Hadi bayanlar el ele....Her hafta temizliğe.....

ben hiç bir ev işini sevmiyorum ama ütü deyince tüylerim ürperiyor
her hafta eşime nasıl yıkarım planları yapıyorum o çok güzel yapıyor.
şuan dağ gibi ütü birikti.güya akşam eşimin gömleğini ve pantolonunu ütüleyecektim ama uyuma numarası yaptım o da kıyamadı,beni uyuyor sanıp gene kendi yaptı
yaşasın kötülük

aynen kıllar ve halı tüycükleri benim de problemim. süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum bi kıl da radyologg bacım senin nasıl çözdüğünü anlamadım ben.

marka ismi ve nerden temin edileceği konusunda bilgilendirirsen sevinirim. bez de bi hastalık sanki çeşit çeşit alıyorum ben ama ilkin bi iştah bi iştah devamı gelmiyo işte. zevkle şevkle keyifle iş yapabilmenin püfleri lazım bize.

ben de özelden mesaj bekliyorum . Şimdididen teşekkürler . Bebeğim çok küçük ve pratik şeylere ihtiyacım var

telefonum kameralı değildee benim şyyy kem kümmm ay kızlar hiçç cnm istemıyoyaa zaten gene dağılcakkk

eeeeziiiikk eeeziiikkk
yanlış anlama eve gidince yapamazsam ben de öyle olcam da yanıma suç ortağı ettim seni kendime :44:
kalk bacım kalk da bitir işlerini miss pırıllar olalım hepimiz

Evettt... Dün 5 saatte 5 gömlek 2 tişört ütülemiştim. Bugün de 4 gömlek beni bekler. Kendi çamaşırlarımı ütülemeyeceğim onlar kalsın , 4 gömleği kaç saatte ütüleyeceğim bakalım

eeeeziiiikk eeeziiikkk
yanlış anlama eve gidince yapamazsam ben de öyle olcam da yanıma suç ortağı ettim seni kendime :44:
kalk bacım kalk da bitir işlerini miss pırıllar olalım hepimiz

tmm tmm kalkıyourm sen yalnız ezik ol nerde benim çamaşır suyum nerde benim toz bezim bekleyin geliyorum

tmm tmm kalkıyourm sen yalnız ezik ol nerde benim çamaşır suyum nerde benim toz bezim bekleyin geliyorum

hiç de bile ben de ezik olmıycam eve gidince yapacam dediğim işlerimi
yalnız tuhaf bi durum var, yazıları okuyup laf yetiştirip evde iş yapacam diye hayal ederken işyerindeki işler birikti bu arada

aynen kıllar ve halı tüycükleri benim de problemim. süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum bi kıl da radyologg bacım senin nasıl çözdüğünü anlamadım ben.

ben de özelden mesaj bekliyorum . Şimdididen teşekkürler . Bebeğim çok küçük ve pratik şeylere ihtiyacım var

tamam kızlar msj atıyorum marka vermek yasak ya

Son düzenleme:
Kızlaaaaar 1 aylık evliyim. 1 hafta arayla 2 düğün yaptık. o aradada çalıştık. Bide son düğünden 1 gece önce eşimin bekar evini boşalttık. Allahtan 1 odam çamaşır odası gibi yatak çekyat falan attık sadece oraya ne varsa fıydırdık. Üstüne düğünden hemen sonra tatile gittiğimiz için ne varsa dönünce yıkadıkk. Sonraki haftasonları da hep arkadaşların nişanı düğünü üst üste geldi Evim çamaşırdan geçilmiyor

Foto koyamam kalbim bu kadar net görmeyi kaldırmaz Şimdi çıkan çamaşırları o odaya fıydırıp kapıyı hemen çekiyoruz. Her akşam niyetleniyoruz bu akşam temizlenecek diye ama cesaret edemiyoruz

3 hafta sonrada sınav var. Allahımmmmm ne ara toparlanırız bilemem

hayırlı olsun evliliğin çok mutlu olursun inş. bırak kalsın sen bu günlerin tadını çıkar işler yapılıyor nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…