- Konu Sahibi gulcan_kars
-
nasıl yani eşini ,sevgilisini aldatan erkkek ahlaklı ama aldattığı 2ci kadın mı ahlaksız.
kkda neler duyacağız daha. vay canınaakannehir..
ne alaka. benim çevremde vurup geçerim mantığında erkek olmadı olmazda. sizimkini bilemeyeceğim tabii.
bu vurup geçme olayını yapan erkekte benim gözümde şerefsizdir.
bir şeye tepkili değilim ..benim fikrim bu ..bana göre evli ya da bekar farketmez aldatmak ahlaksızlıktır ...
ayrıca size göre korku ile alakalı olmayabilir bana göre ALLAH korkusu ile alakalı tamamen ..ALLAH tan korkmayan insan zaten kuldan da korkmuyor her haltı işliyor
bende ahlaklı bi durum demedim zaten ama her konuyu allahkorkusuna baglamak sacma adam aldatırken bunu düşünmüyo merak etme
bende ahlaklı bi durum demedim zaten ama her konuyu allahkorkusuna baglamak sacma adam aldatırken bunu düşünmüyo merak etme
nesi saçma ...sana göre saçma olabilir bana göre saçma değil ..
senin hayatını dini kriterler yönetmiyor olabilir ama ben dini kritere önem veririm dinime göre yaşarım ..ve bir erkek aldatıyorsa da bana göre ALLAH korkusu taşımadığı için aldatıyordur..
anlatabilmişimdir umarım ...
nesi saçma ...sana göre saçma olabilir bana göre saçma değil ..
senin hayatını dini kriterler yönetmiyor olabilir ama ben dini kritere önem veririm dinime göre yaşarım ..ve bir erkek aldatıyorsa da bana göre ALLAH korkusu taşımadığı için aldatıyordur..
anlatabilmişimdir umarım ...[/QUO
insanların kendi içiyle alakalı bi durum sana göre allah korkusu olabilir..zaten eger allahtan korktugu için yapmıyosa düşünüyo demekki kendni zor tutuyo öylemi? yani insanlar bunu kendi mantıklarıyla düşünemez sana göre.. yapıyorum ama ne kadar adil bi durum diye?
canım konuya dışardan değil içerden bakarsan ne demek istediğimizi anlıycaksın. elhamdülillah müslümanım dien birisi zaten allahın varlığını kabul eder. allahın varlığını kabul eden insan ondan zaten korkar. ama korka korka yapmaktan geri kalmıyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. maneviyat çok ayrı bişey
tabiki korktuğu için kendini zor tutuyor demek değil ...zaten aldatmak sadece icraatle olmazki ...düşünmek de aldatmaktır ..insanların kendi içiyle alakalı bi durum sana göre allah korkusu olabilir..zaten eger allahtan korktugu için yapmıyosa düşünüyo demekki kendni zor tutuyo öylemi? yani insanlar bunu kendi mantıklarıyla düşünemez sana göre.. yapıyorum ama ne kadar adil bi durum diye?
maneviyat neden ayrı olsunki ..maneviyat bir bütündür ..ALLAH korkusu da öyle ..insanın bütün hayatında yer alır almalıdır..ALLAH korkusu olan da yapıyor a katılmıyorum ben ..hem ALLAH korkusu olup da hem de böyle birşey yapamaz bir insan ..
tabiki korktuğu için kendini zor tutuyor demek değil ...zaten aldatmak sadece icraatle olmazki ...düşünmek de aldatmaktır ..
o yüzden her ne türlü olursa olsun başka bir kadını düşünmek hayal etmek bile aldatma yerine geçerki bunu yapmayan da ALLAH korkusundan yapmaz ...yani nefsine hakim olur..ALLAH tan korku salt korku demek değil ..yani nefsine hakim olmak ,helal olanı seçmek ,ALLAH inancı sağlam olduğu için karısından başkasını gözü görmemek demektir...
ya şimdi bu kadar emin olma bence.. yapmayan bi insan sırf allahtan korktugu için yapmıyo demek yalnış herkes senin gibi düşünmüyor olabilir.akıl var mantık var sonucta..kendi iradesi var
ben de birşey demedimki ..herkesin fikri kendine ..ben de kendi fikrimi söyledim ...
sana göre yanlış olan bana göre doğru bana göre yanlış olan da sana göre doğru olabilir..
kızlar kocamız , sevgilimiz bizi aldalttığından dert yanıyoruz ama bi şeyi atlıyoruz sanırım. bizi altadan bizi hemcinsimizle aldatıyor hemcinsimiz bize bu adiliği yapıyosa erkek ne yapmaz. sizce hemcinslerimiz bize bunu neden yapıyor...
canım yapma allah aşkına hangi erkeğe ucundan accık gösterince gelmez. erkekler vurup geçerim mantığıyla bakıyolar bence o yüzden istediği kadar yemin etsin yada aşık olsun farketmez
"tüm suç kadınlarda. erkektir yapar"
diyor sanki konu sahibi
Senin için çok çok üzgünüm.. Demek hiç gerçekten iyi bir erkekle tanışmadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?