hadi erkekler aldatıyorda kadınlar neden araç oluyor

nasıl yani eşini ,sevgilisini aldatan erkkek ahlaklı ama aldattığı 2ci kadın mı ahlaksız.
kkda neler duyacağız daha. vay canınaakannehir..

hayır canım o cvp sana değildi yanlış anlama sayfayı güncellemeden alıntı yapmadan yazmışım. ahlak konusunda bişey dediğim yok.

ne alaka. benim çevremde vurup geçerim mantığında erkek olmadı olmazda. sizimkini bilemeyeceğim tabii.
bu vurup geçme olayını yapan erkekte benim gözümde şerefsizdir.

şerefsizlik konusunda hemfikiriz , ona itirazımız yok. ama bu tarz düşünmeyen erkekte yok denecek kadar az çok iyi bi istisnasın o halde.

bende ahlaklı bi durum demedim zaten ama her konuyu allahkorkusuna baglamak sacma adam aldatırken bunu düşünmüyo merak etme

bende ahlaklı bi durum demedim zaten ama her konuyu allahkorkusuna baglamak sacma adam aldatırken bunu düşünmüyo merak etme

nesi saçma ...sana göre saçma olabilir bana göre saçma değil ..
senin hayatını dini kriterler yönetmiyor olabilir ama ben dini kritere önem veririm dinime göre yaşarım ..ve bir erkek aldatıyorsa da bana göre ALLAH korkusu taşımadığı için aldatıyordur..
anlatabilmişimdir umarım ...

canım konuya dışardan değil içerden bakarsan ne demek istediğimizi anlıycaksın. elhamdülillah müslümanım dien birisi zaten allahın varlığını kabul eder. allahın varlığını kabul eden insan ondan zaten korkar. ama korka korka yapmaktan geri kalmıyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum. maneviyat çok ayrı bişey

Son düzenleme:
bencede içinde çok degil zerre kadar allah korkusu olan erkek karısını aldatmaz sevmese bile aldatmaz allah korkusu olan bir kadında evli bir erkekle beraber olmaz aşklarından geberselerde bunu yapmazlar ..B]

Son düzenleme:

maneviyat neden ayrı olsunki ..maneviyat bir bütündür ..ALLAH korkusu da öyle ..insanın bütün hayatında yer alır almalıdır..ALLAH korkusu olan da yapıyor a katılmıyorum ben ..hem ALLAH korkusu olup da hem de böyle birşey yapamaz bir insan ..
tabiki korktuğu için kendini zor tutuyor demek değil ...zaten aldatmak sadece icraatle olmazki ...düşünmek de aldatmaktır ..
o yüzden her ne türlü olursa olsun başka bir kadını düşünmek hayal etmek bile aldatma yerine geçerki bunu yapmayan da ALLAH korkusundan yapmaz ...yani nefsine hakim olur..ALLAH tan korku salt korku demek değil ..yani nefsine hakim olmak ,helal olanı seçmek ,ALLAH inancı sağlam olduğu için karısından başkasını gözü görmemek demektir...

ya şimdi bu kadar emin olma bence.. yapmayan bi insan sırf allahtan korktugu için yapmıyo demek yalnış herkes senin gibi düşünmüyor olabilir.akıl var mantık var sonucta..kendi iradesi var

Son düzenleme:
ya şimdi bu kadar emin olma bence.. yapmayan bi insan sırf allahtan korktugu için yapmıyo demek yalnış herkes senin gibi düşünmüyor olabilir.akıl var mantık var sonucta..kendi iradesi var

ben de birşey demedimki ..herkesin fikri kendine ..ben de kendi fikrimi söyledim ...
sana göre yanlış olan bana göre doğru bana göre yanlış olan da sana göre doğru olabilir..

Ne alaka 'hemcinsimiz bize bu adiliği yapıyorsa erkek ne yapmaz' ? Hemcins dediğin sanki melek ya. Olayı cinsiyete bağlamayın artık. Erkek yapar kadın yapmaz ya da kadın yapar erkek yapmaz diye bakmayın. Bunun cinsiyetle ilgisi yok. Karakterle, ahlak anlayışıyla, toplum baskılarıyle ve etiketlemeyle alakalı. Maalesef erkek egemen toplumlarda erkeklerin aldatması normal karşılanıyor hatta övünç kaynağı oluyor. İnsanlara böyle ezberletilmiş, 'erkekler acizdir, sevişmeye zaafı vardır, tahrik ettiğin an saldırır ve karısını aldatır, sonuçta yine onu tahrik eden kadın suçludur.' yok böyle bir şey. Genelleme yapıp da erkekler böyledir diye diretmeyin. Erkekler sex düşkünü sapık fırsat kollayan kişiler değiller. Ahlaki değerleri olmayan, onursuz şerefsiz ya da ruh sağlığı bozuk insanlar (erkek ya da kadın) yapar ancak bunu. 'Hemcinsimiz nasıl yaparrrr' diye de şaşırmamak gerekir. Kadın dediğinde de östrojen var.

Senin için çok çok üzgünüm.. Demek hiç gerçekten iyi bir erkekle tanışmadın.

hayır tanıştım ve çokta mutluyum fakat ben onu serbest bıraktığım aman onun başkasına gitmeyeceğinede garanti vermem. çünkü bende kadınım ve erkekleri nasıl elde edeceğimide biliyorum. kendimden çok emin olduğum için diğer kadınlara da güvenmiyor olabilirim. bilmiyorum

Herşey nefisde bitiyor. Erkekler daha zor sahip çıkıyor nefislerine ama kadınlar da karısı veya sevgilisi olduğunu bildiği bir adamla birlikteyse bunun pek çok sebebi olabiliyor. Geçmişinde yaşadığı bazı sorunlar, eğer kendisi aldatılmışsa bunu o da başkalarının yaşamasını isteyerek kendince mutlu olmak için ve kendisinin daha güzel daha çekici olduğunu diğer kızın gözüne soka soka göstermeye çalışarak '' Bak canım ben senden daha çekiciyim, nasıl da elinden aldım kaç yıllık kocanı.'' gibisinden kendince egosunu tatmin etmek maksatlı ve daha bir çok sebepleri olabilir her iki tarafın da... Ama bunların hiçbirisi onları haklı yapmaz...

Gulcan ozaman sen kendine fazla güveniyorsun belki.. Emin ol elde edemeyeceğin erkekler var :)) Gerçekten aşık, karakterli bir erkeği, hiç bir kadın yanlışa sürükleyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…