Teşekkür ederim canım inşallahBir bildiği vardır heralde. Belki başka bir doktordan daha fikir alabilirsin. İnşallah kolaylıkla olur
Gebelik var görünüyor tebrikler hemen bi kan verin yarın bakınKızlar regle iki gün kala
Eki Görüntüle 3309113
Cok teşekkür ederim hemen kannvericemGebelik var görünüyor tebrikler hemen bi kan verin yarın bakın
Sonucunuz ne acabaMerhaba hanımlar bu ay femara klomen estrofem kullanmaya başladım ve yumurtlama takibi yapıldı. Benim gibi olupta adet tarihini bekleyen var mı ? Varsa belirti yaşıyormusunuz ?
Maalesef tutmadı bir de üstüne düzenli olan adetim geciktiSonucunuz ne acaba
Bir daha ki ay nasip olur ınsallah benimde 6. Günüm tutmazsa bende aşılamaya gidecegımMaalesef tutmadı bir de üstüne düzenli olan adetim geciktidiğer ay aşılamaya gideceğim
Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallahBir daha ki ay nasip olur ınsallah benimde 6. Günüm tutmazsa bende aşılamaya gidecegım
Bizde 5 sene ugrastık 3 düşüğüm ve bir sürü kimyasal gebelıgım oldu bu surede. Sonra tüp bebekle bir oğlum oldu. Mayıstan beridir de kardeşi olsun diye cabalıyoruz nasipRabbim isteyen herekese nasip etsin inşallahsiz kaç yıldır düşünüyorsunuz çocuk özel değilse cevaplarmısınız biz 5 senedir uğraşıyoruz ama bir türlü nasip olmadı
Allah razı olsun hayırlı haberler alalım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonraki 3.günğm henüz belirti hissetmedim öyleBaşınız sağolsunbenimde bu ay olmadı aşılama düşünüyoruz bu ay hayırlı sağlıklı bebişlermiz olur hepimizin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim bir an önce bebeğine kavuşursun inşallahMerhabalar bende bugün itibariyle femeraya başladım. 2 senelik evliyim. Şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı. Mart ayında ilaç ve iğne kullanmadım gebe kaldım ama kanamayla birlikte düşük oldu. Ondan sonra gebe kalamadım üzerinden 6 ay geçti bugün adetimin 5.günü bu hafta femera kullanıp haftaya pazartesi doktora gideceğim. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Amin canım bugün iğneden sonraki 7.günüm. 14.güne kadar bekleyip test yapsam olur mu doğru çıkar mı?Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim bir an önce bebeğine kavuşursun inşallahBen bu ay olumsuz sonuç aldım diğer ay aşılamaya gideceğiz sanırım olumlu veya olumsuz sonucun olursa paylaşabilirisn ama ben güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım ben çatlatmadan 9.günü test yaptım kocaman bir negatif gördüm aynı şekilde 10.günde yaptım negatif 14.günde yaptım gene negatif yani bence iğnenin etkisi 9.günden itibaren bitiyor test yaparsan erken gebelik testi almalısınAmin canım bugün iğneden sonraki 7.günüm. 14.güne kadar bekleyip test yapsam olur mu doğru çıkar mı?
Ben dünde bugünde kaset test yaptım 10.ve 11.günümdü negatif çıktı. İki gün sonra kan vermeyi düşünüyorum canım. 13.günüme denk geliyor. Kesin sonuç alırım diye düşünüyorum. Belim ağrıyor. Göğüs uçlarımda sızlama varCanım ben çatlatmadan 9.günü test yaptım kocaman bir negatif gördüm aynı şekilde 10.günde yaptım negatif 14.günde yaptım gene negatif yani bence iğnenin etkisi 9.günden itibaren bitiyor test yaparsan erken gebelik testi almalısın
Naptin canim bende beklemedeyim insallah hamilesindirBen dünde bugünde kaset test yaptım 10.ve 11.günümdü negatif çıktı. İki gün sonra kan vermeyi düşünüyorum canım. 13.günüme denk geliyor. Kesin sonuç alırım diye düşünüyorum. Belim ağrıyor. Göğüs uçlarımda sızlama var
Canım merhaba ben şuan hamileyim 10+4 günlük olduk. Sen ne durumdasın ?Naptin canim bende beklemedeyim insallah hamilesindir
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende hamileyim. Normale göre 7+2 günlük ama gec döllenme galiba daha kalbini duyamadim pazartesi nasip olursa insallah duyarsin dedi doktor. Insallah saglikla ilerliyodur hamileligin brnimki biraz lekelenmelerim oldu ama cok sükür simdilerde bitti. Sen nasilsinCanım merhaba ben şuan hamileyim 10+4 günlük olduk. Sen ne durumdasın ?
Amin canım Allah hayırla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şuan biz 12.haftaya giriş yaptık. Ara sıra sol kasık ağrım oluyor onun dışında bulantılarım azalmaya başladı şükürler olsun. Benimde 5.haftada lekelenmem olmuştu şükür geçti canım. Kalp atışını duydun mu?Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende hamileyim. Normale göre 7+2 günlük ama gec döllenme galiba daha kalbini duyamadim pazartesi nasip olursa insallah duyarsin dedi doktor. Insallah saglikla ilerliyodur hamileligin brnimki biraz lekelenmelerim oldu ama cok sükür simdilerde bitti. Sen nasilsin
Test yaptın mı canımÇatlama iğnemin 9.gunu bugun kasık batması gögüs hassasiyeti kabızlık vs igneden olusabilcek butun etkileri doya doya yasiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?