Hadi biraz dertleşelim

En azından benim kendimi avutabileceğim işim var. Kader aşkta gülmese de iş konusunda güldü. Umarım en güzel iş kapıları açılır size
Teşekkür ederim ama benim de tek gülen yüzüm iş galiba . İş maddiyat Okey anlamında yazmıştım.
Ama 31 yaşındayım mutlu olmak sevmek istiyorum. İçim huzurlu olsun sevildiğimi bilmek istiyorum ara ara çöküp sonra kendime geliyorum.

Tabiki gösteriyorum. İnsanın tek başına da mutlu olabileceğini söylüyorum. Hakkımda hayırlısı iyi biri olacaksa olsun olmazsa da yapacak birşey yok diyorum. Ama insanlar böyle görmüyor ve size eksikmişsiniz gibi davranıyor. Bu daha sinir bozucu. Birde beni güya birileriyle tanıştırmak istiyorlar. Tipleri de bir görseniz ya yaşı büyük, ya ağzı burnu kayık. Moralim o kadar bozuluyor ki.

Umarım

Umarım en kısa zamanda hayatınızdaki herşey çok güzel olur

Sosyal bir insanım. Ama olmadı mı olmuyor.

Dimi dimi insan dertleşebileceği, sımsıkı sarılabileceği, karnı çatlayana kadar gülebileceği, seyahat edebileceği biri olsun istiyor zaman zaman

Evlenince de çocuk baskısı başlıyor ben şuan onu yaşıyorum hadsizce bebek yok mu? Yapta sevelim bilmemne yani hadsiz insanların çenesi hiç susmuyor. Sen kendini eksik hissetme onlara yeter böyle daha mutlu olduğunu zamanı gelince biri olursa öyle de mutlu olabileceğini bilsinler
Kimileri bilerek yapıyor o dengin olmayan kişilere layık görme olayını boş insan başkalarıyla uğraşır mümkün olduğunca uzak kalmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…