- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
o zaman bu sıpaları sağlam bir gerilim hazırlayalım 3 editörElimde değil çekiyor beni geriliyorum
mesela çatlak lorena aldtmıştır eşini evet ama psikoljik tedavide görürken hastaneden kaçmış yaıkında kocasını ve leo kazanmaya gelebilir ör. bu ..sizde düşününo zaman bu sıpaları sağlam bir gerilim hazırlayalım 3 editör
E gerilim iyidi demiştinhaydaaa tam romantizme bağlanacak konu,yine gerilime döndü iş.
Fevkaladeinin fevkinde bir fikir çatlak bir kadın aşk ve gerilimli güzel olurmesela çatlak lorena aldtmıştır eşini evet ama psikoljik tedavide görürken hastaneden kaçmış yaıkında kocasını ve leo kazanmaya gelebilir ör. bu ..sizde düşünün
iyi iyi severim gerilimi de tam romantik birşeyler yazmıştım.konu gerilime kayınca silmek zorunda kaldım.E gerilim iyidi demiştin
Uzun yazınca sıra elden gidiveriyoriyi iyi severim gerilimi de tam romantik birşeyler yazmıştım.konu gerilime kayınca silmek zorunda kaldım.
Ahh ahh klavyem bile yok telden yaziom
Biraz sonra emily geldi.Alex şaşkınlık içindeydi.emily kağıdı okudu ve ağlayan bebeği yataktan aldı.Gece yazınca sakinmis buralarleo yu ilk okuyan yatılı okula göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?