Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

halı üzerine kilim gibi birşeyler serebilirsin halının boyutunda kilim alabilirsin hatta halı desenli kilimler var onlar gayet güzel oluyor

halı üzerine kilim gibi birşeyler serebilirsin halının boyutunda kilim alabilirsin hatta halı desenli kilimler var onlar gayet güzel oluyor

yok canım kilim düşünmüyorum. silkeleyebileceğim haftada yıkayabileceğim bişey olmalı. halı üzerine kilim olmaz sanırım. teşekkürler önerine.

kızlar hayırlı cumalar makineye beyazları attım akşamdan biraz çalıştırıp sabaha kadar beklettim şimdi çıksın sericem bulaşık makinemide çalıştırdım ve ev harp alanı gibi şimdi kalkıp topluycam yoksa belediye çöp ev diye gelicek valla

yok canım kilim düşünmüyorum. silkeleyebileceğim haftada yıkayabileceğim bişey olmalı. halı üzerine kilim olmaz sanırım. teşekkürler önerine.

olur canım niye olmasın biz seriyoruz şimdiki kilimler agır degil ki hafifleridi var yani inceleri rahatlıkla çırpabilirsin

sanada günaydın canım verdiğin tarifleri annemde yapıyorda o yüzden kayserili sandım

bizim burada da çok yaparlar özellikle dügün yemekleri olarak hemde degişik bir tat bilmeyenler için

sanada hayırlı cumalar sen çöp ev görmemissintv de izledim bir evden tam 4 kamyon çöp çıktı bu makinaların nedir bizlerden çektigi kolay gelsin sana arkadaşım

sanada hayırlı cumalar sen çöp ev görmemissintv de izledim bir evden tam 4 kamyon çöp çıktı bu makinaların nedir bizlerden çektigi kolay gelsin sana arkadaşım

doğru valla ya olmasalardı düşünemiyorum halimizi ben eski zamanda yaşasam kesin kokardım 2 gün kendime izin verdim de izin sonucu bi sürü iş birikti bide çocuk olunca bitmiyor valla

doğru valla ya olmasalardı düşünemiyorum halimizi ben eski zamanda yaşasam kesin kokardım 2 gün kendime izin verdim de izin sonucu bi sürü iş birikti bide çocuk olunca bitmiyor valla

Haklısın canım bu işlker hiiiiç bitmiyor...
Ninem her zaman der bizim zamanımızda olsaymışsınız yapamazdınız diye..Onlara göre şimdiki zamanda her işi makineler yapıyor...Eee doğru aslında ama bizim yinede hiç işimiz bitmiyor anlamadım ben bu işi..

Kızlar ben de boş durmadım..Evdeki ayakabılığımın içini topladım..Merdivendeki ayakkabılığımıda topladım....

Eklentiler

• $29052011293.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $29052011292.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 60

ay canım bende sadece benim işler öyle sanıyordum hepimiz aynıyıa desene

yeni kilimler silkelenebiliyor ayrıca makinede de yıkayabilirsin. al sen bi tane. misafir gelince hoop çekyatın içine :)))

Çöp ev mi? benim sadece kilerimden bir çöp çıktı ki sormayın. kardeşim zor attı tek seferde iç içe tıkıştıra tıkıştıra. kiler dediğim yer de 3-4 metrekare bi yer :)

selam kızlar, ben hastanelerden yenı geldım sabah kayınvalidemin yattıgı hastaneye gıttm ultrasona soktuk,sonra 3 tane kendı randevuum vardı farklı hastanelerde onlara koşturdum şimdi geldim eve. canımm sıkılıdı

:)) bi kez yaptım çok kolay oldu temizlikten sonra hemen bi bez geçtim camları. ya bi yere gitmiştim o da halısı beyaz meşrufatçılarda falan satılan bi polar örtü vardı ondan sermişti halısının üzerine bebeği emekliyor diye kolay kolay kaymıyodu halının üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…