bu akşam ikinci iş (yetiştirebilirsem tabi) koltuk silmek.
ve baktım azıcık gezindim nette. bir sürü detarjan kullanma önerileri var. sanırım ben aspirin+domestos+sirke+beyaz sabun+bulaşık detarjanı+kosla karışımı ile bir deniycem.
- ya koltuklar çöpe
- ya da ben kapı dışarı :)))
- ya da mükemmel temizliğin sırrı.
3 seçenek var..
hımmm yapmadığın işleri yazsana o zaman daha kolay olurrrMerhaba kızlar bu hafta ne yapıyorduk ?
Ya bana kalırsa bise yapmıyorum burada gorev verilirse uyarım en azından.
Biri bana kalk su isi yap desin.
Birileri bana nazar mı etti ne?
kızlar bir soru daha...
koltuklarımı silcem. turuncu renkli. kapalı balkonumda duruyorlardı. üzerinde lekeler var nasıl ak pak yapabilirim bilemiyorum. kirçözler var denedim pek bi yararını göremedim. acaba şu koslanın köpürtülüp köpükleri yayıldıktan sonra süpürgeyle süpürüleninden alsam nasıl olur ya da beyaz sabunla yapsam arındıramam diye de korkuyorum. koltuk yıkamacıyı mı çağırsam acep??? :44::44::44::44::44:
Ayy bunların hepsini bir araya karıştırmayı mı düşünüyorsunuz???
Sanki bunların içine domestos ve kosla girince, yani içindeki maddeler nedeniyle bunlar birleşince sonunum yollarınıza ciddi zarar vermez mi?
hımmm yapmadığın işleri yazsana o zaman daha kolay olurrr
mesela bana kalk şu dolabını düzelt denebilir
arap sabunu da güzeldir onu dene
Ayy bunların hepsini bir araya karıştırmayı mı düşünüyorsunuz???
Sanki bunların içine domestos ve kosla girince, yani içindeki maddeler nedeniyle bunlar birleşince sonunum yollarınıza ciddi zarar vermez mi?
hımmm yapmadığın işleri yazsana o zaman daha kolay olurrr
mesela bana kalk şu dolabını düzelt denebilir
arap sabunu da güzeldir onu dene
canım sen kayserilimisin
bide erzurumu gör buz gibi valla
canım bebeğin kaç aylık benim danam 6 aylık
aahhh aahhh bir de duşakabini temizlerken gör sen beni :) porçözü bir sıkıyorumki camlara ölecek gibi oluyorum ağzımı burnumu kapatıyorum sıkıp kaçıyorum başka odaya. 2-3 dk sonra ovarak yıkıyorum bol suyla. ne yapayım başka çıkmıyo şu lanet su ve kireç lekeleri.
tamam sihirli karışıma arap sabunu da koyarız birazcık :)
merhaba hanımlar. kimse yok sanırım topikte.
valla ben bu hafta hiiçç iş miş yapmadım. aşkam yemeklerini annemde yedik hep eve gider gitmez yattık. çok işim de yoktu aslında da yine süpürge tutmam gerekiyodu. artık enerjimi toplayıp haftasonu bismillah demeyi düşünüyorum.
bu arada cumanız mübarek olsun.
evet bugün beni kıskanıp hepsi kaçmışlar :)))
kimsecikler yok :) şaka tabiki. işleri var herhalde o yüzden giremiyorlar nete :)
haftasonu ne yapsak diye düşünüp duruyorum bendee.. var mı kararlaştırmış olan...
ben varııııımmmmmmmmmmmmmmmm bu hafta sonu ya bayram için bi temizlik yaptım 1 haftadır elimi sürmüyorum ev berbat durumda bugün okuldan geldim oğlumu alıp pzardan alısveriş yaparım akşam üzeri siler süpürürüm şimdi ben camı baya cifleyip temizlemiştim artık her hafta üstünden bi cam beziyle geçeceğim yoksa başa çıkamıyorum fransız cam yağmur yağınca ve uzun süre silinmeyince rezalet oluyor. Arkadaşlar benim koltuklar beyaz oğlum 9 aylı oldu artık çok lekeleniyor geçen hafta sildim şu an pırıl pırıl kadife strech koltuk örtüsü diye bişeye rastladım ama istanbulda hiçbi yerde rastlamdım bilginiz varmı bulamazsam artık üstüne kadife turkuaz örtü alcam çok pişmanım beyaz benim neyimeyarın da dolaplarımı düzenlesem çamaşır yıka as vs planım bu ama umarım totomu kaldırırım
ben varııııımmmmmmmmmmmmmmmm bu hafta sonu ya bayram için bi temizlik yaptım 1 haftadır elimi sürmüyorum ev berbat durumda bugün okuldan geldim oğlumu alıp pzardan alısveriş yaparım akşam üzeri siler süpürürüm şimdi ben camı baya cifleyip temizlemiştim artık her hafta üstünden bi cam beziyle geçeceğim yoksa başa çıkamıyorum fransız cam yağmur yağınca ve uzun süre silinmeyince rezalet oluyor. Arkadaşlar benim koltuklar beyaz oğlum 9 aylı oldu artık çok lekeleniyor geçen hafta sildim şu an pırıl pırıl kadife strech koltuk örtüsü diye bişeye rastladım ama istanbulda hiçbi yerde rastlamdım bilginiz varmı bulamazsam artık üstüne kadife turkuaz örtü alcam çok pişmanım beyaz benim neyimeyarın da dolaplarımı düzenlesem çamaşır yıka as vs planım bu ama umarım totomu kaldırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?