her cam silme sırasında niyetleniyorum kirlenmeden her hafta silivereyim diye ama malesef başaramıyorum. inş. sen yapabilirsin. örtüler hakkında bilgim yok ama önerisi olacak olan arkadaşlar mutlaka vardır. benim de mutfak halım açık renk ve leke çok belli ediyor. ve çok sık lekeleniyo. halı üzerine örtü düşünüyorum ben de ama bulamadım ne tür bişey olur. bakıcam artık...
halı üzerine kilim gibi birşeyler serebilirsin halının boyutunda kilim alabilirsin hatta halı desenli kilimler var onlar gayet güzel oluyor
günaydın arkadaşım mersinliyim
yok canım kilim düşünmüyorum. silkeleyebileceğim haftada yıkayabileceğim bişey olmalı. halı üzerine kilim olmaz sanırım. teşekkürler önerine.
sanada günaydın canım verdiğin tarifleri annemde yapıyorda o yüzden kayserili sandım
kızlar hayırlı cumalar makineye beyazları attım akşamdan biraz çalıştırıp sabaha kadar beklettim şimdi çıksın sericem bulaşık makinemide çalıştırdım ve ev harp alanı gibi şimdi kalkıp topluycam yoksa belediye çöp ev diye gelicek valla
sanada hayırlı cumalar sen çöp ev görmemissintv de izledim bir evden tam 4 kamyon çöp çıktı bu makinaların nedir bizlerden çektigi kolay gelsin sana arkadaşım
evet eveeeeeeeeettt hafta sonuna birşey yapmayı kararlaştıralım
doğru valla ya olmasalardı düşünemiyorum halimizi ben eski zamanda yaşasam kesin kokardım2 gün kendime izin verdim de izin sonucu bi sürü iş birikti bide çocuk olunca bitmiyor valla
Haklısın canım bu işlker hiiiiç bitmiyor...
Ninem her zaman der bizim zamanımızda olsaymışsınız yapamazdınız diye..Onlara göre şimdiki zamanda her işi makineler yapıyor...Eee doğru aslında ama bizim yinede hiç işimiz bitmiyor anlamadım ben bu işi..
Kızlar ben de boş durmadım..Evdeki ayakabılığımın içini topladım..Merdivendeki ayakkabılığımıda topladım....
yok canım kilim düşünmüyorum. silkeleyebileceğim haftada yıkayabileceğim bişey olmalı. halı üzerine kilim olmaz sanırım. teşekkürler önerine.
sanada hayırlı cumalar sen çöp ev görmemissintv de izledim bir evden tam 4 kamyon çöp çıktı bu makinaların nedir bizlerden çektigi kolay gelsin sana arkadaşım
her cam silme sırasında niyetleniyorum kirlenmeden her hafta silivereyim diye ama malesef başaramıyorum. inş. sen yapabilirsin. örtüler hakkında bilgim yok ama önerisi olacak olan arkadaşlar mutlaka vardır. benim de mutfak halım açık renk ve leke çok belli ediyor. ve çok sık lekeleniyo. halı üzerine örtü düşünüyorum ben de ama bulamadım ne tür bişey olur. bakıcam artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?