Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

bugün bi sürü işim zaten oğlum çok huysuzdu dün pek bir şey yapamamıştım bu gün de misafir geldi yeni çıktılar ben de kendime tatil ilan ettim yarına kadar iyi akşamlar kızlar

bu arada Allah, bebeklerinize sağlık, size de onları büyütmek için uzun ömür ve "SABIR" versin :)

olmayanlara da en kısa sürede hayırlı evlatlar diliyorum, bekarlara da hayırlı kocalar :)

bazen ters rüzgar esince bir koku olur ya bazen o oluyo. bi dökeyim bakalım yine yapacak mı yaparsa benim yapacak bişeyim kalmıyo :)

aynısı bizim evdede oluyor bi kaç gün sonra tekrar kokuyor ama sonuçta giderleri bir tek biz kullanmıyoruz ki yapıcak pek bişey yok aslında

Merhaba kızlar bu hafta ne yapıyorduk ?
Ya bana kalırsa bise yapmıyorum burada gorev verilirse uyarım en azından.
Biri bana kalk su isi yap desin.
Birileri bana nazar mı etti ne?

kızlar bir soru daha...

koltuklarımı silcem. turuncu renkli. kapalı balkonumda duruyorlardı. üzerinde lekeler var nasıl ak pak yapabilirim bilemiyorum. kirçözler var denedim pek bi yararını göremedim. acaba şu koslanın köpürtülüp köpükleri yayıldıktan sonra süpürgeyle süpürüleninden alsam nasıl olur ya da beyaz sabunla yapsam arındıramam diye de korkuyorum. koltuk yıkamacıyı mı çağırsam acep??? :44::44::44::44::44:

Merhaba kızlar bu hafta ne yapıyorduk ?
Ya bana kalırsa bise yapmıyorum burada gorev verilirse uyarım en azından.
Biri bana kalk su isi yap desin.
Birileri bana nazar mı etti ne?

bu konuda, haftasonları mı yapılıyor işler yoksa günlük mü?

akşama kilerimi düzenlemek istiyorum ama haftasonu için bişey düşünmedim. kararlaştıralım belki bana da şevk gelir ben de hamarak hanımlar diyarına adım atmış olurum

canım bende halılarımı sıldım herseyı denedım temızlenmedı ama kosla super anında cıkarıor herseye onu kullanıorum sımdı denemlısın

mutfak + yatakodası + ayakkabılık
ne kadar ıvır zıvır varsa hepsini geridönüşme yollamış bulunuyorum
düzen düzen düzen
tek gerekli olan

ama o her zaman olmuyor. çok nadir yağmurlu havalarda oluyo bazen. denemek lazım işte. evle uğraşmak zor...
evet canım zor ben erzurumdayım burda çok rüzgar oluyor bizde o zamanda oluyor canım

kosla çok güzel önce bi onu dene çıkarmazsa yıkamayıcı çağır bence

bu akşam ikinci iş (yetiştirebilirsem tabi) koltuk silmek.

ve baktım azıcık gezindim nette. bir sürü detarjan kullanma önerileri var. sanırım ben aspirin+domestos+sirke+beyaz sabun+bulaşık detarjanı+kosla karışımı ile bir deniycem.
- ya koltuklar çöpe
- ya da ben kapı dışarı :)))
- ya da mükemmel temizliğin sırrı.

3 seçenek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…