Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

üzülme. içini ferah tut. en kısa zamanda herkes iyileşir inşallah. bazen sınıyor hayat bizi. her şey üst üste gelir ve yoruluruz. aslında ihtiyacımız olan şey biraz dertleşmek, yapabiliyorsak sakince biraz müzik dinlemek (inanın çok iyi geliyor), ya da kitap okumak. iyice dertleri üzüntüleri düşündükçe farkında olmadan kendimizi psikolojik olarak hasta ediyoruz. vurdumduymaz olmak lazım bir nebze!

üzülme dua et her şey yoluna girecek.

Günaydın kızlar.....
Çok mutluyum çünkü,,, koltuklarımı sildim,,
koltuklarımı sildim........

Az sonrada yollukları silicem ve eşimi işe gönderince de süpürge tutucam üstüne
ohhh mis gibi....Darısı sizin başınıza....

canımm dün dışarı çıkmışken sorayım dedim ne kadara gelir bu dikim işi. işte satıcı şu leke tutmaz bu kaliteli bu güzel derken kumaşın metresi 30 lirayı buldu oturma grubu toplam 680 işte indirimi ile 650ye düşüldü (((( o da altı pilesiz olsa yani daha çok kumaş gidecek neyse ben şimdilik idareten bişeyle örteyim eminönü taraflarında hazır farklı şeyler varmış bi gideriz

Slm kızlar bende kaç günden beri giremiyorum...Kayınvalidem ameliyat oldu onun başındaydık,
temizlikle filan uğraşamıyorum yani...
Size kolay gelsin...sonra görüşürüz...

arkadaş bu temizlik işi ne nankör yahuuu
sabah başladım koltukları çektim süpürdüm sildim örtülerini serdim güzelce mutfağı odaları derken tüm evin halılarını kaldırdım sildim süpürddüm tekrar salona geldim allahım o neeee örtüler yerde oğlum yine oyuncakları getirmiş onlar yerde kağıtlar daha şimdi oturdum işim bitti mi hayır hala beni bekleyen cam ve dolap var yarına bıraktım inşallah bu ssefer yaparım ha bi de kapılar var akşam köşe takımım var mutfakta onu balkona çıkardım silicem onu şimdi yemek yiyieyim çok acıktım

Hanımlar size bir sorum var:

- Evde vaktiyle birikmiş kap-kacak, fincanlar, biblolar, dekoratif süs eşyaları vb. şeyleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Çok fazla şey biriktirmişiz evde, atıp ferahlamak istiyorum artık. Doğrudan çöpe mi atayım birileri görür alır belki içinden diyerek? Bunları bir değerlendirme-satma yolu yok mudur?

kızlar iyiakşamlar bugün çok yoruldum hemen neler yaptığımı yazayım sabah arkadaşlar kahvaltıya geldi güzel bir kahvaltı hazırladım hep birlikte yaptık arkadan birer kahve keyfi yaptık neyse öğlen kalktılar tabi onlar gider gitmez işlere giriştin hemen mutfaktan başladım sofrayı topladım bulaşıklar direk makinaya hemen süpürdüm sildim kapısını çektim tüm odalarıma aynı işlemi yaptım banyo ve tuvaletleri ovdum ancak duşakabin yine olmadı cifledim arkadan da cam sille sildim yok yine kireçler duruyor ne yapabilirm kızlar o konuda yardım istiyorum yemek olarakda balık buğlama yaptım eşimi işi postaladım şimdi keyif yapıyorum bu arada makinaya çamaşır attım

canım benim evim oldukça sadedir ama fazla gördüğüm süs eşyalarımı özellikle atmaya kıyamadıklarımı anneme tanıklarıma veriyorum onlarda zevkle alıyorlar

canım kireç çözücü sık bir süre bekle sonra yıka muhakkak kurula canım

teşekkür ederim. Polar düşündüm ben de ama saç kılı filan çok turuyo gibi geldi sanki. bakalım uygun bişey bulursam alıcam inşallah.

Oyy oyy kaç gündür yokum.Cumadan beri eltimler bizde.2 çocuk bide benimki.Evi görmeniz lazım...Ama hiç bir iş yapmıycam çünkü grip oldum.Direkt uyuycam.Kalsın valla.Yaparım yarın filan.Bugün yemekte yapmıycam.Hiç halim yok.Kızım uyusa hemen sobamı yakıcam sıcak odada uyuycam mis gibi...Yoruldum ya baya...Uzun zaman misafir gelmeyince hamlıyor insan:) İyi koşturdum.Neyse atık dinlenme zamanı...

Biraz kendime gelince her odayı makinaya alıp silicem.Sonra kullanmadığım 2 odanın kapısını kapıycam artık.Hava soğudu soba yanan yerdeyiz nasılsa.

Bu arada kilomu aldım,vücudum ödemmi yaptı anlamadım aşırı şişlik var.bol gelen pantolanlarım sıkıyo beni.Ne oldu anlamadım...Kızlar ya bende mantar oluyor bu ara.Çok kaşıntım var idrar yllarımda.Acaba o da şişlik yaparmı???

dün tüm camlarımı sildim 2 duvar sildim akşam misafir ağırladım çamaşırlarımı serdim kuruyanları katladım ama yerleştirmedim daha
kalan işler dolap düzenlenmesi ve köşe takımı silinecek

geçmiş olsun canım mantar şişlik yaparmı bilmem ama bolbol maydonoz tüket birde kızılcık

Kikirikli geçmiş olsun arkadaşım...
Boşver işi gücü yat dinlen grip çok zordur..
Bu arada azcık da aldığın kilolardan bana da gönder 0 beden olma yolunda ilerliyorum çünkü
Ya kilo almanın yolu yok benim için..

Son düzenleme:
haftalardır evim pırıl pırıl bugün tembellik edeyim dedim yemeğe misafir geldi ev darmadumandı toplamamıştım oalcak iş miii

valla çok yavaş ilerliyorum ama yapmaya çalışıyorum bu aralar çok giderimiz oldu o yüzden kadın alamıycam ama kendimi yormadan yapmaya çalışcam.üç odanın camını sildim perdelerini yıkadım taktım evi komple süpürüp sildim tuvalet banyo hallettim.ama banyoyu yarın duşakabini filan asprinle yapıcam bugün yüzeysel geçtim .balkonları yıkadım alışverişe gittim geldim yemek yaptım gün bitti zaten.yarın iyi kalkarsam banyo iki odanın camı ve buzdolabı düşünüyorum bugün içine sermek için plastik olupta dantel gibi görünenlerden aldım onları sercem.kızlar mutfak dolabımın içi çok tozlanıyor kapakları biraz aralık kalıyoda o yüzden .içlerine ne serebilirim fikriniz varmı?

geztapom kendini yorma yavaş yavaş sağlık hepsinden önemli biliyosun...
benim dolaplarda aralıklı duruyor sanırım ondan tozlanıyor...ben dolap içlerine şu milyoncularda satılan raf içi roloları varya, onlardan alıp serebilirsin..bende ondan serdim..hepsine yetmedi ama günlük kullandığım dolaplara yetti sadece...birde mesela bardakları sıraladığımız bölüm varya orası için çok iyi oldu, bardakları yerleştirirken çok ses çıkıyordun şangır şungur, şimdi hiç ses çıkmıyor :) iyi oldu..
birde buzdolabına örtü serecem demişsin ya, tavsiyem onları sakın yapma canım yaa, yanlış anlama da çok saçma geliyor bana, tamam rafları temzi tutmaya yardımcı ama dolabı açıp kapatırken o dantel gibi görüntü ne bileyim yakışmıyor hiç :) sen bilirsin de tavsiyem yapmamandır...
birde ev durumunu merak etmekteyim, boyama işini yapmadınız mı? eksikleri tamamlayacam demiştin ne yaptın ? birde perdeni naptın onu merak ettim, nezamandır konuşamadık özlemişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…