Hadi bir hikayemiz olsun :)

Emliy utandı ve ne diyeceğini şaşırdı
-bb be ben şey yani hiç tanımadığım biriyle sohbet etmenin insana tuhaf bir huzur verdiğini hissettim o yüzden güldüm dedi ve aynı zamanda içinden neler saçmaladım diye utandı.
Bir süre sessizlik devam etti ve ormanda tuhaf şeyler olduğunu fark ettiler emliy yine bir korku içinde buldu kendini ne olabilirdi ki o ormanda seslerin sebebi.

mesela çatlak lorena aldtmıştır eşini evet ama psikoljik tedavide görürken hastaneden kaçmış yaıkında kocasını ve leo kazanmaya gelebilir ör. bu ..sizde düşünün
Fevkaladeinin fevkinde bir fikir çatlak bir kadın aşk ve gerilimli güzel olur

Ve ormandan gelen sesin ne olduğunu öğrenmek için dışarı ertafa bakındılar karanlık baykuş sesleri ve hafif bir esinti. Evet bir insan sureti karşıdan kulübeye doğru yaklaşıyor... Merhaba ben eşimi ve kızımı kaybettim ormanda acaba burdalar mı? Alex ve emily şaşkın gelen kadının sevgilisi. Alex hatır buraya kimse gelmedi görmedik kimseyi. Adamı ikna etmeye çalışırken birden kadının bebğinin ağlama sesi geldi kulübeden. Adam bir an durakladı. Alex ve emily birden ne yapacağını şaşırdı...

Alex e doğru yaklaşan adam eşini ve bebeğini tekrar sordu Alex bir an durdu elini Emily nin omzuna atarak "hayatım bebeğimiz uyandı agliyor bak istersen "diyerek Emily i kulübe gönderdi. Bu sırada adam Alex den cevap bekliyordu meraklı gözlerle Alex buralarin pek güvenilir olmadigini bu saatte kimsenin buralara gelmeye cesaret edemediğini esinin ve bebeğinin buralarda olamayacağını söyledi bunu üzerine adam arkasını dönüp gitti.

Emily kulübe e gittiğinde bebek annesinin kucağında uykuya dalmışti Emily ve Elisa birbirinden pek hoslanmamislardi bu birbirlerine bakislarindan çok belliydi .Alex kulübeye geldiginde Elisa ya sabah 6 da kasabaya gidecek olan otobuse bırakacağıni ve hazır olmasını söyledi . Burası bir bebek için uygun değildi ve Alex kadına da pek guvenmediginden kulübede onlarla kalmasına izin veremezdi. Elisa kabul edercesine başını one eğdi ...

Sabah olmuştu Alex hazırlanmış Elisa nin kaldığı odaya doğru ilerlerken heda nin aglamasiyla irkildi kapıya doğru yaklaşıp kapıyı aralığından baktığında bebek tek basina yatakta yatıyordu hızla Alex kapıya açtığında bebegin yanında bir not buldu not;Buradan kızımla gidemem aşağılık babası kararlı kızımı satacak parasini bile aldı beni bulursa kizimida bulur.burasi kızım için en güvenilir yer kızımı size bırakıyorum Emily lütfen kızıma iyi bak bir gün kızımı mutlaka almaya geleceğim Elisa Daugles

Gece yazınca sakinmis buralar leo yu ilk okuyan yatılı okula göndersin
Biraz sonra emily geldi.Alex şaşkınlık içindeydi.emily kağıdı okudu ve ağlayan bebeği yataktan aldı.
-açıkmış olmalı evde süt var mı?
Diye sordu
Alex evet biraz olacaktı dolapta.peki sen bebeği doyururken bende leo yu uyandirayim.onunla yapılacak bi işimiz var
Dedi.Alex bütün gece düşünmüş sorunlu bi çocukluk geçiren oğlunu daha önceden eski evinde iken komşularının tavsiye ettiği bir özel okula yatılı vermeye karar vermişti
Leo yu uyandırdı
-seninle konuşmanız lazım bayim seni bahçede bekliyorum ustunu giyin ve gel
Dedi

ama leo'ya yazık yaaa.

emily'nin bebeğe nasıl bakacağı konusunda,en ufak bir fikri yoktu.bu ıssız kulübede,alex,leo ve heda ile başbaşa kalmışlardı.
bebek ve leo acıkmıştı.emily,yiyecek birşeyler hazırlamak amacıyla,mutfağa yöneldi.
alex,çoktan mutfağa girmiş,arka bahçesinde yetiştirdiği,domatesleri,doğramaya başlamıştı.kasabadan aldığı,yumurtalarla
"menemen" (hahaha,)yapacaktı.alex'in annesi,türk'tü.alex menemeni ondan öğrenmişti.bol domatesli,bol biberli ,köy yumurtalarından yapılmış bir menemen.alex,bu yemeği çok severdi.
emily,o kadar açtı ki ne olursa yiyebilirdi. ama bebek,bu yemeği yiyemezdi ki.bebeğin süte,ihtiyacı vardı.
alex'e yaklaşarak,heda ne yiyecek diye sordu.alex,hiç konuşmadan,kafasıyla tezgahın üzerinde duran,sütü işaret etti.kasabaya gittiğinde,leo için süt alıyordu.
emily,sütü ocağa koydu,içine de bebeği tok tutsun diye,bir kaşık,şeker ve nişasta attı.mama yapacaktı.bu ormandaki evde, yapabileceği en iyi şey buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…