ben ütü yapmanın keyifli oldugunu ütümü değiştirince ve ütülenecekleri biriktirmeden yapınca anladım
ben cam silmek ve yer silmekten nefret ediyodum yani siliyorum siliyorm tozlu coraplarımdan anlıyorum ne kadar tozlandıgını ve tabi kıllar ama şimdi öyle bir sorunum yok mesela 7 tan büyük camı 1 saat sürmeden siliyorum
ben ütü yapmanın keyifli oldugunu ütümü değiştirince ve ütülenecekleri biriktirmeden yapınca anladım
ben cam silmek ve yer silmekten nefret ediyodum yani siliyorum siliyorm tozlu coraplarımdan anlıyorum ne kadar tozlandıgını ve tabi kıllar ama şimdi öyle bir sorunum yok mesela 7 tan büyük camı 1 saat sürmeden siliyorum
arkadaşlar ben galiba temizliğe başlıyorum tam emin değilim ama başlıcam galiba
mesela camları silmek için önce bezlerinizi değiştirin tek bezlede cam silinebilyor birazcık pahalı ama toz bezi olarak kullandıgımız atletleri thirtleri düşününce karlı oluyor :)
komodinler tv ünitesi konsol falan cok tozlanıyorsa benım evım gıbı toz engelleyici ürünler kullanabılırsınız en azından 5 gun toz almadan duruyor
yüzeyler için ise kıl tüy pamukçuk gibi şeyleride sadece biraz su ve ve paspasla kurtulmak mümkün uzun uğraşlar verdım bu temızlık sorununu çözmek için sonunda buldum viledalar hikaye hiç temızlemıyor elde sılsem dızıne belıne yazık marka isteyen olursa özel mesaj atabılırım
Hım ezik ilan edilecek ilk kişi sensin o zaman :)
mesela camları silmek için önce bezlerinizi değiştirin tek bezlede cam silinebilyor birazcık pahalı ama toz bezi olarak kullandıgımız atletleri thirtleri düşününce karlı oluyor :)
komodinler tv ünitesi konsol falan cok tozlanıyorsa benım evım gıbı toz engelleyici ürünler kullanabılırsınız en azından 5 gun toz almadan duruyor
yüzeyler için ise kıl tüy pamukçuk gibi şeyleride sadece biraz su ve ve paspasla kurtulmak mümkün uzun uğraşlar verdım bu temızlık sorununu çözmek için sonunda buldum viledalar hikaye hiç temızlemıyor elde sılsem dızıne belıne yazık marka isteyen olursa özel mesaj atabılırım
nee ezikmiiibitti bile temizlik heryer pırıl pırıl
Ben mutfağıda toparladım.Sıra yatak odasın da :)Tembeller oturun siz hala ohooo....
yok öyleee, resim eklenecek dendiydi bi kere
telefonum kameralı değildee benim şyyy kem kümmmay kızlar hiçç cnm istemıyoyaa zaten gene dağılcakkk
eeeeziiiikk eeeziiikkk
yanlış anlama eve gidince yapamazsam ben de öyle olcam da yanıma suç ortağı ettim seni kendime :44:
kalk bacım kalk da bitir işlerini miss pırıllar olalım hepimiz
tmm tmm kalkıyourm sen yalnız ezik ol nerde benim çamaşır suyum nerde benim toz bezim bekleyin geliyorum
aynen kıllar ve halı tüycükleri benim de problemim. süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum bi kılda radyologg bacım senin nasıl çözdüğünü anlamadım ben.
ben de özelden mesaj bekliyorum . Şimdididen teşekkürler . Bebeğim çok küçük ve pratik şeylere ihtiyacım var
tamam kızlar msj atıyorum marka vermek yasak ya
Kızlaaaaar 1 aylık evliyim. 1 hafta arayla 2 düğün yaptık. o aradada çalıştık. Bide son düğünden 1 gece önce eşimin bekar evini boşalttık. Allahtan 1 odam çamaşır odası gibi yatak çekyat falan attık sadece oraya ne varsa fıydırdık. Üstüne düğünden hemen sonra tatile gittiğimiz için ne varsa dönünce yıkadıkk. Sonraki haftasonları da hep arkadaşların nişanı düğünü üst üste geldiEvim çamaşırdan geçilmiyor
Foto koyamam kalbim bu kadar net görmeyi kaldırmazŞimdi çıkan çamaşırları o odaya fıydırıp kapıyı hemen çekiyoruz. Her akşam niyetleniyoruz bu akşam temizlenecek diye ama cesaret edemiyoruz
3 hafta sonrada sınav var. Allahımmmmm ne ara toparlanırız bilemem
tamam kızlar msj atıyorum marka vermek yasak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?