder hiç belli olmaz ben 6 yıllık evliyim maddi sorunlardan çocuk düşünemiyordum korunuyordum stresten 3 yıl ürtiker geçirdim ve daha o geçmeden kolumda sinir sıkışması oldu ve ameliyat oldum ameliyat yerim iyileşmeden hamile kalmışım ve korunuyordum ona rağmen hamile kalınca ürtikerimde kendi kendine geçti şimdi oğlum 6 aylık çok şükür kısmet işi bu işler sizde zamanını bekliyorsunuzdur bence
İnşallh canım hayırlı zamanda ,hayırlı ve sağlıklı evlatlar alırız kucağımıza.....
Ben de 6 yıllk evliyim her şeyimiz var bir tek O eksik ,,olsa neler alıcam ona,ne adaklar adadık...
Dualarınıza beni de katın canlarım....
Kikirikli bu derdimi de burda senin topikde paylaşıverdim canım kusura bakma ne olur....
Erken kalktım bugün ve işe giriştim.
evi süpürdüm ve doğru kapalı balkona giriştim. kiler gibi kullandığım için çok iş vardı patates sogan almıştım kışlıklar vardı memleketten gelen onları düzenledim tamamen temizlendi düzenlendi silindi tülü yıkandı ve oh dendi
(eski halini çekmeyi unuttum ama görmesiniz of off feciydi ) (kiracı olunca bu kadar düzenleniyor dolap yok maalesef daha derli toplu olsun yakında taşınacağım için de almadım bu şekilde kullanıyorum)
Eki Görüntüle 541948
Eki Görüntüle 541949
Eki Görüntüle 541950
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?