Kizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Orkidecim senin haftalardir hissettigin birkac saattir hissediyorum. Seni cok iyi anladim
Ben büyüdüm teyzoşlarım.
Kucaga az aliyosan hem masallah hem helal sana , bizimki uyaniksa etinden et kopariliyo gibi bagiriyo gaz sancimizda oluyo onunda etkisi var bugun dr ilac verdi bakalim nolcaz....
Cok gecmis olsun.serumlarla durur insallah.bebisimiz saglikla haftasi dolunca gelcek .Kizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Orkidecim senin haftalardir hissettigin birkac saattir hissediyorum. Seni cok iyi anladim
hay maşallah gerçekten büyümüş yaa
yerim seni ben ısırırım ısırırım
Topikk anamiz nasılsınogretmenlerrr gunun kutlu olsun azcik gec oldu ama temiz oldu
Canım benim siz de en kisa surede toparlayacaksiniz inşallah. İnsan basta dünya başına yıkılmış hissediyor. Hicbir sey teselli etmiyor. Sen kendini teselli edeceksin yavrunun güçlü olduguna seninle kalacağına inanacaksinKizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Kizlar merhabalar. Benim kanamam oldu bugün hafif. Hastanede yatiyorum simdi. Doktorum 1cm acilman var. Durdurmamiz gerek dedi. Serum aliyorum.
Yokk kizz nerdee yazdim ya cok nadir yapiyom diye yaninda yatma işini. Kucaga alistirmaamk istesemde o kadar tatli oluyorlarki kucaga almamak ne mumkun.emzirirken bebegini baş kismini mumkun oldukça yukarda tut bide mesela diyelimki 20 dk emziriyon ya 10 dk olunca bebeginin dik tutup sirtini sivazla.gazi cikabilir.ben aglayana kadar gazini çıkarmak icin sivazliyom gazi cikinca emzirmeye devam ediyim ama baktim çok agliyor gazi cikmadan emziriyom.belki sende de ise yarar
bi de bugün ne dua ettim biliyor musunuz!!!
öncelikle hamile annelerimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve sonra ben, tumet, bercem bebiş bekliyoruz yaaa Allah'ım ne olur ikişer üçer bebek ver....sağlık sıhat ver.... Amiiiiiinnnn
Günaydin. Biz evimize donduk. Aciklik kapanmis. Yatip dinlenicez artik. Kosturmak kendini yormak yok. Oglum da iyiymis. 630 gr 29 cm olmus. Cok korktum. Herkese selamlar
bi de bugün ne dua ettim biliyor musunuz!!!
öncelikle hamile annelerimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve sonra ben, tumet, bercem bebiş bekliyoruz yaaa Allah'ım ne olur ikişer üçer bebek ver....sağlık sıhat ver.... Amiiiiiinnnn
Günaydin. Biz evimize donduk. Aciklik kapanmis. Yatip dinlenicez artik. Kosturmak kendini yormak yok. Oglum da iyiymis. 630 gr 29 cm olmus. Cok korktum. Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?