Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Ayy bunların hepsini bir araya karıştırmayı mı düşünüyorsunuz???

Sanki bunların içine domestos ve kosla girince, yani içindeki maddeler nedeniyle bunlar birleşince sonunum yollarınıza ciddi zarar vermez mi?

Merhaba kızlar bu hafta ne yapıyorduk ?
Ya bana kalırsa bise yapmıyorum burada gorev verilirse uyarım en azından.
Biri bana kalk su isi yap desin.
Birileri bana nazar mı etti ne?
hımmm yapmadığın işleri yazsana o zaman daha kolay olurrr
mesela bana kalk şu dolabını düzelt denebilir

arap sabunu da güzeldir onu dene

Solunum yollarınıza yazmak istemiştim. bir harf bile ne kadar anlamsızlaştırabiliyor yazılanı...

aahhh aahhh bir de duşakabini temizlerken gör sen beni :) porçözü bir sıkıyorumki camlara ölecek gibi oluyorum ağzımı burnumu kapatıyorum sıkıp kaçıyorum başka odaya. 2-3 dk sonra ovarak yıkıyorum bol suyla. ne yapayım başka çıkmıyo şu lanet su ve kireç lekeleri.

tamam sihirli karışıma arap sabunu da koyarız birazcık :)

aahhh aahhh bir de duşakabini temizlerken gör sen beni :) porçözü bir sıkıyorumki camlara ölecek gibi oluyorum ağzımı burnumu kapatıyorum sıkıp kaçıyorum başka odaya. 2-3 dk sonra ovarak yıkıyorum bol suyla. ne yapayım başka çıkmıyo şu lanet su ve kireç lekeleri.

tamam sihirli karışıma arap sabunu da koyarız birazcık :)

günaydın kızlaarr...

dün akşam "kiler" temizliği vardı. azıcık düzene girdi diyelim. fotoğraflar aşağıda

hepsini uygun yerlere koymaya çalıştım. yer tasarrufu nedeniyle. olmuş mu acaba?

ilk fotoğrafta en üste kullanmadıklarımı koydum. altına ayakkabılarımızı yerleştirdik. ayakkabılıkta çok yer kaplıyordu. onun altında kullanmadığımız avizeler vardı koyacak yer bulamadım üst üste tıkıştırdım diyelim :)

bir de şu plastik sebzelikler var ya, onlar pek sağlam olmuyorlar tutmayan bütün kapaklarını attım. diğer parçaları da raf gibi değerlendireyim dedim. en azından neyin nerde oldduğu belli olmuş oldu. kapaksız pek hoş görünmese de

yan raflara da kışlık sostur kahvaltılıktır menemendir onları yerleştirdim. ve kullanılmayan butusunda bardaklar borcamlar vs.

yapınca olacak ama kim yapacak :)))

Günaydın canlar,,hamarat hanımlar.....
Ben de yeni kalktım...Kızım uyanana kadar pc başında durucam....
O uyanınca da süpürge açıcam,birazda toz filan alırım sonra yemek,,
sonrada zaten öğlen olur...
Ya bu arada mobilyaların tozlanmasından bende mağdurum,ne yapacağımı bilemiyorum,Bir gün bile toz almadan olmuyor...Heleki koridorlar beyaz taş döşeli,her gün ya süpürmem gerekiyor yada silmem,,off off.....

ee hanımlar var mı bu hafta sonu temizlik planları ona göre gaza gelicem :)

ayakkabılıkta gözüm var onu bi düzene sokayım diyorum. sonra genel bi temizlik. ama plan yapılacaksa uymaya çalışırım...

bu kadar kendine eziyet etme arkadaşım Allah korusun sonra zehirlenirsin falan birde duşakabinin kireç tutmaması için her banyodan sonra mutlaka kurula biz öle yapıyoruz isterse günde 5 kere banyoya girelim her banyodan sonra duşakabini kupkuru yapıyoruz kireçlenme ve su lekesi diye birşey yok eski evimizde 20 yıldır kullandıgımız duşakabin hala en ufak leke yok evi satın alan kişi bile dedi hiç kireç lekesi yok evin her tarafını tek tek incelemişti alan kişi diye sizde her banyodan sonra kurulayın

merhaba hanımlar. kimse yok sanırım topikte.
valla ben bu hafta hiiçç iş miş yapmadım. aşkam yemeklerini annemde yedik hep eve gider gitmez yattık. çok işim de yoktu aslında da yine süpürge tutmam gerekiyodu. artık enerjimi toplayıp haftasonu bismillah demeyi düşünüyorum.
bu arada cumanız mübarek olsun.

evet bugün beni kıskanıp hepsi kaçmışlar :)))

kimsecikler yok :) şaka tabiki. işleri var herhalde o yüzden giremiyorlar nete :)

haftasonu ne yapsak diye düşünüp duruyorum bendee.. var mı kararlaştırmış olan...

ben varııııımmmmmmmmmmmmmmmm bu hafta sonu ya bayram için bi temizlik yaptım 1 haftadır elimi sürmüyorum ev berbat durumda bugün okuldan geldim oğlumu alıp pzardan alısveriş yaparım akşam üzeri siler süpürürüm şimdi ben camı baya cifleyip temizlemiştim artık her hafta üstünden bi cam beziyle geçeceğim yoksa başa çıkamıyorum fransız cam yağmur yağınca ve uzun süre silinmeyince rezalet oluyor. Arkadaşlar benim koltuklar beyaz oğlum 9 aylı oldu artık çok lekeleniyor geçen hafta sildim şu an pırıl pırıl kadife strech koltuk örtüsü diye bişeye rastladım ama istanbulda hiçbi yerde rastlamdım bilginiz varmı bulamazsam artık üstüne kadife turkuaz örtü alcam çok pişmanım beyaz benim neyime yarın da dolaplarımı düzenlesem çamaşır yıka as vs planım bu ama umarım totomu kaldırırım

evet hamarat hatunlar iş yapıyorlardır muhtemelen.kolay gelsin herkese.
valla ben plan yapınca bi engel mutlaka çıkıyo ve yapamıyorum. yapmam gerekenleri yazayım da inş. imkan bulabilirsem yapacağım diyeyim.
-bayram sonrası hiç süpürüp silmedim, süpürüp silmem lazım her tarafı
-renkli ve beyaz çamaşırlarım var onları yıkayıp ütülemem lazım diğer bekleyen ütüleneceklerimle birlikte
-bir de haftalık yemek menüsü hazırlayalım diyorduk onu yapmam lazım. ona göre de yemeklerimi yapıp dolaba atmam lazım.
da yapabileceğimden emin değilim. şöyle basit pratik besleyici tarifleriniz varsa öğrenmek isterim.
çorba, yanına da bi yemek ve salata yeter bana. valla bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara çoook müteşekkir olurum.
şunu da belirteyim, eşim sebze pek sevmiyor, kış sebzelerini (lahana, karnıbahar, brokoli, pırasa, ıspanak gibi) hiç yemiyor.
hadi bana haftalık menü oluşturalım

her cam silme sırasında niyetleniyorum kirlenmeden her hafta silivereyim diye ama malesef başaramıyorum. inş. sen yapabilirsin. örtüler hakkında bilgim yok ama önerisi olacak olan arkadaşlar mutlaka vardır. benim de mutfak halım açık renk ve leke çok belli ediyor. ve çok sık lekeleniyo. halı üzerine örtü düşünüyorum ben de ama bulamadım ne tür bişey olur. bakıcam artık...

iyi günler arkadaşım dedigin örtüyü bilmiyorum hazr alacaksın anlaşılan benim çevremde hazır koltuk örtüsü alan çok oldu kimisi yapışkanlı tip hemde en kaliteli ve en güvenilir magazalardan aldılar ama pişman oldu alanların çogu çünkü kullanıssız dediler eger imkanın varsa kendin diktir arkadaşım bizim 20 yıllık koltuk örtülerimiz duruyor hemde ne eskime ne yıpranma var gerçi şuan annem örtümyor koltuklarımız koyu renk oldugu için sizinki beyazmış görüntüsü güzel olur ama temizligi eziyet olur ben diktirme tarafıyım tabi bütçesi ne kadar olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…