Hadi gelin kızlar birlikte belirti bekleyelim🥰🥰🤲

Bir daha ki ay nasip olur ınsallah benimde 6. Günüm tutmazsa bende aşılamaya gidecegım
Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallah siz kaç yıldır düşünüyorsunuz çocuk özel değilse cevaplarmısınız biz 5 senedir uğraşıyoruz ama bir türlü nasip olmadı

Rabbim isteyen herekese nasip etsin inşallah siz kaç yıldır düşünüyorsunuz çocuk özel değilse cevaplarmısınız biz 5 senedir uğraşıyoruz ama bir türlü nasip olmadı
Bizde 5 sene ugrastık 3 düşüğüm ve bir sürü kimyasal gebelıgım oldu bu surede. Sonra tüp bebekle bir oğlum oldu. Mayıstan beridir de kardeşi olsun diye cabalıyoruz nasip

Başınız sağolsun benimde bu ay olmadı aşılama düşünüyoruz bu ay hayırlı sağlıklı bebişlermiz olur hepimizin inşallah
Allah razı olsun hayırlı haberler alalım inşallah ben çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonraki 3.günğm henüz belirti hissetmedim öyle

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim bir an önce bebeğine kavuşursun inşallah Ben bu ay olumsuz sonuç aldım diğer ay aşılamaya gideceğiz sanırım olumlu veya olumsuz sonucun olursa paylaşabilirisn ama ben güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Amin canım bugün iğneden sonraki 7.günüm. 14.güne kadar bekleyip test yapsam olur mu doğru çıkar mı?

Amin canım bugün iğneden sonraki 7.günüm. 14.güne kadar bekleyip test yapsam olur mu doğru çıkar mı?
Canım ben çatlatmadan 9.günü test yaptım kocaman bir negatif gördüm aynı şekilde 10.günde yaptım negatif 14.günde yaptım gene negatif yani bence iğnenin etkisi 9.günden itibaren bitiyor test yaparsan erken gebelik testi almalısın

Ben dünde bugünde kaset test yaptım 10.ve 11.günümdü negatif çıktı. İki gün sonra kan vermeyi düşünüyorum canım. 13.günüme denk geliyor. Kesin sonuç alırım diye düşünüyorum. Belim ağrıyor. Göğüs uçlarımda sızlama var

Naptin canim bende beklemedeyim insallah hamilesindir

Canım merhaba ben şuan hamileyim 10+4 günlük olduk. Sen ne durumdasın ?
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bende hamileyim. Normale göre 7+2 günlük ama gec döllenme galiba daha kalbini duyamadim pazartesi nasip olursa insallah duyarsin dedi doktor. Insallah saglikla ilerliyodur hamileligin brnimki biraz lekelenmelerim oldu ama cok sükür simdilerde bitti. Sen nasilsin

Çatlama iğnemin 9.gunu bugun kasık batması gögüs hassasiyeti kabızlık vs igneden olusabilcek butun etkileri doya doya yasiyorum:))

Amin canım Allah hayırla,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Şuan biz 12.haftaya giriş yaptık. Ara sıra sol kasık ağrım oluyor onun dışında bulantılarım azalmaya başladı şükürler olsun. Benimde 5.haftada lekelenmem olmuştu şükür geçti canım. Kalp atışını duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…