Hadi gelin kızlar birlikte belirti bekleyelim🥰🥰🤲

Çok heyecanlıtest yapsanız çıkar muhtemelen. 2 yumurta olunca ikiz gebelik ihtimali de oluyor değil mi?
Evet öyle oluyormuş valla o kadar çok negatifi gördüm ki artık teste hevesim bile yok

Merhaba hanımlar bu ay femara klomen estrofem kullanmaya başladım ve yumurtlama takibi yapıldı. Benim gibi olupta adet tarihini bekleyen var mı ? Varsa belirti yaşıyormusunuz ?
Canım ben HSG den sonra ilk ay adet oldum, şimdi doktorumu değiştirdim klomen verdi ve adetin 13. Günü yumurta takibine başlayacak, sonra da çatlatma iğnesi olacak yani sürecimiz aynı bana çatlatma iğnesi ve yumurta takibi sürecini anlatır mısın

Başınız sağolsun benimde bu ay olmadı aşılama düşünüyoruz bu ay hayırlı sağlıklı bebişlermiz olur hepimizin inşallah

Erken gebelik yaptım ama sabah değil bir saat önce falan hiç silik bile çizgi yok
Biliyorum üzülüyorsun ama geçecek arkadaşım. Regl olup bitince yeniden denersin elbet. Bu ay zamanı değildi demek ki. Üzülmemek evet elde değil ama üzülmenin de bize hiç faydası yok, zararı var. Yeni ay, yeni umut diyelim.. İnşallah yeni ayda güzel haberini alırız

Allah razı olsun canım teşekkür ederim her ay üzülmelerim de azalıyor canım sıkıldı tabi ama ne yapalım olmadı diğer ayda klomen yapacaktı doktor kararsızım denesem mi aşılamaya mı gitsem

Allah razı olsun canım teşekkür ederim her ay üzülmelerim de azalıyor canım sıkıldı tabi ama ne yapalım olmadı diğer ayda klomen yapacaktı doktor kararsızım denesem mi aşılamaya mı gitsem
Zaten yumurtaların kendiliğinden büyümüyor mu? Neden klomen verecek doktorun?

Sorunun ne olduğunu bilmek de iyi bir şey aslında. Ona göre aksiyon almak açısından. Miyomu alalım falan demedi mi doktor?
Bir tüp bebek doktoru ile görüşmüştüm o alalım dedi şimdi ki tedavi olduğum doktor üç ay klomen kullanalım sonra olmazsa tüp bebeğe geçiş yap dedi ameliyatla birlikte

Sorunun ne olduğunu bilmek de iyi bir şey aslında. Ona göre aksiyon almak açısından. Miyomu alalım falan demedi mi doktor?
Sorunu kısmen biliyoruz ama yine de tam iyi yönlendiren doktora denk gelmek önemli çatlamada sorun yok ama iki aydır klomen kullandırıyor bana

Sorunu kısmen biliyoruz ama yine de tam iyi yönlendiren doktora denk gelmek önemli çatlamada sorun yok ama iki aydır klomen kullandırıyor bana
Bir bildiği vardır heralde. Belki başka bir doktordan daha fikir alabilirsin. İnşallah kolaylıkla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…