Hadi bir hikayemiz olsun :)

ben aklımdan adamın emily saplantılı psikopat gibi bağlanacağını bırakmayacağını düşündüm ama emilynin en başta bir mektup nedeni ile o ormana geldiğini ve bu uğurda mektubun peşinden gitmek isteyip oradan kaçmayı isteyeceğini falan....

bir mektubumuz olduğunu kaçırmışım ya ama daha iyi emliy gitmek ister adam saplantılıdır filan emliy de birazcık sevsin ama
Sonra olaylar olaylar

Elimde değil çekiyor beni geriliyorum

Alex üst üste çok fazla şey yaşandığının ve sağlıklı karar vermek için dinlenmeleri gerektiğinin farkındaydı.
-bugün fazlasıyla yorulduk.bence biraz dinlenmeliyiz dedi
Kadina ;
-sen bebeginle leo nun odasinda kal
-emily sende benim odamı al,bizde leo ile salonda kalırız
Dedi.gerçekten herşey fazlasıyla karışık ve yorucuydu.dinlenmeye ihtiyaçları vardı .kadın bebeğini alıp odaya geçti.leo odasından getirdiği çarşafları salondaki koltuklar serdi ve leo yu yatırdı.leo ya uyumadan önce
-şimdi uyu ve biraz dinlen.yarın ne yapacağımıza karr veririz
Dedi.
Gecenin ilerleyen vaktinde herkes inzivaya çekilmişti artık.ancak emily çok fazla şey yaşamış huzursuzdu .biraz hava almak için bahçeye çıktı, Alex emily i yanlız bırakmak istemedi.mutfakta hazırladığı iki bardak kahveyi alıp emily nin yanına gitti.bu emily nin avuclatini terleten adamı daha iyi tanıması için bir fırsat olabilirdi.Alex emily nin yanına gelip kahveyi uzattı ve sordu
-iyi misin
+e evet sanırım iyiyim.sadece bu olanlar çok fazla,kafam karışık
-bak emily henüz birbirimizi tanımıyoruz, ancak benim yanımda kendini güvende hissedebilirsin
Dedi
emily gulumsedi;
+Alex senin yanında kendimi anlamsız bir güven içinde hissediyorum zaten
Dedi
Bu cümle Alexbin hoşuna gitmişti.sanırım bu yorucu gün içinde ilk kez emily e bu kadar dikkatli bakıyor,kendisi de ona karşı bir takım duygular hissettiğini henüz anlıyordu....

Yaa şimdi diyeceksiniz ki sen çok konuşuyorsun ama ne yapayım tutamadım kendimi sorum şu biraz fazla bodoslama mı oldu ne Ilerleyen sayfalara çok yakışacak bir yazı enfes olmuş ona bir sözüm yok belirteyim şimdiden

ama alex,kadınlara karşı güvenini,ilk karısından sonra kaybetmişti.bu yüzdem emily ile yakınlaşıp,yakınlaşmama konusunda kararsız kalıyordu.
alex'in ilk karısı lorena,leo doğduktan 2 yıl sonra,bir sabah aniden ortadan kaybolmuştu.evlendiklerinde,lorena 19,alex 25 yaşındaydı.
lorena,uzun sarı saçları,ela gözleri olan,hoş bir kızdı.köydeki bir çok delikanlı,lorena'ya hayrandı.alex,bu yüzden,evlendikten sonra,köyün dışında,bu göl kenarındaki evde yaşamayı seçmişti.

Birbirlerine hayat hikayelerini anlatmalarinin vakti artık gelmişti
Emily sessizliği dinlerken Alex ile derin bir nefes çekip sessizliği bozdu
-ben annemi çok erken kaybettim.hayal meyal hatırlıyorum yüzünü.babamı ise en azından tanımaya firsatim oldu.sonra babam bir kadına aşık oldu.onun adına mutluydum ama o kadının benim mutsuzluğum olacağını bilemezdim.beni hiç sevmedi.bende sanırım bu sebeple tanıdığım ve sevdiğime inandığım ilk erkekle evlendim.bu kağıt ustunde bir evlilik değildi.birbirimize söz verdik ve artık aynı evi paylasiyorduk.dün evi temizlerken ona yazılmış bir mektup buldum ve okudum.mektup karısından geliyordu.4 yaşında bir çocukları varmış ve sürekli babasını soruyormus.mektupta eve ne zaman doneceksin yazıyordu.yıkıldım ve o gelmeden kendimi dışarı attım .buraya ağlayarak ve ne yapacagimi bilemeyerek geldim.benim canımı acitan bu kadar zamandır aptal yerine konulmuş olmam
Dedi...
Emily konuşurken sesi titriyor,gözyaşlarına hakim olamıyordu. Alex emily nin gözyaşlarını sildi
Emily Alex ile her temasında terliyor ve bu duyguları sevdim sandığı adamda yaşamadığını biliyordu.belki de emily onu gerçekten hiç sevmemisti..emily
-ya senin hikayen
Diye sordu
Alex
+seninkinden çok farklı değil.ama ben eşimi çok sevdim,evlendikevlendik fakat beni aldatti.bende şehir merkezinde ki evini satıp buraya yerlestim oglumla
Dedi
Emily mutluydu.Alex evli değildi .iyi ama bu emily i neden bu kadar sevindirmişti.emily hislerini netlestirmeye çalışıyor ama yüzünde ki gulumsemeye engel de olamıyordu.
Alex neden gulumsedigini sordu....

Cnm bi suru yazar bi araya gelip birbirinden ve bi sonraki adimdan habersiz kitap yazarsa böyle oluyor napahhhh koy ver gitsin tadını çıkar

Tüh ayni anda yazdık ama çok alakasız değil loreno Alex i aldatms olsun burdan devam edek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…