selam kızlar, ben hastanelerden yenı geldım sabah kayınvalidemin yattıgı hastaneye gıttm ultrasona soktuk,sonra 3 tane kendı randevuum vardı farklı hastanelerde onlara koşturdum şimdi geldim eve. canımm sıkılıdı
iyi günler arkadaşım dedigin örtüyü bilmiyorum hazr alacaksın anlaşılan benim çevremde hazır koltuk örtüsü alan çok oldu kimisi yapışkanlı tip hemde en kaliteli ve en güvenilir magazalardan aldılar ama pişman oldu alanların çogu çünkü kullanıssız dediler eger imkanın varsa kendin diktir arkadaşım bizim 20 yıllık koltuk örtülerimiz duruyor hemde ne eskime ne yıpranma var gerçi şuan annem örtümyor koltuklarımız koyu renk oldugu için sizinki beyazmış görüntüsü güzel olur ama temizligi eziyet olur ben diktirme tarafıyım tabi bütçesi ne kadar olur bilemiyorum
benimki değil hayırdır canım
Hanımlar size bir sorum var:
- Evde vaktiyle birikmiş kap-kacak, fincanlar, biblolar, dekoratif süs eşyaları vb. şeyleri nasıl değerlendiriyorsunuz? Çok fazla şey biriktirmişiz evde, atıp ferahlamak istiyorum artık. Doğrudan çöpe mi atayım birileri görür alır belki içinden diyerek? Bunları bir değerlendirme-satma yolu yok mudur?
kızlar iyiakşamlar bugün çok yoruldum hemen neler yaptığımı yazayım sabah arkadaşlar kahvaltıya geldi güzel bir kahvaltı hazırladım hep birlikte yaptık arkadan birer kahve keyfi yaptık neyse öğlen kalktılar tabi onlar gider gitmez işlere giriştin hemen mutfaktan başladım sofrayı topladım bulaşıklar direk makinaya hemen süpürdüm sildim kapısını çektim tüm odalarıma aynı işlemi yaptım banyo ve tuvaletleri ovdum ancak duşakabin yine olmadı cifledim arkadan da cam sille sildim yok yine kireçler duruyor ne yapabilirm kızlar o konuda yardım istiyorum yemek olarakda balık buğlama yaptım eşimi işi postaladım şimdi keyif yapıyorum bu arada makinaya çamaşır attım
:)) bi kez yaptım çok kolay oldu temizlikten sonra hemen bi bez geçtim camları. ya bi yere gitmiştim o da halısı beyaz meşrufatçılarda falan satılan bi polar örtü vardı ondan sermişti halısının üzerine bebeği emekliyor diye kolay kolay kaymıyodu halının üzerinde
Oyy oyy kaç gündür yokum.Cumadan beri eltimler bizde.2 çocuk bide benimki.Evi görmeniz lazım...Ama hiç bir iş yapmıycam çünkü grip oldum.Direkt uyuycam.Kalsın valla.Yaparım yarın filan.Bugün yemekte yapmıycam.Hiç halim yok.Kızım uyusa hemen sobamı yakıcam sıcak odada uyuycam mis gibi...Yoruldum ya baya...Uzun zaman misafir gelmeyince hamlıyor insan:) İyi koşturdum.Neyse atık dinlenme zamanı...
Biraz kendime gelince her odayı makinaya alıp silicem.Sonra kullanmadığım 2 odanın kapısını kapıycam artık.Hava soğudu soba yanan yerdeyiz nasılsa.
Bu arada kilomu aldım,vücudum ödemmi yaptı anlamadım aşırı şişlik var.bol gelen pantolanlarım sıkıyo beni.Ne oldu anlamadım...Kızlar ya bende mantar oluyor bu ara.Çok kaşıntım var idrar yllarımda.Acaba o da şişlik yaparmı???
valla çok yavaş ilerliyorum ama yapmaya çalışıyorum bu aralar çok giderimiz oldu o yüzden kadın alamıycam ama kendimi yormadan yapmaya çalışcam.üç odanın camını sildim perdelerini yıkadım taktım evi komple süpürüp sildim tuvalet banyo hallettim.ama banyoyu yarın duşakabini filan asprinle yapıcam bugün yüzeysel geçtim .balkonları yıkadım alışverişe gittim geldim yemek yaptım gün bitti zaten.yarın iyi kalkarsam banyo iki odanın camı ve buzdolabı düşünüyorum bugün içine sermek için plastik olupta dantel gibi görünenlerden aldım onları sercem.kızlar mutfak dolabımın içi çok tozlanıyor kapakları biraz aralık kalıyoda o yüzden .içlerine ne serebilirim fikriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?