Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

Selam Kizlar
Sizleri ara,ara, takip ediyorum.Hepinizi tebrik ediyorum.Burada sizlerin guzel paylasimlarinizi okuyorum.Ve cooook mutlu oluyorum Temizlik imamdandir Bende terdtibi duzeni coook sevenlerdenim.
Temizlik gibisi yook bu topigi gorunce ara ara takip ettim ins vakit bullabilirsem yazrim eger benide evinize misafir ederseniz memnun olurum.Sevgiler

duşakabine (sağlık için zararlı olsa da) porçözü sıkıp kaçıyorum :) 3-5 dk sonra ovarak yıkıyorum. en güzel bu çıkarıyor. sıkarken ağzını burnunu havluyla falan kapatarak sık. :)

günaydın kızlar.
dün yoktum. tahliller için hastanedeydim. ama haftasonu banyomu düzenlemek niyetindeydim. ve başardım.
deterjanlarım vardı banyo dolabında onları küçük tuvaletimdeki dolaba kaldırdım. ve banyo dolabının altına makinemin üzerinde duran havlularımı koydum.makinemin arkasında kovalarım vardı onları kilere taşıdım. ve makinemi duvara doğru yasladım.banyom açıldı iyice. :) paspaslarını yıkamıştım. kuruyunca banyomu silip, serdim. makinemin üzerindeki örtüyü kaldırıp, üzerine bir iki bişey koydum boş görünmesin diye. 3 makina çamaşır yıkayıp astım. onlar kuruyunca bi makine daha var yıkanacak. serecek yer kalmadı :))) makine içinde yıkanmayı bekliyorlar

ayakkabılık işi kaldı ama :26::26:

herkese günaydınlaaarrrr

yine kimmmsecikler yokkkk
hamarat hatunlar iş başında belli kiiii
ben bugün pek bi iş yapmıcam çünkü randevu aldım hastaneye gitcem tahminen bütün günümü alır tahliller falan....
akşama da dünden kalan yemeğim var sadece yanına salata falan uydurcam işte bişiler artıkın
sizlere bol temizlikli günler diliyorummmmm

gazelcim yaptıklarımı anlatayım :salon sandalyelerim kırıktı 6 tane deri giydirme sandalye aldım 750 tuttu salon perdem yırtılmıştı ucuz yollu perde mecburen yaptırdım çok şatafatlı değil ama temiz bişey oldu hiç olmazsa şu sakal tül denenlerden pileli ve yere kadar mürdüm rengi fonları çıkardım böyle daha iyi oldu.perdeler 1200 tuttu salon yatak odası ve mutfak.yatak odama pembe örme tüllerden yaptırdım mutfağa yine örme tül kırık beyaz.bundan başka banyoya paspas takımı ve maalesef şu içi su dolu banyo takımları varya hani sendede vardı onlardan aldım banyom tamamen pembiş oldu.oturma odası çok kahverengiydi oraya oğlanın odasındaki yeşilli halıyı serdim aynı tondan kırlentler yaptım bence güzel oldu.emirin yatağının üstüne düz sarı renk kapitone yatak örtüsü aldım daha ferah oldu.şimdiii sana bişey sorcam ben yeni tlf.aldım kutudan şarj aleti ve kulaklıktan başka bişey çıkmadı fotları pc mye nasıl yüklerim bilgin varmı?yapabilirsem koyucam fotoları.bu arada boyatma işi kaldı bu evde kaldık taşınmıycaz artık Allah ömür verdiği süreca oturun dedi aile maclisi yani bura bizim artık.valla eşim şimdi araba almak istiyor temiz bir ikinci el olmuyo çünkü hastaneye filan gitmek zor oluyor.kemer sıkıyoruz borç ödüycez o yüzden bu yaptığım değişikliklerin taksitleri bitince eve bir çöp dahi almam ikinci bir emre kadar yasak gazelcim.

yaa geztapom yaaaaa hepsinin resimlerini istiyorum hepsi hepsi hepsi banane bananeee :)
valla çok merak ettim yaaa banane koyacaksın işte.. :)
canım telefonun ekipmanları sadece şarj aleti ve kulaklıktır zaten başka bişey çıkmaz kutudan...sen resimleri usb kablosuyla bilgisayara aktarabilirsin, yada benim yaptığım gibi yapabilirsin, benimki şöyle, bilgisayara blouetooth programı yüklüyorsun ve artık bilgisayarında telefon gibi blouetooth'lu oluyor...sonra telefonuna çektiğin resimleri, bilgisayarına blouetooth'la gönderiyorsun, aynı telefondan telefona aktarır gibi...çok kolay ve basit bi yöntem, emire söyle bilir kesin... olmazsa artık usb kablosu alıp ordan aktarım yapacaksın....benimde foto makinem yok telefondan çekip koyuyoruz bizde...

aynen bende eve artık çöp bile almıyorum canım, çünkü askerlik durumu var ve askerlik işi olunca burdaki bütün eşyaları lojmanın bir odasında toplayıp kapısını kilitleyip gidecez memleketimde kalıcam ben askerlik süresince, zaten bu lojman da baya rutubetli eşyalarım mahfoluyor..burdaki görev süremiz bitene kadar eşya falan almayacam...
nasip olurda memleketimize tayinimiz çıkarsa, orda gönlümce alırım inşallah her eksiğimi...
sizin ev durumuna sevindim, evden memnunsan güzel bi sonuç alınmış karar olarak hayırlısı olsun...

selam kızlar
napıyorsunuz bakalım sabahları girmiyorum artık çünkü buraya oturursam işlerimi bitiremiyorum.
günlerde ne kadar kısaldı yaaa
bir namazı kılıyorum peşine hemen diğeri geliyor.

Bugün kalktım eşimi yolcu ettim giriştim eve

Önce bir güzel topladım,çamaşırlarım filan vardı hepsini evi süpürmeden tozmasın diye katladım kaldırdım.Evi bir güzel süpürdüm. Arkasına sildim tozları aldım mis gibi oldu.
Kendime hırka örmüştüm ipi yarım kalmıştı gittim onu aldım eve geldim şimdi
ilkindiyi kılıp pazara gitmek istiyorum. Pazar günü buzdolabını filan temizlemiştim düzenlemiştim bir güzel pazar alışverişimide yapar gelirim evime

Talihsizde bir olay yaşadım.Ev sahibi beni sinir etti o sinirle yerleri siliyordum viledayla sildiğim suyun bi kısmı antredeki halıya döküldü.Halılarımı yni yıkatmıştım halıyı balkona attım ama hava çok nemli kururmu bilmem. Eski bir havluyla yaşını aldım hemen ama yinede ıslak balkonumda öyle açık balkon değil ancak camın önüne koyabildim
çok canım sıkıldı yaaa

kurur canım sen sıkma canını 2 günde değil de 3 günde kurusun canını sıkmaya değmez hele değmez insanlar için

kızlar ben bugün pek bişey yapmadım sadece küçük süpürgemle evisüpürdüm ondan sonra pasta derdine düştüm yakında bir grup toplu misafirim gelcek baya kalabalıklar tatlı ne yaparım diye düşünüyorum bir tane internetten buldum yaptım ama sanki çok güzel olmadı gibi ya bugün böyle gitti

Meraba kızlar..Naber bakalım çok meşgulsünüz sanırım ve de hamaratsınız...
Ben de kaç günden beri girmiyorum..İki günden beri evde bir işim de olmuyor çok şükür sadece silip süpürüp,yemek bulaşık..günlük işler yani....
Offf ama onlar bile zaman alıyor yaa..

koltukların temizlendimi canım sihirli karışım yapmıştınya

bugün kalan iki odanın camını sildim duşakabin iç dış detaylı temizledim toz aldım süpürdüm birazda akşamüstü çay keyfi yaptım zaten hemen akşam oldu.bugünde böyle geçti yarın buzdolabıma girişcem inşallah ...

kızlar iyi akşamlar evet pazartesi günü 15 kişilik misafirim geliyor hafta sonu beni sıkı bir temizlik beni bekliyor ve tatlı tuzlu olarak yardımlarınızı bekliyorum

iyi akşamlar kızlar...bugün hava kapalıydı canım hiç bişey yapmak istemedi zaten havada soğuyacakmış bu geceden itibaren yağmurlar geliyomuş..
evi süpürdüm çamaşır astım marketleri turladık eşimle eve gel yemek yap şimdi kahvemi aldım keyif yapıyorum..
makine için halı yıkama şampuanı aldım alt komşumun makinesini alıcam koltuklarımı yıkıycam..aslında silmiştim ama içime sinmedi sağolsun oda al yıka dedi..yarın yıkamayı düşünüyorum bakalım..

kızlar iyi akşamlar evet pazartesi günü 15 kişilik misafirim geliyor hafta sonu beni sıkı bir temizlik beni bekliyor ve tatlı tuzlu olarak yardımlarınızı bekliyorum

merhaba tatlım
benim kk daki tariflerime bir bak derim
poğaça kurabiye pasta hepsinden var
salata türü olarakta kısır patates salatası yoğurtlu salatalar hangisinden düşünüyosun

nerde yaşıyosun bilmiyorum ama yağmurlar geliyomuş keşke silmeseydin...artık akşamdan sonra vakit geçmiyo yaaa..yaz ne kadar güzeldi bu konuda
ip alıp anneme yelek başlıyım diyorum ördü örmek terapi gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…