kızlar iyiakşamlar bugün çok yoruldum hemen neler yaptığımı yazayım sabah arkadaşlar kahvaltıya geldi güzel bir kahvaltı hazırladım hep birlikte yaptık arkadan birer kahve keyfi yaptık neyse öğlen kalktılar tabi onlar gider gitmez işlere giriştin hemen mutfaktan başladım sofrayı topladım bulaşıklar direk makinaya hemen süpürdüm sildim kapısını çektim tüm odalarıma aynı işlemi yaptım banyo ve tuvaletleri ovdum ancak duşakabin yine olmadı cifledim arkadan da cam sille sildim yok yine kireçler duruyor ne yapabilirm kızlar o konuda yardım istiyorum yemek olarakda balık buğlama yaptım eşimi işi postaladım şimdi keyif yapıyorum bu arada makinaya çamaşır attım
gazelcim yaptıklarımı anlatayım :salon sandalyelerim kırıktı 6 tane deri giydirme sandalye aldım 750 tuttu salon perdem yırtılmıştı ucuz yollu perde mecburen yaptırdım çok şatafatlı değil ama temiz bişey oldu hiç olmazsa şu sakal tül denenlerden pileli ve yere kadar mürdüm rengi fonları çıkardım böyle daha iyi oldu.perdeler 1200 tuttu salon yatak odası ve mutfak.yatak odama pembe örme tüllerden yaptırdım mutfağa yine örme tül kırık beyaz.bundan başka banyoya paspas takımı ve maalesef şu içi su dolu banyo takımları varya hani sendede vardı onlardan aldım banyom tamamen pembiş oldu.oturma odası çok kahverengiydi oraya oğlanın odasındaki yeşilli halıyı serdim aynı tondan kırlentler yaptım bence güzel oldu.emirin yatağının üstüne düz sarı renk kapitone yatak örtüsü aldım daha ferah oldu.şimdiii sana bişey sorcam ben yeni tlf.aldım kutudan şarj aleti ve kulaklıktan başka bişey çıkmadı fotları pc mye nasıl yüklerim bilgin varmı?yapabilirsem koyucam fotoları.bu arada boyatma işi kaldı bu evde kaldık taşınmıycaz artık Allah ömür verdiği süreca oturun dedi aile maclisi yani bura bizim artık.valla eşim şimdi araba almak istiyor temiz bir ikinci el olmuyo çünkü hastaneye filan gitmek zor oluyor.kemer sıkıyoruz borç ödüycez o yüzden bu yaptığım değişikliklerin taksitleri bitince eve bir çöp dahi almam ikinci bir emre kadar yasak gazelcim.
koltukların temizlendimi canım sihirli karışım yapmıştınyagünaydın kızlar.
dün yoktum. tahliller için hastanedeydim. ama haftasonu banyomu düzenlemek niyetindeydim. ve başardım.
deterjanlarım vardı banyo dolabında onları küçük tuvaletimdeki dolaba kaldırdım. ve banyo dolabının altına makinemin üzerinde duran havlularımı koydum.makinemin arkasında kovalarım vardı onları kilere taşıdım. ve makinemi duvara doğru yasladım.banyom açıldı iyice. :) paspaslarını yıkamıştım. kuruyunca banyomu silip, serdim. makinemin üzerindeki örtüyü kaldırıp, üzerine bir iki bişey koydum boş görünmesin diye. 3 makina çamaşır yıkayıp astım. onlar kuruyunca bi makine daha var yıkanacak. serecek yer kalmadı :))) makine içinde yıkanmayı bekliyorlar
ayakkabılık işi kaldı ama :26::26:
kızlar iyi akşamlar evet pazartesi günü 15 kişilik misafirim geliyor hafta sonu beni sıkı bir temizlik beni bekliyor ve tatlı tuzlu olarak yardımlarınızı bekliyorum
bugün kalan iki odanın camını sildim duşakabin iç dış detaylı temizledim toz aldım süpürdüm birazda akşamüstü çay keyfi yaptım zaten hemen akşam oldu.bugünde böyle geçti yarın buzdolabıma girişcem inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?