Merhaba bende ikinci aya geçtim iki gündür klomen kullanıyorum ilk ay da klomen ve duphaston kullanmıştım şimdi günde 3 tane klomen içiyorum bu ay yumurtalara bakılacak haftaya pazartesi ondan sonra ne verir bu ay bilmiyorum ilaçtan dolayı arada kasık ağrım oluyo şuan daha adetime 20 gün var inşallah güzel haberler alırızMerhaba hanımlar bu ay femara klomen estrofem kullanmaya başladım ve yumurtlama takibi yapıldı. Benim gibi olupta adet tarihini bekleyen var mı ? Varsa belirti yaşıyormusunuz ?
merhaba evet verdi femara ,klomen,estrofem,Q enzim , protime women şase , magosit ,duphaston bir de climara bant verdi karın bölgeme yapıştırdım iki tane beş gün sonra yeniledimmerhana estrofem yanında progestan içere bi ilaç kullandınız mı doktorum banna da femera ve eatrofem verdi
İnşallah canımMerhaba bende ikinci aya geçtim iki gündür klomen kullanıyorum ilk ay da klomen ve duphaston kullanmıştım şimdi günde 3 tane klomen içiyorum bu ay yumurtalara bakılacak haftaya pazartesi ondan sonra ne verir bu ay bilmiyorum ilaçtan dolayı arada kasık ağrım oluyo şuan daha adetime 20 gün var inşallah güzel haberler alırız
Ben iki aydır başladım tedaviye ondan klomenle başlanıyor genelde inşallah olmazsın gün gün sayma unutmaya çalış bence insan sıkıntı alıyor bu da iyi değil zaten bizim için hayırlısı olsunİnşallah canımumarım güzel haberler alırsın benim daha önceki doktorlarım hep sadece klomen veriyordu ve yumurtlama takibi yapıyordu sonra doktorumu değiştirdim bu doktor bir sürü ilaç verdi çok iyi ilgilendi aşılama düşünüyordum aşılama için gitmiştim ama bu ay ilaç tedavisi deneyelim dedi . Femara,estrofem,klomen,Qplus,protimewomen,climara bant ,duphaston ve magosit verdi bu ay üç kaliteli yumurtam oluştu 22mm 20 mm diğeri de 19 mm çatlatma iğnesi oldum bakalım adetime 5 gün kaldı bekliyorum
İnşallah senin de hayırlı güzel sonuçların olurBen iki aydır başladım tedaviye ondan klomenle başlanıyor genelde inşallah olmazsın gün gün sayma unutmaya çalış bence insan sıkıntı alıyor bu da iyi değil zaten bizim için hayırlısı olsun
Merhabalar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adet tarihimi bekliyorum. Belirti sayılırsa göğüs ucu hassasiyeti çatlamadan hemen sonra başladı ve devam ediyorMerhaba hanımlar bu ay femara klomen estrofem kullanmaya başladım ve yumurtlama takibi yapıldı. Benim gibi olupta adet tarihini bekleyen var mı ? Varsa belirti yaşıyormusunuz ?
Merhaba adetinize kaç gün var ? Umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhabalar bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adet tarihimi bekliyorum. Belirti sayılırsa göğüs ucu hassasiyeti çatlamadan hemen sonra başladı ve devam ediyor
7 gün var ama çatlatma gününü sayarsak 14. Gün bu pazara denk geliyor yani 5 gün kalmış oluyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba adetinize kaç gün var ? Umarım güzel sonuçlar alırsınız
test ne zaman yapcaksınız olumlu vr hayırlı olur Allah ın izniyle inşallah tedaviniz ve bizede örnek olurmerhaba evet verdi femara ,klomen,estrofem,Q enzim , protime women şase , magosit ,duphaston bir de climara bant verdi karın bölgeme yapıştırdım iki tane beş gün sonra yeniledim
Ayyy inşallah7 gün var ama çatlatma gününü sayarsak 14. Gün bu pazara denk geliyor yani 5 gün kalmış oluyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hepimizin inşallah olumlu sonuçları olurtest ne zaman yapcaksınız olumlu vr hayırlı olur Allah ın izniyle inşallah tedaviniz ve bizede örnek olur
Benim de tam 14. Günüm şu an adet gününe üç gün var bel ağrım falan yok sadece göğüs hassasiyetim var o da catlamadan hemen sonra olduğundan şüphelendim normalde adet belirtisiyle aynı bende gecikmeyi bekleyeceğim 17 sinden sonra gecikirse test yaparım sizin 16. Günmüş çok heyecanlıAyyy inşallahbenim bugün adet günüm normalde ama olmadım bakalım test yapamaya da korkuyorum bekliyorum şuan gecikmesini , dün şiddetli derecede bel ağrısı yaşadım ilk kez böyle oldum normalde adetten önce bu şekilde bel ağrım olmazdı . Hafif bel ağrısı sonrası adet gelirdi ama bu sefer olmadı bakalım hayırlısı sizde durumlar nedir şuan ?
İsteyen herkesin pozitif olur inşallahBenim de tam 14. Günüm şu an adet gününe üç gün var bel ağrım falan yok sadece göğüs hassasiyetim var o da catlamadan hemen sonra olduğundan şüphelendim normalde adet belirtisiyle aynı bende gecikmeyi bekleyeceğim 17 sinden sonra gecikirse test yaparım sizin 16. Günmüş çok heyecanlıinşallah pozitifdir
30 gün olmasını bekleyin tam bende 28 günde olurdum ilaç kullandıktan sonra tam bir ayda olmaya başladım değişiyorSon adet günüm 27 Ağustos/ takvim uygulamasına göre bugün adet olmalıydım olmadım kafam karıştı kızlar ne zaman olmalıyım döngüm son bir kaç aydır 26-29 arası oluyo
Merhaba, çatlatma iğnesini adetin kaçıncı gününde oldunuz?7 gün var ama çatlatma gününü sayarsak 14. Gün bu pazara denk geliyor yani 5 gün kalmış oluyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?