- Konu Sahibi gulcan_kars
-
yani bu da sorumu ?
insanlar neden aldatır ? ahlaktan yoksun oldukları için ..
kadınlar neden aldatır aynen ahlaktan yoksun oldukları için..
bir de başkasının elindekini alıp çekmek hoşlarına gidiyor egolarını tatmin ediyorlar galiba
egolarını tatmin ediyorlar lafı sorunun tam karşılığı olmuş bence... bu durumda aldatan erkekmi oluyor yoksa hemcinsimi oluyor sizce
niye ahlaktan yoksun olarak görmüyor musun yoksa ..
ahlakın kadını erkeği olmaz ..ahlakı olmayan yapıyor işte...
aldatan her ikisi de bence ..sadece erkeğe yada kadına yüklemek yanlış ..ikisi de tek başına yapmıyor herhalde aldatma işini...
erkekler zayıf olmasa kadınlar yapamaz diycem ama kendimi biliyorum. bi erkeği elde etmek istedikten sonra feriştahı gelse alamaz elimden. biz kadınlar çok tehlikeliyiz heraldekötükedihüso
erkekler zayıf olmasa kadınlar yapamaz diycem ama kendimi biliyorum. bi erkeği elde etmek istedikten sonra feriştahı gelse alamaz elimden. biz kadınlar çok tehlikeliyiz heraldekötükedihüso
yooo sana katılmıyorum ..her zaman elde edilemeyecek kadın ve elde edilemeyecek erkek vardır ..
insan yeterki ALLAH korkusu taşısın gerisi hikaye
kızlar kocamız , sevgilimiz bizi aldalttığından dert yanıyoruz ama bi şeyi atlıyoruz sanırım. bizi altadan bizi hemcinsimizle aldatıyor hemcinsimiz bize bu adiliği yapıyosa erkek ne yapmaz. sizce hemcinslerimiz bize bunu neden yapıyor...
bu korkuyla falan alakalı değil bence sen evli olduğun için böyle tepkilisin sanırım evli olmayıpta aldatanlar pek düşünmez
katılmıyorum. sizin kocanız ve sevgiliniz bağlılık yemini etmiş. o sizle evlenmiş, imza atmış. 2 ci kadın değil. onun size ne sözü var ne imzası... adam sizle beraber. sizle bir ilişki yaşıyor. ve sizi önüne çıkan kadınla aldatan o. kadın sizi tanımaz, etmez.
o adiliği erkek yapıyor size. aynı yastığa baş koyduğunuz erkek... nefis her 2 cinstede var. kadında da erkektede. seven aşık erkek başka kadına bakmaz bile. dokunamaz bile....ben suçu önce erkekte bulurum. dereceye göre.
sonra 2ci kadında.
erkeğin yaptığı olay şerefsizlik bana göre.
namuslu dürüst erkek ,harama uçkur çözmez...
kadın belki ama erkek hakkında aynı şeyi söyleyemem canım
ya ahlaksızlıkla alakalı değilde,herkes bencıl,kendını düşünyor,değerlerimizide kayıp ettik,yanı şimdi mutlu diyelım bir erkekle,yada istiyor,benım olsunda ne olursa olsun diyor,ama aynı kadın daha önce yada sonra öle bi duruma düşüyor,oda böle bi bedel ödüyor,yanı başkasına yaptığımız şey bize geri dönüyor,böle kısır döngü içinde hayat akıp gidiyor,ama ınsanlar bazı kadınlar malıymış gibi sahıplenıp bırakmıyor,adam bırak benı deidği halde bırakmıyor,böle kötü surumlarda var,adamda aldatıyor,
ama ınsan böle bı durmda şunu düşüncek,ben evli bir adamla birlikte ısem,yarın ben evleınce kocam da aynı şeyi bana yapıcak,işine geliyorsa devam etsin,
canım yapma allah aşkına hangi erkeğe ucundan accık gösterince gelmez. erkekler vurup geçerim mantığıyla bakıyolar bence o yüzden istediği kadar yemin etsin yada aşık olsun farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?